Dado, nemoj, molim te… (5. dio)

- Imaš li tople vode u bojleru, pitam ga.

- Imam, ugrijalo se za ovih pet minuta koliko ti je trebalo da svršiš.

- Hahaha, jebi se... Odo' se tuširati, nemoj da mi viriš kroz ključaonicu.

- A ja ovako da budem, i čekam da se meni ponovo ugrije voda?

- Ne možeš sa mnom.

- Zašto?

- Zato što te sad ne mogu očima gledati.

- Konju, neću te pipnuti, istuširamo se zajedno. Kako da ovakav čekam? Znaš šta smo maloprije...

- Tucao te, dobro si me podsjetio. (Kiselo se smijem, podrugljivo, kao zlobno, ali dovoljno meko da shvati da ga ipak ne prezirem).

Par minuta kasnije, zajedno smo pod tušem. Njemu je kurac sve vrijeme dignut, jer nakon što sam ga napunio, nisam imao volje da mu izdrkam. Kad vidim da nekog mogu zajebavati, radim to ma koliko mi je stalo. Jedan smo uz drugog, tušira svako sebe, okrenuti ja ka njemu, on ka meni. Iz njegovih usta osjećam neki fini, slatkasti zadah, koji me jezivo loži. Opet dolazim u iskušenje, ali se trudim da ne razmišljam o tome, trudim se da mi se kita ponovo ne digne. Ali, to snažno, momačko tijelo, koje me povremeno dodiruje, jače je od mene. Digao se i meni kurac. Uzimam mu tuš, ispiram se i izlazim iz tuš-kabine. Brišem se peškirom koji sam našao složenog na veš-mašini, a zatim izlazim u dnevnu sobu. Navlačim bokserice i gledam po zidovima, dok mi kroz glavu prolazi pitanje - šta sad? Još uvijek mi je dignut kurac, i na pomisao da će on izaći za koji minut, prejebozovan, prelijep i istuširan, sa onim vrelim očima, hvata me nešto nalik groznici. Navlačim i šorc, majicu. Grabim telefon. Otključavam stan. Čekam lift. Ne. Vraćam se. Zaključavam opet. Ulazim, opet skinem majicu, i onako, u šorcu, liježem na ugao, palim TV, drkam po programima. Ostavljam na nekom filmu, ne sjećam se kojem. Čujem da staje voda u kupatilu i još više me hvata nervoza. Riješio sam da ostanem, da popričamo, da mu još jednom kažem da bude oprezan. Ulazi u sobu, obmotan peškirom. Kako početi priču, da nije previše ozbiljna, ali i da mu ne da novu lažnu nadu da ćemo se karati, maziti ili ne daj bože ljubiti...

- Nadam se da ispod imaš gaće.

- Nikad ih ne nosim u stanu, odgovara mi i skida peškir sa sebe.

Gledam ponovo pravo u te njegove jebozovne oči. U mesnate usne i jaki vrat. U gladak stomak sa ponekom dlačicom koja se spušta od pupka na niže. Pogled spuštam još niže, u svjetlo-zeleni, fluoroscentni šorc, koji vjerovatno drži u kupatilu, da ga poslije tuširanja nosi po stanu.

- Vidiš, mogao bi' mi i taj šorc dati, skupljam tvoje šorceve.

- Ti bi opet da se skinem?

- Ne, što smo se skidali, to smo se skidali, i sad i...

- Deee, koji ti je kurac opet? 'Aj se pomjeri da legnem pored tebe.

- Sjedni na fotelju.

- Neudobno mi, daj jebo te, da legnem...

- Aaa, što odmah ne kažeš, ne možeš da sjediš (Padam u trans od smijeha, onog zaraznog. Pomjeram se ka zidu, dok se on pruža pored mene. Baca pogled ka TV-u, pa ustaje, uzima telefon, opet liježe i čačka po telefonu).

- Hoćeš cedevitu da ti napravim? Nemam ništa drugo.

- Neću. (Zaustim da nešto kažem, pa ne mogu.) Hoću da spavam.

- Alo, nije ti ovo hotel. Hoćeš da platiš dio kirije? Kakvo spavanje?

- Meni dovoljno pola sata pa da se probudim kao nov.

- Spavaj, ko te jebe...

- Mene niko, a tebe?

(Smije se. Pravi se lud, lista Facebook. I ja se pravim lud, gledam ka TV-u i žmirkam. Desetak minuta tako. Mrtav sam umoran, ali mi se i spava i ne spava. Počinje lagano da me hvata san, savladava me. Taman kada sam bio na granici da uronim u san, osjetim vrhove njegovih prstiju kako mi lagano prelaze preko unutrašnjosti raširene butine. Znam, ako nastavi, neće mi trebati puno. Vidjeće mi na šorcu šator. Već mi se diže).

Ne odustaje. Godi mi. Tačno znam šta hoće. Ništa ne radi, već samo pomjera prste po mojoj nozi. I garant me gleda dolje, provjerava hoće li mi se dići. Žmirim i ne dajem mu do znanja da sam budan. Postaje još žešći, vrhovima prstiju mi hvata kitu preko šorca i polako ga nadrkava. Rastežem se, širim jače noge, dajući mu još više prostora, da nastavi gdje je stao, i mijenjam brzinu disanja, tako da mu ne otkrivam da li spavam ili ne. Osjetim da ni on nije siguran u to, jer se polako, bez naglih pokreta, spušta glavom ka dolje. Onda ga usnama počinje lagano dirati preko šorca. Vlažnim usnama. Izbezumljen sam, ali se ne pomjeram. Fino mi ga, nečujno, kao da ne želi da me probudi, puši preko šorca. Čujem povremeno ono mljackanje njegovih usana. Ja više ne znam šta ću sa sobom. Spuštam ruku i hvatam ga jako za kosu. Prekratka je da bi ga uhvatio. Stiskam mu glavu ka mom kurcu i tako mu dajem do znanja šta želim. Onda se lagano propinjem na tabane i dižem dupe. Shvatio je, spušta mi šorc do koljena. Pokušava i gaće, ali ja ih hvatam lijevom rukom. Opet ga hvatam za glavu. I dalje zatvorenih očiju. Spuštam mu glavu ka mom međunožju. Hvata me zubima za kitu, gricka je preko gaća. Hvatam ga za ramena. Provlači obje ruke ispod mog dupeta, a onda mi polako usnama prelazi preko butine, pa gore, po nozi desno od kurca. Uvlači mi usne u nogavicu i hvata me njima lagano za jaje. Ljubi ga. Stavlja ga u usta i polako gricka. Onda diže glavu do ivice mojih bokserica, sa gornje strane, i spušta ih zubima, tek toliko da mi kurac izviri koji cent. Prima ga u usta, dok mi rukama podiže dupe ka sebi, kako bi mu kita bila što dublje u ustima. Hvatam ga za glavu i nabijam je. Progutao mi je pola kurca. Lagano spušta usne gore-dolje. Opet onaj fini zvuk njegovih usana, šljapkanje... Povremeno desnu ruku zavuče mi dublje, između guzova, ali ja se tada malo odignem i tako mu dajem do znanja da prestane. Počinje da ga još halapljivije puši. Opet pokušava da mi bar prst provuče u zonu koju uporno branim.

- Neeemoj, govorim mu i odjednom skačem. Hvatam ga, premiještam na ugao tako da leži na leđima i spuštam mu šorc do gležanja. Hvatam mu kitu desnom rukom i nadrkavam, dok gledam kako me pohotno posmatra svojim đavolskim očima. Spuštam glavu i ližem mu kitu sa strane, od korijena ka gore, do glavića. Istovremeno posmatram kako mu rade mišići na stomaku, kako ih grči. Širim mu lagano noge i liježem između njih, preko njega, okrenut ka njemu, stomak uz stomak. Desnom rukom hvatam naše obje kite i nadrkavam, a lijevom ga grlim. Spustio sam svoje usne na par milimetara od njegovih, kao da ću ga poljubiti. Ali ga ne ljubim. Otvorio je usne i diše u mene. Ja u njega. Drkam jako i njemu i sebi. Žestoko me pali to njevogo disanje pravo u mene. I podjednako njegovo grčenje tijela.

- Jebaću te, govori mi promuklim glasom.

- Nećeš, uzvraćam, dok nam još jače stiskam kitu i još brže drkam.

- Spusti usne niže, mrmlja, priželjkujući da ga poljubim.

- Neću, odgovaram mu šapatom, dok su mi usne na par milimetara od njegovih, i počinjem da nam drkam luđački, toliko brzo da se jako čuje zvuk dvije poluvlažne kite.

- Aaaa u kurac... Jebaću te, mrmlja mi iz svojih sočnih jakih, poluotvorenih usana.

- Nećeš, još jednom mu odgovaram i nastavljam - jesi pri kraju?

- Za koji svaki sekund... Aaaa, ffffff, aaaaa jebem ti...

To je i meni dalo motiv da krenem da svršavam. Brzim pokretima nam obojici zadajem završne sekunde uživanja. Spuštam glavu i zubima ga hvatam za rame. On svoju okreće ka meni i diše mi u uvo. Praznimo se, dok mi on još jednom glasno, isprekidano, kroz uzdahe, šapće - Aaaa..., kako ću... te izjebati...


(Nastaviće se)

Dado, nemoj, molim te… (1. dio)

Dado, nemoj, molim te… (2. dio)

Dado, nemoj, molim te… (3. dio)

Dado, nemoj, molim te… (4. dio)






Kategorija:
Gay erotske priče