Značenja i primeri seksualnih emodžija: Najbolji prijatelji svakog sekstinga

Dobar flert preko smartfona je odlična ,,predigra’’ i šansa da osvojite devojku—i to ne samo svojim lepim licem i slikama penisa. Biti dobar u sekstingu zahteva malo hrabrosti i mozga, a upotreba odgovarajućih seksi emodžija začiniće razgovor i dodati mu više emocije. Dakle, šta možete da pošaljete svom partneru da ga učini napaljenijim i uzbuđenijim zbog predstojeće noći sa vama?

Značenja emodžija za seksting

Ako želite da iskažete naklonost, izrazite svoju strast ili samo da stvorite opušteniju atmosferu, iskombinovani seks emodžiji su upravo ono što vam je potrebno za odličnu komunikaciju. Mogu biti prijateljski, slatki ili pretenciozni, ali će baš uvek biti ,,prljavi’’. Baš kao što ste i vi. 😉 Hajde onda da pogledamo vaše opcije?

Suši emodži: 🍣

Nemam pojma odakle ovo dolazi, ali „jedenje sušija“ se može prevesti kao seks ili bavljenje kunilingusom, a ako pošaljete suši emodži—ona će zasigurno znati o čemu se radi (osim kada ne seksujete ili ona nema pojma o čemu pričate). Možete da napišete nešto poput „Jedva čekam da pojedem 🍣 večeras 😏“ ili „Sama si kući? Hajde da uzmemo suši 🍣😈“.

Emodžiji ženske vagine: 🌮, 🍭, 🍩

Lizanje lizalice, umakanje banane u krofnu ili jedenje takosa, su zvanično seksualni činovi vezani za ženinu vaginu. Sada je čak i takos postao seks emodži za odrasle, jer ga ,,nabijete’’ da bi bio ,,dobar’’. Zvuči bezobrazno, je l’ da? Dakle, sada su „Hoću da jedem tvoj 🌮“ i „Lizaću ti 🍭“ seksualni činovi, pa se pobrinite da vaša riba zna o čemu pričate.

Emodžiji ,,Muškog međunožja:🍦, 🌭, 🥕, 🍆, 🦴

Teško je poverovati koliko se hrane može iskoristiti kao prljavi emodži za penis. Čak i vrsta hrane koju šaljete može da se koristi za različite dužine i veličine mališana. Na primer, šargarepa je mali i tanak kurac, dok se patlidžan koristi za veliki i tvrd. Slanje hotdoga može se čitati kao penis koji viri iza ženskih guzova ili vagine. Stoga, nećete pogrešiti ako pošaljete emodžije za hranu ili uređaje koji su cilindrični i dugački. Cure će znati da ne pričate o namirnicama. 😉

Kapljice: 💦

Ovo je multifunkcionalni emodži. To može biti bilo koja vrsta tečnosti: poput znoja, sperme ili samo vode. To je jedan od najpopularnijih emodžija za izražavanje svoje fascinacije ili ishoda kom se nadate te večeri: „OMG, preslatka si 💦💦💦“ ili „Večeras ćeš se ukvasiti cela 💦😏“.

Boca šampanjca: 🍾

Tuševi šampanjca… Da li je to ono o čemu je LMFAO pevao? Prilično nastrano, zar ne? Ovaj emodži može nagovestiti da ćete pucati kao flaša šampanjca tokom seksa, ili možete da ga pošaljete devojci ako izgleda neverovatno privlačno. Na primer, „Jeb’o te, izgledaš toliko dobro da ću 🍾“.

Nevaljali emodžiji: 😏, 😈, 😉, 😛

Svi ovi emodžiji izražavaju pomalo bezobrazno raspoloženje, pa ako iskoristite bilo koji od njih, budite sigurni da će devojka shvatiti šta nameravate. 😉 Dobar primer je „Hoćeš da se zezamo večeras/Hoćeš da igramo nešto/Film i čil? 😏“. Devojke tome neće odoleti!

Čekić emodži: 🔨

Nije najočitiji napaljeni emodži, ali praktično znači da devojka želi da je ,,zakucate’’. Prilično dovitljivo, složićete se? Nisam siguran da postoji neko ko na drugi način koristi ovaj emotikon. 😀 Tokom vašeg seksting četovanja možete ga koristiti u rečenici poput: “Hoćeš da te 🔨 kad svi odu?”

Rak emodži: ♋️

Ovaj simbol horoskopskog znaka je takođe izopačen! Pogađajte? To je znak za pozu 69. Možete biti prefinjeni i poslati celu rečenicu, a možete biti kratki i jasni—jednostavno napišete nešto prosto kao što je “♋ kasnije?”

Kombinacije seks-emodžija

Sada kada znate različita pojedinačna značenja emodžija koji aludiraju na seks, pokušajmo da ih kombinujemo! Emodžiji mogu biti savršen međunarodni jezik za seks, je l’ da? U nastavku možete videti najpopularnije (i neke manje očigledne) kombinacije koje možete da koristite dok sekstujete sa ribom. Koliko još kombinacija možete smisliti?😏

🍑👅

Najomiljeniji svih vremena—kombinacija emodžija koja predstavlja lizanje guze. Ovo takođe može da izražava vaše divljenje nečijem dupetu, ovako na primer: 🍑🔥. Ali, najčešće je to samo lizanje vagine/guze. Možete koristiti i različito voće da pokažete šta tačno želite da ližete: to može biti lizalica, trešnje (tj. sise) ili breskva (odnosno guza). Devojke vam takođe mogu poslati slične kombinacije (ali sa muškim polnim organom) ili vas zamoliti da ih poližete. Prijatno!

👉🏻👌🏻💦💦

Stara škola, kada je u pitanju kombinacija gestikulacija. Sećate se srednjoškolskih šala kada ste ovo pokazivali devojkama koje su vam se dopadale? Sada se ne morate smarati i raditi to rukama—vaš pametni telefon će vam pomoći! Ovu kombinaciju možete ukrasiti kapljicama sperme/znoja, vatrom ili bilo kojim drugim simbolom strasti i seksa. Na ovaj način možete dati nagoveštaj devojci šta da očekuje od seksa te večeri.

🦴🔥

Ova, ili bilo koja druga slična kombinacija poput 🍆😍, ♥🍦 itd., služi devojci da pokaže da voli tvoj penis. Možda zvuči smešno, ali radi. Momci se napale kada čuju komplimente na račun svojih mališana. Dakle, ako dobijete takvu poruku od zgodne ribe, smatrajte se velikim ljubavnikom! Sličnu kombinaciju možete i vi poslati devojci, ako su vam se dopale njene „stvari“. Smislite nešto poput “Tvoja 🍩 je 🔥”, “Koliko 💦💦 možeš da budeš?”, i slično. I devojke vole ovako prljave poruke! A, kao u poznatoj TV seriji „Kako sam upoznao tvoju majku“, ona jednostavno može da napiše „Tvoj penis je ogroman“.

🍩🍌

Ovo je još jedan način da se ponudi penetrativan seks. Ako više volite kreativnije stvari, upotreba emodžija za hranu je baš ono što vam treba. Naročito ako imate naporne špijune—poput mlađeg brata—koji stalno voli da gleda u vaš ekran. Pored ostalih seksi kombinacija ili pojedinačnih emodžija, možete koristiti nešto poput ovih: ⚽🥅, 🎯, 🎢 itd.

🧴🧻

Izgleda da neko radi prljave stvari! Ili je to ponuda da vam se pridruži? Nema potrebe da objašnjavate losion sa maramicama, ali svaki put kada pošaljete ove prljave emodžije, pobrinite se da se vaša partnerka neće naljutiti zato što je zezate ili je zamoljavate da vam pravi društvo. Uzajamna ili istovremena masturbacija je zabavna—ako ste oboje u tom fazonu.

🦴🥳

Već znate šta znači kost, ali ako je ukombinujete sa emodžijem koji slavi, to će nagovestiti da ćete doživeti neverovatno pušenje dok ne prsnete kao konfete. Sada ne možete da gledate ovaj emodži kao što ste do sada, zar ne?

🌶😛🥵

Neobičan miks! Uglavnom paprika znači da će neko da uradi nešto ekstremno ili skroz drugačije da začini noć—to može biti hardkor seks, izvanredan kunilingus ili isprobavanje nove poze. Uvek je to tajna, pa pokušajte da pogodite šta se krije iza ovog emodžija. Ako ga kombinujete sa drugim emotikonima, dobićete jasniju sliku, poput ove: očigledno ćete večeras ,,pojesti’’ njenu picu, tako da postane sva umorna i znojava. 😏

Bonus kombinacije seks emodžija za više zabave

Ne bih mogao da vas ostavim bez još šifrovanih emodžija za seksting! Evo još nekih koje možete koristiti tokom svog seksi ćaskanja da biste skrenuli više pažnje na devojku, a vas učinili još opuštenijim.

Iznenađeni/zajapureni emodži: 😳

Ovaj emodži se može koristiti za dodatnu slikovitost vašeg sekstinga. Na primer, vaša riba vam je ponudila nešto neuobičajeno—poput pokušaja anala—iako je delovala previše stidljivo za tako nešto. Vi joj možete odgovoriti nešto u ovom stilu: „Jeb’o te, perverznija si nego što sam mislio!😳 Ali, sviđa mi se to 😍’’. Takođe, možete pokazati da niste spremni na nešto: „BDSM?😳 Nisam imao pojma da ti se to sviđa“.

Kombinacija striptiz emodžija: 💃🏻👀

Korišćenjem ovih emodžija ćete pokazati da želite da devojka igra za vas. Takođe možete da koristite ulaznicu + emodži devojke koja pleše, da zatražite ples u krilu. Bilo koja kombinacija će biti dovoljna, ako mislite da će devojka to da uradi za vas. ,,Možda bi mogla da odigraš gola neki ples 💃🏻 za mene? Voleo bih da vidim tvoje umeće’’—ovo je dobar primer za kako iskoristiti.

Emodži Akvamen: 🧜🏻‍♂

Ovaj emodži može da simbolizuje situaciju u kojoj momak nudi seks. Emodži trozubac (🔱) se takođe ponekad koristi u tu svrhu. To je kreativan način da zamolite svoju devojku da je jebete. Šteta što ne možete da napravite kombinaciju emodžija „heftanje“ ili „Netfliks i čil“. Možda će nekada u budućnosti Emojdžipedija i to napraviti?

Zviždeći emodži: 😙

Sećate se pesme Flo Rida-e ,,Whistle’’? Da, druga verzija ,,duvanja u zviždaljku’’ je pušenje! Možete poslati ovo devojci i dodati: ,,Hoćeš da zviždiš u moju zviždaljku, bebo?😙 Javi!” ili „Hvala na fantastičnom 😙🦴“. Kreativnost je uvek dobrodošla!

Specifični emodžiji

Takođe možete koristiti različite emotikone da pokažete neku određenu aktivnost koju biste voleli da radite sa devojkom. Na primer, lanac emodži ⛓ pokazuje devojci da želite da je vežete i da joj radite neke bezobrazne stvari. Ovi emodžiji 🦸🏻‍♀🧛🏻👩🏻‍🔬 pokazuju da želite da se igrate uloga (bilo koji emodži koji se odnosi na različite poslove ili kostime može dobro da posluži), a na ovaj način čak možete pokazati šta treba da obučete za igru. Emodžiji sa čokoladom ili svećom 🍫🕯 mogu pokazati da planirate nešto romantično, poput paljenja romantičnih sveća. Tečna čokolada se može koristiti kao sredstvo za masažu, tako da je možete namazati po celoj devojci, a zatim je polizati sa njenih najerogenijih delova. Kao što vidite, možete smisliti razne kombinacije i ideje— samo iskoristite svoju maštu i ostvarite neke od svojih najluđih snova!

A sada, možeš li da mi pričaš prljavo?😈 Umetnost sekstinga se stalno unapređuje i nove kombinacije emodžija konstantno padaju na pamet—one koje opisuju određeni seksualni čin ili vaše napaljeno raspoloženje. Uz sve znanje koje sam vam preneo, vreme je za nešto prljavih razgovora, složićete se? Možete kreirati sopstvene kombinacije seks emodžija ili koristiti bilo koju od navedenih. I ne brinite, devojka će razumeti o čemu 🍣 pričaš. Nadajmo se samo da će vam u svakom slučaju pružiti lepo 🦴🥳!

Slične Objave

Jedan Komentar

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *