Upoznavanje Šibenik je jedan od idealnih načina da provedete svoj odmor na moru. Grad se nalazi na primorju i predstavlja jednu od najboljih kombinacija krečnjackog okruzenja – plaže, pećine, uvale, špilje... Više nego živopisno okruženje! A imate u blizini i Prukljansko jezero, koje je jedan od najsavršenijih zaliva koje možete videti. Sama šetnja ovde je više nego idealna za otvaranje novih vidika i aktiviranje liberalnog duha!

Ali što se tiče provoda i opuštanja, možete se kladiti da je Šibenik dušu dao za opuštanje i bogovsku predigru. Nadjite još jedan grad koji ima akvapark, more, velelepne zalive, vrhunske hotele sa elitnim otvorenim i zatvorenim bazenima. Ima čak i poznati akvarijum!

Upoznavanje Šibenik nudi i dosta spomenika kulture iz rimskog doba, uskih ulica popločanih kaldrmom, čak i ronilački klub i off-road stazu za ljubitelje adrenalina. A šta mislite ako na čuvenom Trtaru umesto staze skrenete malo levo ili desno sa vašim terencem – eto vam nezaboravnog seksa u kolima u vrtlogu adrenalinskog uzbudjenja!

Ne zaboravite, ovo je više grad za elitu i ljude iz zapadne Evrope, zato se nemojte čuditi ako vam se nakači neka sponzoruša. Ali i one su trgovci vaginom, tako da opciji ona traži njega dajemo prednost, što ne znači da ne možete naleteti na transicu ili neke druge opcije. Cene jesu malo više u poredjenju sa ostatkom primorja ali doživljaj je nekoliko puta bolji – možete eksperimentisati na raznoraznim mestima i videti koje široke mogućnosti ima ovaj grad.

Upoznavanje Šibenik može biti prilika da se dobro zabavite, ali i da vidite malo kako izgleda glamurozan način života. Ako ste neki biznismen koji dolazi iz neke zemlje zapadne Evrope, radi po ceo dan, ima novac, i želi stvarno da se opusti i uživa u blagodetima elite, preporučujemo vam ovaj grad na obali mora u sred sezone. Ne samo što je noćni život odličan već je ovo i rodni grad jedne od košarkaških legendi – Dražena Petrovića. Ovde se zaboravljaju razlike jer svi znamo ko je bio Dražen!ON TRAŽI NJU ŠIBENIK

Kreiraj nalog i pogledaj članove iz Šibenika >>>ONA TRAŽI NJEGA ŠIBENIK

Kreiraj nalog i pogledaj članove iz Šibenika >>>GEJ MOMCI ŠIBENIK

Kreiraj nalog i pogledaj članove iz Šibenika >>>TRANSICE ŠIBENIK

Kreiraj nalog i pogledaj članove iz Šibenika >>>