Komsinici nije bilo dosta

Poslije one noći kod komšinice vidjeli smo se još par puta i zahladili odnose, jednostavno prestali se čuti i viđati i to je to, sve do jednog popodneva...

Krenem ja tako prema gradu, kad prolazi komšinica u suknjici, krenula prema autobusu.

"Komšinice, dokle?"

"Ej mali, evo krenula na posao."

"Hajde ulazi, usput si mi."

Zahvaljuje se kaže spasio si me pješačenja pala bih sa nogu. Reko ma hajde nije to ništa volim pomoći. I tako do grada nastavljamo kroz opuštenu priču, ja malo dobacujem dvosmislene stvari vidim smješka se, godi joj. Krenula me ispitivati o curama reko komšinice ko jednom proba starije na mlađe više i ne pomišlja. E to kad je čula prebaci je odjednom, raširi noge uze mi ruku i protrlja preko gaća, "Završavam u 9, čekam te ispred marketa, nemoj da te nema!" Tu je taman trebala i izaći, ja joj namignu i rastašmo se. Čitav dan sam razmišljao o susretu, izludila me je sa onim svojim napaljenim potezom, prava je drolja.

Došlo je i veče, 15 do 9, parkiram na dogovoreno mjesto i čekam. Dolazi komšinica tačno na vrijeme, sjeda poljubi me u obraz i kratko reče"Kreći." Reko gdje ćemo, kaže ma vozi gdje god hoćeš tvoja sam. Ne znam kako sam izdržao da je odmah tu ne izjebem koliko sam napaljen bio. Krenuo sam prema vikendici. Pitao sam je šta će sa mužem hoće li brinuti, kaže rekla je da ostaje sa drugaricama na piću, ima vremena do kasnih sati. Konačno smo stigli, parkiram auto i ulazimo u kuću, kako sam išao iza nje nisam mogao odoliti da je ne lupim po onom savršenom dupetu koje je treslo ispred mojih očiju. Slatko uzdahnu i zadignu suknjicu da me samo još više napali...

Kad smo ušli krenula je odmah da me ljubi, ali sada sam ja odlučio da se igram. Otišao sam u kupatilo pustio đakuzi da se puni i sjeo preko puta nje. Rekao sam da je neću pipnuti dok sve ne bude spremno. "Hajde i to da vidim mali", ustala je, stala ispred mene i krenula se uvijati i polako skidati. Pustio sam muziku i skinuo se, kako je ona plesala tako sam se ja igrao sa svojim alatom, pa ko duže izdrži. Kako se samo uvijala, samo joj ješipka falila da bude kao prava plesačica, skidala je komad po komad i bacala stvari na mene, na kraju kada je skinula i gaće, prešla mi je sa njima preko lica i nije ih dala, samo je htjela da me izludi. Krenula je lagano do kupatila, kaže čekaj tu idem provjeriti kakva je voda. Kako je otišla krenuo sam za njom, nisam htio da me čuje, ovlažio sam kurac i kada se nagela da pipne vodu u sekundi sam joj ga zabio, vrisnula je iz sveg glasa.

"Mali, puno si se ti opustio, mogao bi dobiti koju vaspitnu".

"Pa ti me prevaspitaj ako želiš", gurnuo sam je u onu vodu, pljusnula je koliko je čitavim tijelom.

"Budalo, kako ću mužu objasniti da mi je frizura spala..."

"Ma boli me kurac, reci mu da si se jebala sa duplo mlađim od sebe i da bolje jebem od njega."

Sjela je preko mene, trljala se od kurac ali nije se htjela još nabiti, povremeno se saginjala i pokušala bušiti ispod vode, izdržavala je po pola minute, ali iako je bilo kratko osjećaj je bio brutalan. Po digao sam je na sebe i počeo polako jebati, uživala je u svakom ulazu u nju, vidjelo se da joj fali novih stvari u seksualnom životu, onaj njen je vjerovatno samo izjebe i zaspe, a ne zna kakvu seks mašinu ima pored sebe. Nije znala šta će od zadovoljstva, grizla je usne, stiskala mi tijelo, vukla za kosu, gurala mi glavu u sise. NJene sise su bile savršene, blago opuštene jer godine čine svoje, ali ogromne i sočne, kako su samo skakale dok se nabijala na njega. Dosta mi je bilo tog laganog ritma, želio sam da pređemo na nešto drugo. Predložio sam joj anal, malo je bila skeptična ali pošto smo u vodi i sve ide kao podmazano uspio sam je nagovoriti. Lagano sam ga izvadio i prebacio u drugu rupu, bilo je malo tjesno na početku, ali kad sam ušao... raj. Krenuo sam brži tempo a nijednog trenutka nije rekla stani, vidjelo se da joj godi i da je sve više razuzdana.

Too mali aaa, rasturi mi sve rupe da ne mogu hodati, hoću da zapamtim ovu noć, nemoj da bi prestao, ako se spusti jebaćeš me čime znaš ali ne smiješ stati.

Sve to me napalilo i napunio sam joj šupak, ali nisam ni pomislio da stanem, samo samo je okrenuo u doggy i nastavio puniti.

To maliii ne vadi ga, hoću da curi iz svake rupe... Nije trebala dva puta reći, izletio sam do jakne da uzmem kamagru, da ne spada narednih par sati.

Dok nije počela djelovati trljao sam joj pičku i gurao 3 prsta u nju, povremeno zaronio i lizao je divljački, jebao jezikom.

AAAAA nemoj stajati, ludim aaaa, radi svojoj kurvi šta hoćeš rasturi me kao što niko nije biću tvoj rob.

Zaronio sam tada i nastavio jezikom, a u tom trenutku su krenuli mlazovi iz njene pičke, svršavala je divljački...


Taman dok smo se brisali krenula je kamagra djelovati, opet je bio čvrst i čak veći nego prvi put.

Hajde droljo, tražila si ovo i sad nema nazad, dok ga ne spustiš nećeš stati.

Kako ga je pohotno uhvatila cijelom šakom, "Ne brini se mali, dobiće on ful tretman"


Uzela je kokosovo ulje sa police i držeći me za kurac povela u spavaću sobu....

Nastavak uskoroo...

Kategorija:
Strejt erotske priče