Napušavanje

Napušavanje

Uživam da se ljubim da mi dečko mladji ili stariji puši i da ga napušavam. Taj moj dečko Srki je ekspert u pušenju kite.

Na viber mi stiže poruka :

-eeeej

-odgovaram sa eeej.

-Gde si macane.

-Tu sam , a ti.

-Na poslu sam odgovara mi Srki .

-Ne umaraj se.

-Odgovara mi da me želi i ja tebe isto želim.

-Kad bismo mogli usledilo je pitanje. Videće za vikend jer će biti sam najverovatnije.

To je bilo u četvrtak kad smo se kuckali. Poslao mi je Srki nekoliko slika gde se vidi kako tip puši žestoko kurac. Slikao sam svog vršnjaka i poslao mu.

-Evo vidi ga kakav je i kako te želi rekao sam mu.

Samo je uzdisao i govorio da ga jako želi.

Rekao sam mu da se obrije i spremi da se prvo ljubimo i hvatamo pa da mi puši i da ga napušavam.

Ima i on kitu kao moju , možda malo veću i deblju ali je pasivan i voli tudju kitu. Dogovorili smo da mi javi do sutra uveče. Petak je veče i stiže mi poruka da je sutra sam do 15 sati i da dodjem ako mogu ranije.

Rekao sam mu da mogu i dodgovorilis mo u 9 sati.

Udaljen je on jedno 20 minuta hoda od mene. Nisam hteo autom da idem već sam krenuo da prošetam.

Stigao sma oko 08.45 časova ispred zgrade i poslao mu poruku.

-Stižem.

-ajde macane-odgovorio mi je.

-Biće otključano i samo udji.

Ušao sma u lift i popeo se na deveti sprat . Čuo je kako stiže lift i kada sam izašao iz lifta čuo sam kako se varata otključavaju.

Ušao sam u hodnik gde me je čekao Srki go. Odmah smo počeli sa vrata da se ljubimo i hvatamo. Kite su nam se dodirivale. Žestoko smo se ljubili i plako se kretali do dnevnog boravka.

Skinuo sam se i bili smo obojica goili. Ljubili smo se i kite su nam se sudarale. Nadrkavali smo jedan drugom i on je klekao.

Stavio je moju kitu u usta i osetio sam kako mi žmarci proilaze kroz telo. Uvalačio je tako stručno kitu da sam uživao i počeo sam od miline da stenjem. Pošto me je napalio, prešli smo u njegovu spavaću sobu. Rekao mi je da legnem i on je legao ispod mene tako da mi je podigao obe noge i sisao muda i lizao guzu.

Stenjao sam od miline. Polako je prilazio i ljubio kitu dok ga nije stavio u usta i počeo da sisa. Uzbudio me je tako da sam se ispravio i bio u sedečoj pozi i uhvatio sam ga za potiljak i počeo da mu nabijam kitu do grkljana. Gušio se od siline mog napušavanja.Posle sam seo na ivicu kreveta i on je klečao na podu. Stavio je moju kitu u njegava vrala usta.

Počeo sam krvnički da ga jebem u usta. Govorio mi je lakše kada sam mu dozvolio da doje do vazduha. Nisam se obazirao na to njegova upozorenja jer sam znao da on to voli.

Još dugo sam ga jebao u usta i počeo sam da mu punim usta spermom. Bilo je obilno svrsavanje. Sve je to Srki primio u svoja medena usta i na kraju sve progutao.

Kita mi je splasnula, ali Srki ju je uzeo i počeo da cedi tj.da isisava svaku kap. Isisao je potpno mi kitu. Istuširali smo se i i on mi je sisao pod tušem i obilno sam ponovo svršio. Obrisao sam se peškirom , obukao i otišao sa pozdravaom Ćao i vidimo se. Ne volim kada svršim da se duže zadržavam i pijem kafu i drugo piće. Što li?Uživali smo obojica u napušavanju.

Kategorija:
Gay erotske priče