Nastavljamo

Kako leto brzo prođe, evo već je septembar, idem u Vojvodinu kod jedne koleginice na par dana, biće ludilo, pa se brzo vraćam nazad, spremam i pičim na fax. Nakon ludila (čitaj prošlu priču) koje se izdogađalo mislio sam stvarno da se malo smirim. Biće ovo opušten period, posvetiću se radu, društvu, neću više sranja. Ovo mi je prvi put da idem u Vojvodinu a da to nisu Novi Sad ili Subotica, ko nije bio, sve je savršeno, svako mesto, obavezno nađite nekog seksi lalu i pičite gore.

Ovaj grad je bio predivan, Marija i ja smo se odmah bacili u obilazak, popili smo kafu u pozorišnom bifeu, neki džez, ma ludilo...šetali okolo, a onda se vratili u stan mrtvi umorni. Marija je živela sa majkom i bratom, njeni su razvedeni i sa ocem nema nikakav odnos. Njena majka je malo sedela sa nama i otišla da spava, brat joj je bio negde sa društvom u gradu tako da ga nisam taj dan upoznao. Marija je otišla u svoju sobu a ja sam ostao tu u dnevnom da spavam. Celodnevna šetnja me je dosta izmorila i zaspao sam čim sam spustio glavu na jastuk.


Marko.

Ujutru kad sam se probudio, Marija je već spremala kafu u kuhinji, čuo sam je i dobacio da stavi i meni. Majka joj je otišla na posao a brat spavao, došao je pred svitanje mrtav pijan, kako me top ne bi probudio iz sna nije mi bilo čudno što ga nisam čuo kada je došao.

*Moram po cigarete.

Hoćeš da idem sa tobom?

*Ma opusti se, snaćiću se.

Izašao sam iz zgrade i krenuo ka prvoj prodavnici koja je bila 15-ak minuta udaljena, Marija živi na delimičnoj periferiji, ali smo juče svraćali tu pa sam zapamtio. Kosa mi je padala preko očiju, nosio sam neku poderanu teksas jaknu, danas bi to bilo hipsterski a tada sam izgledao kao klošar. Kupio sam cigarete ali mi se jelo nešto slatko pa sam pokupio kitket na kasi, platio i izašao na ulicu. Uzeo sam jedan red čokoladice, otkinuo i krenuo da jedem i prelazeći ulicu vraćao kesicu sa ostatkom u unutrašnji džep na jakni. Nastavio sam da hodam a onda sam čuo – Momak! Hej ti! Momak stani! Nisam kontao da sam ja taj momak ali sam se iz znatiželje okrenuo i iza sebe video dva policajca.

Prešao sam preko pešačkog, ne vidim razlog da me zaustavljaju, hiljadu misli mi prolazi kroz glavu dok im prilazim.

Lična karta.

Brljam zbunjeno po džepu, izvlačim iz novčanika i pružam prejebozovnom ko od stene odvaljenom policajcu, on se okreće i dodaje je nezainteresovanom kolegi na proveru. Onaj nešto žvrlja, čuka po telefonu, zagleda ličnu. A ovaj, staje meni iza leđa i kreće da me pretresa. Nikada me do sada nisu pretresali, bilo mi je strašno neprijatno, ali istovremeno preseksi. Ne jednom, bar pet puta mi je ovlaš prešao preko međunožja. Počeo je sa mi se diže, a ja ko na kurac u nekoj sivoj trenerci od Marijinog brata na kojoj se sve ocrtavalo. Kolega mu nešto šapuće.

A nisi odavde, šta radiš ovde?

*Kod prijateljice sam u gostima! Mogu li da znam zašto ste me zaustavili?

Izvadi sve iz džepova!

Šta čekaš?

Izgovara i poseže rukom prema meni. Bukvalno mu je telo bilo na 2 centimetra od mene, osećao sam njegov znoj pomešan sa sladunjavim parfemom, dah na koži, dok je otvarao moju jaknu...hteo sam da prsnem. Počeo je da brlja srednjim prstom po otvoru na čokoladici, da ga gura unutra pa vadi napolje, u momentu komično ali istovremeno kao da je simulirao sex. Uzima od kolege ličnu i vraća mi je. Ja i dalje stojim i čekam.

Šta čekaš?

Iskezio se do sada ledeno ozbiljan pajkan.

*Jesam li slobodan?

Prilazi mi ponovo, hvata me za kragnu na teksas jakni, namešta je i govori kroz zube – Vodi računa šta radiš i sa kim se krećeš, nikad ne znaš u kakvo sranje možeš da se uvališ!

*Hvala!

Izgovaram kroz mucanje i blago teleći pogled, kolena mi klecaju i idem dva na sat nazad. Kad sam ušao u ulaz zgrade vidim da mi se kita nije spustila. Plan mi je bio da čim uđem odem u toalet bacim ga na brzinu i preživim ovo ratno stanje. Ali ulazeći u stan Marija je sedela sa bratom koji je odmah pogledavši prema meni spustio pogled na nabreklinu, hteo sam da umrem od blama. Marija brlja nešto po računaru.

Upoznaj ovog bludnog sina, kaže mi, dok ja držeći šaku u predelu međunožja da prekrijem sramotu prilazim njenom bratu da se rukujemo.

Marko.

*Jebote nisi mi rekla da ti je brat apolon. Sad vidim na koga si tako lepa hahaha.

Mnogo se ti kurčiš! Marko dala sam mu tvoju trenerku.

Neka si, dobro mu stoji.

Ja hoću da umrem. Odlazim do toaleta. Odleteo sam bukvalno. U glavi mi je bio haos, izvadio sam nateklu kitu i krenuo da je cepam naizmenično vrteći pajkna i Marka u mislima. Uh koje olakšanje jebote, bio sam neuračunljiv. Umio sam se malo i izašao iz toaleta. Dok sam ja izlazio Marko je bio na ulaznim vratima pored i polazio napolje. Gledao me je sa osmehom, sve mu je bilo jasno, zatvorio je vrata.

Dan je prošao, skrenuo sam koliko sam mogao misli sa seksa, dozvao se sebi, sutra idem kući, treba da se odmorim pre puta. Marko je stigao u nekom momentu i ubrzo smo svi krenuli na spavanje.

Ali nema sile, prevrtao sam se po kauču, otkrivao, skinuo majicu, blenuo u telefon, brojao svaki minut koji prolazi. Kurac mi je bio kao kamen, Marko, Marko, samo mi je Marko bio u mislima. Udaljeni smo nekoliko koraka jedan od drugog. Šta li radi tamo iza zida? Šta nosi na sebi? Sigurno spava. Zamišljam kako ustajem i odlazim u njegovu sobu, gledam mu savršeno mlado telo okupano mesečinom. Zamišljam kako mu prilazim.

Ne mogu, moram da se olakšam.

Ne mogu sad da prekidam i idem u toalet, koje su šanse da neko skonta, svršiću u čarapu, i onako imam par viška. Svukao sam prekrivač sa sebe i krenuo lagano da ga drkam. Ubacio sam prste leve u usta i počeo da ih sisam, goreo sam, uvijao se po kauču, trudeći se da ne ispustim ni najmanji glas. Zanesen u strastima i u mašti, nije mi se žurilo, grizao sam se za usnu, skidao precum sa glavića i gutao. A onda sam osetio nečiju ruku kako se penje nežno butinom prema kiti. Da li haluciniram? Šta se događa? Ovo je previše realno?

Gledao sam Markovo lice kako se kroz mrak približava i guta mi glavić. Marko je krenuo da mi puši sve žešće, bio je vešt sa jezikom, usta su mu bila vatrena. Silazio je jezikom od glavića do muda, podigao ih i počeo da spušta pljuvačku prema rupi. Vratio je moj kurac u usta razmazujući pljuvačku prstom oko anusa, a onda sjurio prst unutra. Samo što mu nisam napunio usta spermom, nastavio je da me jebe prstom ljubeći mi stomak, bradavice, vrat i na kraju usne.

Ajmo kod mene, tamo je sigurnije.

Probijali smo se kroz mrak i ljubili ulazeći u sobu, Marko me je odgurnuo na krevet, zatvorio vrata i uključio lampu na noćnom stočiću pored.

Posmatram ga pohotno, gutam očima svaki milimetar njegove savršene kože, ali ne mogu, oblizujem se i brzinom svetlosti spuštam ispred njega, oslobađam njegov debeli mesnati kurac i stavljam u usta. Dok se davim u njegovom kurcu, on iz kutije sa stola izvlači lubrikant. Podiže me, ljubimo se neko vreme, okrećem se i naslanjam rukama na krevet. Blagu hladnoću lubrikanta zamenila je vrela glava penisa pulsirajući u meni. Postalo je brzo prijatno, mišići su se navikli, Marko je bio nežan, oslanjao se preko mene i ljubio mi leđa, morali smo da vodimo računa da ne pravimo veću buku, a bilo je tako teško, želeo sam da razvalimo krevet, oborimo zidove, srušimo zgradu, ma čitav grad.

Da se zamenimo, molim te?

Prošaputao je Marko izlazeći iz mene. Legao sam na krevet dok se on podmazao, opkoračujući me. Primio je kao od šale i krenuo surovo da se nabija. Aaaaahhh, uzviknuo je, nije mogao da se suzdrži, svaki mišić na telu mu je bio pred pucanjem, crvenilo na obrazima, žile po vratu. Zgrabio sam ga rukama, zažvalio i prevrnuo u misionarsku ne vadeći iz njega. Počeo sam ludački da se nabijam, došao bih do glavića pa sjurio nenormalnom brzinom unutra, ponavljao to, pa krenuo brzim ritmom oko korena, ne prestajući da ga ljubim.

Svrši u meni! Prošaptao je.

Ne znam kako ali sam uspeo usnama da mu dohvatim glavić, pucao sam polako po svim šavovima, disao kroz režanje. Isprekidano je počeo da uzdiše, poprilično glasno, ali više nas nije bilo briga. Osetio sam spermu u ustima i krenuo halapljivo da je gutam dok je Marko životinjski stezao mišićima moj kurac, i to je bilo previše, sa svakim naletom mlaza zabio bih se najdublje što mogu i tako bar deset puta, žvaleći se sa Markom i ukusom njegove sperme na usnama. Ležao sam tako neko vreme, ne vadeći iz njega, usporavali smo disanje, ljubeći se neprekidno.

*E ovo je to čuveno vojvoođansko gostoprimstvo?

Pa nije samo gost primio!

Smejali smo.

Hvala ti na ovome.

Poljubio me je nežno, i kako se vratio na jastuk, oči su krenule da mu se sklapaju i posle par sekundi sam skontao da je zaspao. Ko bi rekao da je ovako nežan, tako sam se nešto zaljubio u tom momentu, pokrio sam ga isključio lampu i krenuo ka vratima, okrenuo i više od 10 minuta gledao kako spava dok kroz prozor dolazi svetlost izlazećeg sunca. Obukao sam se i skuvao sebi kafu.

Bio je to najlepši izlazak sunca koji sam video u životu.

Narednih dana sam lebdeo, i tako inspirisan i opijen otišao iz države, počinje novi semestar.


Život u domu me je strašno smarao i odlučio sam da nađem neki stančić za sebe, nisam bio baš pri parama ali i sa perifrije peške sam do centra mogao stići za pola sata, što je meni kul jer volim da šetam. Tako je i bilo, našao sam jednu garsonjeru, bila je skučena, malo svetlosti, osećala se vlaga, ali ako je to cena slobode i mira koji u domu nisam imao, onda plaćam.


Filip.

Filip moj gazda sa porodicom je živeo na spratu iznad. Bio je skroz fin, sviđalo mu se što sam umetnik, imao je neke široke vidike, uvek nešto zanimljivo da kaže, nismo se previše viđali ali kada jesmo uvek sam se osećao super pored njega.

Eh samo super?

Dobro mi čitate misli, bio sam napaljen ko lud.

Filip je mogao imati oko 40 godina, mladi tata, ima neki biznis sa klima uređajima, ali je izgledao kao da radi na građevini. Tamnoput, pun malja, prava strejt muškarčina, hvala mediteranskoj klimi pa je uvek bio golišav i budio moju maštu.

Gledao sam ga dok pere auto kroz roletnu na prozoru i prskao po zidu kao manijak, svršio sam uzastopno tri puta. Jedan dan je prenosio neke klime, i svaki put kada se vraćao pantalone su mu spale niže, ta scena, stidnih dlaka i korena kite koji izviruju, od toga sam svršio bez pipanja.

Lovu za stan sam mu nosio gore, njegova žena bi nam skuvala kafu i malo bi smo popričali. Kad god me niko od njih dvoje nije gledao oči bi mi spale na njegovo međunožje.

Znam, znam, nerealno skroz, oženjen, ima decu, zaluđujem se, ali što da ne, nikada se ništa neće desiti ali bar imam o čemu da mislim i lakše preživim fakultetske obaveze. Kasnio sam sa plaćanjem računa i nikakve probleme nije pravio, baš je bio korektan i pun razumevanja i baš sam ga štedeo sa zamerkama na stan, a bilo ih je gomila.

Ja bez kafe nisam ja, a da bih je skuvao imao sam jednu ringlu koja radi a kojoj je trebalo pola sata da prokuva vodu, baš me je to frustriralo. Sledeći put kad sam ga video, izvinio sam se i pitao da li imamo rešenje. Dogovorili smo se sutra da dođe da pogleda.

Ispod tuša čuo sam lupanje na vrata, brzo isprao telo, pokupio vodu koliko sam mogao u brzini i obmotao peškir oko struka. Majke mi nisam planirao ovo, znam da mi niko ne veruje, ali ga nisam očekivao tako rano, mislio sam da će prvo zvati da se najavi.

*Izvini ja sam morao da se istuširam, nisam znao kad dolaziš.

Ma bez brige umetnik, izvini ti što sam te prekinuo.

*Ništa. Uđi, ja samo moram da nađem stvari i obučem se.

Važi.

Filip je sa svojim alatom produžio napred u kuhinju a ja sam otvorio garderober i krenuo da tražim odelo.

*Radi ti ja odoh u wc da se obučem.

Ma obuci se tu, šta fali muškarci smo. Tamo bi ti se sve to umokrilo, živeli smo mi ovde nekad, dok nisam dozidao sprat gore, znam sve.

*Ok, ako ti ne smeta.

Mogao sam da navučem gaće ispod peškira ali nisam. Mogao sam da navučem gaće čim skinem peškir ali nisam ni to. Bacio sam peškir preko stolice nageo se da uzmem majicu iz garderobera i navukao na sebe, pa tek onda gaće. Odugovlačio sam namerno, ne znam da li me je gledao jer sam mu sve vreme bio okrenut leđima. Obukao sam šorts i okrenuo se. Filip je uveliko radio na ringli, prišao sam mu i pitao da li mu nešto treba.

Ti si se obukao a ja moram da se skinem, vidi me kako sam mokar.

Sa čela mu je jurio znoj, preko oštrog savršenog nosa i kapljao na majicu. Počeo je da je izvlači iz pantalona dok sam ja padao u nesvest, od vrućine, od njegovog mirisa, od maljavog tela, od testosterona.

Ajde pridrži ove žice ovde da ja uzmem izolir traku.

Stavio sam prste ispod njegovih i blago smo se dodirnuli, prošli su me žmarci svuda po telu. Uzeo je izolirku i dok sam držao blago se oslonio o mene i obmotavao.

Izvini što sam se ovako pribio, ne mogu drugačije da priđem.

*Opušteno.

E sad ću da zavrnem to, utaknem u struju i da vidimo da li je bolje.

Odmakao sam se i gledao kako snažnom prljavom rukom završava posao, oči su me bolele, osećao sam takav pritisak u glavi, samo sam čekao da se rastanemo i izdrkam ga siledžijski, kao što se to radi u ovakvim situacijama.

*Hoćeš taman da nam stavim kafu dok proveravamo?

Ok, stavi ti, odoh ja da operem ruke i umijem se malo, prokuvao sam.

Seo sam na fotelju okrenut Filipu leđima, čuo sam da izlazi iz kupatila i ide prema meni, prišao je kauču i seo. Sav je bio mokar, kapljice su mu padale sa obrva, sa kose, resice na uvetu, umokrio je pantalone, ja jebeno nisam znao gde da gledam.

Jel prokuvala kafa?

Umetnik?

Ja sam se zamislio nad njegovim međunožjem i ladno ga nisam čuo prvi put, koji sam ja kreten nedojebani.

*Sad ću da vidim. Jeste, zakuvavam i eto me.

Pa dobar sam ja.

*Filipe ti si bog.

Uzeo sam šolje sa kafom i krenuo sa njima do stola, nisam gledao u Filipovom pravcu, trudio sam se da ne prospem kafu po podu, spustio na sto i vratio se u fotelju.

Filipov kurac je bio van pantalona a on nasmejan od uveta do uveta. Ja sam se zacrveneo, nisam znao šta se događa.

Kad već gledaš da imaš šta i da vidiš, rekao je i tresnuo dva tri šamara svojoj kiti koja je onako elastično zavibrirala. Ja sam ćutao kao zaliven.

A, nije te blam pred ženom da me odmeravaš umetnik?

Ajde drkanje pored prozora ne znajući da ti se vidi silueta, tu mi nisi toliko privukao pažnju. Ali da dođeš i ispred moje žene bališ blenući u mene.

*Izvini, ali izgledaš tako da ne mogu da se suzdržim.

Pazi, nije da mi ne prija.

Šta misliš, da nisam čuo vodu kad sam krenuo dole?

Misliš da te nisam izmerio od glave do pete kad si se oblačio?

Da nisam mogao sam da sredim one žice?

Da je ovaj kurac dignut bezveze od kako sam ušao na vrata?

Da će se sam popušiti?

A, umetnik?

Kako je bezobrazan, kako je jebeno bezobrazan ovaj moj fini gazda, fin moj kurac, on je sve ovo vreme namerno izazivao, kao predator, samo čekao da me izludi, i da ovako puzeći krenem, kao što sam krenuo, četvoronoške, dok mi voda ide na usta. Da nabijem nos u njegovo međunožje i glasno uvlačim miris slatkastog znoja, da mi pulsira anus dok mu ližem butine i dno stomaka, kružim jezikom oko centra sveta.

Uhvatio mi je ogromnim šakama lice i nabio mi usta na kurčinu, držao je tako dok se odozdo nabijao u njih, a onda pustio. Uhvatio sam ga i drkao uvlačeći muda u usta, oba zajedno onako slasno da pukne kad mi izlaze iz usta, a onda ubacio glavić unutra dok mu jezikom masiram rupicu na njemu. Uspeo sam da ga progutam iz prvog puta.

Filip nije skidao pogled sa mene.

Talentovan si umetnik, znaš?

*Mmmm, lako je biti dobar umetnik kad imaš savršenog modela.

Skinuo sam sve sa sebe i uzjahao preko njega, gledali smo se, mirisali, dodirivali usnama po licu a onda krenuli da se gutamo. Njegova kratka brada mi je poderala usta, grizao me je, podigao sam mu ruku u vazduh i uvalio se ispod nje, lizao sam mu dlake i udisao znoj, osećao sam kako mu kurac poskakuje ispod mene, pljunuo sam na prste navlažio guzu i uzeo ga u sebe. Sedeo sam tako i nastavio da se ljubim, a onda laganim tempom krenuo da se podižem i spuštam po njemu. Nisam stenjao, nisam gubio svest, gledao sam ga u oči kao da ja njega jebem, bio sam drzak do besvesti. Uhvatio sam ga za desnu šaku i prineo je ustima. Uzeo sam mali i domali prst sa burmom i krenuo najbezobraznije da ih sisam.

A u šta mi radiš.

Zdomčao me je onako snažan, podigao na krevet i namestio doggy. Počeo je žestoko da me satire od kurca, uhvatio za kosu i cepao zverski. Cepao me je tako dobro da sam imao osećaj da me može pojebati cela četa vojnika nakon 9 meseci nejebice, sve bih ih primio. Podigao me je i preneo ispred šporeta u kuhinji, nabio mi glavu na njega i krenuo da svršava po meni i ringlama, pločicama iza, prskalo je na sve strane. Vratio ga je unutra i nastavio da se zabija. Izvadio i uhvatio me za kurac vodeći za sobom, seo je na stolicu.

Svrši mi po kiti, pa pokupi sve sa nje!

Drkao sam gledajući ga u oči i počeo da se tresem i svršavam kao manijak. Odmah sam se bacio na sisanje, lizanje, pokupio sam svaku kap, kita mu je bila vrela i još uvek tvrda kao kamen. Progutao sam svoju spermu, okrenuo se i seo mu na kurac. Zavalio sam se preko njega leđima i mešao guzom preko kurca, on je jednom rukom uzeo moj i drkao ga a prste druge ubacio u moja usta i otvorio mi širom vilicu, svršio sam ponovo, zažvalili smo dok je kratak mlaz padao na butinu. A onda mu je zazvonio telefon i bacio me je sa sebe tako snažno da sam raskrvario malo koleno padajući na pod.

Da, da. Završili smo ljubavi.

Ma baš je bilo komplikovano.

Priča sa ženom i meni koji još uvek sedim na podu prilazi i sažaljivo gleda, otvarajući usta kao da kaže izvini ali bez tona. Uzimam mu kurčinu u usta potpuno neočekivano, toliko da je zaječao i pogledao me zbunjeno dole.

Sve je ok, ispao mi alat na stopalo, evo pakujem ga upravo, ubacujem, dolazim brzo.

Ajde srećo.

Prekinuo je vezu i krenuo da mi svršava u usta, gutao sam sve. Narednih nedelja smo se jebali svaki dan, svaki čas, kad god smo mogli, u njegovim kolima negde u divljini, u svakom delu moje garsonjere, ali i u njihovom krevetu dok je žena sa klincima kod svojih roditelja. A onda je gadno počeo da se tripuje, stiglo ga je kajanje, voli svoju ženu, porodičan je čovek, ništa nismo trebali, prenosio je krivicu na mene a ustvari je on mene iskoristio u ovoj priči, on je izvadio kurac i pitao – Da li će se sam popušiti? Ili je i to porodični čovek? Kako god, meni je na njegovoj kurčini bilo vrhunski, provozao me je kao nijedan do dana današnjeg i ne žalim ni za jednim sekundom vremena provedenog sa njim. Evo i sada prisećajući se svega ovoga, zamirisao mi je ponovo, zatvorio sam oči i pao na kolena pored stola, otvorio usta i svršio kao konjina.

Nikada više nisam bio sa nekim takvim, ima jedan ovde gde živim koji me mnogo podseća i mnogo izaziva, ali ne verujem da ću preduzeti bilo šta, prošla me je ta faza. Oženjeni STOP! :D Ili možda samo još ovaj put hahah.


Hvala vam na čitanju, ima još vrlo malo da se napiše.

Tako da se družimo još momci moji lepi!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala vam Wink

Korisnik

Odlicne su ti price. Napaljive. Samo napred Smile

Korisnik

Hvala momci!! Smile

Korisnik

Sto pre jos