Kako nagovoriti devojku da vam pošalje gole slike u samo ​​nekoliko koraka

Verovatno ne postoji momak koji bi odbio da vidi bezobrazne slike njegove devojke kada je daleko. Ali, šta je sa ribama koje ne poznajete? Da li se sećate situacija kada ste jedno drugom slali poruke duže vreme, a išli ste u krevet sa dignutim iznova i iznova—ne dobijajući ništa da ga ,,umirite’’?

Uz ovaj vodič, vaš penis će konačno dobiti željeni slatkiš. Kako naterati devojku da vam šalje bezobrazne slike, a da i dalje budete fin momak? Da li postoji savršen trenutak da tražite od devojke golotinje? Sve što treba da znate je upravo ovde.

Kada naterati devojku da šalje gole slike?

Očigledno je da će naprasno zahtevanje („pošalji mi svoje sise“) dati rezultat od nula fotografija, a možda čak zaradite i blok od nje—naravno, osim ako niste na sajtu za odrasle gde se gledate preko kamere. Dakle, kada je najbolje vreme da tražite devojkama da pošalju gole slike?

 • Kad je bar malo poznajete. Bilo bi čudno i jezivo zahtevati ribi koju ne poznajete da vam šalje golišave fotografije. Morate poznavati curu ili barem uspostaviti neku vezu sa njom, čak i ako ste se upoznali na seks-dejting sajtovima.
 • Kada vam daje nagoveštaje. „Idem na tuširanje“ ili „Upravo sam isprobala novi komplet donjeg veša u tržnom centru“, su definitivno očigledni signali, druže. Ona želi da maštate o njoj!
 • Kada ste usred sekstinga. Kada ste oboje napaljeni i pričate prljavo, na kraju dođe trenutak kada je slanje golih slika jednostavno neizbežno. Osetićete to kada dođe vreme.
 • Kada ona traži vaše bezobrazne slike. To znači da ona već želi da vas kresne! Muškarci nekada jednostavno ne znaju na šta su sve napaljene ribe spremne—u ovakvim situacijama devojke šalju seksi slike radije nego ikada.
 • Kad ste je već prethodno jebali. Postoji li bolji trenutak navesti devojku da pošalje gole slike? Već ste videli jedno drugo bez odeće, tako da nemate šta da krijete!

Saveti kako da navedete devojku da pošalje gole slike

Da doživite taj savršeni trenutak, kada devojke konačno odluče da šalju slike svojih nagih tela, potrebno je da se pridržavate nekoliko jednostavnih preporuka.

Neka se oseća prijatno sa vama

Za ribu nema ničeg seksipilnijeg od muškarca koji brine o njoj. Čak i ako traži samo povremeni seks ili seksting, ona nikada neće raširiti noge za momka koji je ne poštuje. Zato stvorite ugodnu atmosferu u kojoj se ona oseća samouvereno i slobodno u samoizražavanju.

Delite komplimente

Žena je seksi kada se tako oseća—cure obožavaju kada im se divite. Što se više trudite da se ona oseća posebnom, to ćete postići bolje i brže rezultate. Recite joj šta volite kod nje, kažite joj kako je lepa— i gaćice će joj biti mokre, verujte mi.

Pokažite interesovanje za njenu ličnost

Ako želite da dobijete gole slike devojke, prvo morate da vidite nešto više od fizičkog izgleda u njoj. Ili se bar pretvarajte da ste videli. 😉 Čak i na sajtovima za seks ćaskanja, dame obraćaju više pažnje na muškarce koji napišu nešto drugačije od ,,imaš vrhunsko dupe’’. Žene dobijaju tone takvih poruka, zato se nekako izdvojite od ostalih kretena.

Napravite dobru atmosferu

Vi ste ti koji su odgovorni za početak faze zavođenja, pa učinite svoje komplimente malo bezobraznijim. Recite nešto poput „Voleo bih da znaš šta radiš u mojim snovima svake noći“ ili „Kladim se da svi momci bulje u tebe kada si u kupaćem na plaži“. Budite kreativni—ali, zapamtite, tanka je granica između zadirkivanja i vulgarnosti.

Započnite seksting

Da, i ovaj prvi korak je takođe na vama. Devojka može da vam da milion seksi nagoveštaja, ali vi ste ti koji treba da kažu: “Želim te.” Nakon slanja golih slika mogli biste krenuti sa nečim poput: „Želiš li da znaš šta sam sanjao noćas, zbog čega sam i dalje naložen?“.

Pitajte je da li želi da vidi malo više ,,vas’’

Kada ste već u jeku slatkog sekstinga, ponudite da joj pošaljete svoju bezobraznu sliku. Da, morate biti spremni da pošaljete slike sebe da bi i devojka poslala svoje. I ne, ne govorim o nekim bezveznim slikama penisa. Napravite sliku dok vam je dignut (ali dok ste u gaćama) iz nekog neobičnog ugla ili napravite selfi u ogledalu samo sa peškirom oko struka. Ne otvarajte sve karte prebrzo! Zadirkivanje je ključno za fantastično zadovoljstvo koje dolazi kasnije.

Recite da umirete od želje da vidite više

Kada pokažete golišavog sebe, pitajte da li želi da vam pošalje nešto kao odgovor na to—otvoreno izrazite svoju želju. Imajući vašu seksi fotografiju ona će se osećati malo opuštenije sa vama—za devojku to znači da se nećete hvaliti prijateljima slikom koju je poslala.

Koristite Instagram ili Snepčet za razmenu golih slika

Da bi se devojka osećala još bezbednije, prvo joj ponudite da razmenite slike na Instagramu ili Snepčetu—ove platforme imaju opciju da fotografije nestanu odmah nakon što ih pošaljete. Ako ništa, barem recite da ćete odmah izbrisati njenu fotografiju, ako se plaši.

Tražite nešto eksplicitnije

Recimo da vam je poslala presladak selfi koji ne uključuje golotinju—to je vaša prilika da je pitate za još malo! Na primer, možete da kažete nešto poput: „Mogu li da vidim ostatak tebe?“ ili „Pitam se šta kriješ od mene ispod te haljine“. Ovo nije garancija da ćete stoprocentno navesti devojku da vam pošalje golotinje, ali ćete barem otvoreno izraziti svoja očekivanja.

Šta ne raditi da biste dobili gole slike devojaka

Očigledno, umetnost dobijanja golišavih slika riba uključuje određene stvari koje je bolje da nikada ne radite. Hajde da navedemo najbitnije.

Ne pitajte direktno

Pisanje stvari poput “pokaži mi svoje sise” ili “pošalji golu sliku” je najveća odvratnost svih vremena. Čak i kada se sve vrti samo oko slanja golih fotografija, svaka devojka želi da joj se bar malo udvarate—a, kada zahtevate laku poslasticu za vaš penis, ne pokazujete ništa osim nepoštovanja, moj perverzni druže.

Ne šaljite ,,dik pik’’

Ko je uopšte rekao momcima da su njihovi, ne-tako-divni druškani, seksi? Jeb’o te, nadam se da bar slikaju svoje kite dok su tvrde. Prvo zavedite devojku, naterajte je da vas poželi, neka svi njeni sokovi teku samo za vas. Ne pokazujte sve što imate na samom početku!

Ne preklinjite

Kako je naterati da pošalje slike, ako već odbija? Pa, prihvatite njen stav sa poštovanjem i sačekajte bolji trenutak. Nikad ne molite, braćo! Zbog toga izgledate odvratno i jadno u njenim očima—posle toga nećete videti ni slike, ni samu devojku. Za ribe, muškarac uvek treba da bude muškarac i to je ono što ih čini napaljenim.

Nemojte biti previše uporni

Ovo je drugi ekstrem. Važno je poštovati mišljenje i odluku devojke. Ako nastavite da tražite golotinje čak i nakon što ona kaže „ne“, ne samo da se ponašate kao kreten, već je i užasavate. Bukvalno samo jezivi čudaci to rade.

Nikada ne koristite breskvu ili patlidžan emodži

Imate li 16 godina, zaboga? Da li zaista verujete da će ovlažiti nakon što vidi tako detinjastu molbu za gole slike u svom inboksu? Cure žele prave muškarce! Ako o seksu ne možete govoriti rečima, kako uopšte možete biti dobri u njemu? Samo pokazujete koliko ste nezreli i nećete dobiti apsolutno ništa, ukoliko koristite emodžije da tražite od devojke gole slike njenog tela.

Ne očekujte da će ona uvek poslati sliku nakon vas

Da, razumem, to nije scenario koji ste planirali, ali uvek postoji šansa da vam neće poslati svoje sise, čak i nakon što vi sa njom podelite svoje golišave slike. Ona vam ništa ne duguje, zapamtite. Dakle, kada joj pošaljete fotografiju, to mora biti volonterski—nikada nemojte to koristiti da njome manipulišete!

Nemojte govoriti da stalno dobijate golotinje od devojaka

Ovo je najgora stvar za reći kada nagovarate devojku da šalje golotinje. Da li zaista verujete da će neka riba biti ohrabrena da vam pokaže sise ili međunožje, nakon što priznate da imate druge ribice sa kojima ćaskate? Sve devojke obožavaju kada se osećaju posebno. Čak i ako imate desetine njih za ćaskanje na sajtovima za upoznavanje, nikada se ne hvalite time! Svaka riba koju planirate da kresnete mora biti jedina—barem to treba da joj kažete.

Kako reagovati kada dobijate golotinje od devojke?

Vuhu, dobili ste ih! Na ekranu vašeg laptopa je provokantna fotografija grudi, i šta onda? Iznenadićete se, ali umetnost dobijanja golotinja se ne završava ovde—vrlo je lako sve zeznuti reakcijom. Kada devojke šalju svoje gole slike, one se otvaraju i u tom trenutku su veoma ranjive. Zato pazite šta govorite!

Na primer, možete iskoristiti neke od ovih rečenica:

 • “Jeb’o te, kako da zaspim posle ovoga?”
 • “Izgledaš baš vrhunski!”
 • “Tvoje obline su savršene!”
 • “Vidi šta si mi uradila!” (I priložite fotografiju vašeg dignutog penisa)
 • „Sada bih voleo da te ljubim svuda.“
 • “Gde bi želela da te poljubim?”
 • „Voleo bih da ti radim razne stvari posle ove slike.“
 • “Da li si svesna koliko si me napalila?”
 • „Mogu li da ti detaljno ispričam kakve sam prljave misli imao o tebi?“

Ovo je samo nekoliko primera—možete reći šta god je prigodno u tom trenutku. Budite kreativni i iskreni! Samo zapamtite: ne budite previše vulgarni i idite na kartu seksi-provociranja.

Memorija vašeg telefona će uskoro biti puna seksi slika koje će vam devojke slati, uz ovaj vodič o tome kako da dobijete gole slike. Uzmite u obzir savete koje sam vam dao, ali ipak vodite računa u svakoj situaciji—glavno pravilo je balansirati između zadirkivanja i vulgarnosti. Dakle, samo napred i istestirajte ove preporuke!

Slične Objave

Jedan Komentar

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *