Kako obilno svršiti i održati svoju spermu zdravom

Neki momci mogu da ejakuliraju u ogromnim količinama, dok drugi konstantno razmišljaju kako da svrše obilnije i da li su dobro ili ne. Postoji gomila medicinskih studija i razloga zašto možete (ili ne možete) proizvesti ogromne količine sperme. Ovde sam, ne da pričam o pametnim terminima, već da rešim vaš problem. Pa, evo: ako vam se ne sviđa koliko sperme izlazi iz vas, dižite dupe sa kauča i uradite nešto po tom pitanju, a ja ću vam pomoći i naučiti vas kako da naterate sebe da ejakulirate više sperme!

Zašto sam izgubio jaku ejakulaciju i kada treba da odem kod doktora?

Pre nego što dobijete pravi savet o tome kako da svršite obilato, hajde prvo da proverimo teoriju. Važno je razumeti šta je slaba ejakulacija. A da biste znali kako da proizvedete više sperme sa jednim takvim problemom, trebalo bi da naučite nešto više o mogućim problemima koji se dešavaju u vašem telu. Hajde da odmah počnemo. Zahvalite mi kasnije!

Generalno definisanje slabe ejakulacije

Pre svega, nije najgora stvar kada ne znate kako da povećate zapreminu ejakulata, već kada to nikako ne možete. Slaba ejakulacija nije samo smanjena produktivnost vaše sperme, već je i prilično subjektivna stvar koju počinjete da primećujete nakon određenog vremenskog perioda.

Možda ćete primetiti da vaša sperma deluje drugačije. Ne možete da svršavate tako intenzivno kao nekada, počinjete da osećate da su vam orgazmi postali malo slabiji i ne toliko osetljivi, i uopšte, osećate kao da vam dole ne ide baš najbolje.

Slaba ejakulacija može da utiče (i uticaće) na vaše seksualno zdravlje, i tada bi zaista trebalo da posetite doktora koji bi vam mogao objasniti kako da naterate sebe da izbacujete više sperme i zaštitite svog malog prijatelja od potencijalnih problema. Nemojte čekati poslednji trenutak kada nećete biti u stanju da ejakulirate IKAKVU količinu sperme.

Godine su važne

Da, ovo takođe može biti razlog zašto svršavate manje od očekivanog. Godine, neke pridružene zdravstvene tegobe i uopšte vaš način života, ponekad vam baš i ne pomažu da bolje ,,prskate’’. Pa, ne morate da brinete o tome kako da proizvedete više sperme kada budete imali 60 godina, ali sada bi bilo dobro ako biste se malo potrudili oko svog ,,ponosa’’. Naravno, neki problemi se javljaju u ranijoj dobi od 60-ih. Ipak, ne morate to da uzimate zdravo za gotovo i jednostavno budite u toku sa svojim telom. U slučaju da ne znate kako da sada ejakulirate više, onda ni u budućnosti nećete znati kako da se nosite sa svojim zdravstvenim problemima.

Slabi karlični mišići

Mišići karlice su ti koji pomažu vašem penisu da ejakulira, odnosno da izbacuje spermu iz vašeg tela. Čak i ako umete da izbacite veću količinu sperme, uravnoteženo se hranite i imate normalan raspored spavanja, u budućnosti se vaše godine ipak neće dobro odnositi prema vašim mišićima. Ovi karlični mišići postaju slabiji kako starite, stoga ne mogu stvoriti dovoljan pritisak da ejakuliraju (bar ne istim intezitetom kao ranije). Ipak, ako je sve ostalo u redu sa vašim telom, ovo će biti problem tek kada budete imali 50 ili nešto više godina. I, da se razumemo, nećete ga ni mnogo koristiti u tim godinama.

Retrogradna ejakulacija

Ne, ovo nije neka svemirska stvar vezana za retrogradni Merkur i ostala sranja—ovo je medicinsko stanje koje utiče na vaš penis. Pošto je to u osnovi kao neka ograda između vaše bešike i uretre, može ostati otvorena mnogo pre ili posle ejakulacije. Ako predugo ostane otvorena, vaš ejakulat može da se vrati u bešiku, umesto da isteče iz vašeg ,,ventila’’. To može izazvati slabije ili potpuno ,,prazne” orgazme. Neki od glavnih razloga za količinski malu spermu uključuju depresiju, upotrebu lekova za prostatu, operacije, oštećenje nerava izazvano nizom bolesti, povrede kičmene moždine, itd. Čak i ako niste imali nijednu od ovih povreda, ipak treba da budete u toku.

Uočeno smanjenje zapremine ejakulata

Ovo je (nažalost) česta pojava kod mnogih muškaraca. Vaš penis jednostavno odbija da shvati kako da svrši obilato i oslobađa manje sperme nego obično. Ovo takođe može biti nuspojava bilo kakvih procedura lečenja raka ili smanjenja proizvodnje hormona, na primer. U ovom slučaju, uz mnogo lekova, koliko god da je to u jednu ruku korisno za vaše telo, sa druge strane štetite drugim delovima organizma.

Šta možete da uradite da svršavate u većim količinama? Nemojte uzimati previše lekova (osim ako vam ih doktor ne preporuči), nemojte se previše stresirati i samo pokušajte da vodite zdrav način života—čak i kada vam se jede nešto masno, želite da ležite na kauču po ceo dan ili pušite paklice cigareta. Samo pomislite na svog malog prijatelja i malo više pripazite na njega.

Stručni saveti kako da dođete do veće količine sperme

Hajde da sa teorije pređemo na praksu i naučimo nekoliko stvari o tome kako povećati zapreminu sperme i ejakulirati srećno do kraja života. Ako ne možete da povećate količinu, a izgleda da je vaš penis sasvim u redu, mora da se nešto dešava u vašem telu—ili je to samo usran način života koji vas sprečava da uživate u ogromnim ,,seansama prskanja’’. U nastavku ćete pronaći nekoliko korisnih saveta kako da povećate broj spermatozoida i poboljšate svoj seksualni život.

Redovno vežbanje

Ako ste lenčuga i volite da se izležavate po ceo dan, budite sigurni da vam to ni na koji način neće pomoći da rešite problem sa ejakulacijom. Kada ne znate kako da naterate sebe da svršite obilnije, pokušajte da uspostavite dobar raspored vežbanja. Nemojte se previše forsirati, samo treba da stabilizujete nivo hormona—preterani trening takođe nije najbolja stvar za vaš penis. Plus, mala nuspojava: bucmasti će se pretvoriti u prave mačo muškarce, što znači da ćete verovatno kresnuti mnogo više riba nego ranije. Više pažnje od riba—više motivacije za vežbanje—zdravija sperma i povećana njena količina. Kapirate? Zahvaljujući vašem penisu, uskoro ćete postati zdraviji nego ikad!

Kegelove vežbe

Kada već govorimo o tome kako da obezbedite produkciju veće količine sperme i počnete da vežbate, postoji čitav niz vežbi napravljenih posebno za vaše genitalije kojima je cilj da poboljšaju „produktivnost“ , da orgazmi traju duže i budu intezivniji. Ove male ,,nastrane’’ vežbe pogodne su i za muškarce i za žene, tako da biste ih trebali isprobati i sa svojim partnerom. Zaista nije ništa komplikovano: treba samo da stisnete i otpustite mišiće koji kontrolišu mokrenje. Ovo je pokazalo određene rezultate, i eto, sigurno vam neće naškoditi. Samo ćete učiniti da devojke sa kojima se viđate jedva čekaju da im se vrati ,,stari prijatelj’’.

Zabranjeno pušenje

Pušenje ubija, ne samo vaša pluća i centralni nervni sistem, već i vaš kurac—pušenje utiče na volumen i kvalitet sperme. Jedan od najboljih načina za povećanje semene tečnosti je smanjenje unošenja nikotina i, ako je moguće, prestanak pušenja zauvek. Osećaćete se mnogo bolje i manje pod stresom, dok će se vaš mališan vratiti u život proizvodeći ogromne količine sperme. Zvuči dobro, zar ne?

Manje trans masti

Pržena, masna i pečena hrana sprečava vas da proizvedete veće količine sperme. Ako pokušavate da pronađete način da brže povećate količinu sperme koju proizvodite, pokušajte da smanjite masti u svom planu ishrane. Pređite na sva ona sveža i zdrava sranja poput voća i povrća—korisnih masti, najzad. Verujem da su svi ovi prženi obroci i sočne lepinje ukusni, ali ako želite da vaš penis bude srećan i da poveća zapreminu sperme, uradite sve ono što se uraditi mora.

Dobro se naspavajte

Da, tako je, 7-9 sati dobrog, redovnog, relaksirajućeg sna je još jedan način da povećate semenu tečnost. Pokazalo se da momci koji, ili previše, ili premalo spavaju na kraju izgube jaku ejakulaciju i imaju problema sa zdravljem sperme. Neka zdravo spavanje bude vaša rutina, napravite raspored i videćete kako će vam biti lako da obilato svršite.

Izbegavajte duga kupanja

Ako ste ljubitelj provođenja sati i sati u hidromasažnoj kadi igrajući se svojom gumenom patkicom, gledajući TV serije ili samo dremanja (da, i to se dešava), bolje se odmah odviknite od takve navike. Naravno, iako sada već znate kako da prskate u velikim mlazovima, imajte na umu da čak i jedna takva sitnica može pretvoriti sav vaš trud u jedno veliko ništa u samo jednom svršavanju (koje se slučajno desilo). Prekomerna toplota, ako se često njoj izlažete, oštećuje vašu spermu i njen kvalitet, snagu ejakulacije i pogoršava sveukupno stanje tamo dole.

Posetite lekara

Svi ovi saveti su, naravno, korisni, ali zašto biste koristili nešto ako sumnjate da vam je potrebno? Redovno posećujte svog doktora radi pregleda i bićete sigurni da li imate ili nemate o čemu da brinete, ili bi trebalo da uradite nešto sa svojim životnim stilom. Sigurno neće škoditi, a može vam pomoći da se vratite na pravi put i poboljšate opšte stanje svog tela.

Spremni da svoju devojku obasipate spermom?

Sada kada ste stručnjak za svršavanja u ogromnim količinama, možete bukvalno da prskate spermu po svojoj napaljenoj devojci. Pokažite svojoj kučki kako se to radi u muški — to će je još više uzbuditi i poželeće češće da vas zaskače (ako voli prljavo, naravno). Kladim se da bi i vaši štreberski prijatelji hteli da znaju kako da povećaju količinu semene tečnosti, zato podelite neke od informacija sa njima i pokažite celom svetu ko je tata! Saveti o tome kako da povećate svoju ejakulaciju mogu postati pravi pomoćnik u budućnosti, a posebno kada vaš organizam počne da daje signale o grešci.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *