Prvi put nakon dugo vremena

Bisex sam momak, nakon upoznavanja sa suprugom nisam više posvećivao toliku pažnju muškarcima i intimnom druženju sa njima. Od zadnjeg druzenja prošlo je 7 godina ali u međuvremenu igrao sam se sa guzom.

Prije 6 mjeseci aktivirao sam se na planu druženja sa muškima. I ako imam svakodnevan i dobar sex sa suprugom tražilo mi se nešto dodatno. Preko kluba sam pisao sa muškim, djevojkama, parovima i cd itd.


Visok sam 185 i 90 kg imam, sportista, svi kažu da imam odličnu guzu i kitu od 19 cm koja je debela. Supruga ne zna za ovu moju stranu i malo je teže naći se sa nekim. Inače ložim se na sve, škorpija sam u horoskopu, ali posebno na starije od mene.

Jednu noc gledajući slike, sam sam bio kući, javio sam se momku koji je malo stariji od mene. Na iznenađenje brzo je odgovorio i brzo smo se dogovorili, bilo je oko 23 sata. Iz veliku dozu straha smo se našli i došli u stan. Kroz neku priču noć se završila na oralu samo gdje ja nisam uspio svršiti.

U narednom periodu izgubili smo kontakt, a ja sam nastavio pisati sa drugim osobama. Nakon mnogo poruka pojavio se jedan profil koji me je zainteresovao. Stariji je od mene, 41 godina muškarac. Srednjeg izgleda koji je unisex ali sa mlađim voli biti aktivan.

Nakon oar dana dopisivanja odlučili smo se na susret kod njega u stanu u toku radnog vremena. Na opšte iznenađenje prijatan gospodin koji je razveden i živi sam. Tijelo prosječno osoboma tih godina, a kita 14 cm sa velikim glavićem, guza mala i čvrsta.

Nakon kratke priče preuzeo sam inicijativu i prešao na stvar. Malo smo se mazili, bez ljubljenja jer je imao herpes. Ustao sam do kupatila i raspremio se, kada sam se vratio sjedio je u boksericama. Blago dlakavi me pale a bio je takav. Odmah sam se spustio među njegove noge i progutao mu cijelu kitu koja je bila spuštena. Vrlo brzo dostigao je maksimalnu erekciju. Očekivao sam da će preuzeti inicijativu ali ništa nije poduzimao, iskusniji je mislio sam.

Sa kite prešao sam poljubcima preko stomaka do sisa koje sam malo cuclao. Tada sam se ispravio da skinem se skroz kada je vidio kitu moju odmah joj je prišao i popušio. Vrlo brzo sam dostigao maximalnu erekciju. Tada smo prešli u 69 gdje je on savršeno cuclao. A ja sam se zabavio sa njegovom kitom koju sam gutao cijelu, mala jaja cuclao i lizao. Palacao sam mu po guzi jezikom i gurao što više unutra. A on je prstima mazio moju guzu. Doveo me je do svršavanja ali odgodili smo.

Tada sam se okrenuo gdje je on namazao moju guzu lubrikantom i širio je, u početku je malo guza trnila ali vrlo brzo sam se navikao na 2 prsta. Tada je stavio kondom i još jednom namazao i gurnuo kitu u guzu. Prva 2 ili 3 puta ušao lagano a onda je krenuo guziti brže.

Guza mi se brzo opustila na iznenađenje gdje sam uživao. A onda smo se okrenuli u misionarsku pozu gdje me je punio i drkao kitu. Moja kita se malo spustila ali guza ga je opčinjavala. Nakon sexa koji je trajao 20 min svršio mi je u guzi, puneći kondom.

Sretan i zadovoljan je poskočio i sredio svoju kitu i guzu. Rekao mi samo probaj da mi ga staviš jer nikad toliki nisam primio. Ali moja kita nije se uspjela dovoljno dignuti da mu ga ubacim u guzu.

Malo razočaran jer nisam svršio ali fino izjeban dogovorili smo se dalje da ćemo se čuti.

Kategorija:
Gay erotske priče