U tišini noći

Noć je duboko zagrezla. Prošla su 2.00 h. Budi me žeđ i odlazim popiti čašu vode. Vraćam se u sobu i gledam tvoje tijelo kako leži na boku. Lice ti je spokojno, a usne u ozbiljnom raspoloženju sna. Pogled mi ide prema tvojim bujnim grudima što se naziru iz dekoltea na crnoj svilenoj spavaćici.Legnem kraj tebe i zagrlim te. Rukom počinjem maziti tvoje bokove. Noćas nisi obukla gaćice. Prolazim prstima po pici i ulazim polako jednim prstom u njen otvor. Vlažna je. Često se navlaži u snu. Ti i dalje spavaš. Ljubim te po ramenu, a potom i po vratu. Napokon si i spustila tihi uzdah užitka. Polako se počinješ buditi zahvaljujući mojim radnjama. Daješ mi do znanja da mogu nastaviti.

Glavom se spuštam među tvoje bokove. Jezik stavljam u picu i lagano kružim. Osjećam još miris svježeg otuoširanog tijela prije spavanja. Kurac mi se ukrutio i spreman je za ulazak u tebe, u tvoja prostranstava užitka. Prikopčam se onako bočno u tebe. Nježno i lagano. Ponovno se čuje tvoj uzdah užitka. U laganom ritmu ulazim i izlazim iz tebe. Zvuk vlažne pičke pali me sve više. Rukom ti držim veliku sisu, a drugom nježno trljam klitić. Počinjem ubrzavati. Odjednom te prođu trnci i počinješ se ttzati. Osjećaš jak orgazam kako ti obuzima tijelo. Zastanem sa pokretima i čekam da se malo smiriš.
Potom počinjem ponovno te nježno jebat. U laganom ritmu guram kurac do kraja i vadim ga lagano van. Osjećam da je i moj svršetak blizu. Par puta ga jako zabim i napunim te vrelom spermom. Znam da najviše voliš kad svršim u tebe, kad nam se svijetovi spajaju na neopisivo način. Još neko vrijeme ostajemo tako. Zaspimo zagrljeni do jutra

Kategorija:
Strejt erotske priče