Najbolja muzika za seks

Pesme za intimno druženje, poput „Fallin“ Ališe Kiz ili „You Can Leave Your Hat On“ Džoa Kokera, već su postale toliko ,,otrcane’’ da se teško možete seksualno uzbuditi kada čujete njihove prve note.

Na sreću, muzička industrija izuzetno neguje sponu između ljubavi i seksa, da je gotovo nemoguće da ne pronađete alternative ovim ,,evergrin’’ seksualnim odama.

Evo našeg spiska pesama koje su nešto više od osrednjih, ,,izlizanih’’ melodija. Ako se pitate kako da povećate seksualni apetit za damom koju ste tek smuvali ili šta da učinite da vam odnos sa partnerom ,,na veče’’ bude malo intimniji i prijatniji, razmislite da sve to prepustite ovoj listi koja je pred vama.

1. Beyoncé – ,,Rocket”

Ova senzualna pesma sa metaforičnim seksualnim tekstom (jer jelte, šta se još može nazvati „raketom“) objavljena je 2013. godine zajedno sa ostalim Bijonsinim hitovima sa vizuelnog albuma koji je nazvala po sebi.

Inače, ceo album „ Beyoncé“ je izuzetno seksualno orijentisan. Samo pustite „Partition“, „Blow“ ili „Yoncé“ i vaš partner će vam sigurno biti zahvalan.

„Rocket“ je ritmična, ali ipak ,,mekana’’ numera—savršena kombinacija za senzualan, nešto sporiji seks. Od Bijonsinih vokala koji aludiraju na stenjanje će vas proći žmarci—ali oni od seksualnog uzbuđenja.

2. Slash Feat. Fergie – ,,Beautiful Dangerous”

Noć,,privođenja’’ ne može se smatrati uspešnom bez kvalitetnog roka. A šta kažete na numeru jednog od najboljih gitarista na svetu, Sleša, u pratnji divljeg vokala kakav Ferdži ima? Taj njihov hit je „Beautiful Dangerous“.

Objavljena 2010. godine, pesma i dalje daje dobar ,,vajb’’ i teško je ne uzbuditi se kada čujete kako se Slešova gitara i Ferdžin glas stapaju u najvrelije stenjanje.

3. Romeo Santos Feat. Usher – ,,Promise”

Ako se desi da je vaš partner latinoameričkog porekla ili ste jednostavno zaljubljeni u latinoameričku muziku, „Promise“ je prava stvar za vas.

Možda ćete želeti da započnete zavođenje svog partnera plešući baćatu uz ovu pesmu, ali verujte nam, definitivno ćete završiti ,,plešući’’ u krevetu. Slatki glas Romea Santosa vam to garantuje.

Latinski ritmovi ovog hita su prosto neverovatni—toliko da čak ni autotjunovan glas Ašera ne kvari doživljaj.

4. Justin Timberlake – “SexyBack”

Ova pesma iz 2009. već je postala zvanična himna svih striptiz i noćnih klubova. Jasno je i zašto—njeno ime govori samo za sebe.

Timberlejk se dobro snalazi kada je u pitanju idealan seks (setimo se samo njegove uloge u „Friends With Benefits“). Ne čudi što je on, zajedno sa Farelom Vilijamsom, učestvovao u stvaranju remek-dela kao što je „Rocket“, ovde naveden prvi na listi.

Ali, vratimo se na „SexyBack“. Ako ,,vanila’’ seks nije za vas i više ste ,,hardkor’’ tip, ova numera je bolja opcija za vas. Vaš partner nikada neće zaboraviti seksualni nagon koji će pesma probuditi u oboma.

5. Miguel – ,,The Valley”

Ovo je možda i najbolja pesma za seks sa najjednostavnijim i najdirektnijim tekstom. Bez okolišanja i bez nepotrebno složenih metafora—Migel je ,,bez dlake na jeziku’’. Slušanje ove numere je isto kao i gledanje filma koje je moguće samo uz pratnju roditelja (jer ima sadržaja za odrasle).

Uprkos lascivnom tekstu, pesma nije uznemirujuća i neprijatna za slušanje, zahvaljujući blagom zvuku i slatkoći Migelovog glasa.

Da li vi imate omiljenu muziku za seks?

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *