man standing beside swimming pool

Kako masirati prostatu

Bez obzira na vašu seksualnu orijentaciju, masaža prostate daje jedan apsolutno neverovatan osećaj tokom seksa ili solo igre. Pitajte nekoga ko je doživeo orgazam prostate, ako nama ne verujete.

Pružajući više nekakvog ,,unutrašnjeg’’ osećaja (i generalno prijatnijeg osećaja u celom telu) od klasičnog orgazma, orgazam preko prostate se može postići umetanjem nečega – prsta, penisa ili igračke – u anus. To je moguće zbog jedinstvene lokacije prostate i uloge koju igra u seksualnom zadovoljstvu.

Šta je prostata?

Prostata je osetljiva žlezda u obliku oraha, čija je primarna funkcija proizvodnja tečnosti koja hrani i prenosi spermu.

Gde se nalazi?

Nalazi se oko pet centimetara unutar anusa, odmah ispod bešike i oko uretre. Možete je pronaći tako što ćete u anus umetnuti čist, dobro podmazan prst, upravljajući ga prema stomaku. Ukoliko želite, možete koristiti rukavicu od lateksa ili nitrila ako prvi put istražujete.

Zašto su prostata-orgazmi toliko legendarni?

Oni su kao orgazmi G-tačke za one sa penisom. Orgazmi pomoću penisa takođe pružaju sjajan osećaj, ali orgazmi prostate aktiviraju grčeve u dnu karlice koji se osećaju mnogo dublje, pružajući zadovoljstvo celom telu. I zapamtite: ne mora biti ,,dignut’’ da biste ga iskusili.

Kako da odradim masažu prostate prstom?

Bilo da je pružate partneru ili sebi, postoji nekoliko ključnih koraka koje treba pratiti. Evo kako da se pripremite, kako da locirate prostatu prstom i stimulišete je za neverovatno seksualno zadovoljstvo i orgazam:

 1. Skratite nokte i dobro operite ruke.
 2. Onaj koji dobija masažu treba da bude siguran da je imao ,,normalan’’ rad creva tog dana, radi mirne glave. Verovatnoća da se dogodi „nesreća“ je veoma mala, jer se izmet zapravo ne skladišti u ovom delu rektuma do pražnjenja. Ipak, ako vam sledi ovakva masaža, ova informacija će vam biti od koristi (kao i vašim mišićima sfinktera) da se opustite.
 3. Stavite rukavice od lateksa/nitrila ako želite, ili ako imate posekotinu na prstu – onda posebno preporučujemo da to učinite. Ipak, ovo je opcioni korak.
 4. Nanesite puno lubrikanta na analni otvor, kao i na prst.
 5. Većina ljudi smatra da je masaža prostate posebno ugodna ako postoji i stimulacija penisa, pa se slobodno pozabavite i njim tokom same masaže.
 6. Ubacite prst – preporučujemo kažiprst –polako u anus, kako biste dali vremena osetljivim mišićima sfinktera da se opuste. Pokušajte da ubacite prst samo do prvog zgloba.
 7. Ostanite tu i dok nastavljate sa stimulacijom penisa pokušajte da ubacite kažiprst do drugog zgloba (polako).
 8. Slušajte povratne informacije od partnera (ili sopstvenog tela) i ako je sve u redu, pokušajte da ubacite prst do trećeg zgloba.
 9. Ako je i dalje sve u redu, nastavite da ulazite prstom dok ga potpuno ne uvučete i osetite zaobljenu kvržicu. E, to je prostata! Ako vam je potrebna pomoć da je pronađete, dodirujte prstom prednji zid rektuma (gde se i nalazi prostata).
 10. Zatim, nežno je pritiskajte mekanim delom prsta – ne vrhom – da biste registrovali ove uzbudljive senzacije. Trebalo bi da je osećaj izvanredan.
 11. Na kraju, nežno masirajte prostatu kružnim ili pokretima napred-nazad pomoću mekanog dela prsta.

Koliko god da su orgazmi prostate uzbudljivi, znajte da je obično potrebno više vremena da se postignu od orgazma pomoću penisa, posebno ako vam je prvi put. Radi se o konstantnom prilivu zadovoljstva koje u momentu eksplodira u pravi orgazam, ali mana je što su ovi nervni završeci uvučeni duboko u telo, dublje od onih u penisu. Vežbajte strpljenje, dišite duboko ako ste onaj koji prima masažu i uživajte u postepenom povećanju intenziteta kako se telo približava vrhuncu.

Kako da koristim igračku za masažu prostate?

Korišćenje igračaka za masažu prostate je odličan način da počnete da doživljavate ovaj tip orgazma, jer vibracija pomaže mišićima sfinktera da se opuste. Vibracije takođe dopiru čak i dublje u vaše telo nego što prst može. Zato, ako ste spremni da izađete iz ustaljenog sveta vaših orgazama, sigurno je da ste pronašli pravi način.

Iako postoje razne vrste igračaka za masažu prostate, predložili bismo ovu iz nekoliko razloga:

 • Ima ručku, pružajući tako odličan hvat: možete je usmeriti tačno tamo gde želite.
 • Pored toga, vibracija se unutra kreće napred-nazad simulirajući pokrete prstom, a istovremeno nudeći kompleksniji i bolji osećaj od samo vibracije.
 • Dodatno, ima i vibrirajući spoljni dodatak za masažu perineuma – za indirektnu stimulaciju prostate.

Što se tiče uspešnog (i intenzivnog) orgazma prostate, izumitelji ove igračke mislili su na sve. Svaka čast LELO Loki! Uopšte nije iznenađujuće što je ova seks igračka toliko popularna. I to bi bilo sve! Saznali ste šta vam je potrebno da se upustite u doživljavanje orgazma preko prostate. A sada, zabavite se ljubavnici…

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *