woman kissing another woman on the forehead

5 izuzetnih seks poza za lezbejke

Ako i vi i vaš partner imate vulve, evo nekih seksualnih inspiracija koje možete uvrstiti u svoj repertoar. A, pošto ste možda već upoznati sa nekim od ovih poza, predstaviću vam ideje kako da ih iskombinujete i povećate svoje zadovoljstvo.

Divno je kod seksa ,,vulva na vulvu’’ kada znaš kako da se snađeš! Ali, razumem, ponekad nije na odmet imati vizuelne prikaze koji itekako pomažu u pozicioniranju tela, postizanju orgazma i uopšte u sjajnom provodu. Stoga, evo 5 načina kako da se svi dobro provedu tokom seksa, bez izuzetka.

1.     Sedenje na faci

Ovo je samo drugo ime za oralni seks. Jedna od stvari koje volim kod sedenja na faci (ili engl. queening) je to što ova poza ostavlja slobodne ruke za istraživanje grudi/nedara ili za umetanje prsta tamo dole.

Profi savet: Ako ste onaj kome se pruža oralni seks, znajte da ova poza podrazumeva više klečanje, a ne sedenje. Da ne biste ugušili onoga ko vas zadovoljava, uhvatite se rukama za zid ili okvir kreveta. Ovo smanjuje pritisak sa vaših kolena i sa partnerkinog lica.

2.     69

Da, ovo je klasik, ali slobodno možete pustiti malo mašti na volju. Očigledna prednost poze ,,69’’ je u tome što jedno drugo istovremeno oralno zadovoljavate, ali ne morate da preslikavate poteze jedno od drugog. U stvari, onaj ko je gore ima dovoljno prostora da bude prilično kreativan.

Profi savet: Ako ste gore, pokušajte da dražite usne i spoljašnji klitoris jezikom da biste ovo područje ,,uvećali’’ i time ga učinili osetljivijim na dodir. Zatim slobodno posegnite za igračkom koja imitira oralni seks vibracijama. Lično preferiram ,,SILA Cruise’’ od Brenda ,,LELO’’ u ovakvim trenucima: neverovatno je intuitivna igračka i sa velikim „ustima“ bez problema može da prekrije ceo klitoris. Takođe ima 8 podešavanja za sporije, postepenije stvaranje eksplozivnog orgazma.

3. Oralni dogi stil

Ako volite pogled na guzu – dobrodošli u svet svog novog omiljenog orala. Ono što volim kod oralnog dogi stila je to što omogućava drugačiji set senzacija na genitalijama, gde sam vaginalni otvor dobija više nadražaja. Ako ste onaj koji prima oral i ako osećate da klitoris počinje da vam trni, okrenite se ovoj pozi: ona širi nadražaj nekako slobodnije od klasičnog orala.

Profi savet: Nanesite gel za uzbuđenje, poput ovog. Pomaže u bržem dostizanju orgazma (i čini ga jačim), jer sadrži CBD. Bonus je i što ima divan ukus!

4. Tehnika koitalnog poravnanja

Preći ćemo u carstvo seksa sa strap on-om i tu je vredna pomena tehnika koitalnog poravnanja: to je penetretativna poza koja olakšava postizanje orgazma. Zašto? Ako ste onaj ko nosi strap on, vi se ovde pomerate gore-dole da biste stimulisali klitoris vaše partnerke, umesto da samo gurate unutra i nazad – što za tendenciju ima da promaši klitoris.

Da biste ovo izveli, poravnajte bazu karlice sa klitorisom vaše partnerke i spustite svoju telesnu težinu na nju. Pronađite način ljuljanja koji vam odgovara (neki partneri vole da se ljuljaju zajedno), ali pobrinite se da strap on pogađa partnerkinu G-tačku, dok se vaša karlična baza trlja o njen spoljašnji klitoris.

Profi savet: Sami materijali od kojih se pravi strap on mogu da budu užasni (obema) ako mnogo trljate njime. Ako je to slučaj, slobodno nanesite lubrikant na igračku, a možete i na samu karličnu kost.

5. Mala i vellika kašika iliti spuning (engl. Spooning)

Govoreći o strap on-ima, spuning je najbolja opcija za lenji dnevni seks. Ovde je zabavno uključiti u igru i bradavice, pošto su ruke slobodne za istraživanje.

Profi savet: Seks igračke se stalno unapređuju, a nedavno sam počeo na sebi da nosim jednu koja daje „surround zvuk“ na bradavicama (ili gde god da je postavite). To je ,,Je Joue’s Vita’’ i veoma ju je zabavno postaviti na bradavice vašeg partnera ili na klitoris tokom penetracije. A, sada bih voleo da znam: pored ovih pet klasika, koje su neke od vaših omiljenih lezbejskih seks poza?

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *