Devojka i drugarica - nastavak 2

Tina i ja smo usli u sobu i poceli samo da se ljubimo. Jedom rukom mi je drkala polako a drugom sam video da pokusava da dohvati neki peski ili krpu da ga izbrise. Posto to nije islo kako treba, rece mi
idi se i ti sredi, obrisi ga lepo, da ga nas dve opet izbalavimo - jece Tina.
Posle par poljubaca krenem i ja do kupatila da se sredim malo. Ocekivao sam da je Jeca zavrsila i da je otisla u drugu sobu. Inace stan je veliki jer tu sa njom stanuje jos jedna drugarica, a Tina i ja smo usli u tu drugu sobu, gde taj dan drugarica nije bila.
Usao sam u kupatilo bez kucanja, kad tamo, Jeca sva doterana. Tangice, od savrsene guze se skoro i ne vide, brus sa pus-apom koji dodatno nadrazuje njene grudi.

ne mozes da cekas, a - kaze Jeca
Istog trenutka me hvala za kurac i krece da me ljubi. Nisam se budio, samo sam rekao da bi bilo lepo da idemo kod Tine da i ona uziva sa nama.
Vazi, idem da te cekam tamo - kaze Jeca.
U tom izlasku iz kupatila, sagla se, stavila ga jednom usta do kraja, izvadila ga i otisla kod Tine u sobu.

Ja sam otisao pod tus da se sredim na brzinu. Nisam ostao dugo, mozda par minuta i po izlasku cujem neki smeh. Jedva da sam se obrisao koliko sam zurio da odem u tu sobu.
Polako sam izasao iz kupatila da vidim sta rade i cemu smeh. Stao sam na okvir vrata i video kako je Jeca vec zadigla suknjicu mojoj Tini, gacice sklonila u jednu stranu i uveliko joj lize picu. Prizor sjajan, ne znam gde pre da gledam, Tinu koja lezi rasirenih nogu ili naguzenu Jecu.
Usao sam na vrata i rekao, evo me.
Jeca je ustala, dosla do mene, uhvatila me za kurac i dovela do kreveta.
Seo sam na ivicu a Tina je sela pored mene.
Jeca uhvati Tinu za glavu i rece joj
ajde ti prva, ipak je on tvoj decko
Tina poce da ga lize, onako kao sladoled, polako i lagano, nije ga gutala do kraja. Kako je Tina bila u haljinici, krenuo sam da joj otkopcavam dugme po dugme dok ga je lagano lizala.
Tom lizanju joj je pridruzila i Jeca, pa su na smenu, malo jedna malo druga. Kako je bio red da im se ouduzim, kazem im da legnu jedna pored druge, zelim da im lizem, na smenu. U tom trenutku Tina skinu haljinicu, a Jeca gacice. Savrseno ih je bilo gledati.
Prvo sam krenuo od Jece, jer ipak je ona domacin u stanu.
Pica je savrsena, obrijana bas kako volim. Lizao sam je sve brze i brze, dok je Tina pored svoju drkala. Kako se to Jeci dopalo onda moze sve vise da se uvija, istovremeno ljubeci se sa Tinom.
ajde malo meni, ajde kod mene - Tina kaze
Onda sam presao na njenu, pa sam na smenu, liz jedne liz druge.
Zelim ga ga primim, ajde, gurni ga Tina kaze.

Jeca je sela na ivicu kreveta, Tina je stavila glavu na njena kolena, o rasirila noge
Ubaci ga, zelim ga sad jako - Tina kaze.
Istog trenutka sam ga ubacio i poceo jako i brzo da je jedem dok je ona sve jace i jace vristala. Kako nisam mogao dozloviti da Jeca bude "usamljena" sa njom sa se ljubio.

Posle par minuta jakog tempa, trebala mi ja pauza, sto su one to iskoristile da se zamene.
Tina je legla u drugu stranu kreveta, i Jeca se naguzila i rekla
zelim da me jebes kao nju
Posto nisam znao koliko je razradjena gurnuo sam ga polako, pa sam krenuo sve brze i brze.
Kako je Tina lezala ispred nje, Jela je primala i lizala joj picu i grupi.
to to, jebi me, brze, brze me jebi. Kako se Tini to dopalo, legla je ispod nas, pa sam isao na smenu, par guranja u picu, par guranja u Tinina usta.
Tokom tog seksa menjali smo razne poze. Svako je svakome pusio i lizao. Kada je vec doslo vreme da svrsim pitao sam
koja hoce da je isprskam.
Ja zelim - Jeca kaze
i ja isto - Tina kaze

Obe su klacale i cekale da ih prskam. Krenulo je i obe sam poceo da prskam, po licu. Posle mog svrsavanja, cedile su ga na smenu dok nisu sve izvukle.
Kako smo bili svi znojavi a njih dve od sperme, rekose
- hoces sa nama, idemo da se tusiramo
Ne mogu, sacekacu ovde. (Nisam imao vise snage za to, sacekao sam u sobi na krevetu da se njih dve tuiraju)
Moras se spremiti, nisam ni gledala na sat, uskoro ce da dodje Maja a treba da se spremimo i da joj sredim sobu, vidis sta smo uradili (i smeje se)

Tina prilazi meni, hvala me za kurac i idemo u kupatilo da se tusiramo. Kako kupatilo nije bilo suvise veliko a bila je kada mala, max za njih dve, rekao sam
ajde, bicu ja ovde pored a vi se sredite pa cu ja u kadu.
Njih dve su pocele da se tusiraju i da se trljaju kupkom. Kako se to meni svidelo, i kurac je krenuo ponovo da mi se dize. njih dve su to videle pa su reile da me jos vise napale.... bice u nastavku

Kategorija:
Strejt erotske priče