Decko u formi :)

Pre dve-tri godine,nesto sam preuredjivao kucu i narucio sam neki namestaj,u jednoj od najpoznatijih fabrika namestaja u Srbiji. U roku od dan,dosao je kombi sa time sto sam kupio. Izasao sam,otvorio kapiju,a iz kombija je izasao on. Decko,crne kose,crnih ociju,srednje visine i sa onim sto mi je najvise privuklo paznju,crnim gustim obrvama,i to onakvim obrvama da je izagledao nadrkano,ljuto,opasno.

To me je nenormalno palilo. Nakon sto smo utvrdili da je na pravoj adresi za isporuku,poceo je da unosi kutije sa delovima namestaja. Ja sam sve to gledao sa strane i pario oci. Verovatno od silnog rada na terenu,isporuka,nosenja teskog namestaja,on je bio prilicno lepo razvijen. Siroka ramena,uzak struk, dupe jabucasto cvrsto,utegnuto u sivim radnim pantalonama,ruke misicave(ali ne preterano) sa izrazenim venama,od ramena do saka(jos jedna od stvari koja me je palila). Ma decko je bio top.

     Kada je uneo sve u kucu,poceo je da otvara kutije i sastavlja radni sto koji sam kupio. I dalje sam stojao sa strane  i pratio svaki njegov pokret. Klekao je na pod i krenuo radi. Sve vreme smo imali neki neobavezni razgovor,tipa „Bas je vruce napolju“ „jel imate puno posla“ itd.

     Posle nekog vremena,ja sam se pomerio i poceo da radim nesto svoje,ali sam  i dalje kraickom oka pratio sta on radi. Odnosno,uzivao u pogledu na njegovo neverovatno dobro dupe,i te ruke prosarane venama. Medjutim,morao sam da budem pazljiv jer je malo-malo i on bacao pogled na mene,pa nisam zeleo da primeti da ga gledam sa tolikim uzivanjem. Ali taj njegov nadrkani pogled ,sa tim crnim obrvama me je toliko palio u jednom trenutku nisam uspeo da skrenem pogled,kao da sam bio hipnotisan. On se samo nasmejao i nastavio da radi.

      Zivis sam ovde? – upitao me je nakon par minuta tisine.

     -Ne,sa caletom,ali on je na poslu sada. – odgovorio sam ukratko.

      Znaci sami smo? – nasmejao se i namignuo mi,onako smekerski.

     -Jesmo. – rekao sam,i pitao se zasto me to pita.

Nakon nekih sat i po,namestaj je bio sklopljen.

     Nista,to je to,ja sam svoje odradio. – rekao je on i poceo da pakuje svoj alat.

     - Hoces da popijes nesto? – pitao sam ga zeleci da ostane jos malo ne bih li jos uzivao u pogledu na njega.

     E pa,mogao bih,ceo dan jurim tamo ovamo,niko da me ponudi ni casom vode. – nasmejao se.

Seo je u dnevnu sobu,ja sam nam doneo pice i seo pored njega.

      Izvini,jel je ok da malo izujem cipele,noge me otkidaju. – upitao je i pogledao me onim crnim ocima.

     - Ma da,opusti se slobodno. – trudio sam se da delujem nezainteresovano,a jos jedan od mojih fetisa su muska stopala i carape.

Poceo je da odvezuje i izuva cipele. Imao je bele carape i velika stopala za svoju visinu,prava muska. Nastavili smo da caskamo da bi on u jednom trenutku podigao majicu i krenuo da se hladi.

     Bas sam se umorio,ovo mi je cetvrta i poslednja montaza za danas – rekao je,i kao da je provalio da mi se svidja i kao da me jos vise mami tim zadizanjem majice.

     Jel radis ti negde? – pitao me je.

     -Radim,u bolnici kao medicinski tehnicar. – odgovorio sam.

    Stvarno? – zapitao je odusevljeno – E daj pipni mi puls,nesto mi u zadnje vreme cuka lupa kao luda,jel to normalno?

     - Pa to je verovatno od umora i od vrucine,ako ti pao pritisak srce radi brze.- odgovorio sam sav strucan.

     A sta kazes na ovaj puls ovde? – Uzeo je moju ruku i stavio je na svoje medjunozje,a pogledao me pravo u oci,da ja nisam znao sta da odgovorim,samo sam se zacrveneo i zanemeo.

     Nemoj da mislis da nisam primetio kako me gledas,svidja ti se ono sto vidis,a? – pitao me je,i podigao jednu obrvu,dok je mojoj rukom i dalje masirao svoj alat koji je u gacama postajao sve veci i veci.

Ja nisam znao sta da odgovorim,samo sam crveneo.  Pomerio je moju ruku i zavukao je sebi ispod majice,osetio sam te trbusnjake i te cvste misicave grudi...

     Dodji – rekao je i rukom me uhvatio za potiljak,grubo privukao sebi i na prepad poljubio. Nabio mi je jezicinu do grla,na sta sam se ja trgao iznenadjeno.

     - Nemoj bre,nisam ja...- pokusao sam da odglumim nezainteresovanost.

     Sta bre nisi? Hoces da kazes da me nisi sve vreme odmeravao? Ma daj... Hajde da se malo zabavimo,dobro bi mi doslo za kraj radnog vremena. A i kazes da smo sami? – opet se nasmejao i namignuo,dajuci mi do znanja da je ovo planirao jos od pocetka.

„Jebi ga“ pomislio sam i prepustio se. Prislonio sam se na njega i poljubio ga. Rukama sam zeleo da sto pre osetim svaki deo njegovog tela. Skinuo sam mu majicu i poceo da ljubim po vratu,grudima pa sve do stomaka. Nije bio dlakav,samo je imao dlake od pupka pa na dole. Svojom rukom je me je povukao i gurnuo mi bradavicu u usta... Ispustio je takav uzdah kada sam poceo da mu sisam i grickam bradavicu. Uzivao je. Podigao sam mu ruku i uronio pod njegov pazuh. Uh,kako je dobar miris muskog znoja.

Klekao sam na pod,izmedju njegovih nogu. Uhvatio me je za glavu i nabio je na svoje medjunozje,koje samo sto nije prslo od njegovog kurca koji je bio potpuno dignut. Trljao mi je tako glavu o svoje medjunozje dok nije odjednom rekao.

     Hajde,dosta je bilo zajebancije,da predjemo na konkretne stvari. – rekao je,otkopcavajuci pantalone.

Skinuo je pantalone i ostao u crnim uskim boksericama,dok mu se kurac ocrtavao sve do kuka. Rukama sam mu trljao misicave butine i gledao ga pravo u oci,one crne oci. Gledali smo se tako minut dva,da bi on rekao:

     Izvoli,uzmi ono sto zelis od samog pocetka,evo ga,spreman je za tebe.

Povukao sam mu bokserice i pred mojim licem se ukazala kurcina,i to kakva...uh.... od jedno 16-17cm,obla i debela,prava kao strela,sa jednom ogromnom krivudavom venom sa gornje strane.

Uzeo sam ga u ruke i poceo da mu drkam. On je samo zabacio glavu na naslon kreveta,jos vise rasirio noge i uzivao. Zeleo sam ga sto pre u svojim ustima i to sam i uradio. Povukao sam mu kozicu preko prelepog glavica i uzeo ga u usta.

     Aaaaah....kako si dobar...- uziknuo je i poceo da grci prste na nogama.-To,to..samo tako nastavi...

Pusio sam mu sa uzivanjem,povlacio kozicu do kraja. Uzivao je. Onda me uhvatio za glavu i nabio mi kurac do krajnika. Umalo se nisam ugusio. Izvadio je kurac iz mog grla,i dok sam je ja borio za dah,nabio mi jezik u usta.

    Sisaj ga – rekao je i isplazio jezik. Usisao sam njegov jezik i uzivao.

    Otvori usta jako- naredio je,sto sam ja i u cinio. Sakupio je pljuvacku i pljunuo mi u usta. To mi je u pornicima uvek delovalo odvratno ali sada mi je pricinjavalo nevidjeno zadovoljstvo. Onda je on otvorio usta i rekao da mu sada je uzvratim. Izludelo ga je to,cini mi se da ga je to najvise palilo.

     Imas li kondom? Toliko si me napalio da cu sad da te razvalim od kurca. – nasmejao sam je,i otisao do kupatila po kondom. Klekao ispred njega i navukao mu kondom.

     Dodji ovamo,sad cu da te ubijem od kurca. – uhvatio me pod pazuhe,podigao gore,skinuo sve sa mene,i namestio me da kleknem na kauc,i svoju rupu okrenem ka njemu.

Prisao mi je od pozadi,i masirao kurcinom moju rupicu. Dodao sam mu kremu koja je bila na stocetu pored,namazao mi je anus i polako krenuo da prodire. Ulazio je polako,do pola pa nazad,tako par puta dok me nije rasirio dovoljno.

    Ahhhh....kako si uzak...ne praktikujes ovo cesto,ne dajes svoju pickicu bilo kome,a? – jedva je izgovarao reci od uzbudjenja,na sta sam se ja samo nasmejao.

I tako,nakon par minuta krenuo je da me nabija na svoju kurcinu do jaja...prijalo mi je,a i njemu. Drzao me je za kukove i nabijao. Kad-kad sam se okrenuo ne bi li jos malo uzivao u pogledu na njegovo savrseno telo. Izvukao ga je,i povukao me,bacio me na pod,opkoracio i poceo da me kove ponovo. Nabio mi ga je do kraja i legao preko mene. Ispustao je vrele uzdahe po mom vratu. Lezao je tako preko mene,sa kurcem duboko u meni. Sisao mi uvo,ljubio ledja... Uzeo mi je ruke,rasirio ih,i prisnuo na pod,malo se uspravio i krenuo u finale. Kovao me je tako na podu dobrih 10ak minuta. Poceo je sve vise i vise da uzdise,znao sam da je pri kraju.

     Ahhh...aaaa....svrsavam,napunicu te spermom...- vikao je,i sa 3-4 duboka uboda sasuo svoje seme duboko u moju rupu. Nabio mi ga je jos jedonom i polumrtav se bacio na mene. Osecao sam njegove trbusnjake na ledjima,kako se polako smirivao i dolazio sebi. Poljubio me je u vrat i rekao:

     Bolji kraj radnog vremena nisam mogao da zamislim,hvala ti... – nasmejao se,i ustao sa mene. Skinuo je kondom,i poceo da se oblaci. – Mogli bismo ovo da ponovimo nekad,sta kazes?

     - Uvek,kad god pozelis...- konacno sam skupio snage i progovorio.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Prica je vrhunska!!

Korisnik

Lijepa, dosta realna priča.