fingers on melon

10 razloga zašto ne možete da povalite devojku

Seks je muškarcima važan koliko i voda. I, iako nam nije potreban baš svaki dan, određena konzistentnost neće škoditi.

Ali, često u životu svakog momka dođe trenutak kada je jedini orgazam koji doživljava onaj nakon brzog drkanja—i sam sam doživeo takav period. A, s obzirom da ste otvorili ovaj članak, vrlo je verovatno da ste i vi upoznati sa ovim problemom.

,,Zašto ne mogu ništa da kresnem?’’ Pitali ste se ovo nedavno? Ako jeste, hajde da razmotrimo moguće razloge zašto ne možete da povalite u poslednje vreme. Nastavite da čitate!

1. Previše ste očajni

Devojke osećaju kada momci imaju ,,potrebu’’. Ozbiljno. Nikad nećete povaliti ako previše očigledno pokušavate da zbarite ribu.

Za njih, želja za seksom sa vama mora doći prirodno, a ne iz sažaljenja. Žene ovlaže kada se momak ponaša kao da je osvaja. Čak i kada su vaše zajedničke namere očigledne od prvog minuta, to je igra koju oboje morate da igrate da biste raspalili plamen strasti.

Uvek budite pomalo ravnodušni. Ne pokazujte da vam je POTREBNO da se jebete iste sekunde, već samo da ŽELITE—i na kraju ćete to i dobiti.

2. Nemate slobodnog vremena

Pa, prirodno je da svoj kurac nećete obradovati sočnim mesom ako radite 24/7.

Nije loše biti vredan i peti se na karijernoj lestvici, ali ako nemate vremena ni za šta drugo osim za posao, jednog dana ćete završiti sami.

Društveni život je lak samo kada ste dete—mama vas vodi tamo gde su druga deca i uvek imaš društvo. Kako starite, morate sami da se pobrinete za to. Preuzmite odgovornost za svoj život i izađite, čak i kada više volite da provedete celo veče uz ,,Igru prestola’’ i picu.

3. Ne izlazite iz zone komfora

,,Zašto ne mogu da povalim?’’—reče tip koji nikada i ne pokušava ništa novo.

Druže, slobodne i ,,voljne’’ devojke u vašem društvenom krugu pre ili kasnije odrade svoje. Da biste došli do nečeg novog u svom životu, morate učiniti nešto novo!

Probajte da izlazite na mesta na kojima nikada niste bili: barovima, pabovima, noćnim klubovima. Pronađite kombinacije u lokalu—na specijalizovanim sajtovima za upoznavanje. Radite bilo šta! Bez vaših akcija, ništa novo se nikada neće dogoditi u vašem životu.

4. Plašite se da ćete biti odbijeni

Prečesto momci ne žele čak ni da pokušaju da priđu ribi zbog straha da će biti odbijeni.

Muškarcima je tako nemoguće da kresnu nešto zbog straha—i ovaj strah nije neosnovan, da budem iskren. Devojke mogu biti veoma bezdušne kada kažu „ne“. Ali, bitno je shvatiti da njeno odbijanje nema nikakve veze sa vašom ličnošću, izgledom ili muževnošću. To je samo stvar ukusa. Ni vama se ne sviđa svaka devojka na ulici, zar ne (sada ne razgovaram sa vašim penisom)? Isto je i kod cura.

Gledajte na svako odbijanje kao na uslugu! U svakom slučaju, vaša avantura sa ribom koja vas ne želi toliko koliko vi želite nju bila bi čista katastrofa.

topless man smoking cigarette

5. Niste samouvereni

Muškarci koji nisu sigurni u sebe neće jebati. To je pravilo.

To je zapravo biologija, druže—mužjak osvaja i zavodi ženku. Cure vlaže kada momci znaju šta rade. To je do harizme koju osećaju i zbog koje im klecaju kolena.

Teško je doći do seksa bez te muškosti, čak i na sajtovima namenjenim za muvanje.

6. Imate loše uslove za život i logistiku

Jeb’o te, gde ćete da jebete ribu ako još uvek živite sa roditeljima ili imate cimera? Ne planirate da kresnete devojku u toaletu noćnog kluba, zar ne? Naravno da u takvom seksu ima nekog šarma, ali samo ako ga praktikujete s vremena na vreme.

Da bi redovno jebali ribe, treba vam mesto za to. Štaviše, ako živite na sat vožnje od grada, niko neće pristati da ide tako daleko da bi vam popušio, takođe.

7. Previše ste fin tip momka

Tanka je linija između finog i ljubaznog momka i luzera.

Devojke vole loše momke! Naravno, ne mislim da treba da se ponašate kao kreteni—to vas sigurno neće odvesti daleko. Ali, takođe ne pokušavajte da joj postanete prijatelj, okej?

Slanje puno emodžija srca na sajtovima za upoznavanje odraslih, donošenje cveća na svaki sastanak, raspitivanje o njenim roditeljima (zašto bi, dođavola, to ikada uradili?), kao i sva druga slatka sranja, nisu sjajna kada planirate samo običan seks.

8. Imate previsoke standarde

Zašto je tako teško povaliti čak i ako često izlazite i zapravo se ponašate kao muškarac?

Možda zato što zahtevate previše, hm? Naravno da svaki momak mašta da jebe porno zvezdu, ali ,,prave’’ devojke nisu uvek tako vešte i zgodne. One su ,,obične’’ i ponekad su im čak potrebna vaša uputstva kako bi znale šta dalje da rade. Ali, njihova međunožja su i dalje topla i sočna.

Pa šta je bolje—imati pravu, mokru pičku koja čak i nije baš iskusna, ili umazanu ruku, opet? Izbor je na vama.

9. Previše ste nervozni

,,Zašto ne jebem?’’ Jer ne možete da se opustite! Zbariti ribe nije ispit koji treba da položite da biste se upisali na fakultet. Shvatite to kao igru—i to veoma prijatnu.

Razgovarajte sa devojkama, zasmejavajte ih forama, budite fini (u određenoj meri) i na kraju ćete sebi obezbediti dostupnu ribicu.

10. Niste druželjubivi

Nema koristi od izlaska ako samo sedite u uglu bara. Niko vam ne duguje pažnju i morate to shvatiti što pre. Cure uživaju u malim čavrljanjima i žele da momci budu inicijatori.

Samo je prvi korak onaj koji je možda teško napraviti, verujte mi. Samo zaboravite na strah i počnite da razgovarate sa ljudima oko sebe! Muškarci koji su opušteni uvek će pojebati.

Još uvek ne krešete ništa samo zato što ne želite ništa da menjate u svakodnevnoj rutini. Analizirajte svoj društveni život i strahove koje imate, uzmite u obzir preporuke koje sam vam dao i nikada nećete imati problem nejebice.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *