Drvojka i drugarica

Vec se duze vremena moja devojka Tina i njena drugarica Jeca dogovaraju vidjenje kod nje u stanu, skoro pa nas svaki dan pita kada cemo doci, ona ce da ispece palacinke i tako malo da se druzimo.
Posle par dana odlaganja (meni je bilo mrsko da idem) dogovorimo se da je pokupimo posle posla i idemo svi zajedno do nje. Tako je i bilo, nas dvoje smo otisli kolima po Jecu da je sacekamo da zavrsi pa posle toga u stan. Jeca je njena drugarica i mogu reci da sam se uvek palio na nju, jer se uvek oblacila malo izazovno od celog njihovog drustva i delovala je kao da zeli da primi 2 komada u picu, tako sam je bar ja zamisljao. Kada samo dosli u stan, Jeca rece da zeli brzo da se istusira pa ce onda da krene da nam pece palacinke. Posle par minuta, izasla je u helankama, pica joj se ocrtala, savrsena obla guza, gore je imala neku majicu gde su bradavice probijale kroz nju. Trudio sam se da ne gledam toliko ali kad se nasmeje, sise samo treskaju.
Kako je tekao razgovor, Tina i Jeca su pocele da pricaju u siframa da nista nisam razumeo. Posle per minuta njihove price pitao sam da mi objasne o cemu se radi.

Da mu kazem - pitala je Jeca?
Kazi mu, bas da cujemo sta on misli - Tina rece.

Jeca: Jedan moj drug mi predlaze trojku, dosao bi jos jedan njegov drug da se druzimo. Jednom bi pusila a drugi mi be punio. (prica stidljivo i smeje se)
Ja: Uh, pa ne znam sta da ti kazem, jel zelis to?
Jeca: Pa ne znam, nisam nikada probala.
Jeca ustaje, odlazi do kuhinje i prica nam kako nije sigura da li zeli to da proba ili ne.

Od same njihove price, meni se digao i razmisljao sam da li da iskorisim trenutak kad smo napaljeni svi od te price ili ne.

Ustao sam sa stolice, skinuo farmerke i moj kurac zabio Tini usta. (Plasio sam se kako ce da reaguje) Odmah je pocela da ga guta. Kada se zagrcnula, Jeca se okrenula i videla sta mi radimo.
Pocela je da vice
- Sta radite to, da li ste realni.
Tina nije obracala paznju na to, samo je nastavila da ga pusi.
Jeca je stajala iza i smejala se jer to nije ocekivala. Izvadio sam ga iz Tininih usta, i polako krenuo ka Jeci.

Sta radis to, gde ides? - kaze Jeca.
Nista nisam pricao, samo sam joj prisao i poceo da je ljubim. Prvo je prihvatila poljubac pa je odbila, pitavsi Tinu, sta je ovo, sta ja to radim.

Pa ocigledno je da zelis trojku, evo sada cemo imati trojku.- kaze Tina.
Poceo sam ponovo da je ljudim, skidajuci onu majicu. Poceo sam da joj lizem i masiram grudi kad Tina ustade, dodje do nas i poce da se ljubi sa njom. Tad ja nisam mogao da verujem sta vidim, ali mi je bilo super da to vidim. Poceo sam polako da guram Jecu ka dole, da joj ga stavim, da konacno moze da ga pusi.
Tina uze moj kurac da drka i kaze Jeci
Zelim da ga gutas celog, zelim da ti napuni usta spermom. Neces ustati dok ti ih ne napuni.

Jeca se nije opirala, odmah ga ja stavila i pocela da ga obradjuje. Na trenutak sam pomislo, covece kao u porno filmovima, seks u kuhinji.

Jeca je znala sta radi, ko zna koliko ih je pusila do sada. Tina je videla kako to Jeca radi pa je zelela da ga dele. Cucnula je zatim su na smenu pusile, malo ona malo Jeca.
Po mojoj faci su videle da cu usoro da svrsim, pa je onda samo Jeca nstavila da ga pusi.
Jeca je pocela da stenje, sto me dodatno napalilo da joj brze svrsim. Krenuo sam da svrsavam. Nije ga valila iz usta, samo je cidela i vikala
Tina je vikala, to to, napuni je, puni je do kraja, zelim da ga iscedis celog, ajde...
Punin 10 minuta posle svrsavanja ga je Jeca cedila i pusila, sva onako umazana od sperme.
Rekao sam, idi se sredi pa te cekamo u sobi.

Kategorija:
Strejt erotske priče