5 najboljih ideja za seks na otvorenom

Seks na otvorenom je jedna od najčešćih fantazija. Zašto? Pa, za početak, to je tabu—seks na javnom mestu je zabranjen. Čak i ako uspete da izbegnete nadležne organe, uvek postoji šansa da će vas neko drugi videti. Za mnoge je i samo kršenja pravila uzbudljivo i dovoljno da se pokrenu seksualne želje—posebno ako se neko od partnera (ili oba) seksualno uzbuđuju pri samoj pomisli da će biti uhvaćeni.

Iako nikako ne podržavamo bilo kakvo kršenje zakona, svakako možemo saosećati sa željom da se ova egzibicija izvede na otvorenom. Kao prvo, pomisao da vas neko gleda tokom seksa može biti neverovatno erotična. U stvari, toliko je uobičajeno da postoji i ime za to: egzibicionizam. To je vrsta perverzije gde se osoba seksualno uzbudi zbog ideje (ili stvarnog čina) da je drugi gledaju golu ili tokom seksualne radnje. Na primer, da li ste ikada prošli pored prozora ,,k’o od majke rođeni’’ i pomislili: „Baš me briga i da neko vidi!“? Ili ste se možda osećali čak i malo uzbuđeno? To je egzibicionizam na delu.

Naravno, postoje i druge stvari koje doprinose erotičnosti celoj ideji o seksu na otvorenom. Neki ljudi jednostavno vole vezu sa prirodom ili osećaj vetra na svojoj goloj koži dok proživljavaju dobrobiti svih hemikalija koje mozak otpušta tokom seksa. Međutim, u oba slučaja može biti teško pronaći prave lokacije za seks napolju (pogotovo jer hapšenje nije baš seksi).

Na svu sreću, sastavili smo listu najboljih lokacija za seks na otvorenom. Srećno istraživanje—i ne zaboravite kremu za sunčanje.

1. Šetnja u prirodi

Šetnja u prirodi je sjajna jer drveće i džinovske stene pružaju mnogo opcija za skrivanje (ovo nije baš slučaj ako šetate po pustinji, tako da je lokacija važna). Sledeći put kada vi i vaš partner poželite da odete u divljinu, izaberite vreme i stazu koji nisu prometni, pa verovatno nećete sresti mnogo ljudi. Ako se odlučite za penetrativni seks, neka se osoba u koju se penetrira sagne i stavi ruke na drvo ili kamen radi podrške. Ne zaboravite da zaobiđete otrovni bršljan!

Savet eksperta: Zadržite što više odeće na sebi kako biste mogli da se prikrijete ako čujete korake. Ako ste previše zabrinuti da vas mogu uhvatiti, fokusirajte se na rad ruku i usta—na rundu oralnog seksa na otvorenom.

2. Na terasi

Terasa je dovitljiv način da se kresnete napolju—tehnički ste ipak na privatnom posedu. Samo se potrudite da to radite noću i da nema dece u komšiluku! Takođe možete zadržati nešto privatnosti ako neko od vas ima haljinu na sebi i ne nosi ništa ispod. Vaš partner može jednostavno da je zadigne i odradi šta treba rukama, penisom ili ustima. Ovo je posebno dobro mesto ako ste na odmoru i vaša terasa gleda na more ili šumu. Bićete uzbuđeni jer ste u blizini prirode, dok istovremeno imate svoju sobu odmah tu, ako je potrebno da brzo pobegnete.

Savet eksperta: Tokom penetrativnog seksa možete staviti ruke na ogradu za dogi sa pogledom. Takođe, možete pri ruci imatu malu igračku—poput Pom od Dame-a. Svestrana je i fleksibilna seks igračka, što je čini idealnim izborom za iznenadni seks—koji je svakako uzbudljivo iskustvo i vlasnicama vagine. Izvucite igračku i uživajte u burnim vibracijama dok uživate u zabranjenom seksu na otvorenom (samo je nemojte ispustiti).

3. Tvoje dvorište

Slično kao sa seksom na terasi, ,,akcija’’ u dvorištu je odlična ideja—još uvek ste prilično blizu kuće, ali imate pristup napolju. Posebno je prednost ako imate ogradu ili živite u ređe naseljenom području—u ovom slučaju se šanse privatnost znatno povećavaju. Jednostavno položite ćebe, napravite romantičnu atmosferu posmatranjem zvezda, a zatim pređite na stvar. Od ovoga čak možete napraviti i dejt sa večerom, vinom i svećama na baterije (otvoreni plamen napolju nije uopšte seksi).

Savet eksperta: Ako nemate dvorište, uzmite u obzir planiranje vikenda na Airbnb-u—i neka kuća sa izolovanim dvorištem i ogradom bude vaš glavni prioritet.

4. U šatoru

Još jedna odlična opcija za početnike koji ne znaju kako da imaju seks napolju? Oslobodite svog unutrašnjeg izviđača. Šator vam omogućava uzbuđenje koje dolazi od seksa na otvorenom, a istovremeno smanjuje šanse da budete uhvaćeni. Pogledajte opcije za kampovanje u blizini mesta gde živite i izađite iz grada na seksi vikend povezivanja sa prirodom (i međusobno). Imajte na umu da je ovo posebno romantično ako vam je potreban siguran prostor da se sakrijete od kiše.

Savet eksperta: Kampujte sa dušekom na naduvavanje, čaršavima i ćebetom, a ne vrećom za spavanje. Ovo čini seks (i sve ono maženje nakon njega) 10 puta ugodnijim.

5. Hauba automobila

Zaboravite seks na zadnjem sedištu—najuzbudljivija nova stvar je seks na kolima. Ponovo, dogi poza je vaš prijatelj. Primalac može staviti ruke na haubu, a partner neka koristi svoje ruke, penis ili igračku da bi se zabavljao i zadirkivao. Ako ste odlučili da se cela stvar dogodi na haubi, prvo se uverite da automobil nije previše vruć—i možete da ,,zajašete’’. Ključni element ovde je gde parkirate, jer ćete sigurno želeti da se odlučite za nešto usamljenije mesto. Manje prometni putevi, prazna parkirališta ili ravan krov garaže noću su solidna opcija, sve dok smatrate da nećete naići ni na kakve… pa, organe reda.

Savet eksperta: Seks na haubi automobila ne omogućava najbolje pozicioniranje, pa pokušajte da se ne fokusirate previše na sam orgazam. Umesto toga, fokusirajte se više na novo iskustvo i uživajte u „vožnji“.

Zajednički imenilac? Seks na otvorenom bi trebalo da bude zabavan. Možda nije baš udoban i ne dovodi do orgazma kao seks u krevetu, ali to zapravo i nije poenta. Cilj je da se vi i vaš partner prepustite nečem novom, uživate u uzbuđenju i stvorite nezaboravne erotske uspomene.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *