Woman in Grey Shirt during Daytime

Analni seks – sasvim novo zadovoljstvo

Kažu da je dobra stvar kod analnog seksa to da je za njega potrebno jedino dupe, a dupe svi imaju.

Nikad ne možete biti sasvim sigurni koliko vas uzbuđuje stimulacija određenog dela vašeg tela dok to ne isprobate, isto tako je i sa analnim seksom, o pruža potpuno drugačiji osećaj nego bilo koja druga vrsta seksa. Naša tela mogu da se naviknu i nauče na različite vrste aktivnosti, a analni seks je jedna od njih.

Analni seks se definiše kao seksualni čin koji podrazumeva penetraciju anusa, nebitno da li je u pitanju penetracija penisom, prstima, dildom ili nekom drugom seksualnom igračkom. Ali, ovaj seks nije nužno penetracija, već to može biti bilo koja stimulacija u analnoj zoni. Ovo je ujedno i odličan savet za početnike, da kod analnog seksa počnu sa spoljašnjom stimulacijom pa tek postupno krenu ka penetraciji.

Kod analnog seksa bitan je tempo, ne žurite, dajte svom telu vremena da se navikne na nove osećaje i senzacije. Polako otkrivajte šta vam prija i pričajte sa partnerom, budite sigurni da se razumete, i doživećete novo neverovatno iskustvo.

Pitanje ko više uživa u analnom seksu, muškarci ili žene, je kao i mnoge druge stvari individualno i zavisi od osobe do osobe. Mnoge žene uživaju u analnom seksu jer je analna zona izuzetno senzibilna i pri nadražaju dovodi do izuzetnog seksualnog uzbuđenja , te time i do jačeg orgazma. Iz muškog ugla situacija je još jasnija, stimulacijom anusa stimuliše prostatu, što sasvim sigurno dovodi do jačeg i dugotrajnijeg seksualnog zadovoljstva, nego bez stimulacije prostate.

Iako mnogi parovi danas upražnjavaju ovaj seks više nego što je to ranije bio slučaj, on je još uvek tabu, nešto što se skriva, nešto o čemu se ne govori a to samo po sebi kod mnogih izaziva još veći osećaj uzbuđenja.

Analnim seksom ne može se desiti trudnoća, ali lako može dovesti do infekcija, tako da je savet da prilikom analnog seksa uvek koristite zaštitu, kondom, i da ako planirate da imate i vaginalni seks sa partnerkom nakon analnog promenite kondom. Takođe, kako je anus znatno uži od vagine, uvek je bitno da koristite lubrikant u velikim količinama.

Ono što je naročito važno kod analnog seksa je komunikacija sa partnerom, ako osećate bilo kakvu nelagodu ili imate nešto što vam nije jasno, bitno je da o tome razgovarate sa svojim partnerom, i to je jedini način na koji će te zaista moći da uživate u analnom seksu.

Analna masaža ili rimming (oralna stimulacija anusa) su sjajni načini da se započne sa analnim seksom. Najsigurniji način da počnete sa analnim seksom, je da počnete od svog anusa. Najčešća pitanja koje početnici u analnom seksu imaju su da li će biti neprijatnih mrisa, da li će biti izmeta i da li će boleti? Jedan od najlakših i najpristupačnijih načina da počnete sa istraživanjem svog anusa je tokom tuširanja ili u kadi. Počnite sa didirima i povećavajte pritisak u zoni anusa sve dok se ne naviknete na osećaj. Zapamtite, ako planirate da počnete sa penetracijom, uvek koristite lubrikant, i to u velikim količinam, jer voda prilikom tuširanja ili kupanja , premda zvuči kontradiktorno, podstiče suvoću anusa.

Odlična poza za početnike u analnom seksu je sa boka. Ovo je poza u kojoj ćete, i vi i vaš partner imati najbolju kontrolu nad situacijom. Ova poza je takođe odlična zato što pruža osećaj bliskosti i povezanosti, a takođe daje prilku da oba partnera utiču na stvari polako i nežno i kako im najviše odgovar. Bonus je i to što onaj ko je pasivan može dodatno da stimuliše svoj klitoris ili penis dok je penetriran.

Igrajte se sa sobom kako bi ste otkrili koja vam poza najviše prija – na leđima, na boku, klečeći, čučeći ili presavijeni. Preporuka je da počnete sa pozom u kojoj ste najviše opušteni, bilo koja napetost u analnom delu će neizbežno dovesti do grčenja sfinktera i smanjenog protoka krvi u analnoj zoni što će smanjiti uzbuđenje i otežaće penetraciju.

Najbolje analne seks poze su one koje vam najviše odgovaraju, koje vas uzbuđuju, u kojima najviše uživate. Zavisno od toga kako se vi osećate u datom trenutku, vaš partner, koje igračke koristite, sve to može da utiče na to koja je analna seks poza najbolja za vas baš u tom trenutku.

Najboli savet je, opustite se, budite u saglasnosti sa svojim telom, osluškujte ga, nikada nemojte probati nešto na silu, i samo polako, nađite pozu koja vam najviše odgovara. Najbitnije je da vi uživate! Vaše telo,vaš analni otvor, je igralište u kom treba da uživate, kad, ako i kako vi to želite.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *