peeled banana near a woman s mouth

Otkrivamo 6 tajni za najbolji oralni seks ikada

Hajde da pričamo o primanju oralnog seksa koji je na nešto višem nivou – za one od nas koji ga baš ne „kapiraju“ dok ga primamo… ako znate na šta mislim.

Jedna od najvećih zabluda je da dobar oralni seks zavisi isključivo od onog koji ga daje. Ali, šta je zapravo istina? Primanje orala koji pruža vanserijski osećaj je isto toliko na vama! I iako zahteva malo truda sa vaše strane, ono što dobijate zauzvrat je više nego vredno toga.

Istina je sledeća: iako većina nas voli intimnost i erotičnost oralnog seksa, često imamo problem da se opustimo tokom njega. Ali, kada dozvolite sebi da ga prihvatite bez rezerve, možete uživati u entuzijastičnoj želji vašeg partnera da izvuče svaki vaš centimetar (tj. krajnji ishod). Na vašu sreću, doći do tog završetka je lakše nego što mislite.

Dakle, hajde da istražimo šest tajni koje će vam pomoći da budete bolji ,,primalac’’ – time bolje i za vas, vašeg partnera, pa čak i vašu vezu.

1.) Ne žurite

Oralni seks nije puka trka za svršavanjem. To je itekako i prilika za stvaranje intimne veze. Umesto da odmah pređete na stvar, dozvolite svom partneru da dođe do tog prvog liza tamo dole tako što će se sporo kretati niz vaše telo. A, koji je bolji način da započnete seksi pustolovinu od počinjanja senzualnim maženjem?

Nežno krenite da ljubite svog partnera, a zatim polako povećavajte intenzitet igre čupajući ga za kosu ili mu nežno grizući usnu. Kada budete spremni za glavni čin, povedite partnera od vaših usta do vrata, a zatim do grudi. Možete biti sigurni da će nakon toga i sam znati gde dalje da ide.

2.) Zasladite iskustvo lubrikantom sa ukusom dezerta

Kada je oralni seks u pitanju, jedno je sigurno: što je vlažniji to bolje. Kada vaš partner upari svoju pljuvačku sa izdašnom količinom lubrikanta, automatski mu je i lakše da vam ugodi.

Ali, zašto stati ovde? Eksperimentisanje sa aromatizovanim lubrikantom je i trešnjica na vrhu torte i za pružaoca orala. Kada se odlučite za neki poput JO’s Creme Brulee ili ukus slane karamele, od seksi užine preći će na najvreliji dezert koji su ikada jeli. Sipajte malo lubrikanta u partnerovu ruku i povucite ga prema sebi. Zatim, on može polako razmazati lubrikant po vašem telu i ujedno pratiti razmazivanje svojim jezikom.

3.) Dodajte malo dobrih vibracija

Na isti način na koji lubrikant pomaže vašem partneru oko posla za koji je prvenstveno zadužena pljuvačka, neka igračkica za zadovoljstvo može pružiti dodatne senzacije koje poboljšavaju sposobnost da vas partner dovede do intenzivnog i nezabravnog orgazma o kojem sanjate.

Preporučujem Cerē Wand kao savršenog pomoćnika za izuzetan oralni seks. Dizajniran od strane lekara, ovaj mekani, neporozni vibrator od medicinskog silikona se može podesiti na bilo koji intenzitet koji najbolje odgovara tehnikama jezika vašeg partnera. Ima fleksibilnu glavu koja se prilagođava vašoj ličnoj anatomiji (ako vam je potreban vizuelni prikaz, pogledajte ovu igračkicu ovde).

Zajedničkim radom vašeg partnera i nekog sličnog vajba mogu pružiti dublje, intenzivnije zadovoljstvo koje će vas dovesti do iščekivanog vrhunca. Počnite tako što ćete jezikom stimulisati najosetljivija područja tela vašeg partnera. Kada ga zagrejete, predstavite mu osećaje koje pruža vibrator i vidite njihovu reakciju. Nastavite da se smenjujete (vaš jezik i vibrator), igrajući se različitim intenzitetom. Onda se pomerajte po različitim područjima tela svog partnera. Kada osetite da ste našli mesto koje oni posebno vole, primenite vibraciju na to mesto i pustite da vaš jezik uradi ostalo.

4.) Intezivirajte situaciju kontaktom očiju

Hoćemo li ovo ikada normalizovati? Zato što je kontakt očiju dok se vaš partner spušta niz vas jedan od najseksipilnijih načina da povećate njihovo samopouzdanje, a time i vaše uživanje. Kontakt očima je izuzetno bitan jer je zadužen za dve stvari tokom orala: izuzetno pali i stvara intimnu vezu koja vas i vašeg partnera zbližava.

Ako je pomisao na hvatanje njihovog pogleda pomalo zastrašujuća, skroz razumljivo. Ali čak i ako vam nije trenutno prijatno tokom kontakta očima, samo imajte na umu da je ovo savet koji itekako morate isprobati.

Evo kako da to uradite ako ste i dalje u dilemi: brzo bacite pogled dok vam se pogledi ne sretnu. Kada se to desi, odgovorite na reakciju vašeg partnera. Da li upire pogled u vas? Ako je tako, gledajte se par trenutaka. Uskoro ćete imati oči zarobljene u super erotičnom pogledu koji dovodi intimnost vašeg iskustva na potpuno novi nivo.

5.) Neka partner zna šta je za vas zadovoljstvo

Kada je vaš partner zaokupljen radnjom tamo dole, možda će im biti potreban vaš pogled u ekstazi koji signalizira da rade sve baš kako treba. Tako pokazujete znakove koji govore: „Sviđa mi se to što radiš“.

Postoji mnogo načina da kažete svom partneru da nastavi dalje na isti način, da ostane gde jeste, uradi ovo ili uradi ono drugo ponovo. Prosto je: možete i pustiti da vaše disanje govori, i ne uzdržavajte se jer je ono prirodno otežano i ubrzava se kako se približavate orgazmu.

Možete nežno rukama voditi njihovu glavu do područja koje žudi za njihovom pažnjom. Ako vaš partner ima slobodnu ruku, posegnite dole i pomerite je da bi vam stimulisali drugu oblast na telu koja vas pali.

I, ako je osećaj predobar – progovorite. Flertujte koristeći svoju unutrašnju dominantnu stranu i zadajte svom partneru improvizovanu naredbu ili mu recite kada se približite vrhuncu kako bi znali da treba da pojačaju intenzitet za snažan i zadovoljavajući završetak. Želite da vam bude prijatnije da izrazite svoje mišljenje tokom čina? Pogledajte moj kratki predlog o tome kako da dobro prođete sa ,,prljavim pričama’’.

6.) Širite ljubav

Nakon vašeg euforičnog orgazma, recite svom partneru koliko volite način na koji vas zadovoljava. Time ćete ojačati njihovo samopouzdanje za sledeći put i podstaći ih da to rade češće. Pobeda i za vas i za vašu vezu! Kada ste vi i vaš partner posebno zaljubljeni u njega, oralni seks u potpunosti učvršćuje veze.

Analizirajući podatke od 884 heteroseksualna para, Državni univerzitet u Mičigenu otkrio je da je davanje i primanje oralnog seksa u pozitivnoj korelaciji sa osećajem sreće, toliko da su istraživači zaključili da oralni seks može biti ključ za razvoj srećne i ispunjene veze. Dakle, ako oral nije redovan deo vašeg seksualnog repertoara, dodajte ga na vrh svoje liste.

Želite pametniji oralni seks?

Sada kada ste dobro upućeni u to kako da postanete bolji primalac, ne može škoditi da unapredite i svoje veštine oralnog seksa. U svojoj novoj knjizi ,,Pametan seks’’, detaljno pričam o tome kako se uspešno ,,spustiti’’ na vulvu i penis korak po korak. Postoji celo poglavlje pod nazivom „Pređi na stvar spuštanjem“ – onlajn je već, pa nabavite svoj primerak ovde i naučite kako da se oslobodite pritiska i prihvatite sva zadovoljstva koja oralno pružanje i primanje može doneti.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *