Najbolje seks igračke za muškarce

Danas masturbacija ne izgleda isto kao pre pet godina. Stvari se menjaju, pa se uopšteno menja i odnos prema „ovoj stvari“. A način masturbacije se izrazito menjao kroz vreme.

Ako vam je devojka daleko ili jednostavno osećate da vam je potrebno opuštanje—masturbacija može biti odlična opcija. I nikada ne treba da krivite sebeㅡsasvim je normalo masturbirati. Naravno, ako ne preterujete.

U svakom slučaju, kako biste čin samozadovoljavanja učinili još boljim nego što inače jeste, razmislite o upotrebi seks igračaka. U daljem tekstu imate nekoliko predloga igračaka koje se lako upotrebljavaju i nije potrebno čitati uputstva za korišćenje, kao i masturbatora koji imaju napredne funkcije. Jedno je sigurno: svi će vam doneti neizmerno zadovoljstvo.

#1. ,,Tenga Flip Hole’’ – Japanski Masturbator

Ovaj japanski masturbator je zaista izuzetan. Radi se o uređaju koji se preklapa i može vas zadovoljiti raznim vrstama stimulacije, jer je ispunjen višestrukim asimetričnim teksturama. Dva dugmeta koja poseduje će vam omogućiti da regulišete intezitet stimulisanja penisa.

#2. ,,Screaming O RingO’s’’ – Prsten za Penis

Ako uopšte nemate ili imate malo iskustva u korišćenju prstena za penis, ovaj proizvod je odličan početak. Jednostavnost njegove upotrebe iznenadiće vas koliko i njegova glatkoća. Prsten je napravljen od rastegljivog, hipoalergijskog silikona, što čini da sve prođe bez poteškoća—čak i ako vam se učini da je vaš penis preveliki za ovako mali uređaj. Upotreba je prilično jednostavna—sve što treba da uradite je da ga stavite na penis i pomerate gore-dole.

#3. ,,My First Pussy & Ass’’ Masturbator

Njegovo ime i slika govore sami za sebe. Savršen masturbator za momke kojima je potrebna vizuelna stimulacija—ova igračka podseća na delove tela prave osobe. Može u tren oka uzburkati vašu maštu čak i ako ste neko ko preferira analni seks. Uz igračku dolazi vibrirajući ,,metak’’. Konkretno ovaj masturbator ima nekoliko brzina za odabir, što ga čini odličnim izborom ako želite dodatnu stimulaciju.

#4. ,,Fleshlight Go Surge’’ Masturbator

Ako svoj stan delite sa cimerom (ili više njih) i stidite se da kod kuće držite bilo kakvu seks igračku koja potencijalno može biti otkrivena, možete bez brige izabrati ,,Fleshlight Go Surge’’ masturbator. Kada se otvori podseća na vulvu i zasigurno se možete intezivno poigrati sa njim. Međutim, potrudite se da niko ne pomeša vaš masturbator sa baterijskom lampom, kada je zatvoren.

#5. ,,Saša Grej – Duboko grlo’’ – Igračka Koja Staje u Džep

Ovaj masturbator je za one koji obožavaju oralni seks i uzbuđuju se na pomisao ejakuliranja u usta. Seks igračka je oblikovana poput punijih ženskih usana i može odlično poslužiti za ,,dubinski’’ užitak. Proizvođači tvrde da je masturbator u detalje oblikovan po uzoru na usta Saše Grej. Pa, ako ste njen fan, zašto ne biste probali?

#6. ,,Dr Džoel Kaplan’’ – Masažer Prostate

Neki muškarci su skeptični kada je u pitanju stimulacija prostate (jer je potrebno pozabaviti se ,,dubokim, južnim delom’’ genitalnog područja). Međutim, u tome nema ništa neobično. Ovaj masažer možete čak koristiti i sa svojom devojkom. Dobra vest je da je ova seks igračka dovoljno nežna i time pogodna čak i za one koji ovo zadovoljstvo doživljavaju prvi put.

#7. Masturbator ,,Veliko Postolje – Vagina i Grudi’’

Ako ne možete zamisliti seks bez interakcije sa ženskim grudima, ova igračka bi vas trebala zadovoljiti. Štaviše, nećete znati odakle da počnete jer, pored grudi, na raspolaganju vam je i vagina.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *