Proslo je godinu dana od naseg poslednjeg  vidjanja. Iako sam izgubio kontakt sa njim,nadao sam se da cemo se opet  vidjeti. Ulazio sam cesto na romeo da provjerim da li me ceka neka poruka u nadi da ce me on pronaci.  Tog dana čekala me je poruka ˝Jel znaš ko je?˝  Nadao sam se da je to bas on, ali nisam bio siguran.

-Pretpostavljam,ali nisam bas siguran. – odgovorio sam mu

-Pa na koga pretpostavljas? – pitao je, na to sam napisao samo  ˝S?˝ Na to mi je potvrdio da je to on, nastavili smo komunikaciju i ponovo razmjenili brojeve telefona da bi se mogli lakse naci.  Rekao je da ce da mi se javi kada bude mogao da se vidi sa mnom. Prolazili su polako dani, ali polako sam poceo da gubim nadu da cemo se uopste vidjeti. Sjećam se taj dan mu je bio rodjendan,  cestitao sam mu. Ubrzo je stigao odgovor gdje se samo zahvalio. Bio je hladan,  nezainteresovan za bilo kakvu dalju komunikaciju.  Poslije par sati stigla mi je poruka. Iznenadio sam se kada sam vidio da je od njega. Pitao je ˝Hoceš li da se vidimo?˝ - Naravno dam sam pristao,dogovorili smo se na isto mjesto od prosle godine. Spremio sam se i posao da se nadjem sa njim.  Izasao sam iz autobusa i polako krenuo prema njegovoj zgradi. Priblizavao sam se polako,a on me je cekao  kod  nekog grmlja  pored neke zgrade. Poslao mi je poruku da ga pratim samo. Polako sam isao iza njega i usao u neki ulaz od zgrade. Penjali smo se stepenicama, dosli smo do poslednjeg sprata. Morali smo da preskocimo na krov. Prvo se popeo on,a zatim mi je dao ruku da mi pomogne da se i ja popenjem. Konacno smo bili sami, ja i on poslije punih godinu dana. Ljubili smo se dugo, jako me je zagrlio i tako smo stajali neko vrijeme. Ljubio mi je vrat i stiskao me jako za dupe, ja sam ga takodje hvatao za dupe. Skidali smo majice jedan drugom,ja sam presao da mu grickam bradavice, on je uzdisao. Glavu mi je gurao rukom prema dolje, spustio sam se na koljena. Poceo sam da mu grickam malo kitu preko sorca koja se vec dobro nazirala. Rukom me je pritiskao prema njemu. Zubima sam mu skidao sorc i ispred mene je ispala prelijepa kita. Odmah sam ga stavio u usta,nisam odmah mogao da ga progutam cijelog. Dudlao sam mu glavic,a onda sam poceo cijelog da ga lizem. Krenuo sam da ga stavim usta a on mi je odmah nabio  skoro cijelu kitu u usta. Suze su mi krenule na oci,a ja sam se trudio da ga progutam sto vise, ali brzo sam ostajao bez vazduha pa sam poceo da se gusim. Dao mi  je malo prostora a zatim opet nabio usta. Sada je usao cijeli usta, gledao sam ga u oci dok mi je nabijao kitu u usta, Poceo je da me jebe,a ja sam se u jednom trenutku zakasljao. Odjednom sam osjetio spermu u svojim ustima, svrsio je.

- Gutaj sve – rekao mi je, poslusao sam ga i sve progutao.  Nastavili smo da  smo da se ljubimo, ubrzo je njegova kita opet postala tvrda.  Prisao je prstom mom cmaru i poceo lagano da se igra sa njim. Uzeo je malo lubrikanta i namazao na cmar.  Krenuo je lagano da mi gura glavic, iako je isao polako mene je boljelo.  Izvadio ga je  malo, a zatim ga opet vratio i nabio skroz do kraja. U stomaku me je bresjekao bol, stajao je tako neko vrijeme u meni dok se ne naviknem na bol.  Cim je bol prestala nastavio je da me jebe u misionarskoj pozi, ljubio me je dok me je jebao.  Poceo je da me jebe sve jace , a bol je polako nestajala. Prepustio sam mu se totalno i uzivali smo.  Jebao me je tako neko vrijeme, uzdisali smo. U jednom trenutku je stao.

-Moram da stanem da ne svrsim. – rekao mi je, promjenili smo pozu a onda je poceo u dogi da me nabija. Opet  se vratio onaj bol,ali prepustio sam mu se, govorio sam mu da me jebe sto zesce. Ubrzavao je jos vise a onda je usporio, osjecao sam kako izbacuje spermu u moju guzu. Ostao je tako u meni dok se nije spustio skroz i ispao. Ja sam drkao svoj kurac i ubrzo sam i ja poceo da svrsavam.  Ne pamtim kada sam toliko sperme izbacio. Legli smo jedno pored drugog i samo se gledali. 

Nakon toga vidjeli smo se samo jos jednom ali tog puta se nista nije desilo osim jednog strasnog poljupca. Evo proslo je vise od 5 godina otkako smo se poslednji put vidjeli. Ja se i dalje nadam da cemo se vidjeti opet nekad i  da cu opet dozivljeti  to nezaboravno iskustvo koje sam dozivio samo sa njim.