Sa drugom u London PUB-u

Bila je to jedna dosadna rutinska subota. Po povratku sa posla, smisljao sam kako bi mogao da se zabavim. Nazvao sam drugara koji zivi samo par ulica dalje od mene. Nasli smo se kod mene u stanu, popili par pica, zatim otisli u London PUB. Ni na pamet mi nije palo da ima bilo kakvih sklonosti ka muskom polu. Oboje smo u vezama i imamo dobre ribe, koje zbog posla su odbile da idu sa nama.

U PUB-u se nismo stedeli, popili smo dosta. Otisao sam do wc, on takodje koji min posle. Pokucao je na vrata, i pitao me da li sam dobro. Potvrdno sam odgovorio. Nakon minut dva mogao sam da cujem da on nije ok, usao sam u kabinu da proverim. Sedeo je na poklopljenoj wc solji zgrcen, i rekao je da mu je muka. Pomogao sam mu da dodje do umivaonika da se umije. Dok sam mu pomagao osetio sam njegovu ruku na mom dupetu. Povikao sam sta to radis. Pijan si skroz. On je na to odgovorio, ako zaista zelis da mi bude bolje, moraces mi malo podrkati. Sve je bilo spontano. Alkohol je oboma udario u glavu. Vratili smo se u kabinu i poceli da se vatamo. Izvadio je iz gaca prilicno lep i velik komad. Drukao sam mu dok je on uzivao. Kada je bio blizu vrhunca, rekao mi je da se pomerim, i svrsio obilno sebi na stomak. Sa t.papirom se obrisao. Izasli smo iz wc-a, i nastavili da se provodimo.

Sutradan, kao da se nista nije desilo, ostali smo dobri, kao sto smo bili i pre. Voleo bih u buduce da probam sex sa muskarcem, mozda je podjednako dobro kao i sa ribom. Ali otom potom. Kada se to desi citacete na KZO. Bice to nezaboravna prica!

Kategorija:
Gay erotske priče