Kako imati seks u autu: najbolje ideje i položaji za seks u automobilu

Eh, te tinejdžerske godine kada je seks bio nešto novo i uzbudljivo. Biti nevaljao negde izvan kuće je izuzetno primamljivo. Jebanje u autu znači jebanje skoro svuda – slobodni ste da se odvezete na bilo koju lokaciju (naravno, da bude bezbedno i udobno), u bilo koje doba dana i noći!

Seks u kolima vam takođe pomaže da osetite svog partnera na sasvim drugom nivou. Ipak, ograničeni prostor vam ne ostavlja ništa drugo do stalnog zagrevanja vazduha oko vas. Obe osobe moraju aktivno da učestvuju u procesu da bi isti bio ugodan, što vas dvoje zbližava više nego ikada.

Važni saveti za neverovatan seks u kolima

Postoje neke stvari na koje treba da obratite pažnju kada postanete nevaljali u automobilu, pa imajte na umu sledeće:

•  Pažljivo birajte mesta za parkiranje. Naravno, možete imati seks u autu usred bela dana na senovitom parkingu, ali će to verovatno biti stresno za vas i neprijatno za slučajne prolaznike. Seksualni čin u automobilu je najbolji na praznim večernjim ulicama, možda u blizini kampa ili blizu plaže—noću.

Obucite udobnu odeću. Pošto ćete oboje biti podosta napaljeni u kolima, čin skidanja uskih farmerki može biti obeshrabrujući korak. Umesto toga, nosite nešto lagano što se lako skida (šorts, haljina, lagana majica, itd.). Na ovaj način ćete potrošiti manje vremena na skidanje odeće, a više na željene zabavne stvari.

Vodite računa o najosnovnijim stvarima. Iako je seks u automobilu divan uprkos malom prostoru, obavezno uključite klimu ako postane prevruće i uključite prigušena svetla automobila da biste izbegli povrede!

Istražite mogućnosti. Iako vam auto nudi mnogo manje prostora od kuće, svakako da u njemu možete pronaći mnogo načina da ugodite jedno drugome. Prebacite se sa prednjeg na zadnje sedište, a ako vaš automobil ima gepek – samo napred! Ne dozvolite da vas bilo šta spreči da izvučete maksimum iz svog intimnog iskustva.

Razgovarajte sa svojim partnerom o seksu u kolima. Šta ako vaš lepi partner nije dovoljno hrabar da se dobro poseksate u autu? Samo popričajte o tome sa njim unapred da biste bili sigurni da ste oboje na istoj vibraciji!

Gde imati seks u kolima?

Malo upozorenje: noge će početi da vam se grče ako ih predugo forsirate u autu. Zato su udobni seksualni položaji neophodni kada je u pitanju ova vrsta zabave u vozilu. Ne brinite, postoji mnogo načina na koje možete da ugodite sebi i svom prelepom partneru u kolima, a da se pritom ne osećate kao stalak. Radi praktičnosti, evo najboljih seksualnih položaja u automobilu prema tipu sedišta.

Seks na prednjem sedištu

 • Vreli putnik. Muškarac sedi na suvozačevom sedištu, dok je žena na njemu malo okrenuta u stranu da bi mogla da se pomera. To je neverovatna poza u kojoj žena kontroliše tempo i dubinu. Kompaktan i udoban za oba partnera, idealan je položaj za brz i prijatan seks.
 • Devojka iz kola. Žena sedi na muškarcu okrenuta prema njemu, slično ,,Vrelom putniku’’, samo što treba da obavije noge oko njegovih. Devojka dobija tone stimulacije klitorisa kontrolisanjem tempa penetracije, a partneri mogu da spuste prednje sedište za više prostora ako žele!
 • Pravi dogi. Prednje sedište omogućava napaljenim ljudima da ga spuste unazad i time da uživaju u klasičnim položajima kao što je dogi. Sa ženom ispod muškarca prikovanog za sedište, bilo da želite analno ili vaginalno zadovoljstvo, oba partnera imaju lak pristup ,,dignutom’’ delu tela. To je jedna od najboljih poza za seks u kolima jer je jednostavna i veoma prijatna.
 • Pušenje na putu. Naravno, ovo funkcioniše SAMO kada se vaš auto ne kreće, ali pušenje može postati zanimljivije ako se desi negde drugde osim kod kuće. Ova poza je izuzetno popularna i laka za izvođenje. Parkirajte se i uživajte u slatkom pušenju dok gledate kako automobili prolaze.

Kako imati seks na zadnjem sedištu automobila?

 • Obrnuta kaubojka na zadnjem sedištu. Žena sedi u krilu muškarca, okrenuta ka prednjem sedištu. Za više prostora, dama može da, što je više moguće, gurne suvozačevo sedište napred za više mogućnosti pokreta. To je jedna od najboljih seksualnih poza u vozilu jer daje mnogo prostora za pomeranje, kontrolu tempa i naravno—pogled na vašeg partnera.
 • ,,Kašika’’ zabava. Zauzmite jednostavnu seksualnu pozu i prenesite je na novu, uzbudljivu lokaciju – i bum! Imaćete neverovatan seks u kolima. Muškarac leži iza žene (kao ,,kašika’’ zagrljaj), ali nešto niže radi lakšeg prodiranja. Ne samo da je udobno za oba partnera, već je i jebeno predobro. Svačije omiljeno kada se radi o zadnjem delu auta.
 • Improvizovane lisice. Ako vi ili vaš partner želite da dominirate i preuzmete inicijativu, pojasevi će vam pomoći. Samo zavežite ruke svog partnera oko pojasa i popnite se na njega. Skačite i znojite se do vrhunca zadovoljstva.
 • Školjka. Popularna verzija poznate misionarske poze za odličan seks na zadnjem sedištu. Žena legne i stavi noge muškarcu na ramena, a on odozgo može udobno i brzo da penetrira. Najbolje funkcioniše ako ste zabrinuti da će vas drugi videti jer zauzima malo prostora u tamnom zadnjem delu automobila.

Seks na kolima

Da, dobro ste čuli. Da li je uopšte moguće kresnuti na samom automobilu? Da! Samo da vas podsetimo da budete oprezni kada isprobavate sledeće:

 • Naslonite se. Uhvatite svoju partnerku i savijte je preko haube automobila. Možete se igrati sa položajima nogu i ruku, ali glavna ideja je da vaš partner bude naslonjen na auto, slično dogi stilu.
 • Paukove noge. Jedna od najudobnijih ideja za seks u kolima, gde devojka leži licem nagore na prednjem staklu, a momak sedi sa zabačenim rukama za podupiranje i isprepliće svoje noge sa njenim. Kontrolisanje tempa je lako i vaše noge neće početi da se grče nakon 15 minuta seksa.

Dogi tokom zalaska sunca. Položaj je sličan uobičajenom dobro poznatom načinu, ali umesto da to radite u kolima, popnite se na haubu i savijte svoju seksi devojku preko krova automobila. Pustite sebe i nju da uživate u pogledu. Najbolje funkcioniše u kampovima, šumama itd.

Načini za izvođenje oralnog seksa u kolima

 • Pušenje na putu. Jednostavna i veoma efikasna poza, gde je muškarac na sedištu vozača, a devojka na mestu suvozača. Ona se sagne u stranu, spusti mu pantalone/otkopča i popuši mu. Funkcioniše uvek kao sat! (Izbegavajte vožnju dok vam puši—samo se zaustavite na neko vreme i uživajte maksimalno.)
 • Poljubac usana. Ovo je za dame (i gospodu) koji vole da uživaju. Žena stoji na kolenima na zadnjem sedištu, a muškarac leži tačno ispod njenog dupeta. Lizanje devojci je jednako uzbudljivo kao i kada dobijate pušenje od nje!
 • Ležeće pušenje. Momak legne na zadnje sedište i spusti pantalone da bi se devojka popela i popušila mu. Neverovatno je jer omogućava ljudima da malo uspore i odmore se između aktivnih seksualnih sesija.

Kako bezbedno imati seks u autu, da vas ne uhvate?

Sve je to zabava i igrarija dok vam policajci ne pokucaju na prozor sa kaznom za kršenje pravila javnog reda i mira. Da biste izbegli da dođete u neprijatne situacije, a da i dalje uživate u neverovatnom seksu u kolima, sledite ove jednostavne savete.

Isključite motor

Ne izazivajte sudbinu i ugasite auto na bezbednom mestu pre nego što dobijete ili pružite seksualno zadovoljstvo. Brojni ljudi su umrli jer su zbog zadovoljstva od intimnih dešavanja zaboravili da zapravo voze. Bezbednost na prvom mestu, kao i na drugom i na trećem!

Prilagodite vaše pokrete situaciji

Duboko zabadanje penisa u svog partnera maksimalnom brzinom može prilično snažno uzdrmati automobil. Zaista je lako uočiti automobil koji se trese među ostalim mirnim, tako da budite sigurni da su vam pokreti spori, ali i stabilni. Plus, sporije jebanje znači manje šanse da slučajno udarite glavu ili laktove.

Budite oprezni i sa uzdasima

Mrak je sjajan za seks u kolima, ali ako ste tip osobe koja glasno stenje – imajte na umu da ćete morati da prićutite. Vaši glasni glasovi mogu privući neželjenu pažnju i to je stvar koju želite da izbegnete. Ostavite vrištanje za hotele i sopstveni dom, ali ga zaobiđite kada se krešete napolju.

Unapred nabavite sve što je potrebno

Seks može biti gadan i ,,tečan’’. Stvari kao što su vlažne maramice, lubrikanti, neki slatkiši od mente i voda uvek treba da budu u vašem autu ako želite da se tucate. Ako vaš partner ne želi da proguta – možete koristiti maramice. A, ako nešto padne na sedišta – bebi maramice to uvek mogu brzo da očiste. Osim toga, uvek je dobrodošao svež zadah nakon pušenja.

Koje lokacije su najbolje za ovu vrstu seksa?

Sada kada znate kako se pojebati u kolima, hajde da razgovaramo o tome gde to učiniti! Da, tehnički, možete odraditi to bilo gde. Ali u stvarnosti, na nekim mestima je najbolje ostati ,,nevin’’. Ovo su najsigurnije lokacije za vaš ponoćni seks u kolima prema stručnjacima za seks u autu.

Plaže

Ako je vaš grad blagoslovljen morem ili rekom, obale će biti odlično mesto za seks na plaži/obali. Očigledno, sve takve aktivnosti treba da se dešavaju kada je mrak (po mogućnosti od 22h do 4h). Plaže su sjajne za seks u kolima jer možete da se jebete unutra, a zatim da odete na brzo osvežavajuće kupanje u moru/reci da biste se rashladili.

Mesta za kampovanje

Još jedno neverovatno mesto za kresanje u automobilu—kampovi—obično se nalaze izvan užurbanog gradskog života. Mogućnost da naletite na stranca su male, a priroda oko vas pomaže da iskulirate. Međutim, kampovi mogu biti pretrpani kamperima tokom leta, pa obavezno istražite teritoriju pre nego što vam postane prevruće i time teško.

Seks u kolima – ne samo pušenje!

Postoje brojni načini da imate seks u kolima: napred, pozadi ili čak na haubi automobila! Mogućnosti zavise samo od vaše hrabrosti. Imajte na umu da seks u kolima imate kada je napolju mrak, birajte tiha i prazna mesta za ponoćnu zabavu i uvek sa sobom nosite vlažne maramice i vodu. Bezbedno vozite vašu seks mašinu!

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *