Moj prvi muškarac

Priča koja sledi je živa istina, samo su imena promenjena iz čisto etičkih razloga. Oženjen sam, imam porodicu, obožavam žene i, kao i mnogi oženjeni, imam švalerke. Ali povremeno volim sex sa muškarcima. Onako, za promenu. Davno sam se zainteresovao za muškarce i sex sa njima, a za to su "krivi" izvesna Suzana i njen tadašnji dečko, kasnije muž, Gaga. Dakle, ovako je to bilo:

U davna, pradavna vremena, kad je Rovinj još pripadao jedinstvenoj, velikoj i normalnoj državi, Suzana, Gaga i ja smo provodili leta i zime u blizini Fume. Neću navoditi adrese stanova koje su pokupovali naši roditelji još dok smo mi bili u pelenama. Gaga je smuvao Suzanu, a ja sam oduvek bio pridruženi član i uz mene se šlepovala poneka riba. Toliko smo bili bliski da smo ulazili u kuće bez kucanja, tuširali se sa otvorenim vratima od kupatila, presvlačili se bez umotavanja u peškir... jednostavno, bili smo mladi, zdravi, potentni i jebalo nam se za stid. Tako su se Gaga i Suzana često vatali predamnom, ja sam se žvalavio sa tim nekim ribama pred njima dvoma. Mic po mic, Suzana i Gaga počeše da se tucaju dok sam sa njima i ja bih se tada udaljio da im baš ne smetam. Međutim, jednom me je Suzi pitala gde sam pošao i zašto im se ne pridružim. Uffff muke moje... gledam Gagu, on se samo smeška. Suzana mi probada oči pogledom i shvatih da prosto moram da se pridružim. Kasnije mi je Suzi rekla da je to njena želja jer hoće dva kurca. Gaga se napalio kad mu je to saopštila i odmah počeše da kuju plan kako da me uvuku u igru. Nisam se dugo dvoumio i koprcao. Tako je počeo period pravih bahanalija koji je trajao nekoliko godina tokom prve polovine osamdesetih. Jebali smo se svakog vikenda, a ne retko i preko radne nedelje kad bi sedeli u kući jer  smo i Gaga i ja voleli (a verujem da on, kao i ja, voli i sad) da kuvamo.


Da ne dužim, tucali smo Suzanu u sve rupe, punili je kurčevima na sve moguće načine i kada je prvi put zatrudnela (polovinom osamdesetih) uopšte nisam bio miran čije je. Gaga je bio siguran da je njegovo, a ja sam sa zebnjom gledao kako raste... na moju sreću, mali Gaga. Nepogrešivo je njegov. Koliko god da smo pazili, ipak je ta žena bila puna sperme u sve rupe. Dupe smo joj pošteno razradili tako da je primala kitu iz prve bez bola. Samo joj pljunemo na čmar i uvalimo joj kitu. Posle pauze oko porođaja razredili smo viđanje i na kraju je druga trudnoća okončala period bahanalija.


Pre svega toga, pozavršavali smo fakultete, imali smo para, putovali po svetu i jebali se ko zečevi. Sa jednog puta u Nemačku doneo sam našoj Suzani dildo. Baš muški komad silikona (ili je tada još bila neka guma, ne sećam se). Gaga i ona su u Italiji kupili par komada. To je služilo da ih nabijamo Suzani u pičku ili dupe kada bi nam spali kurčevi. Od čega je toj ženi bila sluzokoža, ne znam, ali znam da je trpela svašta. No, jednom, u Rovinju, ušao sam kod Gage u stan, naravno bez kucanja, i čuo ih kako uzdišu. Skinuo sam se u predsoblju sa željom da uđem u sobu i nabijem Suzani kitu u prvu slobodnu rupu. Ali, ne lezi vraže, na krevetu je Gaga bio na leđima, noge su mu bile na Suzaninim ramenima, a ona ga je zdušno deljala veštakom u dupe i nadrkavala mu kurac. U milisekundi mi je kita bila tvrda kao kamen, ali ipak nisam hteo da im smetam. Izvukao sam se iz kuće kao puvanjak iz gaća i otišao na kafu.


Slika koju sam zatekao nije izlazila iz glave. Gaga na leđima, raskrečen sa jastukom ispod dupeta, rukama širi guzove, a Suzana mu nabija dildo u vidno opušten čmar. On uzdiše i stenje, ona mu govori da je njena muška pička, da obožava da ga kara u bulju, da bi mu napravila dete samo da ima pravi kurac... Da sam se samo pipnuo po kurcu svršio bih toliko da bi se Gagi digao parket ispod mojih nogu. Na sreću pod je bio od dasaka. Imao sam utisak, a nisam se prevario, da je to bila njihova mala tajna. Zapravo Gagina tajna. Od tog momenta sve češće sam zamišljao moju kitu u Gaginom dupetu umesto veštaka. Prvi sledeći put kad smo završili u krevetu, izvukao sam kurac iz Suzanine pičke i zamenio me je Gaga. Umesto da joj uturim balavu kitu u usta, legao sam pored njih i stavio ruku na Gagina krsta "da im dajem ritam". Čak sam to i rekao. Nije se pobunio pa sam spustio ruku na njegov guz. Pošto je i to prošlo glatko, bez mnogo uvijanja sam stavio prst na njegov čmar.
-Uh! - bilo je sve što se čulo od Gage.


Masirao sam mu rupicu, kružio prstom oko nje. Samo je jače nabijao kitu u svoju ženicu (ili mužića). Već odavno smo izbacili kreme i pomade za podmazivanje Suzaninog dupeta i koristili pljuvačku. Tako sam opljunuo Gagin čmar i gurnuo mu prst u dupe. Opet je samo kratko izustio -"Ijao"- i nastavio da delje Suzanu. Gurnuo sam dva prsta, a zatim i treći. Posle samo par minuta osetio sam da steže bulju i počinje da svršava kao konj mumlajući i cvileći. Trebalo mi je snage da mi ne izbaci prste iz dupeta. Kad smo se smirili, pošao sam da operem prste pitajući se da li se Gaga isprao jer nije bilo ni traga osim sokova koji su mu podmazali dupe. Gaga se smeškao, a Suzana ga je cmoknula u usta i rekla - "Jesam ti rekla da će biti lepo". Potom se digla, cmoknula i mene u usta dok se provlačila ka kadi. Pogledao sam je sa znakom pitanja iznad čela i dobio odgovor - "Samo nastavi, on to jako želi, a i ja svrršim da se ne dodirnem, kad ga tucam u dupe".


E, pa kad je tako, nije red da čoveku ne izađem u susret. Sledeći sex je počeo kao i obično, drpanjem, žvalavljenjem, Suzana nas je hvatala za kite, mi nju za sise, dupe, pičku... U nekom momentu, dok su nam tela bila isprepletana na krevetu, spustih ruku na Gagino dupe. Nije me ni pogledao. Zatim ga uhvatih za kitu. Srce mi je tuklo kao mahnito, ali nisam odustajao. Kresnuću ga u dupe, pa kud' puklo da puklo. I tako sam najčešće više uživao da tucam Suzanu u dupe nego u pičku. Što bi Gagina bulja bila lošije rešenje? Njih dvoje su jedno drugom jezicima šamarali krajnike, on joj je stiskao čas sise, čas dupe, ali su njene noge stalno bile stisnute. To sam zapazio kad je pokušao da joj gurne ruku na pičku. Bacih pogled ka Suzani i ona samo kratko klimnu glavom.


Pošto sam već dva prsta nabio Gagi u dupe, a drugom rukom mu nadrkavao kitu, samo sam gurnuo i treći prst. Suzana se izvukla ispod njega i on je ostao da leži na stomaku. Rovario sam neko vreme prstima po njegovom dupetu. Suzana je ležala pored nas i lagano jednom rukom mazila pičku, a drugom Gaginu kosu. Gledala ga je zaljubljeno do te mere da sam osetio ljubomoru. To dvoje su se bukvalno obožavali do granice patologije. Gaga je sve više isturao guzu da se jače nabije na prste. 


-"Raširi dupe" - rekoh mu i on je poslušao u sekundi. Rukama je raširio guzove i tek tada prvi put sam pogledao njegov čmar. Sve do tog momenta bih samo bacio oko, ali nisam zadržavao pogled. Bio je napupeo, crven sa ponekom ljubičastom venom. Gledao sam sa uživanjem kako mi prsti ulaze i izlaze iz te vrele rupe i slušao je kako mljacka. Jasno mi je bilo da je Gaga naučio kako da opusti čmar jer sam bez otpora mogao da vrtim tri prsta i kad bih izvukao ruku, rupa je za kratko ostajala otvorena a onda bi se zatvorila. Ali čim bih prstima dodirnuo sredinu, rupica bi se opustila i mljacnula tako da su mi prsti upadali bez otpora. Uživao sam da ga karam prstima, i to smo kasnije redovno radili kad bih ga tucao. 


Suzana se podvukla glavom ispod mene i sisala mi kitu i jaja. 

-"Uspori malo, svršiću" - rekoh joj kroz zube. Uzela je kondom i navukla ga na moj kurac. Rukom me je lagano gurnula ka svom mužu. Nije morala da objašnjava. Opljunuo sam još malo Gagin čmar a ona je svojom pljuvačkom namazala kondom. Poljubila me je i šapnula -"Obožavam te, ali njega volim do bola. Budi nežan i budi njegov muškarac". Prislonio sam kitu na rupicu i gurnuo. Uleteo sam glavićem, a da se nisam ni potrudio. Dok sam prstima rovario po Gaginom dupetu, on je uzdisao od zadovoljstva. Kad je osetio kurac u sebi, zacvileo je kao da plače i rekao samo -"Toooo. Daaa. Jebi me!"


Polako sam ga tucao jer sam hteo konačno da uživam u muškom dupetu po prvi put u životu. Nisam uopšte razmišljao da li sam peder. Samo pogled na ženske sise i dupe rezultuje tvrdom kitom. Ali, ovo je bilo nešto posebno. Gaga se davao kao prava pička, vukao me na sebe da uđem dublje u negov rektum, da ga ispunim kitom. Jedva sam se suzdržavao da ne svršim. Na kraju više nisam mogao da izdržim i počeo sam da ga razvaljujem. U nekoliko životinjskih nabijanja sam počeo da svršavam i nabijao sam ga dok i poslednja kap nije izašla iz mene. Legao sam preko Gage, a kurac mi se trzao u njemu iako više nije bilo ničega što bi izašlo.


Tek tada sam primetio Suzanu koja je sedela pored nas raširenih nogu, a ispod njene pičke je bila prava bara. I ranije je imala običaj da piša dok svršava naročito ako je neki od nas tuca u dupe. Sada nije pišala, bara je bila od sokova iz pičke. Skinuo sam se sa Gage i uronio lice u tu balavu raselinu iz koje je i dalje kapala bistra sluz. Lizao sam je kao pomahnitao, gutao sokove, gurao jezik u nju. Uhvatila me je za glavu i nabila pičku još jače na moje lice. Bukvalno je izdrkala mojim nosom i jezikom i sručila se na leđa uz vrisak. Jedva sam hvatao dah i izvrnuo se i ja na leđa. Gaga je pridigao glavu, pogledao nas i rekao -"A zašto mi ovo nismo ranije počeli?" Svo troje smo se nasmejali. 


Nastavili smo da se tucamo još par godina, a moje interesovanje za muško dupe je raslo. Ali, to je više neka vrsta sporta ili povremene zabave. I dalje sam zavistan od žena, pičke i seksa sa ženama. Ponekad mi dođe da promenim društvo i onda potražim muškarca. Gaga je bio divan partner za to i tucao sam ga često. Ali, Suzana je bila i dalje centar moje seksualne želje kad sam bio sa njima u društvu. Imao sam i drugih žena i devojaka pored njih, a jedna je uspela, nekoliko godina kasnije, i da me "upeca" za stalno. Na nju mi se i dalje diže iako smo zajedno 30 godina. Jebiga, ume da pritisne prave dugmiće. 

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Odlična priča

Korisnik

Lepa prica a jos lepse iskustvo, treba to doziveti Smile

Korisnik

Ovo je za deset, nema dovoljno zvezdica. Smile

Korisnik

Jako fino.

Korisnik

Fantasticna prica, odavno nisam procitala bolju, prelepo, i divno