woman wearing white bra holding man s chest

Najbolje seks poze za žene

,,Kama Sutra’’ sadrži više od nekoliko desetina različitih seksualnih poza. I dok su sve one podjednako vredne isprobavanja, ponekad je sve što ljudi žele seksualni položaj koji će garantovati orgazam bez mnogo napora.

A, za dane kada samo želite da se kvalitetno zabavite u spavaćoj sobi, imamo listu od osam najboljih seksualnih poza za žene koje će vas sigurno oduševiti:

KAUBOJKA

Lista najboljih seks poza za žene ne bi bila potpuna bez ,,Kaubojke’’. To je jedan od najpopularnijih položaja za koji mnoge žene tvrde da im pomaže da lako dođu do orgazma i koji nudi najbolje iskustvo tokom seksa.

Da biste došli u ovaj položaj, zamolite partnera da legne na leđa na krevet ili bilo koju drugu površinu po vašem izboru. Zatim se popnete gore, opkolite njegove kukove i spustite se na njegov penis.

,,Kaubojka’’ je savršena za žene jer daje potpunu kontrolu nad pokretima, brzinom, dubinom i uglom penetracije. Dakle, možete se lako prilagoditi tokom seksa i preuzeti kontrolu nad svojim orgazmom.

Ovo je poza koja će od vas zahtevati da obavite većinu posla jer ćete poskakivati gore-dole po penisu vašeg partnera. Međutim, on takođe može pomoći tako što će podići kukove na gore, povećati penetraciju i pružiti vam bolji oslonac.

DOGI

Sledeći na listi je ,,Dogi stil’’. Nije iznenađujuće da je ova poza takođe omiljena među ženama, jer pruža dobru unutrašnju i spoljašnju stimulaciju i ne zahteva mnogo energije.

Nameštanje u ovu pozu je prilično jednostavano. Prvo kleknite na kolena oslanjajući se na sve četiri, dok vaš partner treba da prodire u vas s leđa.

,,Dogi’’ je jedan od najboljih seksualnih položaja za žene jer nudi duboke uglove penetracije koji će sigurno pogoditi sve prave tačke, a vaš partner takođe može posegnuti za vašim klitorisom, što je siguran način dolaska do neverovatnih raznovrsnih orgazama.

Vaš partner ovde bira brzinu i dubinu prodiranja. Ali, vi uvek možete preuzeti kontrolu tako što ćete pomerati kukove ka njemu radi intenzivnije stimulacije. Ako je penetracija suviše duboka, možete nabaviti specijalne prstenove za penis koji podešavaju dubinu penetracije tako da možete uživati u ,,Dogiju’’, a da vam ne bude neprijatno.

DIGNUTE NOGE

,,Dignute noge’’ je odličan položaj za lenji seks za žene jer od vas zahteva samo da legnete i dozvolite svom partneru da preuzme kontrolu nad pokretima. Nudi intimnost i omogućava vašem partneru pristup vašem klitorisu.

Vi legnete na leđa na krevet ili bilo koju drugu površinu da biste zauzeli ovaj položaj, a vaš partner kleči ispred vas. Podignite noge i pustite partnera da ih nasloni na grudi dok prodire u vas.

,,Dignute noge’’ poza daje veoma dobar ugao penetracije koji će sigurno pogoditi sve prave tačke tokom analnog i vaginalnog seksa. Vi istovremeno možete, ili stimulisati klitoris ili zamoliti svog partnera da to uradi umesto vas, za one slatke pomešane orgazme.

DUBOKI DOGI

,,Duboki dogi’’ je jedna varijacija klasičnog ,,Dogija’’ koja zahteva više savijanja i energije. Ovo je primamljiv seksualni položaj za žene, jer je savršen za vaginalni i analni seks i nudi dubok ugao penetracije.

Da biste došli u ovaj položaj, prvo legnite na stomak. Zatim podignite samo kukove, tako da su u vazduhu, dok ostatak vašeg tela ostaje priljubljen za krevet ili drugu površinu. U zavisnosti od vaše razlike u visini, vaš partner ili kleči ili stoji iznad vas dok prodire u vas s leđa.

Ovo u početku može biti izazovna poza, tako da se nipošto nemojte obeshrabriti u startu. Umesto toga, možete pokušati da prvo krenete sa običnim ,,Dogi stilom’’, a zatim se polako prilagođavajte i krenite sa ,,Dubokim dogijem’’.

OBRNUTA KAUBOJKA

,,Obrnuta kaubojka’’ je još jedna neverovatna seksualna poza za žene koja vam daje svu kontrolu nad vašim zadovoljstvom i odličan pogled vašem partneru. To je varijacija ,,Kaubojke’’, gde umesto da se gledate sa svojim partnerom dok ga jašete, sada mu okrećete leđa.

Da biste došli u ovaj seksualni položaj, neka partner leži na leđima. Zatim se namestite preko njega i opkoračite ga dok se spuštate na njegov penis. Za najveću udobnost, nagnite se napred, oslonite ruke na njegove noge i krenite u akciju.

,,Obrnuta kaubojka’’ vam omogućava da eksperimentišete sa drugačijim uglom penetracije od obične ,,Kaubojke’’, tako da nipošto ne preskačite ovu pozu ako pomišljate da će biti iste.

SEDEĆA OBRNUTA KAUBOJKA

,,Sedeća obrnuta kaubojka’’ je neverovatna seks poza za žene koja vam daje potpunu kontrolu nad vašim pokretima, dok i dalje nudi mnogo kontakta ,,kože na kožu’’ i intimnosti sa vašim partnerom, uprkos tome što ste mu okrenuti leđima.

Takođe je savršena poza za seks u dnevnoj sobi kada želite da promenite scenografiju ili želite da gledate ,,Netfliks’’ dok jašete svog partnera.

Da biste došli u ovaj položaj, neka partner sedne na kauč, udobno se naslonivši. Zatim opkoračite njegovo krilo leđima okrenuti njemu, dok se lagano spuštate na penis.

U ovom položaju imate svu kontrolu nad kretanjem i brzinom. Takođe poza daje i vašem partneru idealan pogled na vašu pozadinu i lak pristup vašem klitorisu ili grudima dok ga jašete.

RAŠIRENO ORAO

,,Rašireni orao’’ je još jedan lenji seksualni položaj koji će biti savršen izbor kada ste umorni, ali i dalje želite nezaboravni orgazam. Nudi dubok ugao penetracije dok vašem partneru daje odličan pristup vašem klitorisu, tako da je ova poza totalni hit.

Da biste došli u ovaj položaj, prvo legnite na leđa. Možete biti u krevetu tako da vaš partner klekne na ivicu, ili možete da legnete na sto tako da vaš partner stoji do ivice dok prodire u vas.

Podignite noge, raširite ih i pustite partnera da ih drži za gležnjeve kao oslonac. On kontroliše brzinu i pokrete i koliko će vam noge biti raširene.

Eksperimentišite sa različitim uglovima i vidite koji vam pruža najbolji osećaj tokom penetracije. Takođe, imate odličan pristup svom klitorisu, pa iskoristite to za dodatnu stimulaciju.

ČUČNJEVI

Poslednji, ali svakako ne i najmanje bitan, jeste položaj ,,Čučnjevi’’. Odličan je kada želite da kontrolišete pokrete i uglove penetracije. I ovo može biti veoma intimna poza jer nudi mnogo kontakta ,,kože na kožu’’ sa vašim partnerom.

Da biste došli u ovaj položaj, pustite partnera da sedne na pete (ili na krevet ili na drugu udobnu površinu). Zatim mu sedite u krilo, okrenuvši mu leđa dok prodire otpozadi.

Poskakujte gore-dole, baš kao što biste radili da radite obične čučnjeve. Vaš partner može da obavije ruke oko vas, miluje vaše grudi ili se igra sa vašim klitorisom dok se vi nabijate na njegov penis.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *