Jagode i šlag

Uzmem jutros pola kile jagoda da nešto slatko smutim kad dođe brat sa malom za praznike, i setim se jednog provoda sa tim voćkama pre desetak godina. Baš su bile te prve jagodice, mlade, među njima dosta sitnih, malo kise i nisu nešto za jelo, uglavnom završe u kolačima.


Te godine uselim se kod Momčila jer me je molio dugo, a kad je ušao u novi stan i sproveo me po lepim sobama, više nije bilo smisla da odbijam. Oboje smo završili fakultete i već ozbiljno radili, on u svojoj struci, a ja u početku sve i svašta. Njegovi imali para ko pleve, a on jedinac. Kupili mu stan, auto, i nije to koristio da se kurči i previše juri okolo, samo je imao onaj stav kako je iznad ostalih, i često bi kad popije bio malo nadmen. Brzo bi ga prošlo i dobro je znao je da je meni najdraže zajedničko što sami steknemo, pa je bio miran jer pored mene nije smeo ni na mene da rasipa, nisam na to navikla. Maštala sam da mi dečko bude poput ćaleta, valjda to sve devojke rade jebiga, a moj je umeo ama baš sve po kući da popravi i montira od cevi do crepova, čak i poneko jelo da skuva. Momčilo nije bio od takvih, keva ga je dosta razmazila, a ja nisam planirala da mu budem kućna pomoćnica bar dok to ne potpišem, a činilo mi se potrajaće.


Nije mi bio problem da sredim stan jer prvo ja nisam mogla da gledam nered, ali za kvar u veš-mašini nisam htela da zovemo mog oca, već je u godinama i uživa u penziji, a i mogao bi Moma malo da zapne da vidi o čemu se radi. Bio je vikend i malo sam pospremila, usisala dnevnu, spremila mu vruću kafu kad se vrati iz subotnje smene, a na sto stavila par činijica s mladim jagodama. Dok nije stigao otišla sam da sredim i sebe, pustila neku muziku i dugo se kupala, izdepilir ala se, baš me uhvatio neki lep mood i nada da će pasti i neki seks ako bude raspoložen, a uglavnom je u poslednje vreme bio umoran i nervozan.


Izašla sam iz kupatila, a on čim je ušao nagnuo onaj lonac kafe pa se nasmejao. Uh luče, sve se sija, kad si sve stigla ovako da izglancaš? Pitao me je, pa me nežno poljubio. Obukla sam njegovu majicu koja je meni bila kao tunika, a ispod nije bilo gaćica. Zagrlio me je oko struka kao da će me podići na sebe, ali uzalud sam se nadala da će me malo opipati. Okrenuo se i zamolio da ne zamerim što mora pratiti prenos utakmice u 4, odmah pali TV jer je već zakasnio. Ja se ohladila, to će sad garantovano trajati 2,3 sata. A veš-mašina, Momo? Pitam ga skenjano. Ej doće Đuka, rekao sam mu, jebga ne umem ja s tim,pa će on videti, čuli smo se jutros al tek je slobodan popodne.


Švrljala sam okolo dok je on pojačavao ton na televizoru, donela mu i pivo. Volela sam da ga iznenadim, a njemu je prijalo. Sigurno je zaboravio da ja znam da mu je sutra rođendan, a planirala sam da mu napravim tortu sa onim jagodama.


A ko je Đuka?pitam ga dok sedim već i ja i buljim u taj ekran. Ej ma neki lik iz osnovne, kaže, išli smo zajedno do sedmog pa je ponavljao,baš loš đak bio, ne verujem ni srednju da je do kraja završio,jedino voli ko lud te uređaje i to odlično ume da pronađe kvar,kako nisi čula za Đuku majstora jebote, ceo grad ga zove da im nešto popravlja?!i ne traži puno,ono,koliko mu daš, siromah šta će, ne zna on ni prave cene, a moji matori ga uvek i počaste pa se usput i najede i eto ti, svima dobro!


Smorila sam se od sporta i povukla se do svog kompa u prostoru iza kauča u toj velikoj dnevnoj sobi kojoj se sećam svakog kutka i dan danas. Utakmici nije bilo kraja, a drugarica mi je slala neke fotke kojima sam se smejala da mi prođe vreme, kad je neko pozvonio na vrata.


Odmah sam pomislila da treba da navučem bar neki šorc i nazujem papuče,ali me je zbunio.Taki,luče, otvori molim te, ne mogu sad da ustajem, sigurno je Đuka! Otvorila sam vrata a ispred mene je stajao grmalj od skoro dva metra,doduše mršav, taj Momin lik iz osnovne,a kao da je deset od njega stariji, smoren od tog terenskog rada,pocrneo, nagoreo i čupav. Imao je čudne svetle oči koje su mi bile malo jezive jer mu je koža bila skroz tamna.


O Đuka brate,povikao je Moma ne ustajući.Taki, daj mu pivo,sedi malo Đule. Čula sam da je progunđao da žuri. Ma sedi popij jedno,neće veš-mašina da pobegne, izgleda je krepala! Ja uopšte nisam čula Đuku od tona na Tv-u, a on je mirno seo na stolicu za stolom iza kauča. Drugarica je i dalje pisala poruke a bilo mi je neprijatno da ovog ostavim da blene u praznu tačku pa sam ga pitala hoće li kafu.Nije hteo, i vidno se postideo kada je prešao pogledom po mojim golim nogama. Brzo sam ih podvukla pod radni sto,i brzo otkucala drugarici poruku na kompu da nam je stigao majstor pa zato ne odgovaram.


Ne znam šta mi je bilo da od te neprijatnosti moje i njegove uzmem jednu činijicu s jagodama. Ponudila sam i njega ali je i to odbio. Moma je nešto zaurlao na nekog igrača na tv-u, a meni je već bilo dosta. Sela sam na kolena na svojoj stoličici, i malo razmaknula svoje međunožje bez gaćica. Đuka je pogledao između mojih nogu,pa u kauč gde je sedeo Moma okrenut leđima. Ja sam gledala u Đuku kao da Mome nema u stanu. Razmicala sam noge sve šire ali pazeći da ih obe zadržim na stolici.


Pojela sam nekoliko sitnih jagoda,kada je prestao da me gleda. Verovatno ima ženu, decu, ko zna šta sve.Dok je gledao u tepih, više nisam izdržala, došlo mi je da izvedem nešto šokantno i da sve sjebem samo da se nešto promeni. Prinela sam jednu veću jagodu među noge i promrljala je po vlažnom klitorisu. Đuka je virnuo krajičkom oka, pa opet u tepih. Prekrstio je noge i menjao boje na tamnom licu kao da gori ovaj put bez sunca. Nije primetio kada sam poludela i gurnula jednu veću jagodu pravo u picu. Pa još jednu manju.I još dve. Nameštala sam ih unutra mešajući na stolici ali sam malo stegla mišiće tako da mi ne ispadnu. Zgrabila sam još 5,6 sitnijih, jednu brzo pojela a ostale nabila unutra, ni sama ne znam gde su mi stale kao da su se samlele.


Počela sam tako ispunjena ubrzano da dišem kad me je pogledao. Na tv-u se derao komentator kao da mu uvrću jajca,a ispred tv-a Moma se žestio i nervirao valjda što omiljeni tim gubi. Đuka je gledao u praznu činijicu u mojoj ruci,a od tog pogleda su mi se već i bradavice stegle kao da ću čitava pući. Pogledao me je čudno kao da se pita gde su jagode.Malo sam raširila noge, uzdigla se i pokazala mu. Dve jagodice su okrenute zelenim dnom virile iz moje rupice. Unervozio se,kada sam ustala pažljivo ka Momi. Đuka me je gledao razrogačenim pogledom gutajući kao da mu kreće voda na usta.


Taki, pokaži samo majstoru gde je mašina i kako radi,pa će on to...Dobacio je Moma ne gledajući nas. A do kupatila je stajalo tri stepenika,bilo je malo izdignuto kao i kuhinja. Ovde će ispasti sve jagode iz mene dovraga, srećom Moma ne gleda u tom pravcu. Napravila sam prvi korak oprezno na stepenik,a jedna sitna se odmah iskotrljala. Pogledala sam za sobom a Đuka je uhvatio jagodu u šaku, krenuvši za mnom.Već je dobro nagađao šta ćemo sve da popravljamo.


Ušao je za mnom u malo kupatilo, a od njegove visine učinilo mi se da je kupatilo manje nego što je bilo ili mi se on naglo približio.Bila sam u pravu,malo me je pogurao svojim telom, a naspram njega sam bila malena kao metar i žilet. Pokazala sam mu veš-mašinu bez reči, stežući donje mišiće u mukama da mi voće ne ispadne. Prislonio se na mene dok su mi ruke ostale na mašini, okrenuo lice i ugledao ključ u bravi s unutrašnje strane. Pogledao me je s nežnim a jako bezobraznim osmehom i brzo okrenuo ključ.


Podigao me je kao pero i spustio na poklopac veš-mašine tako da sam mu bila nagužena. Jagode su već vrile u meni od ovog naboja i ludog uzbuđenja. Raširio mi je noge na hladnom poklopcu i osetila sam vrh njegovog nosa u blizini anusa. Posegao je za jagodama koje je grejala i oblivala unutrašnja centrifuga. Lizao me je dugo, vadeći jednu po jednu i pauzirajući da je sažvaće dok me njuši i mazi nosem u usnama. Nikad nisam jeo ovako slatke i vruće!,bilo je jedino što mi je rekao.


Par manjih koje nije mogao jezikom da pohvata u meni sam naponom mišića istisnula u njegova usta dok je uzdisao i sladio se jagodama ispaljenim iz pice. A onda je promumlao i ostavio me tako naguženu,hvatajući neko crevo iza veš mašine. U transu nisam ni videla šta mu radi,drmao ga je i gurao kao da će odvaliti i mašinu i zid. Dao mi je znak da je uključim.Spustila sam se na pločice,natrpala gomilu veša koji je čekao nedelju dana i pritisnula dugme. Đuka je motrio onim budnim majstorskim pogledom, kada se konačno pokrenula iz mrtvih kao da kašljuca i negde zapinje.


Nije obraćao pažnju već me zgrabio i ponovo podigao, ovaj put do pola, oslabađajući iz svojih pantalona nešto što nisam mogla ni da zamislim. Okrenula sam se da vidim a kurac kao malj bio mi je naslonjen na leđa, umalo nisam zajecala od samog pogleda. Ili sam poludela ili mi izgleda triput veći od kurca mog dečka. Ako mi ovo bude ušlo,Momu neću ni osetiti bar godinu dana. Nabio mi ga je odmah majstorski i bez čekanja istom silinom kao što je ono crevo podesio u mašinu. Kontala sam da je četvrtina te kurčine mogla ući u mene kada je krenuo da me trese njime kao da me neko bije iznutra a unutra ga vlaže moji sokovi od jagoda. Rasturao me je kao da nije jebao godinama,držao me oko struka ogromnim rukama i prilepio me na sebe da me što bolje jebe dok se tresem oživljena kao mašina uz koju me je sabio. Mašina je krenula da radi ravnomerno bez kašljucanja dok smo se ludački jebali,svršavala sam burnije nego što sam ikad sanjala da je moguće i mislila da će mi glava u jednom trenutku otpasti od tolike količine ekstaze u poslednjih deset minuta, a Đuka je odjednom samo iscureo u mene,mumlajući i dahćući preglasno, što se nije nikako moglo čuti od brundanja veš mašine i spolja one pojačane utakmice.


Spustila sam se da ostatak njegovog šlaga oližem,a on me je gledao začuđeno i oduševljeno kao da mu neko prvi put puši. Nije bilo vremena da to uradim pošteno i da mu se odužim,a on je to zaslužio više od bilo koga. Što se mene tiče,diplomirao s desetkom!


Izašao je iz kupatila govoreći nešto Momi što sam opet jedva čula. Al je popravi na brzinu Đuka,ne pričam ja džabe svima da si ti najbolji!jasno sam razumela Momine reči i vukla se izjebana lagano niz stepenice. Radi kao nova,rekla sam, više za sebe,niko me nije čuo. Momin tim je vodio pa je bio presrećan, sav u znoju od piva i navijanja. Razmenio je još neku sa Đukom kada je ovaj samo nestao iz stana. Moraš platiti čoveku,dosta je tu bilo posla,tebi je izgledalo kratko ali mogu ti reći da se namučio...rekla sam mu nešto kasnije kad sam se smirila.


Za poslednji Momin rođendan koji smo proslavili zajedno dobio je tortu bez jagoda. Nije mario. Radovao ga je povoljan rezultat utakmice.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ludo

Korisnik

Djuka mu je ime ili nadimak od prezimena?

Korisnik

Kakva si ti željna kurvica, baš bi volio da te sretnem pa da ti se mojim monstrumom od 3cm osvetim što si takva prema Momi Angel

Korisnik

Hvala svimaaa od petica do jedinica!****** @twinkink5193 vreme je da i ti pocnes! @Basi, ucila od (naj)boljih,. Smile Pisacu kad se nesto zanimljivo desi ili me podseti na neku seksi epizodu iz zivota! Hvala svima na lepim recima u porukama,ne stizem svima da odg.samo ponekima kad ima vremena ili me bas odusevi nastup. Grin Jedva cekam vase nove price, navukla sam se na citanje prica! Wink

Korisnik

savršeno napaljujuće...ekstra

Korisnik

Ludo!

Korisnik

Opasna priča Wink

Korisnik

Super prica!

Korisnik

Bravo.

Korisnik

Umutila kako valja Wink