Ponovo trojka u mom krevetu

Trojku sam probao samo jednom. Nekada davno. Bila su to dva tipa sa kojima sam redovno imao sex. Ali sa svakim ponaosob. Zatim sam nas spojio u mom stanu i dobio ono što sam priželjkivao. Nakon svih mojih raznih igrarija, eksperimentisanja sa muškarcima, sexa ovakvog ili onakvog, upoznajem dva tipa. Oni su u dugoj vezi, žive skupa već godinama i dosegli su tu fazu kada žele nešto novo. Sada sam im ja bio to nešto novo.


Dolaze. Uzimaju samo vodu. Pričamo. O sebi, o pogledu na gay svijet, o vezi između dva muškarca, o svemu... Treba da krenemo u akciju, ali postoji mala neprijatnost. Lakše je kada je to samo jedan tip. Početak sa tri je za mene težak. Počinjem da se ljubim sa prvim tipom koji je do mene. Vadi kurac van. Bio je to poprilično "kulturan" kurac. Ne smijem reći ogroman, jer bih time uvrijedio par tipova koji su zaista imali topove u gaćama, te mog crnju koji je za sada šampion. Ali je dosta veliki, što i nije strašna stvar, koliko je bio zapravo širok. Zaista pozamašan obim. Pušim ga. Dudlam ga kao najslađe lizalce koje biste mogli dati djetetu. On nas gleda. Samo trlja svoje hlače i gleda. Milujem ga po nozi. Ne želim da se ostavlja zapostavljeno ali trenutno sam u usta uglavio jako fin kurac ovog tipa i stvarno mi je žao izbaciti ga van. Zovem ga da se pridruži. Ližemo ga skupa. On sa jedne, ja sa druge strane. Jezici nam se s vremenom ukrštaju. Prelijepo. Skidam i drugog momka. Pušim sada njegov kurac koji je pomalo vlažan. Na njemu je prisjemena tečnost koja mu se luči iz glavića. Napaljen je. Svi smo, jasno. Prebacujem se na jaja, zatim šupak. Ližem ga strasno. Uvaljujem tu svoju jezičinu u čmar momka koji je sada ozbiljno zauzet pušenjem kurca svog partnera. Čujem ga kako dudla, cvrči mu iz usta kada ga izvadi van, čujem ga kako se ponekad i zagrcne od pokušaja da ga stavi cijelog u usta. Tip dolazi i pomaže mi u lizanju ove guze. Smjenjujemo se na tom šupku, jezik ubacujemo u taj glatki, vreli "prsten", pljujemo unutar te rupice i ližemo opet. On pa ja. I sve tako... Žvaljimo se. Želimo da što više pljuvačke završi u ustima ovog drugog, zatim višak opet izbacujemo na šupak. Trebaće nam svima da je taj čmar vlažan, jasno, pa ne žalimo pljuvati. Prstima to ubacujemo unutra, dublje, kako ne bi pljuvanje bilo uzaludno. Na kurcu se smjenjujemo, pušimo te kare, svako svakome. U usta trpaš koji ti je najbliži, vadiš ga van i trpaš kurac od drugoga. Kako i za moj kurac ne treba naročita dozvola za pušenje, bez problema "šeta" od usta do usta ovim momcima, a ponekad bi ga obojica pušili skupa. Hoću da eksplodiram od napaljenosti. Neke vatre koja je u meni i kao da joj koža ne da van. A ona u meni ključa i bije.

Jebe ga. Šupak koji smo tako dobro navlažili sada je "zvanično otvoren" te trpanje može da počne. Čujem stenjanje jebanog i kratke, prigušene uzdahe zadovoljnog jebača. Razvaljuje mu guzu koliko god ima snage da bude brz i grub pri toj pentraciji. Očekujem da će ovaj tip napraviti prekid "vatre" te tražiti pauzu za svoj čmar. Ništa. Samo stenjanje. Pri našem dopisivanju mi je rečeno da ovaj tip ne poznaje za grubost kurca te da nema takve jebačine koja mu može nanjeti bol da bi zastao sa seksom. Sad mi je jasno da to nisu bile šuplje priče. Traži mi da se naguzim, te činim zatraženo. Prekida svoje stenjanje i baca se na posao mog čmara. Liže ga. A, ja se palim još više. Dok se moj šupak topi od ovog lizanja, njegov i dalje razvaljuje onaj metak koji mu još ne izlazi. Mjenjamo se i sada sam ja jebač. Samo nastavljam započeto i razvaljujem ovu otvorenu, sad već široku, rupicu. Udaram ga. Jebem koliko god mogu. Želim da svoj ego podignem, da obojica vide i čuju moje jebanje, da se dokažem kao pravi jebač. Udaram u ovaj šupak nemilice. Opet smjena. Već sam zadihan. Dečko sada nastavlja na moj posao. Vadi kurac iz tog anala i pokazuje mi da ga popušim. Oni ne koriste kondom jer su dugogodišnji partneri. Ja sam ga imao. Zatim ga ponovo stavlja u anal, brzo vadi pa u moja usta. I to ponavlja u krug. Ne smeta mi. Volim da popušim kurac koji je upravo "izišao iz akcije". Mjenjamo poze, udaramo koliko god bolje i jače možemo. Smjenjujemo se svako malo. Za to vrijeme, dok ovaj drugi čeka na svoj red za jebanje, neko mu već puši kurac. U čija usta želi da ga uvali, a svako će ih otvoriti i njegovog "domaćina" ugostiti. Svaki put kada bi se smijenuli, prije nego što bi se kurac stavio u šupak, prvo bi se pljunulo, podmazalo i udaralo. Šupak je bio toliko mokar da potrebe za tim odavno nije bilo. Ali svaki od nas dvojice se htio osigurati da neće ostati suv u toj pentraciji. Jebačina i dalje traje. Gospodin jebani toliko uživa, da mu naprosto zavidim. Ponekad pomislim da mu je daleko bolje nego nama koji smo zauzeli ulogu jebača. Jaše na mom kurcu. Partner mu prilazi i stavlja i svoj. Obojica smo unutra. Gledam mu u lice ali ne primjećujem da svojim gestikulacijama odaje nekakvu nelagodu, bol... Ništa. Tip i dalje uživa. Pokušava da uhvati naš ritam i da se što više nabije na oba istovremeno. Jebemo ga, ali ne još dugo. Gospodin "susjed" izlazi iz guze i svršava po nama. Pošto sam donji, sperma je ponajviše na mom licu. Nastavljam da jebem. Jaše na mom kurcu i svršava. Opet po meni. Šprica. Opet dolazi do mog lica. Hvatam ga za kuk i jebem grčevito. Osjećam da sam na dobrom putu da ugasim onu vatru koja mi izgara tijelo. Od grčenja gubim dinamiku. Nabijam mu u šupak još par puta, a zatim vadim. Skidam kondom. Prislanja svoje lice na moj stomak. Jasno mi je. Gasim vatru. Gledam ga. Smije se. Lice mu je sad umazano. Isti smo. Ljubimo se.

Tuš nas doziva te odlazimo sva trojica. Umivamo lice ispod tuša. Saginjem se još jednom. Stavljam u usta, sad već spuštenu gospodu, u znak zahvalnosti za ovaj užitak.

- Evo, tamo su peškiri...

Kategorija:
Gay erotske priče