2. A moglo je bolje...

Dodaj mi motorcangle.

Hoćeš neku kafu, čaj da ti skuvam, ili da trknem časkom da kupim neki sok?

Imaš pivo?

Imam, ’ajde odoh gore da donesem, malo da napraviš pauzu.

Hladnoća iz frižidera mi puže preko prstiju i osvaja telo, uh kako jebeno prija. A šta će mi ohladiti glavu? Pipam se dole, da sam blenuo u njega još samo minut pukao bih, voda mi ide iz usta jedva se suzdržavam. Čika Zoran je iskusan električar koji nam već godinama radi na instalacijama, toliko dugo da više za nas nije ni majstor već skoro kao član porodice, ali kako i on sve slabije vidi i sve se brže umara počeo je da obučava pomoćnike. Danas nije došao, poslao je Matiju.

Grabim piva, naravno da ću i ja sručiti jedno sa Matijom i silazim dole u garažu.

Mogli smo da sednemo u dvorište ako sunce nije prejako.
Pa ’ajde, kul!

Seo sam na belu plastičnu stolicu i posmatrao kraičkom oka Matiju dok svlači svoju majicu pa istom prelazi preko čela i baca je na travu pored sebe. Namešta kitu preko pantalona kao da zna šta mi treba i uvaljuje se u stolicu. Pivo je zapenilo gore od mene i krenulo da mu prelazi preko šake u gustom belom mlazu. Nategao je dva tri veća gutljaja nežno spustio ruku na naslon vrhovima prstiju držeći limenku, dok je lagano žmureći izvijao lice ka suncu.

U jebote al’ bih mu se sad nagutao kurca dok lagano cirka svoje pivce. Jasna muška vilica, svaka vena koja se šepuri na vratu preko žila i spaja sa grudima, na kojima ružičaste bradavice šire nego što očekuješ leže onako oštre, blago iscrtane pločice koje se na pupku ljube sa dlakama, inače čistog glatkog prezategnutog tela, i poput putokaza vode tamo gde moj jezik umire da stigne, umreću koliko gorim.

I?

Kaži?

Čime se ti baviš?
Ja sam ti neki umetnik.
Studiraš?
U kad sebe je to bilo.
Pa koje si godište?
’88, ti?
A u jebote ja sam mislio da si mlađi.
Pa hvala ti!
Ja sam ’98.
Pa ti klinac.
Nemoj da ti klinac da po pički haha.
Da sam znao ne bih ti doneo pivo, ovako će ispasti da kvarim omladinu.
Nisam ja tako nevin kao što se tebi to čini haha.


Zajebancija je trajala još neki minut a onda je Matija ustao i stao nenormalno blizu mene, toliko blizu da mi je nos bio tik uz njegovo međunožje i mogao sam da se drogiram prejebozovnim mirisom testosterona.

’aj da završimo ovo časkom.

Naravno da je mislio na struju, ali je to izgovorio tako jebačkim glasom dok me gleda odozgo i grize se za usnu, da sam počeo već da se preispitujem da li me to mali izaziva ili umišljam.

Drži mi merdevine, malo mi se manta, da li od piva ili me roknula sunčanica nemam pojma.
Pa ne moraš danas ovo da završiš, ako ti je loše.
Opušteno.


Uh brate moj mili, gledam kako se izvija i uvija i proteže i rasteže kao od gume, dok kapljice njegovog znoja padaju po mojim rukama, mojem licu. Jedan od rezova na teksas pantalonama je rizično blizu kite i kroz njega vidim na trenutke obrise mladog kurca u teget gaćama i razvijam filmove u glavi.

Mislim da je to sad ok.
Da uključim?
’ajde.


Sija. Sijaju i njegove oči uz zadovoljan osmeh dok se spušta niz merdevine. Pomažem mu da sakupi sav alat sa poda i nekoliko puta nam se dodiruju prsti, sav se zatresem.

Mogu ovde da bacim tuš, sav sam štrokav, da ne idem ovakav gradom?
Nikakav problem, imaš li šta da obučeš?
Ićiću go, haha, jebe mi se.
Ne bih te ja golog pustio iz kuće, daću ti nešto.
Jel ne bi, haha?
Znaš šta sam mislio.
Znam li? Ok. Imam matori čisto odelo u torbi. Uvek spreman.

Namignuo je završavajući ovaj tenzičan i previše seksualan ton razgovora i zaputio se prema stepeništu. Našao sam mu čist peškir i seo u dnevni.

Hoćeš pivo posle da popiješ, da odmoriš malo pre nego što kreneš?
Može matori. Imaš li neku kesu, običnu.
Imam.
E kul.


Dodajem mu kesu, on je otvara i stavlja na kauč, gura u nju majicu i kontam to je to, međutim ruke se spuštaju na dugme od farmerki i za sekund on u vazduhu savija svoje pantalone tako u gaćama kao da je sasvim sam. Ne mogu da ne gledam, ne mogu da ne vidim da je za spuštenu kitu preveliko to što vidim ispod gaća. Ugurao je farmerke u kesu i prostrelio me pogledom tako da sam bio na ivici da riknem. Pratim ga pogledom dok se okreće i korača ka toaletu, savršena leđa, savršeno dupe, savršene noge, klinac je savršen. Čim su se zatvorila vrata gurnuo sam ruku u trenerku i počeo divljački da drkam. Prolazeći pored kese nabio sam glavu među stvari centrirajući pantalone u predelu kite i pokušavao što više da udahnem. Celo telo mi se treslo na pomisao da me od njega golog dele samo jedna vrata, ruka mi je sva mokra koliko mi precum teče iz kite. Ne mogu više, dotrčao sam do sudopere i eksplodirao tonu sperme, pokušavajući da ne zavrištim.

Sad mi je lakše, grabim pivo, otvaram i vraćam se na kauč. Mislim da sam popio pola, opustio se sasvim kada je Matija izašao i podsetio me na slatki pakao koji sam već jednom danas jedva preživeo. Kurcem sam ga opazio pre nego očima čini mi se. Stajao je tako sa peškirom oko struka u desnoj ruci držeći gaće, kita je slobodno visila ispod, delimično napeta, jer se po dužini videlo da nije baš uspavana. Gaće su u kesi a Matija zavaljen u kauču.

’de je to pivo?
Izvini, zamislih se nešto.


Otvaram friz i uzimam pivo, ponavljam sebi hiljadu puta u glavi – saberi se. I ako ne umišljaš, ako je sve ovo realno, šta će ti sve to, jebeni klinac opusti se i kuliraj. Spuštam mu pivo na stočić i vraćam se na svoje mesto, trudim se da ga ne gledam uopšte. Ali već posle deset sekundi oči mi opet lutaju po njemu. Zaustavio je ispijanje piva i iz ranca počeo da vadi čiste stvari i slaže ih pored sebe. Ustao je i zakoračio prema meni, otkačio peškir i pružio mi ga ostajući sasvim nag.

Hvala na peškiru haha.

Kita je pulsirala i svakim poskakivanjem bila sve tvrđa i uspravnija poput strele, dok se kožica spuštala ispod ogromnog ljubičastog glavića koji se sijao poput stakla. I eto je u svoj svojoj lepoti od 19cm, konačno i poslednja tajna Matijinog tela, konačno pred mojim ustima. Pošao sam da je uhvatim šakom ali me je sprečio. Ok. Pljuje na svoju, gleda me najozbiljnije, jebe me očima i kreće da drka tu uz facu, skoro da me dodiruje. Uzima me za kosu i polako se probija u usta, pušta me da mu obrađujem glavić dok on neprekidno drka. Miriše na moju kupku, vreo je i glomazan, kad ga primim celog ispuni mi usta, tresem se, trudim se da mu jezikom prodrem kroz rupicu na vrhu pa ga opkružujem, igram se dok on polako ulazi u agoniju i gubi kontrolu. Nekom nadljudskom snagom me diže i okreće svlačeći trenerku ispod dupeta i pokušava da prodre onako na suvo u mene, čim sam primio glavić osetio sam da me puni grčeći se uz životinjsko režanje iza mene, ovo ga je dovoljno podmazalo da je kao od šale ušao do korena. Na moje iznenađenje nakon što je došao do vazduha nije izašao nego nekom demonskom energijom krenuo da me zakiva na kauč. Nisam stigao ni da skontam šta se događa, brzina prodiranja je bila nadljudska, osećao sam kao da je napravio krater od rupe, nije bilo nikakvog otpora uprkos grubosti i nasilju. Nabio je se divljački dva puta vadeći ga skroz iz mene i počeo da se udaljava, brzo hvatajući odelo i oblačeći se. Ništa mi nije bilo jasno.

Šta se događa?
Ja nisam peder, jesi čuo?


Ćutao sam jer mi je sve ovo bilo previše konfuzno, do pre sekund sam maratonski jeban a već sad me gleda sa najvećim prezirom. Obukao je se i besno odjurio prema ulazu napuštajući kuću. Ležao sam dugo tako i baš mi je bilo žao, ne mene, najmanje mene, bilo mi je žao njega, bilo mi je žao svih poput njega koji se možda nikada neće osloboditi, koji će prekasno shvatiti koliko je sloboda zastrašujuća ali koliko vredna da zbog nje izgubiš baš sve.

Eto momci moji lepi, čini se da me nema hiljadu godina, stvarno nemam vremena.
Hvala na čitanju! <3

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala vam!! Grin

Korisnik

Prekrasno kao u snu ili nekom dobrom filmu. Došao bi taj Matija opetk meni pa da vidim dal je peder ili nije.

Korisnik

Bravooooo, svaka cast! Kiss

Korisnik

Hvala ti!! Grin