Dado, nemoj, molim te… (2. dio)

- Reci… Zato što spavam, jeb'o te! Zajebalo me, pa zaspao. Ma jok, davno, odmah poslije treninga, opružio se, čačk'o po telefonu, prevarilo me i zaspao obučen. E, 'ajde ne smaraj. Ti nisi normalna, gasim telefon, čućemo se ujutru, ne da mi se svađati, spao sam s nogu… Dobro. Ama, dobro. Znam. Oke'. Može, naviću sat u 8:15. Dobro. I ja tebe.

Meni stvarno nikad neće biti jasno kako moja (tadašnja) riba nije skontala da ja nemam pospan glas, a još manje mi je misterija kako sam ovako uspio biti uvjerljiv u glumi. Valjda, strah, šta li je... Dok joj se iz WC-a javljam na telefon i lažem kako sam u svom stanu, Dalibor je u sobi. Niti je meni lako sada da izađem, niti njemu da me čeka. Kako ću ga pogledati? Šta ćemo sad? Imam želju da nastavimo gdje smo stali, ali mi nešto ne da. Griža savjesti i još stotinu čuda. U ovim momentima čini mi se kao da cijeli grad zna za nas. Nikad veću glupost nisam uradio. Ooo, što mi je ovo trebalo?!

Dok ulazim u sobu, imam osjećaj kao da će me noge izdati. Nemam ja pojma ni da li treba nešto da kažem, ni šta. On je i dalje u boksericama, legao je na ležaj i šalta po daljinskom. Nailazi na snimak neke ustakmice, sad se više i ne sjećam ko je tada igrao. Ovo je prilika da bilo šta kažem, da počnem razgovor... Taman kada sam htio da mu kažem da ostavi na tom kanalu, i sam je ostavio. I kao da nisam tu, počeo da gleda utakmicu. I konačno otvorio usta.

- Sjedi, lezi, šta god?

- Čekaj da uspem sebi vode.

- Neka malo oteče, mlaka je garant.

- Eto, ne bi' znao da mi ti nisi rekao.
(Usuo sam sebi čašu vode, popio pola, dosuo do pune i prišao krevetu. Spustio sam je na parket, odmah pored mog šorca. Stojim iznad kreveta, češem se po nozi i kao gledam TV, a zapravo razmišljam da li sjesti ili leći pored njega. Šta god uradim, na neki način ću pogriješiti. Pored njega ima dovoljno mjesta, da opet nismo blizu drugom. A da gledam TV sjedeći, pritom se nemam gdje nasloniti, nezgodno. Leću, opružiću se kao i on. Na leđa, sa raširenim nogama i rukama ispod glave... Razmišljaću o fudbalu, neće mi se dići. Spustio sam se, tu sam, 20 - 30 cm od druga kojem sam prije nekoliko minuta umalo popušio.). Moram bilo šta da mu kažem, ova tišina mi je strašno neprijatna. I počinjem:

- Kako je završeno ovo?

- Pogledaj na netu, nemam pojma, a neću ni da znam, nije mi merak gledati kad znam rezultat.

- A što ti sad nešto kao meni kontriraš?

- Ko, ja? Ma jok, već onako kažem.

Nisam gledao rezultat, jer mi je telefon na stolu i opet bih morao da ustajem i razmišljam da li ponovo leći ili se početi oblačiti i reći mu da idem polako kući. Skupih snage da mu postavim najbitnije pitanje:

- Jebo te, jesmo li mi pri sebi? Šta se ovo desilo večeras?

- Koje? Ništa, samo si mi popušio!
(Nakon što je to rekao, počeo se smijati, i slatko, i zlobno, i zajedljivo)

- Aman, nisam ti popušio, sve što sam ti radio, radio sam ti preko gaća. Nisam te ni takao... Jedino si ga ti meni fino počeo prazniti, hahahahaha... 'De mi reci, kakav je osjećaj kad drkaš tuđi kurac?

- Kakav je osjećaj kad ljubiš tuđi kurac? Kakav je ukus moje kite?

- Nisam ti ga ljubio, imao si gaće.

- Da, k'o što nije jebanje ako imaš kondom.

Razoružao me je, nemam više argumenata. Šta sad? Opalio sam se ponovo smijati. On isto. I onda me udario šakom u rame, drugarski, fino, polako. I ja njega. I prelomilo se u meni, kada sam još jednom pogledao to premoćno tijelo. Njegove opružene čvrste noge, i bokserice u kojim mu se fino ocrtava spuštena kita. Dio majice mu je podignut i presijava mu se glatki stomak, a taj sjaj prošaran je sa nekoliko tankih dlačica koje vode od njegovog pupka prema dijelu ispod bokserica. Naglo se okrećem ka njemu i hvatam ga desnom rukom za grudi i počinjem da ga stišćem, drugarski.

- Uf, kakvu sisu imaš!

- Odbij, od mene, opet ću ja biti za sve kriv.

- Ne počinji, vidiš da te zajebavam. Ne muvam te, nemaš sanse kod mene.
(Napravio sam moju facu, grimasu, onu koja najviše prolazi kod žena, a moguće je i kod muškaraca. Žmirkam očima, sa podignutim obrvama. I gledam ga pravo u oči. On i dalje gleda u TV)

- Miči se, pičko, zvaće te opet ona tvoja.

- Neće, rekao sam joj da me ne prekida jer hoću da te pojebem.

- Mogao bi ti dobiti po guzici. Ali, neću te, gledaj TV.
(Laže kao pas. Igra igru. Provocira. Okrećem se skroz na bok, licem ka njemu i prebacujem nogu preko njega, tako da mi je koljeno tačno na njegovim gaćama, tamo, baš tamo gdje treba. Ruku, koja je na njegovoj lijevoj sisi, spuštam malo niže, ispod njegovog pazuha. Glavu mu spuštam na desno rame. On se i dalje pravi nezainteresovan).

- Gledaj ti utakmicu, ja ću ovako odspavati, sat - dva, da odmorim, jer si mi drkao, pa ću onda kući.

- Hahahahah, budaletino. (Nakon što je to rekao, poljubio me je u lice. Uradio je to polako, bez strasti, a opet nekako vrhunski). Budaletino, smakni se, vruće je.

- Skini se ako ti je vruće.

- To bi ti... Ali, joook.

- Ti bar znaš da ja kad naciljam ribu, ja je i zbarim. Moglo bi se i tebi isto desiti.


Podižem se s njegovog ramena, gledam ga u lice. I oči. Čelo, fini nos. On u mene isto. Ćutali smo i gledali se tako, pravo u oči, bar 30 sekundi. Ma više... U tim momentima osjećam kako mu se kurac propinje pod mojim koljenom. I znam da nema stajanja. Htjedoh ga poljubiti, sigurno je to i očekivao, ali nisam. Izvlačim ruku ispod njegovog pazuha i mazim ga polako po kosi, pa se malo izmičem i počinjem da mu uvlačim ruku ispod, pod majicu. I dalje mi je koljeno na njegovom međunožju, gdje se njegov kurac propinje sa svakim mojim pokretom ruke. Pomjeram koljeno i dlanom prelazim preko njegovih bokserica, preko kurca, a onda vraćam dlan i opet ga mazim po stomaku, s tim što moj svaki pokret ide sve niže, i zalazi pod rub njegovih uskih gaća. Već sada osjetim kako mu, pošto mi je dlan opružen, malim prstom povremeno dodirujem glavić. Vlažan, klizav i topao. Ni o čemu ne razmišljam, već nastavljam još niže, a onda mu hvatam kurac u svoju šaku. Hvatam i držim, dok svoju nogu spuštam malo niže, te ponovo prebacujem preko njegove desne, kako se ne bi mrdao. Čujem ga kako užudbano diše, kako uživa, ali ćuti, jer je dostojanstven jednako koliko i ja. Lijevu ruku mu zavlačim ispod leđa i hvatam ga jako, dok on obje svoje ruke stavlja preko očiju i nešto šapće. Počinjem polako da mu nadrkavam kurac, ali jednako sporo kao što je i on meni pola sata ranije. On i dalje nešto šapće, nerazumljivo. Onda postaje glasniji. Doziva mi ime. Bar 20 puta u zanosu mi je ponovio ime, dok mu ja i dalje, neopisivo sporo, drkam kurac, koji još uvijek nisam vidio. Čujem ga kako preklinje "brže", ali ja hoću po svome. Još jednom govori da ubrzam, dok jako širi noge, kao i vrhove prstiju na njima. Kada sam to vidio, proljučalo je sve u meni. Izvukao sam ruku iz njegovih gaća, zajedno sa kitom. Spustio sam mu bokserice tek 20-ak cm, negdje ispod jaja i približio svoje usne njegovom glaviću. Znam da je to za njega bilo iznenađenje vijeka i to me je još više ložilo. Zatvorenih usana, nekoliko puta sam desno - lijevo prešao preko njegovog toplog i klizavog glavića. Kada sam pogledao ka njemu, vidio sam da se čupa za kosu i da mu rade mišići na stomaku. Nastavio sam tako da mu zatvorenih usana prelazim preko glavića, a onda ih polako otvorio, tek toliko da kroz taj otvor ne bi ni olovka mogla proći. Tako, blago otvorenih usana, nastavio sam mu trljati vrh usijane pečurke, dok sam u ruci držao njegov vreo, gladak, poprilično debeo kurac, dužine nekih 15 - 16 cm. Prošla su bar dva minuta, a ja ga "mučim", nakon čega još malo više otvaram usne, nedovoljno da u njih uđe glavić, ali dovoljno da mu dodatno pomutim pamet.

Zatim mu vrhom, samim vrhom jezika počinjem nadraživati i golicati rupicu na vrhu kite, što ga je toliko dovelo do ludila, da je nevjerovatno glasno izgovorio "uffffffffffffffff".
U tom momentu pokušao je svoju ruku ispružiti do mog međunožja, kako bi izvadio moju skamenjenu kitu, ali mu to nisam dopuštao. Pomjerio sam se malo niže, a svojom lijevom rukom mu pritusnuo stomak. I počeo nešto što nikad nisam mogao da zamislim. Da mu gutam kurac. Pola njegovog kurca bilo je u mojim usnama. Halapljivo ga navlacim, sve više i više, dok čujem njega kako poluglasno govori "ufffff jebem ti". Ponovio je to niz puta. Prelijep uskus njegove kite ispunio mi je usne. Kao da sam ovo radio niz puta, sve više ubrzavam, dok me on hvata desnom rukom za kosu, ali mu ja tu ruku sklanjam sa moje glave. Zatim usporavam ritam i počinjem da ga ispustam iz usta. Ostao mi je među usnama tek glavić. Kružim jezikom oko njega, a iz sve snage mu desnom rukom stiskam korijen kurca. Čujem ga kako mrmla u sebi "uffff, jebem ti, nisi normalan, svršiću". Odjednom, sigurno u želji da sve ovo što duže potraje, isklizao je svoju kitu iz mojih usana, odgurnuo se od mene, a zatim me uhvatio za obje ruke. Povukao me je ka sebi. Zatim me je okrenuo, tako da ležim na leđima, a on je bio iznad mene. Oslonio se na svoja koljena, a moje noge stavio preko svojih butina. Pogledao me značajno, ali i jednako slatko. Stavio mi je ruku na desnu, raširenu nogu, iznad koljena, i to sa unutrašnje strane butine, a zatim je počeo dizati, te je uhvukao u moje bokserice, uhvativši me jako za kurac. A onda mi šapnuo, nekim glasom nalik na jecaj:

- Sad si najebao...
(Nastaviće se)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Uffff Wink extra

Korisnik

Odlično

Korisnik

Svaka cast, nastavi da pises.

Korisnik

Predobro priče

Korisnik

Savrsenoooo jedva cekam nastavak

Korisnik

Prava erotska priča.Pretalentovan si