Da li je uobičajeni seks dosadan? Ovo je kompletan vodič za grub seks nakon “online” upoznavanja

Sjajno ste se proveli sa vašim partnerom, završili ste svoje piće i spremni ste da nastavite veče u nekoj opuštenijoj i intimnijoj atmosferi. Kada flert postane ozbiljan, a misli pomalo prljave, partner vam govori da želi nešto posebno večeras – u prevodu, želi grublji seks. Pitate se, kako ćete sve to da iznesete?

Ne brinite se, bilo da želite da dodate malo vreline u svoj seksualni život ili vaš par želi da se igra malo grublje u krevetu, postoji način kako da to uradite na pravi način!

Zašto je grub seks komplikovana tema?

Uprkos renesansi feminizma, mnoge žene još uvek žele da budu potčinjene u krevetu (samo u kontekstu seksualne igre). Zapravo, prema podacima koji dolaze sa univerziteta u Teksasu, 57% žena “loži” ideja o snažnom seksu. Dr. Stiven Snajder, terapeut za seksualne i partnerske odnose objašnjava da većina žena koje žele silovit ili grub seks, imaju takve tendencije iz jednog prostog razloga – jednostavno ih pali. Nije važno što je čovečanstvo napravilo važan iskorak u pogledu rodne ravnopravnosti, neki aspekti seksualnog ponašanja su još uvek iskonski.

To nije regularan, uobičajeni seks i zato je važno da oba partnera upotrebe zdrav razum i uzmu u obzir želje druge osobe. Ponekad, sve će zvučati sjajno u trenutku kada ste oboje uzbuđeni, ali u toku samog procesa, stvari mogu poći naopako. Stoga, ukoliko ne želite da se vaša seksualna iskustva pretvore u traumatične vizije iz prošlosti, budite veoma pažljivi prem svom partneru!

Kako da budete sigurni da će sve proći kako treba?

1. Razgovarajte

Prvo što treba da utvrdite, pre nego što bilo šta započnete, jeste sigurnosna reč. Onog momenta kada jedno od vas izgovori sigurnosnu reč, to je znak da se sve zaustavlja. Bez sigurnosne reči u toku seksa, grub seks se u nekom trenutku može pretvoriti u silovanje. Dogovorite svoju sigurnosnu reč i zaustavite sve onog trenutka kada je izgovorena.

2. Opustite se

Ako ste upoznali partnera na sajtu za upoznavanje odraslih, onda je moguće da oboje budete pomalo nervozni. Zato je dobro da se opustite pre seksa. Istuširajte se vrućom vodom, završite bocu vina, kako biste se zagrejali za ideju nečeg novog i zabavnog.

3. Osetite dominaciju

Obično osobe koje su dominante u realnom svetu, mogu da puste tu ulogu u toku seksa. Ako ne znate kako da započnete odnos, počnite da svlačite vašu partnerku. Ali zaboravite na uobičajene stvari, umesto regularnog svlačenja, poderite joj suknju, pocepajte brus i gaćice.

Videćete kako zabavno može da bude.

4. Povucite je za kosu

Čim ste uklonili odeću, usmerite pažnju na njenu kosu. Povlačenje za kosu može biti veoma senzualno, kao i demonstracija muškosti. Videćete da je igranje njenom kosom u kombinaciji sa ostalim potezima u krevetu veliko uzbuđenje. Glavno pravilo je da kosu partnerke vučete za koren, ne za kraj i da to radite nežnije kako ne biste upropastili raspoloženje.

5. Pokušajte sa grickanjem

Njen vrat, uši i bradavice su zone za koje bi trebalo da se “pobrinete”. Grickanje vaše partnerke je ono što čini grublji seks drugačiji od uobičajenog, blagog seksa. Ako želite da vam vaša partnerka ostavite tragove noktiju na koži, tražite to. Grebanje kože takođe može biti sjajan deo vaše grube igre.

6. Ispljeskajte je

Možete igrati igricu u kojoj je vaša partnerka bila “nevaljala devojčica”, a vi je kažnjavate. Nazovite je “lošim” imenima, prebacite je preko kolena i ispljeskajte. “Doggie” stil je takođe istaknuti aspekt grubog seksa. Na kraju, postoji još jedno važno pravilo koje će pomoći da ostanete zagrejani i u raspoloženju. Šta god da se desi, nemojte se smejati. Onog momenta kada počnete da se smejete, razblažićete intenzitet koji je potreban za grub seks. Ne dozvolite da humor pokvari raspoloženje i ostanite prisutni u trenutku.

Slične Objave

Jedan Komentar

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *