Igra sa prostatom: osnove

Hej ti! Da, ti tamo – onaj koji je čuo za igru prostatom, ali je još nije probao. Vidim te. Znam da si radoznao.

Istina, igra prostatom za vlasnike penisa je poput igre G-tačkom za vlasnice vulve – omogućavaju veoma intenzivne orgazme, sa mnogo više unutrašnjeg senzitiviteta. Dakle, definitivno je prijatno i  definitivno je zabavno. Ali, ako ste potpuno novi u ovom svetu, mora da se pitate odakle tačno početi?

Baš odavde. Hajde da razgovaramo o svemu vezanim za igru prostatom, tako da možete istražiti potpuno novi svet seksualnih senzacija.

U čemu je uopšte fora sa prostatom?

Prostata luči tečnost koja hrani i štiti spermu. Tokom ejakulacije, prostata istiskuje ovu tečnost u uretru, a ona se izbacuje sa spermom u formi poznatoj kao ,,sperma’’. Kada se prostata masira, to može dovesti do snažnijeg orgazma – da ne spominjemo intenzivniju seksualnu interakciju sa vašim dubokim mišićima dna karlice i mišićima sfinktera koji se kontrahuju tokom vrhunca.

Zvuči zabavno? Naravno da zvuči! Evo nekoliko načina kako možete zadovoljiti prostatu vašeg partnera.

Neka pripreme guzu

Možda ovo zvuči očigledno, ali važno ju je očistiti – bilo samostalno, ili čak kao erotski trenutak predigre pod tušem – koristeći sapun i vodu (sa spoljašnje strane otvora anusa). Izbaciti sav ,,neželjeni sadržaj’’ pre nego što krenu sa čišćenjem je takođe odlična ideja. Zatim, pobrinite se da razmotre svoju ishranu 24 sata pre početka igranja: verovatno će želeti da izbegavaju hranu ili pića koji im mogu uzdrmati varenje.

Opuštanje mišića sfinktera

Mišići sfinktera su zategnuti, ali, kao i svaka druga mišićna grupa u našem telu, oni se mogu opustiti radi veće gipkosti. Vrlo korisno za analnu igru! Možete podstaći njihovo opuštanje predigrom po celom telu: masiranjem butina i gluteusa, ljubljenjem tela i stimulisanjem genitalija vašeg partnera na koji god način želite. Ovo uključuje i K-u-P seks, i samo da znate: ako vaš partner želi da „sačuva“ svoj orgazam za kasnije, sprej za odlaganje može biti od velike pomoći. Promescent ima moj omiljeni.

Kada se vaš partner opusti, podmažite jedan prst (kažiprst ili srednji prst) i počnite da nežno milujete spoljašnu stranu njegovog anusa. Ovo možete da radite u rukavicama ili bez rukavica – vaš izbor. Možda počnu da se stežu sve više, ali nastavite da se ljubite, dodirujete i dišete zajedno. Nakon što se vaš partner opusti, osetićete kako se prsten mišića sfinktera opušta. U ovom trenutku, veoma nežno, umetnite prst do prvog zgloba.

Idite malo dublje

Ako je vaš partner početnik u analnoj igri, njegovi mišići sfinktera će se verovatno stisnuti oko vrha vašeg prsta. U redu je – nastavite  masirati nežnim pokretima unutra i spolja, sve dok ne budete u mogućnosti da ubacite ostatak prsta. Slušajte dobro svog partnera u ovoj situaciji: ako im treba više lubrikanta, podmažite opet. Ako žele da prestanu i dosta im je za taj dan, poštujte njihove želje.

Masirajte prostatu

Kada jedan prst bude podnošljiv partneru, pokušajte polako da ubacite drugi. Ako ste okrenuti licem u lice, okrenite dlan nagore sa ispruženim prstima dok ste unutar njega. Polako izvucite prste u pokretu. Verovatno ćete dobiti pozitivan odgovor od svog voljenog jer, čestitam, masirate prostatu! Međutim, imajte na umu da, ako je ovo prvi put vašem odabraniku, to može izazvati neočekivanu ejakulaciju. U tom slučaju – čestitam, još jednom!

Vreme je za igračke

Sada dolazi zabavni deo. Postoji mnoštvo igračaka koje stimulišu zagrejanu prostatu vašeg partnera. Čep za zadnjicu kontinuirano stimuliše prostatu, dok će vibrirajući čep ili analni čep najverovatnije dovesti vašeg partnera do izuzetno velike lokve tečnosti potekle od čina stimulisanja. Takođe, analne perle su odličan način da se ostvari seksualno iskustvo zasnovano na dozvoli – polako izvlačenje perli stvara neverovatan osećaj zadovoljstva u tom trenutku.

Ako ste preduzeli sve ove korake, diplomirali ste s pohvalama za igranje prostatom i spremni ste da pokušate da pegujete. Da! Upotreba dildoa na kaišu za stimulisanje partnera je ipak glavni ključ stimulacije prostate. Samo zapamtite – anus nije tako elastičan kao vaginalni kanal. Lubrikant je vaš najbolji prijatelj i dobro je imati sigurnosnu reč tokom analnog seksa. Smislite je pre ulaska i… nemojte se iznenaditi ako se pre-ejakulat izbaci iz prostate za to vreme. Zato komunicirajte sa partnerom, zabavite se i uživajte dok svom partneru pružate intenzivno zadovoljstvo igranjem njegovom prostatom.

Pokušavajte sve iznova

Kada je analni seks u pitanju, nemojte se obeshrabriti ako u početku ne uspete. Kao i svaka seksualna veština, potrebna je vežba da biste se osećali komforno, a udobnost je preteča predaje – što će primaocu biti potrebno kada budete penetrirali u njega. Zato, dozvolite da vaša igra sa prostatom bude putovanje gde istražujete potencijalno novi oblik seksa i otkrivate stvari usput zajedno. Uživajte!

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *