Jednostavan vodič za ,,lizanje’’

U krevetu ste. Polako počinjete da joj ljubite telo, spuštajući se sve niže i niže. Povećava se napetost među vama, uspevate da je napalite i nastavljate da se spuštate do „glavne stvari“. Želite da je učinite srećnom i zadovoljnom, ali—ne čujete ni ,,hvala’’, nikakav znak odobravanja, niti bilo kakvu povratnu informaciju. Pa, šta ste uradili pogrešno?

Ne brinite, kunilingus, odnosno lizanje, je veština koju možete naučiti i ne mogu je baš svi savladati iz prve. Štaviše, mnogo toga zavisi i od vaše partnerke. Da biste sve uradili kako treba, trebalo bi da je ,,osetite’’ i oslušnete.

Pogledajmo glavna pravila savršenog lizanja i moraćete da priznate, nakon što ih ispoštujete, da je ljubav vašeg života vrištala od zadovoljstva. Dakle, da li ste spremni za instrukcije?

Pravila koja treba ispoštovati da je učinite srećnom

Ako želite da vaša partnerka ne može da ustane i hoda nakon vašeg besprekornog kunilingusa, morate ponovo razmisliti o tome šta trenutno radite i možda promenite šemu. Prvi i glavni savet koji ćete dobiti od stručnjaka za lizanje jeste da to morate voleti da radite. Ne možete blefirati da vam se sviđa, ne možete joj pružiti zadovoljstvo ako zapravo ne uživate u celoj radnji. Zato, za najbolji rezultat — počnite da volite lizanje pičke.

Komfor je najveći prioritet

Žene se razlikuju od muškaraca i često im je potrebno više vremena, pa čak i savršena atmosfera za idealno seksualno iskustvo. Dakle, za početak, trebalo bi da devojci bude udobno — kako fizički, tako i psihički. Ono što možete da uradite jeste da obezbedite romantično osvetljenje (nabavite crvene sijalice ili jednostavno napravite polutamu), zapalite sveće, navučete zavese, izaberete dobru muziku i generalno učinite prostoriju prijatnom. Žene se moraju osećati sigurno kako bi se opustile i prepustile uživanju, pa se pobrinite da ona bude srećna i da se oseća kao kod kuće. Zatim možemo preći na sledeći korak.

Uzbudite je — ali polako

Vaša najveća greška bila bi ako biste odmah počeli da je ližete—vašoj devojci to neće preterano prijati. Naprotiv, trebali biste ići korak po korak. Prvi korak bi bio da zaintrigirate svoju partnerku i zainteresujete je za ono što sledi. Počnite da je uzbuđujete i sačekajte dok ne dostignete vrhunac napaljenosti kod oboje. Onda možete krenuti ka njenoj ,,mačkici’’.

Neki muškarci se zbune kada čuju izraz „naloži je polako“. Kako to uraditi? Počnite tako što ćete joj ljubiti vrat, grudi, stomak. Zatim krenite da joj ližete (i grickate) bradavice, stežite joj guzu i polako je svlačite. Sve vreme joj možete šaputati nešto erotično, pa čak i bezobrazno (što znate da će joj se dopasti). Gledajte je pravo u oči i dodirujte joj kosu, za veću intimu. Sve ove stavke ne bi trebalo izostaviti, jer će one dovesti telo vaše partnerke u stanje neverovatne uzbuđenosti.

Kada počne da stenje i uz to osetite da je spremna, možete se preorijentisati na njenu vaginu. Ali ovde takođe ne treba žuriti. Ljubite joj unutrašnju stranu butina, neka oseti vaše disanje i ljubite je oko vagine. Tada možete početi sa lizanjem.

,,Utrite put’’ do klitorisa

Prvo bi trebalo da je ljubite oko same vagine, pa tek onda da počnete sa lizanjem usmina. Ne ,,skačite’’ pravo na klitoris — to je uobičajena greška koju mnogi momci prave. Nasuprot tome, trebalo bi da polako ,,utirete put’’ do klitorisa. Zato, ližite usmine nekoliko minuta, a zatim počnite lizati i sam klitoris. Nežno ga poljubite, poližite i sisajte. Slušajte njeno telo i zvukove koje proizvodi—oni će vas uputiti u pravom smeru.

Ne zaboravite na prste

Nije sve ni u sisanju i lizanju. Imate svoje čarobne prste—pomoću njih svojoj partnerki možete obezbediti dodatno zadovoljstvo. Dok ližete klitoris, stavite prst u njenu vaginu i stimulišite njenu g-tačku. Vidite šta se dešava? Ona je već sada na sedmom nebu, a vi ste njen supermen koji joj je to omogućio.

Ne prestajte sve dok ne svrši

Da, ova akcija može biti teška i poprilično duga, ali ako ste već počeli da je zadovoljavate—morate i završiti i pružiti joj sve zadovoljstvo koje postoji na Zemlji. Zato držite određeni ritam, pratite njene reakcije i ližite je sve dok ne doživi orgazam.

U suštini, ništa nije ekstremno teško i komplikovano u lizanju. Glavna stvar koju morate da shvatite je da, sve dok volite ono što radite, vaša devojka će sigurno to prepoznati u uživati u svakom pokretu vašeg jezika. Nakon ovoga, sigurno će vam se odužiti.

Isprobajte jestiva ulja ili lubrikante za više uzbuđenja

Kako biste se oboje još više zabavili tokom akcije, dobra ideja je da isprobate jestiva ulja za telo ili lubrikante. Saznajte koji je njen omiljeni ukus, obilno nanesite lubrikant ili ulje po izboru na sva erogena mesta, postepeno se spuštajte i počnite da ,,jedete macu’’ koja ima ukus jagode, banane, čokolade ili drugog slatkog ukusa. Najbolje je ono lizanje u kome oboje uživate, a kunilingus sa ukusom je svakako odlična opcija.

Osim aromatičnih ulja i lubrikanata, razmislite da probate i lubrikante/ulja sa efektom grejanja. Možete ih naneti direktno na njenu ,,macu’’, pa i po celom telu. Ko kaže da je lizanje partnerke samo to i ništa više? Zašto ne dodati ovoj uobičajenoj aktivnosti neku posebnost? Možete koristiti ova ulja jedno na drugome kako biste se napalili i spremili za dugotrajan ljubavni čin. Dozvolite sebi da budete ,,neukrotivi’’ i pokažite koliko možete biti strastveni.

Koristite različite ,,usne tehnike‘’

Ne postoji tačan odgovor na pitanje kako pravilno lizati partnerku, ali uvek je možete dovesti do vrhunca koristeći razne tehnike. Tokom jednog kunilingusa isprobajte različite metode lizanja, sisanja ili ljubljenja njenog međunožja. Isprobajte brzo i sporo lizanje, kombinujte različite stilove i vremenom ćete pronaći savršen ,,recept’’ za orgazam svoje devojke. ,,Recept’’ možete stalno menjati, ali svakako se uvek potrudite da uključite sve njene omiljene stavke—za savršen orgazam. Možda će vam ,,prskanje’’ (eng. squirting) biti nagrada za trud?

Neka ti sedi na licu

,,Sedenje na licu’’ je omiljena stvar među devojkama, ali nažalost—to nije za svakog momka. Ako želite devojci da pružite more zadovoljstva, ponudite joj da uradi ovo. Sedenje na licu je odlično jer vam pomaže da dublje doprete u njenu ,,macu’’. Neka slobodno pomera telo, pomera se gore-dole i radi šta god joj odgovara. Ovo je veoma uspešna metoda i verovatno najbolji način da je oralno zadovoljite sa maksimalnim efektom. Ne stidite se toga i pustite svoju devojku da bude kraljica u tom činu. Zauzvrat će vam se odužiti—i to duplo. 😉

Pitajte devojku šta voli

Ovo je jedan od bitnijih saveta za lizanje. Ponuditi devojci da bira šta joj se sviđa je za nju veoma seksi. Budite džentlmen i nemojte da uprskate savršenu noć radeći stvari koje nikada ranije nije radila ili na koje nije navikla. Možete razgovarati o svojim zajedničkim željama, smišljati nove ideje, eksperimentisati sa različitim dodatnim stvarčicama (poput igračaka), igrati se sa guzom ili joj pružiti erotsku masažu pre početka. To su stvari koje devojke uzbuđuju čak i više od samog lizanja, pa se potrudite da joj ostvarite najvlažnije snove. Uspeh je zagarantovan!

Eksperimentišite sa ljutim i slatkišima sa ukusom mentola

Da li ste znali da je jedenje bombone od mente ili nečeg ljutog jedan od najegzotičnijih saveta za lizanje? Ovo ne samo da pojačava čula devojci, već i vama daje dodatni ukus. Uz osvežavajuće bombone ona može da izdrži duže, što vama može biti od velike pomoći. Neke blago ljute stvari mogu biti pomalo neprijatne da se osete ,,tamo dole’’, ali ako je partnerka ljubitelj rizika i voli ekstremne stvari, ovo će je ,,zagrejati’’ i naterati da se znoji i stenje od zadovoljstva. Zašto onda ne biste probali?

Napravite sopstveni vodič za lizanje pičke!

Svi ovi saveti će vam pomoći da, ne samo da ona duže izdrži akciju, već da oboje probudite nova čula. Među ostalim savetima za lizanje nalazi se još jedno zlatno pravilo — postoji čak i predigra kunilingusa. Ovo može biti neki ,,prljav razgovor’’, zadirkivanje, korišćenje ulja ili lubrikanta, tako da se vaš cura može osećati posebno i napaliti se čak i pre samog čina. Samo ako testirate sve metode, znaćete koja od njih najbolje funkcioniše za vas. Nisu sve devojke iste, pa nisu ni njihovi afiniteti i sklonosti. Odredite njene favorite posmatrajući njenu reakciju i bićete ,,na konju’’. I — naterajte je večeras da vrišti od zadovoljstva!

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *