Tри у један - први пут, задњи пут и никад више!

Искреност је бофл роба коју нико више не жели да купи. Не само да је обезвређена и да одавно није више у моди, већ је одбачена, не у запећак, него у смеће . Данас је у моди само се позивати на искреност, а у ствари се фолирати и сервирати људима лепе лажи, тј. оно што они желе да чују.
Ја као здрава и ментално и физички нормална, средовечна жена, нисам у стању да прихватим та нова мерила вредности, па ни контрадикторне личности...Али ми се омакне понекад. Погрешно проценим и то платим, наравно, на свој начин. Но, никад не жалим због тога, јер то сматрам добром лекцијом која ће ме научити памети да следећи пут будем обазривија.
Упознала сам га на једном сајту. Захтевао је искреност и везу на дуге стазе, која ће му пружити више од самог секса. Написао је своју животну причу у једној поруци, која ми је деловала веома искрено. Ево те поруке:
"Cao,
Citao sam tvoj profil i svaka cast za sve sto si napisala. Drago mi je videti da postoje normalne osobe u ovom ludom svetu.
Voleo bih da se upoznam sa tobom. Vise o meni mozes pogledati u mom profilu. Sliku nisam stavio jer mi je bez veze da slikam penis kao gomila kretena od kojih ne moze da se zivi. Sa druge strane, normalnu sliku nisam okacio jer joj nekako nije mesto ovde.
Ne znam sta jos reci. Zivim u BG, zaposlen sam,...
javi se!
Pozdrav,
V....
P.S. Sa devojkama nikada nisam imao problem i nisam ovde dosao zbog bolesnih ambicija. Naprotiv, sponzoruse me ne zanimaju, sex radi sex-a mi nije zanimljiv i hocu nesto malo vise od toga!!!Da bi se postigao maksimum, neophodno je da se uskladi duh i telo!!!"
Рече човек и остаде жив... Одговорила сам на ову љубазну поруку, наравно:
"Sve si ti to lepo rekao i slažem se ja sa tobom da je ovde gomila kretene i kretenki, ali ja ipak želim da vidim kako ti izgledaš (lice, a ne djoka), jer ne može biti ni seksa radi seksa, a ni nešto više, ako nema fizičke privlačnosti. Crvenokosa na profilu nisam JA. Čak ni ove slike ovde nisu moje, sačuvaj Bože da ja slikam sebe tako i postavim ovde da se pali svaki manijak!
I ja sam zapošljena, radim u ......., ali živim u K..... ......... Možda će ti to biti problem...
Pozdrav,
Caca"
Пошто ми је рекао да има скајп, али да нема камеру, наравно да му нисам поверовала, јер гомила манијака на нету тврди да нема камеру, само зато што се крију иза туђих слика на сајтовима. Престала сам да му пишем, па је уследила још једна наоко искрена реакција:
"Cao. Ne mogu da verujem da si me iskulirala samo zato sto nemam kameru. Ja sam ozbiljan covek i kao sto rekoh nisam od onih ludaka kojih je pun net. Poslao sam ti bio sliku da vidis sa kime razgovaras. Ukoliko zelis da vidis jos mojih slika ukucaj jednostavno u google V... B..... i izaci ce ti dosta toga o meni da ne kazem moj ceo CV pa ces i sama videti da je istina sve sto sam ti rekao. Znaci nisam laznjak, nisam napaljeni klinac koji ce da onanise na tvoje slike sa druge strane ekrana. Naprotiv, nemam problem sa devojkama i sa zenama i nikada nisam imao takvih problema vec samo trazim malo vise od obicnog seksa a potrebno mi je da dobijem i malo emocija posto sam rak u horoskopu! Bio sam ubedjen da si i ti u slicnom fazonu sudeci po onome sto si napisala. Zbog toga sam se i vracao na tvoj profi da ponovo i ponovo procitam ono sto tamo pise a ne da bih gledao slike mada ruku na srce gledao sam i njih. Duboko verujem da je za pravo uzivanje u sexu gde pre svega mislim na vise nivoe strasti od obicne fiziologije neophodno jos nesto da bi to bilo to. Evo ti jedan vatreni CMOKIC!!!!!"
Пошто сам господину пребацила линк овог блога, уследила је оваква реакција:
"Uffff kakve vruce price :-) Procitao sam samo neke delove. mnogo mi se svidjaju i veruj mi bas sam se napalio i penis mi je tvrd kao stena :-)"
"Radni naslov je bio Priče za laku noć, pa onda Priče za veliku decu... Znači da sam napisala prave stvari... Uh, baš bih da ga "omеkšam" malo na moj način...
Da li ti je sada malo jasnija slika kakvom snagom emocija raspolažem?" - Питала сам овог љубазног господина, па је уследио још један врућ одговор:
"oj ne smem ni da zamislim kako bi ga omeksavala. Veruj mi da bih te jebao ispred ogledala u kupatilu od pozadi stiskajuci nezno tvoje grudi :-) Ufffff kako sam se napalio!!!!Joj Boze pomozi!!!!!
V....
2013-02-01 15:38:38
Jasno mi je skroz sa kakvom snagom emocija raspolazes :-) Svaka ti cast!!!!!"
И после овакве размене мисли уследила је и размене телефонских бројева. Безброј измењених порука и два пута дневно разговори по сат времена, нежне речи, лепе жеље...и коначно је одлучио да дође код мене.
Узавреле су емоције, лептирићи се разлетели на све стране по абдомену, а нестрпљењу нема краја... И поред тога што ме је разум убеђивао да је овога пута наишао прави човек за мене, чула су ми говорила да ме разум лаже. Сувише је лепо све то звучало да би било истинито. Нисам ја те среће.
Сачекала сам га, одвеле до хотела у коме сам резервисала собу за њега, а онда смо отишли прво на вечеру, с руком у руци прошетали градом и отишли у хотел.
Замишљала сам веома суптилан и креативан приступ вођењу љубави, очаравајућу предигру која би нас довела до лудила и тек онда то нешто "више од секса", што је постало наша поштапалица претходних дана док смо размењивали нежне поруке преко мобилних телефона. Спремно сам дочекала његове усне кад је пожелео да ме први пут пољуби, сва устрептала у ишчекивању излива невероватне нежности и страсти, испреплетених с јаким сексуалним нагоном у нама.
Но, после пар пољубаца, једноставно ме је гурнуо на кревет и бацио се на мене, покушавајући да га убаци у получврстом стању. Била сам непријатено изненађена, али сам оћутала то. Нема везе, дешава се то свакоме, битно је да је он као човек ОК. Ма шта мари, понекад се може палити и на гурање. Прихватила сам игру и после пола сата преузела иницијативу. Моја доминантна природа је морала доћи до изражаја, јер ја другачије не могу да функционишем...и деси ми се тај први излив емоција, не тако снажан као што уме да буде, али се ипак десио. Наставили смо даље са заставом на пола копља, мењали начине и позе, излише се моје емоције и по други пут, али моме партнеру се није догодила иста радост. Зато ћу се овде зауставити у описивању нашег не тако славног вођења љубави, јер ће испасти да се жалим, а у ствари сам ја њега "искористила" сексуално, што ми се никада није десило до сада, али за све постоји први пут, а и много сам га физички измучила, јер се до данас још није опоравио...
Пошто сам му показала град, испратила сам га кући. Растали смо се с обећањем да ћемо се чути и ускоро поново видети. Јавио ми се чим је стигао, жалио се да сам га сломила и да га све боли, али ни ја нисам била у бољем стању, јер сам имала упалу мишића.
Почео је да ми се јавља ређе, чули смо се само једном. Поруке су све ређе стизале. На моју последњу поруку одговорио је од прилике овако: "Емотивно сам потпуно сјебан, јавићу ти се кад се саставим". Прошло је више од месец дана, а он још није дошао к себи и још ми се није јавио. Дигла сам руке од те везе, обрисала број из именика и заборавила тај догађај... Хиљаду пута сам се питала где сам то погрешила?! Сад мислим да знам, да сам поново направила потпуно погрешан избор! Али као што стара изрека каже: "После ј....а, нема кајања!"

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Ako je prica istinita skoro sam isto prosao..znam kako je..sve lepo u pocetku razgovori satima,sex ok,skoro ista prica..i na kraju.. idemo dalje

Korisnik

Greška u odabiru i prevelika očekivanja od jednog laskavca.

Korisnik

Горане, потпуно се слажем са тобом. Angel Heart

Korisnik

РајкаСАрајка, ти си глупача и џабе теби објашњавати у чему је овде ствар...Ти си навикла само да ствар осетиш у устима и да прогуташ.

Korisnik

Ne razumem da li se KraljicaErotike hvali ili žali što tipu nije mogao da se digne na nju ? Očito da je vaš marketing snaž
an , dok vas čovek nije video u reali

Korisnik

Не мора прича бити истинита да би некоме држала пажњу. Ја нисам аматер у писању...

Korisnik

sve pohvale za pricu ..ali sto kazes ,uvek ima neko jebanje na kraju