Dado, nemoj, molim te… (1. dio)

Uslikao sam termometar koji je pokazivao 28 stepeni kod mene u stanu i poslao mu. Nakon 10 - 15 minuta odgovorio mi je.

- Imaš para?

- Imam.

- Aj' kupi 4 limenke i dođi do mene.


Tako je sve počelo. Dalibor, zovemo ga Dado, ljetos, u drugoj polovini avgusta, pozvao me je da sjedimo kod njega na balkonu. Sat ranije, nakon fudbala, rekao sam pred svima da mi se u moj stan ne ide kada pomislim da je usijan. On i ja znamo se nekoliko godina. Dobri smo. Viđamo se na rekreaciji, ponekad u gradu. Ni drugovi ni prijatelji. Nešto između. Vršnjaci, rođeni u istom mjesecu 1988.

Dopisivali smo se ponekad naveče satima. O svemu. Najčešće smo zbijali šale. "Ma duvaj ga", "Nabijem te na kurac", riječi su koje smo često koristili. Kroz šale, takođe. Ponekad bi naša dopisivanja dodirivala granice vrućih razgovora. Jednom, kada mi je rekao da sam glup, poslao sam mu sliku dok sam u gaćama. Iz zajebancije. Sa riječima "Ma, možeš da me uhvatiš". On meni sliku dupeta, sa tek par cm spuštenim boksericama. Tek toliko da se dupe mrvu vidi. I poruku "Možeš da me poljubiš". Dakle, bilo je i tih, poprilično škakljivih tema.
Ali granicu u dopisivanju nikad nismo prelazili. Ja sam imao djevojku, on je bio u trogodišnjoj vezi, koja se okončala par mjeseci ranije. Nijedan nije znao šta ona druga strana misli. Zapravo, nisam znao ni šta ja mislim u vezi s njim. A ni on, vjerovatno, u vezi sa mnom.
Kupio sam ne 4, već 8 limenki. Nakon 15, možda i 20 minuta pješačenja, pozvonio sam na njegov interfon. Znao sam u kojoj je zgradi, ali mu u stanu nikad nisam bio. Mali, ali fin stan. Par čaša neopranih u sudoperu i mokar peškir zgužvan na stolici jedine su stvari koje nisu na svom mjestu. Ostalo – sve kao u hotelu.

- Pičko, gdje si do sad?
- Ma, presrele me neke tri ribetine u liftu moje zgrade, blokiraše lift, počeše me hvatati za kurac. Dok sam ja to sve izjebao...
(Redovno smo se šalili na ovakve načine)
- Ma, nisi ti nakon treninga sposoban ni da dišeš.
- A da ti ga smjestim među guzove, pa ćeš vidjeti jesam li sposoban ili nisam?

Naravno, moja posljednja rečenica bila je, takođe, šala. On je to tako i shvatio. Bio je u kratkom šorcu, poput onog za plažu. Boje neba. I bijeloj majici. Bože, kako je fino izgledao. Lijepe crne oči, razvijeno tijelo. Muškarac i po. Ja sam došao u trenerci. Isto sam imao bijelu majicu, neku što sam dobio na promociji piva.

- Gdje ti je jakna?
- Što jakna? Aaa. Na treningu sam nosio posljednji čist šorc, pa sad obukao trenerku.
- Imaš li ispod nje skafander? Ili makar duge gaće, debele?
- Konjino, mog'o sam obući ili isti šorc, ili u trenerci doći... Sjaši. De stavi to pivo u frižider. Ostavi dva da iskapimo. I što ne ugasiš svjetlo, uće ti milion komaraca u stan?
- Ne boj se ti. Nećeš spavati kod mene, neće tebe izbosti.

Dok je to govorio, ugasio je svjetlo. Stan je sasvim fino osvjetljavao TV. Neki film, tuča, jurnjava.... Ni kod njega nije bilo ništa svježije. Iako sam se istuširao prije manje od sat vremena, poneka kap znoja počela mi je izbijati na čelo.

- Daj mi neki svoj šorc? Kod tebe je gore nego kod mene.
- Ićemo ako hoćeš na balkon.
(Prevrtao je po ladici i tražio mi šorc)
- Samo ti daj.

Izvadio mi je šorc, pamučni. Spustio sam trenerku i dok mi je bila do visine koljena, uzeo šorc koji mi je pružao. Fin je. Boja masline, mekan.

- Toooo, nećeš ga ni dobiti više.
- Može, šorc za trenerku.
- Ahaaam, ova trenerka vrijedi tri šorca. Nema od toga ništa.


Nastavio sam da se skidam. On je metar udaljenosti od mene, vadi limenke iz kese. Ne gleda u mene. Trenerka mi je bila na podu, ostao sam u gaćama. Boksericama, bijelim sa sivim prugama. Gledam u njegov šorc, i pokušavam da shvatim koja strana ide naprijed. Primijetio je da sam se spetljao, što od mraka, što zato što je šorc isti i sprijeda i nazad.

- Znaš li išta sam?
- Ama gledam koja strana ide naprijed.
- Svejedno, kad te budem trpao, skinućeš ga.

Obukao sam ga bez izgovorene riječi. Par minuta kasnije bili smo na balkonu, na sedmom spratu, sa kojeg nas ne može vidjeti niko od komšija. Poneko auto paralo bi ugodnu tišinu. Jako ugodna temperatura. Sjedimo jedan do drugog, nogama podignutim na betonsku ogradu balkona, kroz koje nema pregrada, pa nas niko ne može vidjeti. Pivo u ruci obojici. Oko 11 sati je noći. Već četvrto pivo smo skoro iskapili. Pričamo o svemu, o faksu koji smo zapostavili, o poslu koji radimo za sitnu platu obojica, o skupom životu, jadam mu se kako mi je tadašnja riba navalila da idemo na more, a ja slab sa parama. Predlaže mi da je on vodi na more. Kažem – eno, vodi, ionako joj ne možeš ništa, nakon mene. On na to odgovara - nemoj biti sto posto siguran, i hvata se za šorc, za nogavice, te ga povlači visoko, zateže, toliko da mu se odlično oslikava sve što ima među nogama. Kurac mu nije bio dignut, ali je prizor odličan. Toliko da sam se, čini mi se, protegao.

- Nema tu ništa, slabo je to. (Uhvatio sam se jako za kurac. I stisnuo ga nekoliko puta, kako bi mi to bio izgovor ako mi se digne)
- Vidio bi ti je li slabo da te ja navučem.
- Nađi ti sebi neku novu, pa je navlači.

Digao mi se. Nikako mi to nije odgovaralo u momentima kada sam na sebi imao šorc koji baš ništa ne sakriva. Zategao me je sa svih strana. Spustio sam sa kite ruku jer neće ništa skontati, budući da smo pričali o seksu. Vidjevši da mi se digao, podigao je pivo sa svog stomaka, i počeo mi limenkom pomjerati kurac desno - lijevo.

- Uuuu, sunce ti, vid' kite ali se propinje...
- Hladna je limenka, pokušaj rukom.

Spustio je limenku pored sebe i udario mu blažu čvoku. Po glaviću. Preko šorca. Odjednom je skočio na noge. Mjesečina je odlično otkrivala da mu je kurac tvrd kao i moj, iako se trudio da to ne pokaže. I otišao, kako kaže, do frižidera po još dva piva. Upitao me je hoćemo li ispušiti po jednu. Nisam pušač, niti je on, ponekad bi zapalili, najčešće kad popijemo više. Zadržao se par minuta. Dovoljno da razmišljam o milion drugih stvari i da uspijem u cilju - da mi se spusti kita. Kada se vratio, sjeo je još bliže meni. Dovoljno da je moja lijeva noga bila pripijena uz njegovu. Donio je nepunu kutiju cigara. Ja sam rekao da ipak neću. On je zapalio jednu, povukao dva dima, pa mi dao. Uzeo sam, ipak. Osjećao sam se odlično, ne znam zašto. Kao da sam miris njegovih usana osjetio na filteru cigare. Okrenuo sam se ka njemu, on ka meni. Polako sam dim cigarete duvao ka njemu. Smetalo mu je jer mu je išlo u oči. Zinuo je i rekao - hajde sad. Povukao sam još jedan dim, prišao na desetak cm od njegovih usana i polako mu dim zavukao u usta. On je žmirio. Dao sam njemu cigaru i on je uradio to isto. Ali uhvatio me je za vrat i približio mi još više glavu. Na par cm njegovim usnama. Onda je ruku sa mog vrata spustio na moju butinu. Dok je polako, dim po dim, gurao u moja usta, sve vrijeme me je držao dlanom za nogu, svega petnaestak centimetara od kurca. Pogledao je u moj šorc, digao mi se.

-Što ti se diže?
- Ne diže.

-Diže.
-Ma jok.

Podigao je ruku i spustio mi lagano dlan na kitu. Nije ga pomijerao, samo ga je tu držao. Obuzela me je i nervoza i milion drugih osjećaja. Šapnuo sam mu još jednom da mi se ne diže, iako je bio kao stijena. Rekao sam mu da bi mi se digao da je neka dobra pička, na šta mi je šapnuo, jedva čujno - ćuti. Šapnuo sam mu – nemoj, a on je još jednom, još tiše, rekao – ćuti. Gledao me je pravo u oči i hvatao još jedan dim. Prislonio mi je usnu odmah pored moje, ma miliometar od moje. I polako ispustao dim.

-Dado, konju.
-Šta je?
-Držiš mi ruku na kurcu.
-A tebi se ne diže?
-Digao bi se i tvoj da ti to radim.
-Ne bi. Nema šanse.


Pomjerio se ulijevo da ugasi cigaru. Ja sam ga uhvatio za butinu i prišao mu bliže, s leđa. Njegova leđa bila su mi uz stomak, ali mu nisam prilazio da mu dupe ne bude uz moju kitu, jer je to previše. Moje usne bile su uz njegovo uho. Šapuno sam mu tiho – sad ćeš vidjeti, i spustio obje ruke na njegove butine. Kurac mu je bio već podignut, ali smo se obojica pravili da nije. Počeo sam da mu masiram butine, od koljena prema gore, do ispod nogavice njegovog ionako kratkog šorca. Nisam mu dodirivao jaja, ali sam povremeno osjetio da mu dodirujem bokserice. On je navio glavu na moje rame, i malo krupnije disao. Šapnuo sam mu – sad? (Pitanje je odnosilo na to – da li mu postaje tvrd). Odgovorio je – nema šanse. Nastavio sam polako da mu masiram prelijepe, jake butine. Nije maljav, baš kao ni ja. Moje jake, čvrste i glatke noge pored njegovih, i njegova leđa na mom stomaku. Spustio mi je glavu na rame, i prevalio tih, kratak uzdah. Spustio je desnu ruku na moju nogu i golicao me vrhovima prstiju. Onda ju je počeo dizati više, sve do ispod šorca. Pa još iznad, tačno preko mojih gaća. Ruka mu je bila u mojoj nogavici, i polako je osvajao moj kurac. Počeo je polako da ga hvata, povremeno mu stiskajući glavić. Preko bokserica. Ja sam moje ruke i dalje držao na njegovim butinama, povremeno ih podižući gore – dolje. Okrenuo je glavu prema meni i svoje usne mi prislonio na vrat, a istovremeno, u toj nezgodnoj pozi, ruku mi je podvlačio u gaće. Tresao sam se od uzbuđenja. Neopisivo. Pokazao mi je očima prema vratima stana. Znao sam šta to znači. Ustao je, povukao par gutljaja piva. Ustao sam i ja.

Kada sam ušao unutra, rekao sam mu samo "Nemoj". On je stajao na sredini sobe i upitao me "Šta nemoj?". Prišao sam mu skroz blizu i strogo mu, tiho, rekao "Nemoj, molim te, 'ajde da se smirimo, ode ovo u kurac", na šta mi je odgovorio "Dobro, neću", te mi prišao i spustio mi ruke na leđa. Moja glava bila je na njegovom, a njegova na mom ramenu. Izustio sam tiho "Dado, šta radiš", a više od ičega želio sam da ovo traje cijelu noć. Njegove ruke šarale su po mojim leđima, pa ispod majice, a ja sam, kao u neznanju, spustio svoje usne na njegovo vrat, bliže ramenu, i ostao tako skamenjen. Ruka mu se nevješto spustala sve niže, pod moj šorc, pa onda pod gaće. Držao me je desnom rukom za dupe, te približio sebi. Osjetili smo jedan drugom naprijed izbočine. Nisam više moga da se kontrolišem, već sam, kao nenormalan, počeo da ga ljubim po vratu. Polako. Uhvatio me je još jače za dupe, a onda mi spustio svoj vrat na moj i stisnuo me tako da ne mogu da se pomjerim. Za manje od sekunde skalao mi je i šorc i gaće, do koljena, te me uhvatio za kurac, i počeo da mi ga drka.

Fino ga je uhvatio i lagano presvlačio kožicu. Nježno, po 4 - 5 sekundi trajao je svaki put kada mi ga presvuče i opet vrati. Izluđivao me je način na koji to lagano, a istovremeno i tako dobro radi. Vrhovima prstiju mi ga je navlačio dok mi je kožica polako klizila. Pulsirao mi je u njegovim prstima, koji ga pažljivo maze i obrađuju.
Bar 5 - 6 puta sam mu šapatom rekao "Nemoj", između tihih uzdaha, dok sam stajao na prstima i grčio se. On nije prestajao. Odjednom mi ga je uhvatio jače i počeo da mi drka dosta brže. I primicao me svom krevetu. Povremeno bih i ja uhvatio njegov kurac, preko šorca koji mu je već navlažio...
Čuo sam da mi na balkonu odzvanja Viber i znao sam da je to moja riba, najljubomorniji stvor na svijetu. Ipak, nije mi palo na pamet da se javim. Ali, kao da me je taj poziv iz sna probudio. Telefon je prestao da zvoni. Rekao sam mu da se smiri. Smirio se. Sjeo sam na njegov krevet i onako, dignutog kurca, dok on stoji ispred mene, pitao ga da li je normalan. Gaće su mi još bile oko koljena, dok je šorc već spao do mojih bijelih čarapa. On me je gledao provokatorski, čak u oči, čak u dignuti kurac, ali istovremeno, kao da je i on odjednom došao sebi. To me je izbezumilo.

Uhvatio sam ga nogama oko njegovih nogu i rukama za dupe. Približio sam ga tako da mi je njegov kurac bio odmah pored usana. Uhvatio sam ga zubima preko šorca i počeo da ga polako grickam. Zario mi je prste u kratku kosu. Počeo sam ponovo da mu povlačim ruke ispod nogavica. Gledao sam samo u njegovu izbočinu, u taj neopisivo fin prizor. I slušao kako on tiho uzdiše. Jedva da se čuje. Polako sam mu uhvatio šorc za nogavice i spustio ga, i ostao je samo u boksericama, čija je desna strana skliznula pa se nazirao i dio kože na intimnom mjestu. Crnim boksericama. Dignutog kurca. Poljubio sam ga pored kite. I onda još jednom, preko gaća, u glavić. Telefon na balkonu ponovo je zazvonio. Ovaj put to nije bio Viber, već pravi poziv. Opet, kao da sam došao sebi. Da li smo nas dvojica normalni? Ovo je greška. Ovo ispred mene je drug. Ovo će otići predaleko. Jebem ti! Šta da radim, pitao sam se...
(Nastaviće se)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Zaista izuzetno!

Korisnik

Odličnoooo!!!!

Korisnik

Hvala puno svima, imam ja mnogo toga još da ispričam Smile

Korisnik

Bravo, maestralno.. Nemam običaj komentarisati ali ovo moram, svaka cast.. Jedva čekam nastavak