Drugi tretman

Javio se posle dva dana sms-om “Kucko spremi se za mene, dolazim za sat vremena”. Samo sam odgovorila “OK”. Mmm nisam se iskreno nadala da ce se tako brzo javiti, znaci bila sam dobra, uzivao je I vec posle dva dana dolazi ponovo da ga ispraznim.Napunio se, mmm pa da ga ispraznim.
Ustrčala sam se po stanu I krenula da se spremam.Tuš, sredila guzu (ako poželi da jebe), zube, obukla čarapice, tange, haljinicu,sela da zapalim kad zvono na vratima. On je!
Ušao je , odmah se se sagnula da mu skinem patike.
-Tako, pa gde si kučkice. Vidis bila si dobra, brzo sam se vratio. Jel ti falio moj kurac, a kucko? Možda ću ti ga danas I dati.
Skinuo je donji deo trenerice I zavalio se u fotelju, seo onako muski rasirio noge
-Hajde na mesto kučko.
Več sam znala gde mi je mesto, kleknula sam dole između njegovih nogu.Samo se nasmejao.Ispred nosa mi je bilo njegovo medjunozje. Uf, imao je bele klasicne slip gace, sve se ocrtavalo, iako kurac nije bio dignut videlo se da tu ima puna mesa I da su jaja puna.Video je da sam spremila povodac na stolu, uzeo ga,a ja sam podigla glavu izdužila vrat I on mi ga je stavio.
-Mmm , već se bolje osećam kučko.
Skinuo je I majicu.Obožavala sam njegovo telo, lepe grudi,maljave I jače ruke. Uhvati me je rukom za potiljak I spustio na njegovo međunozje, gace.Odmah sam krenula da ljubim kurac onako preko gaća, da mu kurac hvatam ustima, trljam se obrazima o njega I jaja. Pokusavala sam da ustima pomerim gumu sa strane I tako dođem do jaja I onda lizala mu tu prepone.Znala sam da ne smem rukama ništa a nisma mogla da dođem do kurca I jaja.Onda pokušam od gore, osetim da mu se digao kurac I glavić je provirio gore iznad gume od gaća. Odmah ga uhavtim ono malo što viri, poljubim ga I stavim u usta da sisam.Međutim on povuče gaće gore I vrati glavić da ga ne vidim. Poludim počnem da cvilim I nekontrolisano trljam licem, nosom,obrazima jezikom po njegovom međunozju , kurcu I jajima,moooliiim teee zacvilela sam.
Tad je cimnuo povodac gore I glava mi se nasla god njegovog stomaka I gledala sam ga od dole u oci. Smeskao se.
-kučko pa ti njega obožavaš, goriš, tako ga želiš? Hoćeš da to bude tvoj kurac? Baš ga voliš.
Na sve to je bio samo jedan odgovor –Daaaaa. I zinem jako, gledam ga od dole u oči,shvatice da mu nudim usta, dace mi ga.
Opet se nasmešio samo, skupio dva prsta I gurnuo mi u usta.Krenuo je da mi istrazuje po ustima pipa jezik pomera obraze, gura prste u grlo.Da ispita teren pre nego što mi tu stavi kurac.
-hajde da vidim kako ćeš sisati kurac.
Krenem da mu sisam prste, nezno kao da je kurac, temeljno.
-Uuu dobra si, rođena si pušačica. Napalila si me, sad ću da ti izjebem ta usta.
Namestio me je gore na krevet da legnem na leđa I da mi glava visi dole sa kreveta. Znala sam šta mi sledi I samo sam jako zinula.Stao je iznad mene konačno skinuo gaće I dao mi da mu ližem jaja. Malo je prodrkao kurčinu dok sma lizala jaja I onda mi ga je sjurio u usta.Počeo je da me jebe u usta, samo sam jako zinula I opustila grlo. Ubrzavao je počeo I da stenje a njegova jaja su počela da me udaraju po očima.Osetila sam kad je probio u grlo. Počela sam da balavim jako, ostajem bez vazduha ali nisam imala kud. I kad se zagrcnem nije se obazirao. Jebao me je u usta kao da jebe neku razvaljenu pičku. Sve ja balavilo iz mojih usta po licu I suze su mi isle.I njegova jaja su bila sva mokra I povremeo su zavrsavala tacno na mojim ocima.Uzdisao je sve glasnije I osetila sma da mu pulsira kurac, prestao je da cima , zadrzao ga u dubini I ispraznio se. onda je jos par puta polako cimnuo I izvadio kurac.
-Aaaa to mi je trebalo kurvo.
Izmorena ostala sam tako da ležim, bez reči I bez snage. Obukao se cimnuo me za povodac, odveo na sve 4 do kupatila da mu drzim kurac dok se ispisa, operem ga I vratim u gaće.Onda me je uhvatio za bradu I podigao da ga pogledam gore u oci.
-Uu dobra si kučko, ali ovo je tek početak. Dovešću druga sledeći put, želim da ga častim. Jel to jasno?
-Samo sam klinula potvrdno glavom, pljunuo me je po sred lica I samo izašao.