bag full of sex toys

Kako opušteno poneti seks igračke na odmor

Planiranje putovanja odraslima trebalo bi da bude (skoro) zabavno kao i samo putovanje, ali informisanje o tome kako da prođete kroz bezbednosne provere je prilično zastrašujuće, ako to niste doživeli ranije. Na kraju krajeva, nije da možete samo da pozovete putničku agenciju i potražite njihove savete za putovanje sa seks igračkama. Ako ste se ikada zapitali da li možete poneti lubrikant u avion, ili možete li poneti vibrator u torbici — na pravom ste mestu.

Svako zaslužuje ispunjen seksualni život, pa ako želite da ponesete svoje seks igračke na odmor, nemate čega da se stidite. Ipak, postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu ako želite da svoje igračkice sačuvate i izbegnete da crvenite na sigurnosnoj liniji. Da bismo vam pomogli da put isplanirate unapred, naveli smo u daljem tekstu sve što treba da znate o putovanju sa seks igračkama.

1. Neka vam igračke budu čiste i time sigurne

Pravilo broj jedan: držite svoje igračke umotane u platnenu torbu ili kesu. Ne želite da nešto što je predodređeno za intimnu upotrebu skuplja prašinu i mrvice na dnu vašeg kofera — ili još gore, priljubljeno uz vaše cipele.

Takođe je dobra ideja da igračke držite skrivene za slučaj da obezbeđenje mora da pretraži vaš prtljag. Nasumične provere na licu mesta su retke — ali se dešavaju, zato sve držite u tajnosti i podalje od znatiželjnih očiju. Većina igračaka dolazi sa sopstvenim torbama, ali ako ste u potrazi i želite nešto malo drugačije, onda pogledajte Etsy za niz raznobojnih opcija od svile, somota i čipke.

Još jedan razlog zašto morate da držite svoje igračke umotane je taj što neke vrste plastike reaguju kada dođu u kontakt jedna sa drugom. Poznato je da silikon ne voli druge silikone (uključujući lubrikante na bazi silikona), a većina poroznih gumenih igračaka se iskrive kada se čuvaju jedna pored druge. Umesto da rizikujete, držite sve svoje plastične igračke odvojeno i ne stavljajte ih u plastične posude ili plastične kese. U suprotnom, možda ćete do kraja putovanja imati posla sa nečim što će da liči na otopljenog gumenog medveda.

2. Kupite travel-friendly verzije omiljenih seks igračaka

Prostor nije toliki problem ako čekirate svoju torbu, ali ako nosite samo ručni prtljag moraćete da budete kreativni sa svojim veštinama pakovanja. Ako možete da putujete sa opremom za jogu, možete i sa opremom za seks.

Metak-vibratori, batplagovi i prstenovi za penis su kompaktni i mogu se ubaciti u kofer bez previše muke. Takođe možete nabaviti i mini verzije svojih omiljenih vibratora, uključujući punjive modele sa putnim torbama. Ako ste muškarac i želite da uzmete Fleshlight, razmislite o tome da ga zamenite ,,rukavom’’ — oni nude isti osećaj, ali bez glomaznog, tvrdog, plastičnog pakovanja (i manje su primetni u slučaju pretrage torbe).

Možda biste takođe želeli da ponesete svoje jeftinije igračke na odmor, zbog mogućnosti da neku od igračaka izgubite ili oštetite tokom putovanja. Ne želite da se vaš potpuno novi vibrator od 100 eura pokvari na putu.

3. Planirajte unapred uz čeklistu

Nosite igračke na baterije? Spakujte rezervne baterije. Nosite vibrator koji radi napajanjem na struju? Uzmite adapter. Nosite igračku koja se puni? Dopunite je pre nego što odete. Zvuči kao da je sve ovo sasvim logično, ali je veoma lako prevideti ove sitnice kada ste uzbuđeni tokom planiranja putovanja.

Još neke od stvari koje treba staviti na svoju čeklistu su lubrikant i sredstvo za čišćenje seks igračaka — koje biste trebali upotrebiti i pre putovanja (u slučaju da pretraže vašu torbu) i pre nego što zapravo upotrebite samu igračku.

4. Ne zaboravite da izvadite baterije

Svi smo čuli horor priče o tome da se vibrator neke jadne dame spontano uključio u koferu. Šanse da vam se to dogodi su male (većina vibrirajućih igračaka ima opciju zaključavanja za putovanje – koristite je!), ali je bolje da budete sigurni nego da crvenite po aerodromu od blama. Još jedan razlog zbog kojeg bi trebalo da izvadite baterije pre leta,  (i generalno uvek kada igračku ne koristite) je taj što ako ih ostavite unutra mogu korodirati igračku i možete upropastiti vek baterije.

Većina baterija je bezbedna za putovanje avionom, ali neke avio-kompanije imaju ograničenja za alkalne baterije koje ulaze u prostor za skladištenje — uključujući AAA i AA, tj. najpopularnije baterije koje se koriste u seks igračkama. Čisto da budete sigurni, stavite ih u svoj ručni prtljag kada letite.

5. Proverite pravilnik avio-kompanije kada je reč o tečnostima

Ako nosite lubrikant, onda je u redu da ga stavite u svoju torbu. Ako nosite samo ručni prtljag, neka to bude 100 mililitara ili manje. Sve preko toga moraćete da predate obezbeđenju da ga odlože – a to uključuje i na primer flašu od 250 mililitara koja je samo do pola puna.

Takođe je bitno imati na umu da su plastične kese u koje stavljate sve svoje tečnosti na proveru – providne. Zato, ako ne želite da vaši saputnici vide šta imate unutra, skinite etiketu ili sipajte sadržaj u manju posudu. I ne zaboravite da čvrsto zavrnete poklopac lubrikanta – boce se često otvaraju u avionima.

6. Budite oprezni sa igračkama za vezivanje

Predmete za vezivanje je malo teže poneti na odmor. Na primer, bičevi i razni predmeti za bičevanje i udaranje mogu se klasifikovati kao predmeti za samoodbranu i time biti zaplenjeni. Tako da, osim ako niste voljni da rizikujete, ostavite tu vrstu igračaka u svojoj spavaćoj sobi.

Lisice, užad, stezaljke za bradavice i slično, se obično smatraju u redu, pa ih čuvajte jedno pored drugog i, ako je moguće, stavite ih u originalne torbe i dodajte nalepnice kako bi obezbeđenje znalo šta je svaki predmet. Sve ovo bi trebalo da ide u vaš čekirani prtljag, a ne u vaš ručni prtljag. Da vas odmah upozorimo: sve ovo ipak može biti zaplenjeno. To je rizik koji možete preuzeti, ako baš želite.

Ako morate da ponesete igračke za vezivanje sa sobom u svom ručnom prtljagu, onda pažljivo birajte: povezi za oči, perje za golicanje i trake za vezivanje bi trebalo da budu okej jer nisu pretnja, ali imajte na umu da je to na avio-kompaniji da odluči. Ako vas pitaju, samo udahnite, osmehnite se i mirno recite obezbeđenju da su to lični predmeti i glavu gore. Sve su to već videli mnogo puta.

7. Putujte sa igračkama koje su diskretne na oko

Ako ste zabrinuti da će rendgenski aparat prikazati na ekranu neku igračku i time vas osramotiti, onda investirajte u onu koja ne liči na seks igračku.

Očigledno, ako nosite dildo, onda nema mnogo eskiviranja. Ali, kada su vibratori u pitanju, znajte da na tržištu postoji dosta koji nemaju čuveni „zečji“ oblik, uključujući i one koji izgledaju kao ogrlica, USB ili masažer za telo. Ipak imajte na umu da ako vaš vibrator izgleda previše nejasno ili (ne daj bože) kao oružje, obezbeđenje bi moglo da se isparanoiše i da ga izbaci iz prtljaga. Da biste bili sigurni, stavite ga u originalno pakovanje i označite.

Takođe, ako nosite Viagru, stavite je u siguran, po mogućnosti zadžepak sa patentnim zatvaračem u torbi odakle nema šanse da ispadne. Ne želite da gomila svima poznatih malih plavih tableta lete svuda dok pokušavate da izvučete džemper iz torbe. Dešava se.

8. Proverite da li su vaše igračke legalne tamo gde putujete

Seksualni običaji se veoma razlikuju širom sveta, tako da se poštedite glavobolje koja vas može zadesiti ako vam igračake završe u kanti i ­opet — proverite pravila. Neke zemlje potpuno zabranjuju igračke za odrasle i pornografiju, uključujući Tajland, Indiju, Vijetnam, Maldive i Maleziju. Ako putujete u SAD, biće vam super u svakoj državi osim u Alabami, gde je prodaja seksualnih igračaka krivično delo.

Ako se dogodi najgore i vaš prtljag bude zadržan ili vaša torba bude pretresena, budite iskreni i ostanite mirni: niste uradili ništa loše. Takođe imate pravo da tražite privatnu proveru sa više prisutnih radnika obezbeđenja. Za slučaj da naiđete na neprofesionalno ponašanje, kontaktirajte svoju lokalnu ambasadu i podnesite zvaničnu žalbu. Zapamtite: niko ne treba da se stidi zbog uživanja u zdravom seksualnom životu.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *