thor24zg: Jesi za kinky role play? ;)

hotsandra94: Opiši :)

thor24zg: Volio bi da ti budem šef a ti moja asistentica ;) Ja sam stariji od tebe, sretno oženjen ali me privlačiš. Možemo i nešto što ti želiš ;) ja sam za sve ;)

hotsandra94: Možemo pokušati :)

thor24zg: Ajmo :D Obećajem da ću te izluditi ;) U uredu sam! sređujem neke papire i zovem te unutra

hotsandra94: Ulazim nakon minutu: Trebali ste me šefe?

Thor24zg: *Buljim u tebe* Da, di si do sad? Treba složiti ovu hrpu papira na onu malu policu dolje.

Hotsandra94: Izvinjavam se malo sam ćaskala preko kompa, evo sada ću to uraditi. Kažete na ovu dolje?

Thor24zg: Kakvo ćaskanje? Šta je tebi? Primi se posla! Tu dolje desno je polica, složi ove papire. *pružim ti papire i odmjeravam ti sise*

hotsandra94: Sorry, evo slažem papire za sekundicu - primjećujem da mi buljis u sise i kažem: “Mislim da ne biste trebali tako da me gledate, ipak sam mladja od vas 15-ak godina. Iako moram reći da mi je drago što ste primjetili nove stvarčice koje sam kupila :)

thor24zg: Mhhm ovaj da.. Ispričavam se, Sandra... Samo ti slaži te papire

hotsandra94: Svakako, nastavljam slagati... Moram takođe da Vam pokažem nešto na kompu, ali ako hoćete prvo ću složiti papire

thor24zg: *gledam ti guzicu dok nagužena slažeš papire* Šta mi trebaš pokazati, Sandra?

Hotsandra94: Primjećujem pogled i sporije slažem papire.. “Ništa posebno, samo da ovo završim” - kazem i jos više se naguzim stavljajući papire u kut police. Uzivate u pogledu?

Thor24zg: Uživam da..podsjetio me pogled zašto sam te uopće zaposlio. *osjetim da mi se kurac diže*

hotsandra94: Hvala... Ustajem i prilazim kompu - “A sada da pokažem sto sam pronašla” govorim i tipkam adresu... “Pogledajte ovaj video” kažem, a na njemu je kancelarija, tvoja kita i tribute koji praviš za djevojku, tj. na njenom videu: http://xhamster.com/movies/5158068/my_dance.html Nakon toga zadižem malo svoju suknju i pokazujem ti - “Meni je jasno tko je muskarac na videu je li vama jasno tko je zena na videu...?” kažem i lupim se po guzi

thor24zg: A što ti misliš je li mi jasno? Jednom rukom te čvrsto uhvatim za guz i stisnem ga a d**gom otkopčam hlače i izvadim već tvrdu kurčinu....

hotsandra94: “Mmm... vidim da je...” kažem i naguzim se na stolu

thor24zg: Priđem ti s leđa, ošamarim te po guzici par puta....Prislonim tvrdi glavić na pičkicu...”Jel tako misliš zadržati posao?”

hotsandra94: “Mmmm.... Ne... Mislim tako dobiti povišicu, odmor sljedeće sedmice na seminaru i tvoj tvrdi kurac kada god hoću... Inače video može otići tvojoj ženi... A mislim da se tebi puno vise svidja uzivati u mojoj pickici i ispuniti moje zelje...”

thor24zg: Uhvatim te za kosu i okrenem ti glavu prema sebi - “To ćemo još vidjeti droljice... Nećeš ti meni postavljati uvjete!” Naglo ti zabijem kurac u pičku i počnem žestoko nabijati..lupam te po guzici i grubo ti mijesim sise.

Hotsandra94: “Mmm... da... guzi me, vidjela sam kako je tvrd tvoj kurac i želim ga osjetiti u sebi duboko...”

thor24zg: Primim te čvrsto jednom rukom za bok i nabijam žestoko, d**gom rukom ti krenem prema guzi, prislonim palac na šupčić i masiram...”Znaš, za povišicu ćeš morat biti dobra droljica.”

hotsandra94: “Ja sam poslušna i volim osjetiti dominaciju nad svim rupicama...” Pružam ruku na stol i treba mi nekoliko sekundi da dohvatim tvoj novčanik jer me nabijas jako... aaah... mmm... poslužiću se sa njime i sada...

thor24zg: “Da? Koliko vrijedi tvoja guzica?” Vadim kurac iz pičke, raširim ti guzove rukama i počnem kružiti jezikom oko rupice, zatim raširim još jače i počnem oblizivati punim jezikom i gurati ga unutra.

Hotsandra94: “Mmm... sexy pitanje... Koliko bi ti platio za moju guzu da je možes jebati kada god poželis? Mmm... liži je... Volim kada mi obrađuju guzu.”

thor24zg: Pljunem ti par puta na guzu i naglo zabijem kurčinu unutra. “Koliko bi platio? Pa vidiš da te guzim besplatno, droljice :-)”

hotsandra94: “Oooh...mmmm... guzi me jako... Volim kada me jebu u guzicu to mnogi obozavaju i mastaju da mi to rade... Ja sam se vec posluzila novcanikom i kesom i karticama da mogu kasnije kupiti nove gacice jer znam da ces mi ove rasparati... Mmm... Jebi me...”

thor24zg: “ednom rukom ti grubo mijesim sisu, d**gom rukom te vučem za kosu i okrećem glavu prema sebi, lagano te šamaram po licu..s d**ge strane ti brutalno zabijam kurčinu u guzu, osjetiš moja ogromna jaja kkao se odbijaju od pičkice...

hotsandra94: Ja i dalje guram svoju guzu prema tebi da me sto jace nabijas i uzivam... “Mmm... aaahhh... jebi me....”

thor24zg: Iživljavam se na tvojem dupetu i žestoko nabijam.. Vadim mobitel i počnem snimati kako te guzim

hotsandra94: Ja uzivam stenjem i nabijam se na tvoju tvrdu kurcinu koja mi u potpunosti razvaljuje guzu... “Jebi me jos... Jebi me jace... Razvaljuj mi guzu... aaaahhh”

thor24zg: “Mmm da, droljice...voliš kad te snimam kad se jebeš ko zadnja droljica?”

hotsandra94: “Da...mmm... jebi me... Želim da imas to kada budes doma da uvijek mozes svrsiti na mene :*”

thor24zg: Vadim kurčinu van i uživam u pogledu na tvoj rašireni šupčić, počnem ga ludo oblizivati i gurati jezik unutra...Okrenem te na stolu da ležiš na trbuhu i kleknem iznad tebe, i stavim ti kurac između sisa i počnem nabijati...Snimam ti lice i kako držiš sise dok ih jebem...

hotsandra94: Mmm... Volim osjetiti veliki kurac medju sisama... Stiscem ga sisama dok ih ti jebes i ja plazim jezik prema tvojoj kiti... Lupis me kitom par puta po jeziku, vratis ga medju moje sise i nastavis ih jebati...

thor24zg: Pomaknem se malo naprijed i zabijem ti ga u usta i počnem ti ga nabijati duboko u grlo, sliniš jako po njemu.. Onda ga odmah vraćam među sise da lakše klizi... Mmm... Jebem ti sise, a d**gom rukom ti žestoko trljam i prstenjačim pičku...

hotsandra94: Stenjem i uživam dok mi jebeš cice i napadaš mokru pičkicu... Mmm... Vidim da ti se ovo svidja šefe, čini mi se da ćemo ovo raditi svaki dan na poslu...

thor24zg: O da. mislim da će posao trpiti Sandra...Želim ti razvaljivati rupice svaki dan.... Sjednem se na stolicu, - “Dolazi ovdje, sjedni na kurac!” Gledam te pohotno i nadrkavam kurčinu...

hotsandra94: Mmm... Ustajem i dolazim do tebe... Prvo se lagano okrećem i plešem guzom ispred tebe i namjerno dodirujem tvoj kurac guzom... Kasnije se okrećem i sjedam na tvoju tvrdu kurčinu, sa sisama koje ti zabijam u lice... Krećem te jahati i stenjati dok sam na tvom tvrdom kurcu...

thor24zg: Mmm...čvrsto te držim za guzu dok se nabijaš... Cuclam ti sise i grickam bradavice i zabijam ti prst u guzu... “O da, jaši kurčinu svoga šefa, mala... Možda dobiješ koji slobodan dan”

hotsandra94: “Mmm... Jebi me šefe... Znam da ćeš mi sve dati samo da stalno jebeš i posjeduješ mene i moje rupice... Jebi me u guzu, znam da uzivaš u tome - pisao si mi o tome puno puta i sada mi to i radi...”

thor24zg: Podižem te sa sebe i naguzim te preko stola, zabijem kurčinu u guzu, hvatam ti obje sise koje skaču na sve strane dok ti razvaljujem guzicu... Mmmm... Rukama ti širim guzove da još bolje vidim kako kurčina ulazi u dupe... “Voliš šefovu tvrdu kurčinu u guzi?”

Hotsandra94: “Daaa... Jebi me jako šefe... Volim biti nagužena preko stola i dobro izjebana...”

thor24zg: “O da droljice razvalit ću ti dupe da ti se osvetim za svaki put kad si došla u ured dražiti me sa tim sexy odjevnim kombinacijama!” Mmm... Jebem te jako u guzu, držim te čvrsto za bokove i brutalno nabijam..duboko i brzo.

Hotsandra94: “Aaahhh... Osjetim te tako duboko... Aaaahhh... Jebi me još... Kazni me... Izjebi mi guzu... Želim da osjetim tvoju kitu još dugo u guzi... Raširi me jako...”

thor24zg: Vadim kurac van i zabijam oba palca u guzu i vučem u suprotnom smjeru...”Mmm kako ti se raširila guza, droljo...” Ošamarim ti guzove i vratim kurčinu nazad u dupe, lakoćom ulazi u tvoje razjebano dupe... Guzim te žestoko, bez milosti... (diraš pičku?)

hotsandra94: Mmm... Daaa... Razvali me... Daaa.... Volim način kako mi napastvuješ guzu i brineš da me dobro izjebeš.... Mmm... (diram se odavno a sada je vibrator u meni)

thor24zg: “Da, droljo, uništit ću ti guzu svojom debelom tvrdom kurčinom... Stenji ko zadnja drolja dok ti razvaljujem guzicu” (mmm, drkam kurčinu jako je tvrd)

hotsandra94: “Aaahhh... Mmm... Jebi me... Uživaj puneći moju guzu tom debelom kurčinom....”

thor24zg: “Mmm da.... Želiš da ju napunim i spermom?”

hotsandra94: “Da obožavam vrelu spermu u guzi ali i po cicama...” (izaberi :*)

thor24zg: “Svršit ću ti duboko u dupe da bude puno sperme, a zatim ću te samo nastaviti guziti dalje. Mmm, kako će kurac kliziti lakoćom unutra i van.”

hotsandra94: “Mmm....Daa....”

thor24zg: “Mmm.. Daa?...Želiš to droljice? Da te razjebem u guzu punu moje vrele sperme...”

hotsandra94: “To volim... mmm... Svrši mi u guzu...”

thor24zg: O da... Osjetiš u guzi kako kurčina pulsira dok se jaja prazne, dok ti punim guzu do vrha svojom spermom...

hotsandra94: Daaa.. Napuni me... Želim da osjetim vruću spermu u svojoj guzi i kako se sliva i izlazi iz nje...

thor24zg: Nastavljam te brutalno guziti, kurac je još uvijek tvrd. Ohhh...kako kurčina klizi, razvaljuje ti guzu! Mmm, jaja lupaju po pički dok nabijam duboko u guzu svojom tvrdom kurčinom. (hoću da guraš prste u guzu sada i zamišljaš da te jebem jako)

hotsandra94: Daaa...Mmm... Razvaljuj mi guzu... (vibrator mi masira guzu dok si trljam picu)

thor24zg: Uhh kako volim drolje koje ga vole tako primati u guzu. Želiš moju tvrdu kurčinu još jače i dublje? ( mmmm kako bi ti ga volio zabiti sad u dupe i slušati te kako stenješ dok te guzim)

hotsandra94: Daa...Mmm... Jebi me jače...

thor24zg: Ufff nećeš moć hodat, droljo.. Raspast će ti se guza koliko žestoko nabijam... Mmm razvaljujem ti guzu kao da te silujem (zamisli da sam tamo kod tebe, u doggyju si, vibratorom masiraš picu dok te ja guzim žestoko i mijesim sisetine) Svršila? ;)

hotsandra94: Svršila da :* Nadam se da si i ti :*

Kisses

Sandra