unhappy black couple sitting on bed after having argument

5 seks poza koje ona sigurno mrzi

Tokom prethodnih godina konačno ste savladali neke od poza i sada smatrate da lako pružate zadovoljstvo svojoj partnerki. Ali, da li ste ikada pomislili da joj se sve to uopšte ne sviđa? Ili ceo doživljaj čak mrzi?

Razgovor o seksu može biti neprijatan. Mnoge devojke su previse stidljive da bi se otvorile svom partneru i otkrile mu neke svoje nesigurnosti. S druge strane, muškarci mogu biti toliko koncentrisani na sebe, da se čak ni ne trude da pitaju žene da li uživaju u seksualnom iskustvu.

Stručnjaci su ispitivali i podelili saznanja o tome šta žene zaista misle o nekim pozama koje ste možda i vi koristili. Razmotrite činjenice i pokušajte da iznenadite devojku sledeći put kada budete u krevetu.

Misionarka

Kao jedna od najčešćih poza, ovo je ujedno i najmanje omiljena među ženama. Stvar je u tome što se klitoris ne stimuliše. A, sudeći po brojnim studijama, manji procenat žena može da doživi vaginalni orgazam.

To ne znači da treba potpuno da zanemarite misionarsku pozu – samo je malo izmenite. Promerite ugao, na primer, i oboje ćete dobiti mnogo više zadovoljstva od tako male izmene. Neka vaše telo bude malo više iznad (umesto da budete prsa uz prsa) i savijte joj noge za oko 45 stepeni da biste joj izdigli kukove.

Dogi poza

Ovo je seksi, izazovna i vrela poza i znamo zašto je toliko volite. Međutim, devojku možete lako da povredite, posebno ako imate ,,veliki trofej’’ kojim možete da se pohvalite. Dakle, čuvena duboka penetracija za koju ste čuli je, u stvari, prilično bolan ,,ulazak’’.

Osim toga, ovo nije ni intimna poza. Ako uživate u onome što vidite, znajte da je za ženu sve suprotno, jer sve što vidi je ležaj i svesna je da se njeno celo telo trese na ne baš seksi način.

Probajte kratke i plitke penetracije umesto dubokih i brzih. Takođe, stimulišite svoju partnerku. Ne zaboravite da joj poljubite vrat i leđa, kao i da je dodatno napalite stimulacijom klitorisa.

Žena odozgo

Bez obzira da li se vama sviđa ova poza (jer je neverovatno seksi), vaša partnerka se može osećati postiđeno i nesigurno. Najveća briga žena je kako izgleda njihovo telo tokom seksa. I najmanja pomisao da je ružna može dovesti do toga da joj splasne raspoloženje.

Osim toga, devojke takođe mogu biti iscrpljene da izvedu sve same dok su na vama. Zato razmislite dvaput pre nego što im ovu pozu predložite.

Obrnuta kaubojka

Uzbudljivo i seksi, ali koliko je zapravo zgodno za izvođenje? Za devojku, ugao vašeg penisa koji ulazi u njenu vaginu možda uopšte nije najbolji u ovoj pozi. Štaviše, nije svaka žena oduševljena mišlju da joj neko blene u anus.

69

Momci, jeste li uopšte probali ,,69’’? E, pa, za vašu informaciju, a prema ženama, „69“ je izuzetno ometajuća poza. Ne možete dobiti potpuno zadovoljstvo, jer morate i da ga pružate u isto vreme. Da biste rešili ovaj problem, bolje je da u posebnom činu jedno drugom pružite zadovoljstvo. Šta je – tu je.

Slične Objave

3 Komentara

  1. Teško lupanje gluposti. 90% dama sa kojima sam bio same traže ove poze. Obrnuta kaubojka je nešto što najmanje žele, ali sve ostalo traže same

  2. budalastina. da li je ostala neka poza koja im se svidja posto izgleda da im se ni jedna ne svidja

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *