Saveti za senzualnu masažu: Kako pružiti erotsku masažu bez premca

Senzualne masaže između parova su odličan način da poboljšate svoju ljubavnu vezu i dodate boje svom seksualnom životu. Ako nikada ranije niste pokušali da zadovoljite svoju partnerku masažom, definitivno potcenjujete moć tehnika senzualnih masaža.

Kako pružiti erotsku masažu tako da vaša devojka uživa u njoj i—šta je uopšte seksi masaža? Nastavite da čitate kako biste saznali odgovore.

Tehnike i saveti za erotsku masažu

U suštini, ne morate biti profesionalac da biste naveli devojku da stenje od zadovoljstva. Savršena senzualna masaža nije primena nekih kompleksnih tehnika, već je više stvar procesa. Prateći narednih 15 jednostavnih preporuka, sigurno ćete od ove akcije napraviti životno iskustvo koje se ne zaboravlja.

Vodite računa o prostoriji u kojoj ste

Bilo bi teško napaliti se u neurednoj prostoriji u kojoj su vaše stvari nagomilane na podu, a vaša deca ili roditelji iza zida još manje pomažu. Ako planirate strastvenu masažu sa partnerkom, uverite se da ste sami u stanu i da vam niko neće skretati pažnju.

Razmislite o korisnoj dekoraciji

Cveće, seksi mirisi, čista svilena posteljina—svaki detalj je bitan tokom senzualne masaže. Pobrinite se da napravite opuštajuću atmosferu koja će vam pomoći da partnerka bude i više nego raspoložena za seks.

Zapalite sveće

Ne mogu ni da zamislim da dajem seksualnu masažu bez sveća. Prvo, daju savršeno suptilno svetlo; drugo, ako koristite aromatične sveće, one dodaju više lepih mirisa celoj atmosferi; i treće, postoje specijalne sveće za masažu koje koristite da biste podigli zadovoljstvo vašeg partnera na potpuno novi nivo. Ovakve sveće se sastoje od specijalnog voska bezbednog za kožu, kao i ulja koji čine masažu veoma kvalitetnom.

Pustite opuštajuću seksi muziku

Ovo je jedna od glavnih stavki za savršenu seksi masažu. To mora biti nešto bez reči, nešto što ćete koristiti samo kao pozadinski efekat. Nadam se da vam je jasno da vaš omiljeni Linkin Park neće odraditi dobar posao ovde, zar ne?

Koristite ulja i peškire

Sve tehnike senzualne masaže uključuju ulja, a ako koristite ulja neophodni su i peškiri (jer će sve oko vas postati poprilično neuredno). Peškiri su savršeni ako ne želite da upropastite svoju novu posteljinu, ali se uvek možete poslužiti posteljinom koju nećete žaliti da bacite nakon masaže.

Razmislite o potpuno ,,goloj’’ masaži

Šta može biti bolje od toga da se skinete goli na samom početku masaže, pre seksa? To će povećati seksualnu napetost između vas dvoje jer ćete moći da osetite kožu jedno drugog (a ona će uživati da vidi da vam je dignut).

Počnite nežno

Ovde se radi o seksi masaži koja ima za cilj da vašu ribu pripremi za seks ili samo da je dovede do orgazma bez penetracije—svakako nije masaža za opuštanje leđa posle sportskih aktivnosti. Ne budite pregrubi, već je masirajte nežno praveći krugove palčevima. To je ključ vašeg uspeha i nisu vam čak potrebne nikakve druge tehnike erotske masaže.

Nemojte se fokusirati samo na leđa

Nije poenta samo u senzualnoj masaži leđa, već se bacite na istraživanje svakog dela njenog prezgodnog tela! Masirajte joj glavu, uši, vrat, laktove, prste, pete, bradavice, stomak—samo ne krećite na međunožje od starta! Ne možete ni zamisliti koliko može ovlažiti od jednostavnog masiranja prstića. 😉

Koristite vaše delove tela za masiranje

Kladim se da ste ovo videli u pornićima, ako već volite seks-masaže. Da, možete je masirati sopstvenim telom! Pretvarajte se da imate seks, ali ne stavljajte vaš penis u nju—neka prvo svaki deo njenog tela oseti koliko vas čini tvrdim.

Gradite želju postepeno

Ključno pravilo za dobru erotsku masažu je—usporiti. Devojkama je potrebno više vremena da se napale i ne mogu intenzivno da dožive vrhunac ako prethodno dobro ne ovlaže. Što je više zadirkujete laganim dodirima i nežnim masiranjem, veće su šanse da će ludački svršiti.

Posebnu pažnju posvetite erogenim zonama

Kada je dovoljno naložena, vreme je da se pozabavite njenom vaginom. Glavni saveti za erotsku masažu u ovoj fazi su da to radite polako i da se što više igrate klitorisom. Nežno ga trljajte, milujte, duvajte u njega ili čak sipajte vrući vosak po njemu, ako joj to odgovara. Samo ne žurite i dajte oboma vremena.

Pitajte partnerku šta i kako voli

Bez obzira šta je u pitanju, seksi masaža leđa ili jednostavno maženje prstiju, erogene zone se razlikuju od žene do žene. Ako planirate da ugodite ribi koju ne poznajete dobro, onda je veoma važno da saznate gde i kako joj se najviše dopada da je masirate—naročito kada se spremate da uradite nešto neuobičajeno (kao što je upotreba voska). Uvek je prvo pitajte da li uživa u tome.

Ne bežite od nežne penetracije

Da, moj perverzni prijatelju, prava seksi masaža podrazumeva istraživanje i iznutra. Naravno, u toj fazi ne morate žuriti—pređite na njenu slatku rupu tek nakon što ste posvetili dovoljno pažnje njenom klitorisu. I tek onda, kada se spremate da je naterate da svrši, ubacite prste u njenu vaginu i masirajte njen prednji zid. Radite sve polako! Na kraju krajeva, to je ono što je poenta ovakve masaže.

Eksperimentišite sa povezom za oči

Da bi sva njena čula i percepcija bili još intenzivniji, slobodno joj predložite da stavi povez preko očiju. Kada je jedno od 5 čula izolovano, ostala postaju daleko izoštrenija. Šta to znači? Ako ona ne vidi šta ćete joj sledeće učiniti, njena koža će osetiti sve vaše dodire na potpuno drugom nivou, a to dalje dovodi do intezivirajućeg zadovoljstva.

Ne kradite joj orgazam

Lepota intimne masaže je u tome što je finale uvek neizvesno. Možete je masirati da biste se pripremili za divlji seks nakon toga, ili se fokusirajte samo na njeno zadovoljstvo i dovedite je do orgazma. Izbor je na vama. Ali, nemojte zaboraviti da ribe mogu da svrše mnogo puta tokom jednog seksa, pa zašto onda da joj kradete orgazam nakon dobre masaže? Neka bude samo prvi u nizu!

Nikada ne očekujte masažu zauzvrat

Najgora namera koju možete imati kada joj ugađate masažom, jeste da očekujete da vam vrati istom merom. Ona vam to ne duguje i slobodno zaboravite na to! Dajući malo više, uvek ćete na kraju dobiti mnogo više. Ali, zapamtite—nikada je nemojte prisiljavati. Iznenadiće vas već ona kada dođe vreme. 😉 U suštini, ne postoji top tajna o tome kako da izvedete intimnu masažu. Sve što je potrebno jeste da se usredsredite na to da ugodite svojoj izabranici, a prethodno je poželjno da saznate o njenim sklonostima i stvarima koje nikako ne gotivi. Pratite gore navedene preporuke i poklonite joj najsenzualniji ugođaj ikada!

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *