Bar je bilo ludo stići dovde

Znam, znam, nije trebalo da brisem one prosle price, bat jebiga! Trenutak pesudio, ne verujte trenutku nikada! Ko se seca volim akciju sa dva tipa, ili sa ribom kao ravnopravnim clanom orgije. U prosloj prici pominjala sam vam Nemanjicu, ali ta epizoda se nije ponovila. Dorijan ima porodicu u Zagrebu i posle one trojke odustao je da se vidjamo. Mislim da je i skontao koliko mi prija Nemanjina mlada energija,kao da i mene podmladjuje, a koga i ne bi. Dorijan mi je samo rekao da sam luda i da je puno popio to vece,da  nije znao da me loze trojke,narocito gledanje dva tipa kako sam mu predlozila,a on se zgrozio.
Nemanja je ostao da radi u radnji blizu moje zgrade, svaki dan sam odlazila tamo posle smene, ali smo komunicirali normalno:Daj mi hleb i cigare/Izvoli&hvala. Ponekad bih mu malko namignula a on jadnicak sav se zacrveneo. Primecivala sam iz meseca u mesec kako mu raste kosa,ma gledala sam u sve sto mogu da snimim, zelela sam ga ponovo,videla sam sta krije i to se bas i ne propusta ako si iole pametan. Uvek bih ga uhvatila kako guta celu saku onih m&m’s bombonica pa sam ga zajebavala da se drogira kad nema musterija,a jednom ih je skoro ispljunuo kad sam ga napala odmah sa vrata.
Idem sve nesto okolo da ga odmamim bar na neku pus pauzu kad nema guzve,i tako uspem jednog dana u februaru. Kisa je taman stala a mene cekalo posla i posla. Kod nas u Sremu bila je gadna oluja i zalila sam mu se kako posle posla jos moram kod mojih da sklanjamo sav cirkus od otpalih i polupanih crepova i granja. Slusao me je kao dete, sto i jeste za mene,ja skoro 40 a on tek 20 leta. Nije znao da pricam o kuci pored moje zgrade dok mu nisam objasnila,a on povikao da ce doci on da mi pomogne. Ajd dobro kad se nudis,neckam se ja kao a vec ga zamisljam kako se saginje s tom lepom guzom i gleda me okicama dok se zezamo i smejemo preznojeni od lopatanja tog krsa. Kazem mu da svrati sutradan,i kaze on super,taman smo oboje prva smena.
Spremila sam pivo i neke pogacice i cekala ga. Kad je usao sve mi je licilo na ono vece od pre par meseci s Dorijanom. Pa sta ima, kako ti je decko, pitam ga. Nismo vise zajedno, objasni mi i pokunjio se malo, nisam htela da ga pitam sta se desilo. A onaj tvoj prijatelj….?upita me, a ja se nasmejem.Svaki pokret od one noci mi se vrati u secanje. Dobro nas je izjebao a, otme mi se iz usta, ne mogu da izdrzim, A Nemanjica odmah porumeneo i spustio pogled. Nemoj se plasiti, nece ponovo, zauzet,je, ima decu! A ti i ja smo slobodni… Primaknem mu se malo na stolici i stavim ruku na njegovu butinu. Visok je kao jablan a tako nezan kad se postidi,zelja svake klinke, mislim.mora da je romantican, tako tih, samo se nesto snebiva pa me odjednom pogleda ali nista ne podeli, kao da kuje nesto sam za sebe u toj glavici.
 Popili smo po pivo i krenuli na posao. Kad smo dosli kod mojih tata me je docekao na kapiji,gledajuci cudno u Nemanju,a iz ociju sam mu procitala “Tanja ovaj moze sin da ti bude”. Odmah sam ga spopala da nam nadje metle i lopate,a on stajao naslonjen na kapiju kao da je sve vec odradjeno. E duso, stigla si, oglasava se i moja majka sa stepenista. Eto vidis sve smo sredili,tata ti je bio vredan cak je i Nebojsu (mog brata) angazovao da uskoci! Nemanja me gleda razocarano i smeska se,a ja pizdim.Sad ce mi otici, uzalud sam ga zvala,nasla bar taj jedan razlog da provedemo vreme zajedno. Mama nas je pozvala na kafu ali sam odbila,i vratili smo se u moj stan.
Hoces bar jedno da popijemo jos,pitam ga, a vidim da pocinje kisa i to me spasava,mozda ce ostati duze. Ma moze i dva, kaze moj Nemanjica pa pogleda dole,stidi se sto bi ostao. Ja to kao ne primecujem,zovem ga da sednemo na krevet umesto stolica. I sad mi lepo priznaj,vreme je, kazem mu,on me mrko pogleda. Koliko onih klinki luduje za tobom,a? On se snuzdio, kao da ga zajebavam. Nije mnogo,kaze,otkad pola grada zna da sam imao decka.Pa sta fali sto znaju,zajebavam ga, ribe se loze na to, bar ja…. Smeska se jer zna. Uzdahnuo je pa krenuo kao da se opruzi po krevetu i setio se da je prerano.  Duge i misicave ruke u rukavima duksa se ocrtale jer mu je sva odeca uska kako je mrsav,a bas takve obozavm. I Mislim e neces mi sada vise nikuda. Sipam drugo, pa trece, pijuckamo i pricamo, malo se oslobadja,prica mi o nekoj devojci posto me je zanimala proslost, zajebavam ga sto ga je ostavila,mozda nije bilo seksa ili se vec jebavao s momcima?
Ma nije,kaze, bila je dosadna i naporna. Ovako kao ja?! Opet vratim dlanove,sada na oba njegova kolena,a on kao da je malo uzdrhtao,pomerio se od mene kao da ga je nesto zazuljalo,a iz dzepova pantalona su ispale dve kesice m&m’s bombona. Krenuo je da ih sklanja i gura nazad a ja sam ga scepala i vikala da cu mu oduzeti svu drogu,zapravo sam htela i ja da uzmem koju bombonicu, i mozda dodjem do one njegove slatke kozne lizalice.Ali mi se oteo i vikao da prestanem da ga golicam.
Uskoro je otisao cim je kisa stala,bio je umoran od jutarnje smene, ali mi je celo vece pisao poruke,i sutradan i naredne nedelje,kao da se za nesto izvinjava,i govorio mi svaki dan da zovem ako nesto treba,da mu je zao sto nije na vreme pomogao s crepovima,itd.Pa dobro zvacu te da kacis zavese, peglas, brises,sta ti se najvise svidja?zezam ga, a on je uporan, obavezno zovi nemoj me zezati,zivis sama i uvek nesto zatreba.
Shvatila sam to kao da bi ponovo dosao i smislila da ga zovem da okrecimo stan.Jesam to planirala ali tek na leto, i to ne da izrabljujem mog Nemanjicu,samo da se pojavi na opet neko pivo-dva. Resila sam i malo da se sredim,uglavnom na putu od posla do kuce uvek budem smorena i obicna,a sad je bila subota, lepo sam se naspavala,sa ponekim vlaznim snom o njegovoj velikoj lizalici koju nisam okusila mesecima. Okupala sam se i raspustila kosu,uvukla se u haljinu bez dekoltea ali nesto iznad kolena.Da ne budem bas na izvolite,ali ne ni kao casna sestra.Znamo se ja i Nemanjica,jos jedan dodir onako po kolenima i gotov je.
Dok sam ga cekala terasu je obasjavalo sunce a ja se unervozila kao da ga nikad nisam videla ranije i drmnula sama jedno pivo da me prodje neka bezvezna trema.Onda se smrklo i opet krenula kisa,srecom nije bilo jako hladno i ostala sam na terasi,obavestila ga porukom da mi se pridruzi, vrata nisam zakljucala. Dosta je zakasnio i malo sam se vec ohladila,mrzim kad gubim vreme cekajuci na nekoga.Zatekao me je kada sam vec zaspala na krevetu. Kleknuo je nezno pored mojih nogu i pomazio me po ramenu.Polako sam se budila na taj dodir,zelela da me odmah uzjase,iskida svu odecu sa mene i vrati me u zivot onim kurcem kao izvinjenje zbog kasnjenja.
A on je bio tako nezan.Kad sam otvorila oci pruzio mi je bombone u ruci. Imas pivo na terasi,sapnula sam,kulirajuci ga.
Pridruzila sam mu se kada je vec skroz pao mrak.Bio je jako fin,izvinjavao mi se sedam puta.Najpre ga je gazda zadrzao u radnji,a onda su mu i kod kuce nesto srali i rekao je kako jedva ceka da skupi pare za onaj faks sto je planirao i da ode iz grada. Pa sta cu ja bez tebe,koga cu da zajebavam?pitam ga, a on mene pita kada krecemo sa krecenjem. Ozbiljno mislim, kaze,tu sam da pomognem. Stvarno mali ima veliko srce. A i jos ponesto… ima veliki lep kurac koji mi mnogo vise treba od bilo cega!
Skontao je da nema nista od krecenja,pa mi se hvalio kako ume stvari da popravlja,da je uz oca naucio dosta toga. I ja sam uz mog naucila, tako da mi za to ne trebas!kazem mu i pogledam ga drsko, i ocekivano je pitanje A ZA STA TI TREBAM. Znas ti….ostala sam te zeljna.Izgovorila sam ovo sasvim tiho,sad ja u njega nisam smela da gledam. Srecom bilo je mracno i samo to mi je olaksalo da ga ne gledam u oci. Znam, rekao je, a trebas i ti meni. Tada sam ga pogledala i varnice su se sudarile. To nesto sto nas je vuklo i sto nismo mogli da pobedimo.
Nisam to ovako planirala,sigurno ne na terasi.Februarska noc je hladna i kad je dnevna temperatura iznad 15. a ja u haljini,on u kratkim rukavima. Ustao je,a za njim i ja. Vec nas vidim na krevetu,zurno koracam sa terase unutra,ali vidim da on zastaje. Samo mi se priblizio i povukao me za ruku.Ne ides nikuda….sapnuo je i okrenuo me ledjima.Otkopcao mi je haljinu i gurnuo hladne ruke prema mojim sisama koje su htele da iskoce iz grudnjaka.Grejao je dlanove na mojim bradavicama,sve tvrdjim kao klikeri,valjao mi sise u rukama gurajuci se sve vise ka meni dok se nisam zalepila za vrata koja smo telima zatvorili. Zasto hoce da me jebe na ovoj hladnoci kad je unutra kao u raju. Nemam pojma,samo mi prija sve sto mi radi. Svukao mi je haljinu do struka,sise su mi vec ispale napolje.Donji deo je podigao gore,uvlaceci ruke do gacica da njih povuce u suprotnom smeru.Kao da nije on,onaj fini decko iz radnje,fini tih decak sa cokoladnim bombonicama. Osetila sam kurcinu kada se prislonio na moju guzu,pulsirao je zivotinjski kao da ce me rasporiti.
Nabio me je na vrata tako da su mi se sise zalepile za hladno staklo.Zaboravila sam kako je to napaljujuc osecaj.Ne znam da li me je uzbudilo vise to ili kruzenje ogromnog kurca blizu mojih rupica.Negde je izmedju dve rupice,trlja se glavicem po mojoj najezenoj kozi. JEBI ME NEMANJA, vrisnula sam. A on mi ga ugurao posteno,cula sam samo ubrzano dahtanje kao odgovor na moju komandu.Fino mi je uvalio kitu do kraja.Pulsirao je u meni isto kao moja picka oko njegovog vrelog macana.Boleo me je njegov obim,a tako je ugodan osecaj sto me citavu ispunjava,cini mi se kao da mi picku prilagodjava svojoj velicini i moze s njom sve,siri je i pumpa iz raznih uglova. Zastao je da skine majicu i bacio je besno nekuda iza sebe kao da je bacio sa terase.
Osecam se kao rascerecena zaba koju je ona oluja zalepila za terasna vrata. Nemanja mi ga zabada brzo i kruto kao da nesto sece unutra,dahcemo kao da se borimo za zivot,nestaje nam vazduha,a staklo vrata zamagljuje izludelo disanje dok se propinje sve jace i dublje u meni kao da mi meri dubinu,produbljuje,istrazuje,ceo naleze na mene svom tezinom,osecam da ce me ugusiti njegove ruke na vratu. Secam se kako to volis,ovako te je karao Dorijan! cujem ga. A jeste i tebe ,mali moj! Odgovaram,reci su mi isprekidane dok me i dalje stiska i ne pusta,niz noge osecam slicavajuce kapi,procurela sam kao busan krov,natopljena sopstvenim sokovima.U meni pliva,u ritmu kise,kruzi,siri me,tresem se u orgazmima i sada bih vec pala da me ne pridrzava,a jos ga zelim i nije mi ga dosta.Sise me vec bole pritisnute kao palacinke dok bradavice saraju po staklu gore dole dok me trese i navlaci na svoj debeo cvrst kurac.
Srecom,nije bilo opasnosti da svrsi u meni.I jedva sam cekala osecaj da se izlije i pomesaju se sokovi razliveni po mojoj kozi. Tresao je u mene dugo, erekcija mu je jako sporo slabila. Tanja, Tanja… bas nije znao onaj sta propusta!rekao mi je bezobrazno,odnoseci me iznemoglu u sobu na svojim rukama. Poljubila sam ga u obraz,a on se slatko nasmesio i namignuo kao ja njemu svih onih dana posle smene. Moracu da idem za par minuta,ali me zovni za… krecenje,haha!veselo je dobacio na putu ka kupatilu. Dok se na brzinu tusirao,pokupila sam nasu odecu sa terase.Ukrala sam mu sve bombone i sladila se uz pivo, zavaljena gola na terasnoj stolici dok se nisam smrzla.  Od kuce mi se javio u tri nocu kad je skontao da su dzepovi ispraznjeni, a ja mu poslala niz smajlija sa jezicima:
Nemanjiceee, neki delovi mene su ostali gladni!…
*********************
Oprostite mi greske u pisanju! Da se razumemo,ja volim da citam iskljucivo razgovetne i citko napisane price,kad ima gresaka ne razumem recenicu pukne mi zivac i prestanem,jako me to nervira! A imam i onaj momenat kurcobolje kad mi je bitno da samo zavrsim sto pre,da ne zaboravim valjda sta sam imala na umu jer sam malo senilna!U svakom slucaju nadam se da ce biti jos zanimljivih prica sa Nemanjom,i da cemo ponovo naci i decka!
Ne stizem da odgovaram na hiljade poruka,kome se svidi opali neki glas i ostavi koment, bicu srecna! Hvala,
Voli vas T!

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Sve pohvale za pricu, treba ti jos nekoliko veoma perverzanih dozivljaja, sta bi tek iz toga moglo sve da se napise Smile

Korisnik

@hedonista44 Nije tako preciznog datuma, ali održavamo formu. Smile Burgije i fantazije, hvala na saosećanju i savetima.

Korisnik

Nije ni Ruma više upmalā palanka kad se ovakve stvari dešavaju u njoj. Mislio sam da je vrhunski dogadjaj u Rumi vašar , ali sad vidim da ima I drugih zanimljivih dešavanja. Wink

Korisnik

Najbolji deo ove priče je ova iskrenost na kraju gde pucaju živci počinje nervoza i gde se pojavljuje bol u kurcu a i javlja se Alchajmer. Nastavi da pišeš i dugi put predji u prostoriju gde je prijatnija temperatura.

Korisnik

Zadnji deo price ispod zvezdica, je najzanimljiviji deo.Dopada mi se bar deo realnosti u njoj...senilna sam,mrzim ovo, ono a posebno damska kurcobolja i nerviranje sto ide uz 40te godine :)))

Korisnik

Thank you!

Korisnik

Svideo mi se način na koji si opisala da želiš da mu se približiš, našao sam to kao simpatično i sexy. Baš onako kako to žene rade, ono što žele to i dobiju. Takođe su mi se svideli opisni pridevi i metafore koje si koristila da opišeš situacije, posebno prilikom odnosa. Bravo Smile

Korisnik

Bas je dobra prica, mnogo mi se svideo sam uvod u celu pricu, dao je mnogo vecu dubinu i prikazao tvoj ugao, tvoju zelju i cekanje na pravi trenutak.

Korisnik

Svaka čast,ovo je prava prica za uzivanje dok citas ,a zamisli tek uzivo

Korisnik

Hvalaa Heart