Kako da u 2022. pušiš veliki kurac kao profesionalac

Jeste li blagosloveni da imate partnera sa ogromnom kitom?

Blago vama! Međutim, postoji samo jedan problem: zaista bi trebalo da naučite kako da pušite veliki kurac. Pružite tom čoveku užitak koji zaslužuje.

Kada je u pitanju pušenje ogromne kite, svakome je dobro došlo da ima par trikova u rukavu.

Ali, bez brige: čuvamo vam leđa. U ovom vodiču ćemo pokriti sve što treba da znate o tome kako da rukujete velikim penisom kao profesionalac.

Kako pušiti veliki kurac—ukratko

Kada pušite veliki kurac, počnite sa zadirkivanjem njegovog vrha usnama i jezikom. Zatim nežno ubacite glavić u usta i počnite rad glavom. Ubacite i malo sisanja i stimulacije jezikom.

Završite brzim pokretima ruku gore-dole po celoj dužini penisa, održavajući ujednačen tempo ustima.

Previše veliki kurac? Postoje i gore stvari od toga

Da, pušenje velikog kurca ima svoje izazove, ali je definitivno izvodljivo i svako može naučiti to da radi.

A kada savladate ovu disciplinu, ne samo da ćete svom muškarcu prirediti najbolje pušenje u njegovom životu, već ćete takođe znati da ćete moći da se nosite sa bilo kojom kitom, ako biste morali!

I da, umalo da zaboravim: ,,rad’’ na džinovskom kurcu može da bude neverovatno uzbudljiv kada prevaziđete svoje strahove.

Osećam da ste baš zainteresovani—pa, hajde da odmah pređemo na stvar.

Kako se pripremiti?

Najveći izazov: Otarasiti se refleksa povraćanja (engl. gag reflex)

Morao sam da počnem sa ovim.

Refleks povraćanja je najveći izazov kada je u pitanju ubacivanje velikog kurca u usta—bilo da želite da ga ubacite duboko u grlo (engl. deep throat) ili ne. Ponekad i sam osećaj velikog glavića u ustima može biti dovoljan da imate nagon za povraćanje.

Dobre vesti?

Postoji nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da obuzdate svoj geg refleks!

Proizvodi za utrnuće

Da, takvi proizvodi postoje. Sprejevi za odlaganje refleksa sadrže umirujuće sastojke i blagi lokalni anestetik koji vam privremeno umrtvljuju usta i grlo.

A, ako ne osećate dešavanja unutra, vaš refleks povraćanja se neće aktivirati!

Samo jednom prsnite u grlo i sačekajte nekoliko sekundi pre nego što počnete sa oralnim zadovoljavanjem.

Takođe, možete probati bombone koje omogućavaju osećaj utrnulosti. Jednostavno sisajte nekoliko tableta dok se ne rastvore u ustima—to ne bi trebalo da traje više od nekoliko minuta.

Ne zaboravite da koristite ove proizvode sa oprezom. Trebalo bi da i dalje možete da donekle osetite šta se dešava, u suprotnom rizikujete da završite u suzama.

Magični trik za geg refleks

Ovo je ili odličan izbor ili totalni promašaj, a neke žene se kunu u njega. Osim toga, bukvalno ništa ne košta, pa biste mogli i da pokušate.

Počnite tako što ćete provući palac ispod kažiprsta, tako da on ostane da leži na srednjem prstu.

Zatim, stisnite kažiprstom palac i testirajte svoj refleks povraćanja. Uz malo sreće, trebalo bi da nestane ili bar da bude umanjen.

Vežbajte sa dildom

Znate kako kažu—vežbanjem se dolazi do savršenstva.

Dakle, nabavite sebi dildo realističnog izgleda (na primer, ovaj silikonski ,,momak’’ od 20 centimetara), koji je otprilike veličine penisa vašeg partnera—i počnite da vežbate!

Nakon nekoliko pokušaja sa dildom, možete preći na kurac svog partnera. Definitivno će primetiti razliku.

I ne zaboravite: kao i uvek kada kupujete dildo, najbolje je da nabavite one od medicinskog silikona.

To je u suštini jedini materijal (zapravo, pored stakla i nerđajućeg čelika) koji nije porozan i koji se može efikasno sterilisati.

Materijali poput TPE-a, tvrde plastike i gume su porozni i mogu ugroziti vaše zdravlje.

Nabavite ukusan lubrikant

Kada pušite nekome, uvek je dobra ideja imati uz sebe dosta lubrikanta—a to je posebno bitno kada pušite veliki kurac.

Velike su šanse da ćete u nekom trenutku ostati bez pljuvačke, a i dalje će vam trebati nešto za podmazivanje ruku i usana.

Voćni lubrikanti su odličan način da začinite oralni seks i učinite ga još prijatnijim za sve učesnike.

Naš poslednji favorit je Sliquid Strawberry Pomegranate Flavored Lube (ukus jagode i nara). Moja devojka OBOŽAVA ovaj ukus—sladak je, ali ne previše intezivan da bi prikrio prirodan ukus vašeg partnera.

Osim toga, na vodenoj je bazi, tako da ga možete koristiti i sa kondomima i sa seks-igračkama.

Isprobajte Fleshlight Quickshot Vantage—može da pomogne

I na kraju, ali ne i najmanje važno, naš poslednji savet bio bi da nabavite Kuickshot Vantage i upotrebite ga za ZNAČAJNO skraćivanje penisa.

Neka vaš partner navuče Fleshlight, a vama ostaje da se samo pozabavite vrhom i možda malim delom ostatka penisa.

I ne, to nije varanje. Ko kaže da morate da postanete stručnjak za ,,gutanje’’ toliko velikog kurca?

Igračka je odlična i kao dodatna stimulacija tokom oralnog seksa, ali i kao alat za solo masturbaciju. Na ovaj način, vaš partner može da se zabavi čak i kada ste odsutni—a svakako da nema razloga da mu smeta.

Kako da pušite ogroman kurac na PRAVI način

Korak 1: Pozicionirajte se

Najveću kontrolu nad brzinom i dubinom ćete imati ako ga postavite da sedne ili legne na leđa, a vi kleknete ispred njega.

Korak 2: Podmažite

Počnite tako što ćete naneti izdašnu količinu lubrikanta i/ili pljuvačke na partnerov penis i svoje ruke. Verujte mi, trebaće vam svaka kap.

Dok ga podmazujete, uspostavite nestašan kontakt očima, govorite prljavo i pomerajte ruke gore-dole po dužini penisa. Definitivno će to obožavati.

Korak 3: Pozabavite se glavićem

Verovatno nećete moći da ubacite ceo u usta. I, znate šta? To je u redu.

Evo tajne: duboko grlo ne pruža ni približno dobar osećaj kao predana stimulacija vrha penisa. To je najosetljiviji deo njegovih genitalija—slično ženskom klitorisu.

Dakle, iskoristite to u potpunosti i pružite njegovom glaviću malo ljubavi.

Ližite ga i zadirkujte rotirajućim pokretima jezika. Obratite posebnu pažnju na područje neposredno ispod glavića, gde se on susreće sa ostatkom penisa: veoma je osetljivo.

Posle nekog vremena, nežno ubacite ceo vrh u usta i počnite da pomerate glavu gore-dole. Začinite stvari sa malo sisanja (odličan je osećaj) i brzim pomeranjem jezika.

Pokušajte da održite jednak tempo, ali ako vam postane previše, uvek ga možete izvaditi iz usta i nastaviti igranje ​​jezikom i usnama. Nema pravila—sve dok oboje uživate.

Korak 4: Koristite ruke

Vaše ruke su vaši najbolji prijatelji kada pušite veliki kurac. Možda nećete moći da stavite ceo u usta, ali svakako možete obuhvatiti rukom—ili rukama—ostatak penisa koji ostane izvan usta.

Samo pazite da vam ruke budu dobro podmazane lubrikantom.

Kada uđete u štos, počnite da trljate penis rukama pokretima gore-dole, kao i pokretima koji simuliraju odvrtanje čepa.

U međuvremenu, nastavite da se zabavljate vrhom penisa i pokušajte da zadržite isti ritam ustima i rukama.

Korak 5: Pravite pauze

Hej, velike kite su pune ruke posla. Ako ikada osetite da je vašim vilicama potrebna pauza, dajte im jednu.

Za to vreme možete da održavate atmosferu ljubljenjem, predigrom ili čak penetrirativnim seksom— ili na drugi način koji vam padne na pamet.

Korak 6: Budite samopouzdani

Entuzijazam je veoma bitna stavka. Vaša tehnika ne mora da bude savršena sve dok obavlja posao—vaš stav je ono što može poboljšati ili pokvariti dobro pušenje.

Dakle, budite samouvereni, provokativni i uporni—čak i ako vam se ne dopada previše. Znate šta kažu: blefiraj dok ne uspeš.

Verujte nam na reč: divlji pogled i nevaljali osmeh će vašem muškarcu ,,stvrdnuti’’ međunožje brže i od najnaprednije tehnike pušenja.

Korak 7: Iskoristite njegov ego

Vaš čovek je ponosan na svoju kitu. Ali, želi da čuje da i vi cenite njegovog velikog drugara.

S vremena na vreme, između lizanja i pušenja, obavezno stanite—pogledajte ga u oči i recite mu kako ima ogroman kurac.

Recite mu kako volite da ga zadovoljavate i kako obožavate osećaj dok vam njime ispunjava usta. Svideće mu se.

Stvari koje nikad ne treba da radite dok pušite ogromnu kitu

Koristite zube

Zubi mogu izuzetno da povrede, a time i pokvare celo raspoloženje.

To je NO-NO u bilo kom pušenju, ali još je gore kod pušenja velikog kurca. Vašim zubima je mnogo lakše da povrede njegov penis kada on zauzima više prostora u ustima.

Stoga, budite pažljivi.

Ujedate

Ako nije dobra ideja da grebete njegov penis zubima, zašto bi bilo dobro da ga ugrizete?

Gutate pljuvačku

Što vlažnije, to bolje.

Ližete ili fingerujete njegov čmar bez dozvole

Ne biste želeli da on vama to uradi, zar ne?

Igranje sa guzom može biti osetljiva tema i svakako nije svima omiljena stvar. Obavezno porazgovarajte o svemu pre nego što priđete igde blizu njegovog anusa.

Pustite ga da vam gura glavu

Koliko god to zvučalo primamljivo muškarcu, već imate dovoljno pred sobom da još morate da brinete o tome da li će vam gurnuti kurac preduboko u grlo.

Kada pušite veliki penis, treba da zadržite potpunu kontrolu nad brzinom i dubinom pušenja u svakom trenutku. Moraće da to prihvati i nauči da se prepusti.

Saveti, iskustva i tehnike drugih

„Ne znam da li ovo pomaže, ali kada pušite kurac, ne morate ceo da gutate. Očigledno je da mnogi momci uživaju u tome, ali nije neophodno. Samo gutanje prvih nekoliko centimetara ima poentu.

Osetljivo mesto koje ga loži je odmah ispod glavića. Ostatak kurca je u neku ruku nebitan. Sve dok možete da ubacite u usta prvih nekoliko centimetara—trebalo bi da ste ,,na konju’’.

Neka bude što vlažnije, koristite ruke i budite lepo raspoloženi. Kao momku koji ima prilično veliki, to mi se sviđa.

Zapamtite, seks nije isključivo fizička stvar (isto važi i za pušenje). Prljav razgovor u pravom trenutku i kontakt očima čine čuda. Takođe, igranje njegovim jajima, lizanje njegovog anusa i rad rukama na njegovom penisu tokom oralnog seksa su sjajni.

Ne svršavam često samo od pušenja (ne znači da ga ne volim—volim, i to MNOGO), ali veliku razliku za mene pravi entuzijazam. Ako pušite kurac kao da ga volite, ne možete da pogrešite.”

– IceMan_PJN

„Većina momaka doživljava toplo i vlažno kao najbolji deo pušenja—to, i osećaj da, bar jednom, možemo da sednemo, da nas istražuju i da doživimo zadovoljstvo bez brige o tome kakvi smo bili. Zato mu dajte mnogo od oba.

Ja stvarno uživam da me ližu po frenulumu i glaviću—intezivno. Vakuum je odličan, ali ne mora biti konstantan. Entuzijazam nadoknađuje vreme koje ne provodi u vašem grlu. Dobro podmažite kurac svojim tečnostima, a šakama obuhvatite deo koji ne možete da izdržite u grlu— sve to dok odrađujete odličan posao sa glavićem svojim grubim, mokrim jezikom.

Ako želite da ga naterate da vam svrši u usta, znajte da sve što je ritmično obično funkcioniše. Ako je njegov glavić previše veliki da biste se sa njim mogli lepo zabaviti ustima (a da vam ne otpadnu vilice)—namestite njegov penis kao oslonac i fiksirajte ga, te ližite gore-dole po frenulumu (od dna frenuluma do urinarnog kanala) brzo, intezivno i ritmično.

Da biste manje opteretili mišiće jezika, možete držati jezik uz zube i koristiti mišiće vrata, koji su jači.’’

– notoneofyourfans

Kako pušiti veliki kurac: Odgovori na često postavljana pitanja

Da li da progutam?

Ne—osim ako vam je prijatno i ako to želite. Isto važi za kurac bilo koje veličine. Ako ne želite da progutate, možete pljunuti u salvetu, ili jednostavno ne dozvolite da vam on svrši u usta. Postoji mnogo drugih delova tela koje može izabrati za to.

Da li da gutam ceo?

Ponavljamo—ne. Sve je stvar vašeg ličnog izbora.

Zaključak

Spremni za akciju?

Zapamtite: entuzijazam, razigranost i volja za istraživanjem i zabavom su ključni. Sve ostalo je sporedno.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *