Savršena žena

- Hoću ovde, da se gledam.
- Šta da gledaš?
- Kak ose njišemo, dođi.

Legli smo sasvim normalno. Bez ikakvog plana da bilo šta bude. Pričali smo, čavrljali, smejali se. Sve je bilo uobičajeno, dok nam se nije prispavalo. A onda...

Onda smo legli, kao i obično, kao što smo i pisali u prethodnim pričama - u pozu velike i male kašike. Mahinalno sam je prilikom zagrljala, dokačio po sisi. Zapravo, stavio sam joj ruku ispod majice i čvrsto je uhvatio. Očekivao sam da će da traži da spavamo, i da prestanem sa tim. Međutim, ona jemene za ruku uhvatila jače nego ja nju za sisu. I baš je stegla, za razliku od inače. Odgovorio sam uvrtanjem njene uveliko ukrućene bradavice. Počeo sam da je grickam ušnu školjku, a ona svoju usnu. Ujednačeni potezi. Kad sam je onako, divljački ugrizao za vrat, naglo se okrenula prema meni. Pustio sam joj sisu, ali sam je uhvatio za guzicu dok je ona meni lizala vrat i spuštala ruku na kurac. Skinula je svoju majicu, i preuzela inicijativu. Sela mi je na stomak i gurnula mi sise u usta i terala me da joj ližem. Vrlo smelo sa njene strane, na neki čudan način mi se svidelo. Zabacila je glavu pozadi, i mrdala dupetom po mom kurcu, napred-nazad, sve ga više nadrkavajući time. Uhvatila me je za glavu i usmeravala gde se njoj najviše sviđalo. Nikada ranije nije bila ovakva, zato mi se ovo i svidelo. Ljubio sam je po sisama, vratu, ušima. Uvijala se ispred mene, tako da je bilo dovoljno samo da isplezim jezik i da je pustim da se sama cela oliže. Ispuštala je zvuke čežnje i žudnje za seksom.

Nedugo zatim je smirila tempo, pribila se uz mene. Sedela mi je u krilu, okrenuta prema meni. Mada, više na stomaku, jer je moj kurac bio iza nje. Lagano ga je izvadila, počela da me ljubi i drka rukama i dupetom u isto vreme. Od svih ovih pokreta, od celokupne ove strasti, preznojili smo se do kraja. BIli smo gola voda, tako reći, uprkos činjenici da je novembar odavno počeo. Nisam ni primetio kad mi je skinula majicu, osetio sam to tek kada su nam se tela u potpunosti slepila. Tako lepljivima, srca su nam kucala u ritmu, otprilike oko 120 otkucaja u sekundi. Malo je falilo da oboje svršimo, iako nismo došli do seksa. Uhvatila me je jako za jaja, skočila s mene i kleknula ispred krevta na kojem sam ostao da sedim. Počelo je pušenje. Najavljujem ga posebno, jer, verujte mi na reč, svako njeno pušenje je priča za sebe. Toliko truda unosi dok to radi, prosto shvatam da svi njeni dnevni kvaliteti kad se spoje, teže isto koliko i njeni noćni kvaliteti. Ona je Savršena žena. Voli da ga celog obliže. Voli da se mazi s njim. Da ga ljubi i da me gleda u oči. Da ga gricka. Da traži da upalimo kameru i da je snimam dok to radi. Voli da liže jaja dok ja drkam. Svukla je gaćice, i na onako vlažnog je skočila. Držala se za moja ramena i skakutala po njemu. Njene sise su skakutale ispred moje face. Bila je divlja, kao nikada pre. Držao sam je za guzicu, da ne bi pala. Uhvatili smo ritam, podizao sam je dok je ona ustajala.

Iz te poze smo pali, ali je ona ostala na kurcu, nastavila je sama da se jebe. Želeli smo to da promenimo, pa je ona sišla s mene, otišla do ogledala i naguzila se.

- Hoću ovde, da se gledam.
- Šta da gledaš?
- Kak ose njišemo, dođi.

Pravu je reču upotrebila. Uhvatio sam je za kukove i nastavio sa onim ritmom iz prve poze. Privlačio sam je sebi i istovremeno nabijao, sada već kurčinu. Vrlo brzo i precizno. Vadio sam ga skoro celog, nabijao baš celog. Udarci njenog dupeta o moje prepone su pravili aplauz, imali smo osećaj da nas publika prati. Počela je sve jače da vrišti, znao sam da je gotova. Međutim, ona kad je gotova, ona hoće još i još, i još. I sve jače. Dok i ja ne budem gotov. Kao da je preosetila, izvadila ga je, klekla i rekla mi da prskam. Prskao sam po sisama, stomaku, nogama. Nisam smeo ovaj put po licu, jer joj je kosa bila puštena. Sve je lepo prihvatila. Ustala je i otišla pravo u kadu. Seo sam na krevet, da dođem sebi, i čekao svoj red da se tušnem.

Ali ne lezi vraže. Pozvala me je na video poziv iz kade, i pokazala kako se ona tamo ponovo igra. Pa se i meni malo digao, i otišao sam za njom. Naslonila je bradu na kadu, zinula najviše što može, i rekla mi da ga strpam. Nisam smeo jako da je jebem u usta, da je ne bih povredio, pa je ona lagano pušila i gurala sebi tuš u pičku koja je gorela, kako bi je bar malo ohladila. Sve vreme je streljala pogledom. Izvadila ga je iz usta, rekla mi da počnem da grkam, jer je dosta umorna, i hoće da joj moja vrela sperma regeriše kožu. Lizala je jaja dok sam ja drkao. Lizala je i njega istovremeno dok drkam. Ovaj put sam svršio jako brzo, i opet po njoj, ovaj put čini mi se na njenu još veću radost.

Istuširali smo se zajedno, ali bez da smo se dohvatili, jer smo oboje bili prazni. Samo smo se tušnuli i legli. Poželeli smo da spavamo zauvek tako zajedno, kao mali mačići, ali uvek posle divljeg seksa.

Kategorija:
Strejt erotske priče