22 najbolje tehnike i trikovi masturbacije za ogromno zadovoljstvo vašeg partnera

Treba vam inspiracija da poboljšate svoju tehniku drkanja? Došli ste na pravo mesto!

Naša kolekcija od 22 isprobane i testirane tehnike drkanja su sve što vam je potrebno da naučite kako da pružite neverovatan ,,ručni rad’’ — i da partnera ostavite bez daha.

Kako masturbirati partneru?

Odlično drkanje uključuje različite pokrete kao što su potezanja, trljanje, tapkanje, uvijanje i golicanje. Za najbolje rezultate obavezno uključite jezik i usta u akciju.

Razmislite o animiranju muda, perineuma i analnoj igri. Izmiksujte ritam i nemojte se držati stabilnog tempa sve dok ne zaželite da vaš partner doživi vrhunac.

Zašto su bitne tehnike drkanja

Prilično je očigledno, ali stvarno je tako. Veliki izbor dobro tempiranih i dobro izvedenih tehnika drkanja podići će vašu igru masturbacije na viši nivo — i navešće vašeg partnera da stenje i moli za još.

Osim toga, uvek je lepo malo promeniti stvari. Oralni, vaginalni i analni seks su stvarno sjajni, ali ponekad je dobar stari ,,ručni rad’’ sve što jednom muškarcu treba.

Štaviše, drkanje je, pošteno rečeno — a oprostićete ako grešim— jedini ugodan način da se istraži muška anatomija.

Osim toga, možete otkriti male trikove i fore koje možete iskoristiti u drugim oblastima svog seksualnog života.

Na kraju, ali ne i manje važno, drkanje partneru takođe može biti odličan uvod u BDSM i igru moći — ako je to nešto što vas zanima.

Kako se pripremiti za savršeno drkanje?

Očekujte da zahteva vreme

Iako uvek možete da mu poklonite jedan ,,na brzaka’’, ovo uputstvo o drkanju ne govori o tako nečemu. Prvoklasna masturbacija može potrajati dosta dugo, jer često uključuje tehnike kao što su kontrola orgazma (engl. edging) i zadirkivanje.

Dakle, uverite se da imate dovoljno vremena i uzmite u obzir svoju izdržljivost. Produženo drkanje partneru može dovesti do bolova u mišićima (kao i do čiste dosade).

Ne možemo vam previše pomoći sa dosadom, ali zauzimanje prave poze od samog početka je najbolji način da sprečite nepotrebno naprezanje mišića.

Namestite  se u udoban položaj tako da vam obe ruke budu slobodne

Apsolutno najbolja poza za drkanje je da vaš partner sedne na sto ili kauč, a vi da sedite između njegovih nogu.

Ovo vam oslobađa obe ruke i ne zahteva previše rada mišića vrata.

Osim toga, možete ga zamoliti da legne na leđa na krevet. Oduprite se porivu da se spustite licem nadole između njegovih nogu, jer će to zahtevati da se oslonite na laktove i smanjićete pokretljivost ruku.

Umesto toga, postavite ga tako da mu kurac bude na ivici kreveta, a vi kleknite na pod.

Nabavite dosta lubrikanta

Možete se izvući koristeći samo svoju pljuvačku kada pušite, ali lubrikant je apsolutno obavezan kada mu drkate. Čak i najmanje trenje kože njegovog penisa će biti bolno i pokvariće mu raspoloženje.

Ako planirate da ubacite i akciju u ustima, možda biste trebali da nabavite lubrikant sa ukusom. Za prirodniju alternativu koristite kokosovo ulje — jestivo je i dugotrajno. Ali, ako nemate kokosovo ulje, bilo koje biljno ulje za hranu će poslužiti.

Takođe je dobra ideja da malo zagrejete ulje pre nego što ga nanesete na penis (ali uvek prvo proverite temperaturu na zglobu!).

Podmažite sve: glavu, vrat penisa, skrotum, perineum i njegov anus (ako planirate da se igrate i sa guzom). Utrljajte malo maziva i na njegovu unutrašnju stranu butina — ovo područje može biti jednako osetljivo.

Zapamtite: nemojte nanositi lubrikant na bazi ulja ako ćete koristiti kondom ili rukavice od lateksa. Umesto toga, držite se silikona ili lubrikanata na bazi vode.

Razmislite o korišćenju rekvizita

Da li je njegov penis nešto veći od proseka?

U tom slučaju upotreba rekvizita (kao što je Fleshlight Quickshot Vantage) može biti veoma zgodna.

Jednostavno gurnite njegov penis unutra i imaćete mnogo manju površinu za ,,rukovanje’’ — bez ugrožavanja stimulacije ostatka tela penisa.

22 najboljih tehnika i trikova za drkanje

1. Zadirkuj-ga-kroz-odeću tehnika

Ne morate odmah da skinete njegove pantalone i gaće. Odvojite dovoljno vremena i izgradite situaciju.

Počnite tako što ćete ga ljubiti i pričati mu prljavo da biste podigli raspoloženje.

Dok to radite, počnite da se igrate njegovim kitom kroz pantalone. Pritiskajte blago, do srednje tvrdo — u zavisnosti od debljine tkanine.

Malo stisnite njegov kurac i jaja i pređite prstima po njima napred-nazad dok ne osetite da je tvrd i spreman za akciju.

2. Zadirkivanje brzim pokretima

Ovo je odlična tehnika da se stvari pokrenu, da mu se dodatno digne ili pak odloži ejakulacija.

Kada mu pantalone budu na podu, nastavite da ga zadirkujete tako što ćete prstima prelaziti po celom glaviću i telu penisa, kao i jajima – sve do perineuma.

Nemojte hvatati ili držati penis već jednostavno idite gore-dole koristeći lepršave pokrete prstima i nežno klizeći noktima po koži. Ne vršite nikakav pritisak; neka vaš dodir bude mekan i lagan.

Zatim počnite da nežno milujete vrh dok ne počne da moli za još.

U suštini, ovo je lagani oblik igre moći, tako da možete koristiti ovu tehniku ako tek koračate u  svoje BDSM putovanje.

3. Kandža

Ova tehnika je mnogo nežnija i senzualnija nego što zvuči.

Za početak, spojite prste da biste formirali oblik nalik kandži.

Uzmite penis drugom rukom i postavite svoje ,,kandžaste” vrhove prstiju na sam vrh njegovog penisa.

Zatim polako pomerajte prste niz njegov penis, nežno ih pritiskajući i lagano ih šireći dok ih pomerate. Možete se fokusirati samo na glavić ili nastaviti dalje niz vrat.

Zatim pomerite ruku nazad i ponovite ovo još nekoliko puta.

4. Igranje glavićem

Uhvatite glavić palcem i prstima i okrećite ga (nežno!) napred-nazad kao da pokušavate da zavrnete čep na flaši. Eksperimentišite sa količinom pritiska.

Ako krenete žustrije, izvrnućete skroz glavić, a ako se držite nežnijeg pristupa, pomerajući prste po koži, stvaraćete prijatno trenje.

5. Pokretne stepenice

Za ovu tehniku treba da jednu ruku obmotate oko glave penisa i povučete ga nadole ‑ skroz od vrha do osnove celog penisa.

Kada stignete do dna, NEMOJTE potezati unazad.

Umesto toga, sklonite ruku i odmah ponovite isti pokret drugom rukom.

Ovde je cilj da vaša desna i leva ruka izvode isti pokret bez prestanka, sve u istom pravcu – slično kao pokretne stepenice.

6. Ravni potezi

Kada je reč o ovoj tehnici ‑ neka mu penis leži na stomaku. Zatim koristite dlanove da primenite brze poteze rukom (ruka preko ruke) gore – dole duž tela penisa.

Obavezno menjajte brzinu i pritisak da biste uvideli šta najbolje deluje.

7. Potpaljivač

Podignite njegov penis uspravno i uzmite ga među svoje šake. Počnite brzo da trljate dlanove u suprotnim smerovima kao da pokušavate da zapalite vatru pomoću štapa.

Eksperimentišite brzinom i količinom pritiska i ne zaboravite da polako pomerate ruke gore-dole po penisu da biste pokrili veću površinu.

8. Užitak od obe ruke

Za ovo morate biti pomalo ambidekstralni.

Treba da uzmete penis u jednu ruku i počnete da ga drkate gore-dole.

U međuvremenu, drugom rukom stimulišite glavu penisa. Možete više puta prelaziti vrhovima prstiju preko glavića ili pomerati jedan prst kružnim pokretima oko vrha.

9. Tradicionalno (Sa dodatkom)

Ova tehnika počinje lako: jednostavno zgrabite njegov penis, obmotajte ga prstima i drkajte ga gore-dole kao što biste inače radili. Za sada je dobro.

Međutim, da biste malo začinili stvari, treba da ubacite dodatnu stimulaciju vrha penisa. Da biste to uradili, palcem trljajte glavić napred-nazad kružnim pokretima.

10. Niskozahvatno drkanje

Ako želite da odložite njegov orgazam ili tek krećete u akciju, razmislite o korišćenju ove tehnike.

Veoma je jednostavno: sve što treba da uradite jeste da obuhvatite prstima oko osnove penisa i povlačite rukom gore-dole, ali bez dodirivanja glavića. Ovakvo zadirkivanje može biti veoma mučno, ali itekako slatko.

11. Igra rukavicama

Možda ćete poželeti da koristite rukavice od lateksa iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga – ili zato što vi ili vaš partner smatrate da je to neverovatno uzbuđujuće.

Mnoge ljude izuzetno uzbuđuje izgled sopstvenog penisa u stisku sjajnih crnih rukavica.

12. Uvrtanje u suprotnim pravcima

Alternativa ,,Potpaljivaču’’, ova tehnika drkanja uključuje obmotavanje obe ruke oko njegovog penisa i nežno uvijanje u suprotnim smerovima.

Kada dalje nije moguće da rotirate ruke, jednostavno promenite pravac. Savet: ovo je najbolje da što brže radite.

Ono što je ključno ovde je da idete lagano bez previše pritiska – u suprotnom biste mogli da priuštite svom izabraniku opekotinu (što je u najmanju ruku prilično bolno).

Potrudite se da koristite dosta lubrikanta i ne štipajte mu kožu.

13. Prsten

,,Prsten’’ je varijacija standardne tehnike drkanja gore-dole, ali sa drugačijim obrtom.

Umesto da koristite celu ruku da mu drkate, napravite „O“ oblik oko njegovog penisa dodirujući palac i kažiprst. Zatim koristite samo „O“ da ga gladite gore-dole.

Za najbolje rezultate, razmislite o kombinovanju ove sa ,,Pokretne stepenice’’ tehnikom.

14. Istražite frenulum

Do sada smo uglavnom pričali o glavi i telu penisa – ali frenulum je mesto gde se krije prava zabava.

,,Šta?’’ – verujem da se pitate.

Ne brinite. Šanse su da ste videli (i igrali se) frenulumom svog partnera bukvalno svaki put kada ste mu pušili ili drkali.

Frenulum je mali komad mesa koji povezuje glavu penisa sa njegovim telom. Na dodir se oseća skoro kao struna — i, uzgred, to je najosetljiviji deo penisa.

Sada kada ovo znate, mora da želite da posvetite frenulumu posebnu ljubav. Zapamtite: ultra-osetljiv je, tako da treba da idete sporo i nežno i sa minimalnim pritiskom.

Pokušajte da ga mazite pokretom gore-dole sa jednim ili dva prsta ili pređite vrhovima prstiju preko njega. A za najbolje rezultate, krenite da se igrate sa frenulumom pre nego što on svrši.

To može dovesti do neizdrživog orgazma.

15. Igra jajima

Njegova jaja mogu biti jednako osetljiva kao i frenulum. Dakle, ako voli ovakve stvari, obavezno obratite posebnu pažnju i na tu oblast.

Počnite tako što ćete mu maziti jaja. Stavite ih na dlan i nežno se igrajte sa njima prstima.

Ovde ne radite ništa grubo: jednostavno zagolicajte te dve loptice i pustite ih da vam prođu kroz prste.

Dodatno možete primeniti VEOMA nežan pritisak i lagano mu stisnuti testise. Ovde budite posebno oprezni: ako stegnete previše mogli biste ozbiljno povrediti partnera.

Zatim, stvari možete začiniti tako što ćete mu lizati i sisati jaja — iako je to više u domenu oralnog seksa nego drkanja.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, napredni igrači među vama takođe mogu razmotriti povlačenje testisa.

Jednostavno zgrabite njegova jaja i lagano ih povucite od skrotuma. Neki muškarci OBOŽAVAJU da se ova tehnika primenjuje dok svršavaju. Opet, ovde treba da budete baš, baš nežni.

16. Hvatanje sperme

Kada on konačno ejakulira, možete uhvatiti delić ili celu njegovu spermu ustima. Ne samo da će to pomoći da se nered svede na minimum, već će ozbiljno uvećati njegov orgazam.

Kao i uvek, gutanje je potpuno opciono.

17. Stisak

Ovo je jedna od najboljih tehnika za odlaganje svršavanja. Kad god primetite da mu se skrotum zateže u pripremi za ejakulaciju, odmah prekinite sa svime što radite.

Uhvatite celi glavić i gornji deo tela penisa jednom rukom i dobro ih stisnite.

Cilj je da potisnete što više krvi. Držite tako stisak oko 30 sekundi ili dok vam se ne učini da se njegovo uzbuđenje smanjilo.

18. Analna igra

Ako je vaš partner zainteresovan za igre oko (njegove) guze, začinite svoje drkanje lizanjem njegovog anusa i područja oko njega.

Odlična poza da ovo pokušate je da ga spustite na sve četiri, a vi da stanete odmah iza njega. Gladite njegov kurac jednom ili obema rukama dok jezikom udovoljavate njegovoj zadnjici.

Možda biste takođe želeli da ubacite prst ili dva u njegovu zadnjicu – ali samo ako je on za to. Nemojte ga iznenaditi.

19. Masaža perineuma

Ako vam analna igra zvuči kao da je ipak previše, razmislite o nežnom masiranju i lizanju njegovog perineuma dok mu istovremeno drkate.

Perineum je deo kože između anusa i skrotuma. Ne samo da je prilično osetljiv, već masiranjem njega snažno stimulišete prostatu.

20. Igra prostatom

Ako ga sjajno drkanje u kombinaciji sa pravovremenom igrom prostatom ne natera da stenje, ništa drugo neće.

Možete stimulisati prostatu na jedan od dva načina: spolja – masiranjem perineuma, ili iznutra – tako što ćete ubaciti prst 5-7 centimetara u njegovu guzu i saviti ga prema njegovim jajima (skoro pa na isti način kako biste stimulisali G -tačku).

21. BDSM drkanja

Još jedna sjajna ideja koju treba razmotriti uključuje angažovanje malo snage u vaše drkanje.

Dinamika snage može ići u oba smera.

Možete da zadirkujete, edžujete i kontrolišete svog partnera koristeći svoje ruke i/ili BDSM rekvizite kao što su kaiševi.

Pored toga, vaš partner može sedeti na kauču ili fotelji i naterati vas da kleknete u pokornom položaju. Zatim će vam narediti da mu date ruku.

Dok to radite, on će vas gledati odozgo, a da ne dodiruje nijedan deo vašeg tela osim glave i kose.

Zapamtite: ovde je sve podređeno njemu. Da biste ostavili još veći utisak, možete ga zvati „gospodine“ ili „gospodaru“.

22. CFNM drkanje

Ovde je sva poenta u kontekstu, a manje je stvar u realnoj fizičkoj tehnici koju ćete koristiti.

Iznenađujuće, mnogi momci maštaju o tome da im potpuno obučena žena drka dok su oni sami goli i ranjivi.

Ako je vaš partner jedan od tih momaka, igrajte se koristeći tu njegovu fantaziju. Razmislite o tome da obučete poslovno odelo, uniformu sobarice ili bilo koju drugu odeću koja ga loži.

Opasnosti i mere predostrožnosti

Iako je rizik od zaraze polno prenosivih bolesti putem drkanja manji nego oralnim ili penetrativnim seksom, opasnosti su i dalje prisutne.

Mikroskopska povreda na vašoj koži može biti savršena kapija za sve vrste patogena.

Dakle, ako drkate strancu ili novom partneru, razmislite o nošenju rukavica od lateksa ili nitrita da biste se zaštitili i smanjili rizik od infekcije.

Saveti, iskustva i tehnike drugih

„Mislim da je najvažnije da se ne plašite da ga pitate šta voli tokom drkanja! Znam kako je nekim ljudima ponekad neprijatno i bezveze da traže od osobe koja im drka da uradi nešto drugačije.

Lično sam se par puta zabrinuo da bi to moglo zvučati kao da govorim toj osobi da radi loše ili tako nešto… ali ne bismo trebali tako razmišljati o tome.

Sve je u komunikaciji i uživanju jedni u drugima.

Kada ja pružam ovu vrstu satisfakcije, volim često da pitam da li bi želeli nešto drugačije, da li im je tako dobro ili šta bi želeli da radimo. Možete da budete precizniji tako što ćete pitati „Koliko želiš pritiska/stezanja?“ ili „Koliko voliš brzo/sporo?“

„U redu, prvo pronađite bananu… držite je u rukama kao da želite da je jedete. Imajte na umu kako je bitno da ga ne držite previše čvrsto, ali ni on ne sme da klizi iz vaših ruku jer vam je stisak previše labav. To bi bila neka prava količina pritiska.

Zatim jednostavno pomerite ruku u pravcu njegovog penisa (možda je zakrivljen – nisu svi savršeno ravni).

Za brzinu… zamislite pesmu sa pristojnim tempom od 4/4, sada izvodite pomeranje ruku sa ‘i’ ritmom –  npr. 1, i, 2, i, 3, i, 4, i za svaki od njih. To je 8 povlačenja.

Držite se stabilnog ritma i bićete odlični.”

Reddit korisnik

Odgovori na često postavljana pitanja

Šta da radim kada je on pred svršavanje?

Ovde treba razmotriti dve stvari.

Prva je: gde hoćete da izbaci svoj sadržaj? Opcije su gotovo beskrajne: na vaše ruke, usta, lice, grudi ili bilo koji drugi deo vašeg ili njegovog tela. Sve se svodi na lične preferencije (i nivo nereda sa kojim ste spremni da se nosite nakon toga).

Druga stvar na koju treba obratiti pažnju je količina pritiska koju treba da upotrebljavate dok on dostiže vrhunac. Penis može postati osetljiviji nego inače tokom same ejakulacije, tako da je važno da prilagodite stisak i pritisak u skladu sa tom činjenicom.

Uz to, neki momci će želeti da povećate brzinu i pritisak dok svršavaju, tako da je uvek najbolje da se konsultujete sa svojim partnerom pre nego što dostignu veliko „O“.

Koji je najbolji način da naučim da mu drkam?

Prilično je jednostavno, ali zaista: gledajte kako sam sebi drka. Obratite posebnu pažnju na poteze koje koristi, kao i na ritam, pritisak i brzinu.

Zatim pokušajte da inkorporirate njegove tehnike u svoje drkanje – ali ne zaboravite da im date i svoj sopstveni, jedinstveni pečat.

Na kraju krajeva, on uvek može da odradi sebe kada niste u blizini.

Kako pružiti najbolje drkanje: Završne misli

Kada isprobavate neke ili sve naše tehnike drkanja, uvek imajte na umu da ne postoji pristup koji odgovara svima. Različitim momcima će se dopasti različite stvari. Dakle, ne nagađajte – pitajte svog partnera šta je to što voli, a šta ne, i krenite odatle.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *