Prvi put (gay) istinita prica

Ovo je istinita prica, samo je ime promjenjeno. Bilo je to 2006 godine sa mojim prijateljem iz djetinjstva koji je zivio vrata do mojih. Zvao se Armin. Bio je godinu dana stariji od mene, i znali smo se od rodjenja, svaki dan smo bili skupa. Kad kazem svaki dan skupa to znaci da smo bili veoma prisni. Ispocetka smo kao djecaci oralno zadovoljavali jedan drugog i zajedno drkali na pornografske casopise. Zapravo se ni ne sjecam kad i kako je sve pocelo. Ali bilo je extra. Kada smo malo porasli te avanture smo upraznjavali sve rjedje, a on se odselio par blokova dalje u komforniji stan.
Jednu vecer moji roditelji su krenuli negdje u goste, a pred sami njihov dolazak Armin je svratio kod nas, bio je u prolazu. Od kada je usao, mene je uhvatio neki osjecaj napaljenosti, i osjetio sam kako mi se medjunozje kruti. Pozdravio se sa mojim roditeljima koji su vec bili na polasku i sjeo je na kauc. Od kada su izasli, mene je pomalo obuzimao osjecaj nelagode, bez obzira sto sam i ja njemu i on meni bezbroj puta pusio do sada.
Da bih razbio tu napetost u zraku, pitao sam ga:
- "Hoces li da ti popusim." Znao sam da ce pristati zato sam bio i tako direktan.
Samo je klimnuo glavom a ja sam brzinom svjetlosti navukao zavjese, skinuo se, odvukao se do sobe gdje smo poceli. Raskopcao sam mu pantole i izvadio veliku batinu, oko 17 cm, sto je za 18-godisnjaka bilo i previse. Nije mi predstavljalo problem, jer sam mu dosad pusio x puta i znao sam kako mu odgovara. Zabacio je glavu i pustio mene da odradujem svoj posao. Stenjao je i u transu govorio: "Samo tako". "nastavi", "tooo". Osjetio sam kako mu bedra vibriraju i shvatio sam da je blizu svrsavanja, ali nisam htio da prestanem, bio sam napaljen kao zvijer, htio sam da se isprazni meni u usta bez obzira sto nisam navikao na to. Pri samom kraju sisao sam sa kreveta, kleknuo i cekao da mi svrsi u usta. Sta fali, ipak mi je prijatelj. :) Vrlo brzo sam na vrhu njegove batine osjetio kako izlazi vrela sperma i kako prska mlazeve u moja usta. I sad se sjecam slankastog okusa sperme. Ni sekundu nisam razmisljao i progutao sam sve.
Armin nije mogao da vjeruje. Ali obzirom da mi je upravo svrsio u usta, dao sam sebi za pravo da mu trazim protuuslugu :)
- "Mogu li ti staviti?" pitao sam.
- "Mozes, naravno" odgovorio je. Legao je na ledja i uhvatio me za moj vec dignuti kurac i rekao: "Odlican je. Veci je nego kad smo zadnji put bili skupa".
- "Pa dobro, dugo se nismo vidjeli" odgovorio sam kurvanjski.
Uzeo sam neku kremu koja mi je prva bila pri ruci i malo stavio preko njegove rupice, a vecu kolicinu preko svog kurca koji je jedva cekao da udje u nju i da je pocne puniti kako i zasluzuje. Provod je mogao poceti. Prvo smo se igrali, glavic sam gurao u njegovu guzu. Na faci mu se vidjelo da mu nije prijatno isprva, a meni je u glavi bio strasan pritisak. Prvi put na svojoj kiti sam osjetio toplinu tudjeg tijela, strasno me to palilo. Stezao je moju kitu guzom sto je mene izludjivalo. Jebao sam ga lagano, a onda sam osjetio da se opusta, sto je bio znak da pocnem snaznije da prodirem u njega. Vec je poceo da zadovoljno uzdise, i potpuno se oslobodio. Prvi put jebem svog druga. Fenomenalno. Od svega toga osjetio sam da cu brzo svrsiti, pa sam kitu na vrijeme izvadio da ne bi dragocjenu spermu potrosio bezveze.
"Hoces li malo da me jebes s ledja, a?", upita
"Hocu, naravno, daj se okreni, sta cekas?"
Namjestio je svoju guzu u visini moje kite i naredio: "cijepaj brate". Prvo sam kitom prelazio preko njegove rupice, sto ga je dodatno izludjivalo. Imao sam erekciju ko nikad do tad, mislio sam da ce da mi pukne. Nije vise mogao izdrzati pa je rekao: "Stavi ga vec jednom i izjebi me, hocu jos jednom da svrsim" Na tu naredbu sam se odmah odazvao i zabio mu snazno do jaja, a on je ispustio snazan uzdah zadovoljstva kojeg je cuo cijeli komsiluk ja mislim. Opet sam poceo da ga jebem polaganije a zatim sam pojacavao tempo. Jebao sam sve snaznije i snaznije a on umirao od zadovoljstva. Ponovo sam osjetio kako cu brzo svrsiti, a on mi je rekao: "Svrsi u mene, svrsi u mene, hhocu da je osjetim". Na te rijeci mi se desila eksplozija u glavi, ali i u medjunozju, Napunio sam mu utrobu vrelom spermom, spricao sam kao nikad do tada. Osjetio sam kako se on trese i vidio sam da i on svrsava po krevetu u doggy pozi. Neka, nek svrsava, zasluzio je. Poceo se lagano spustati na kreveti naredio da ne vadim kitu, hoce jos da je osjeti. Spustio sam se s njim na krevet, bio sam mu na ledjima i obojica smo cutali, bili smo oznojeni i iscrpljeni. On se i dalje igrao sa mojom kitom, stiskajuci je guzom.
"Stvarno dobro jebes, steta sto nismo probali ranije", rece.
"Pa imamo puno vremena ispred nas, ne brini se, cesce cemo se vidjati"
"Dobro onda, idem ja sad, pa se vidimo uskoro"

Za pola sata su se vratili roditelji, a ja sam u medjuvremenu pospremio nered.
I dalje se vidjamo nakon 10 godina, ne dosadimo jedan drugom, obojica imamo djevojke, izlazimo skupa, ali imamo i nasu malu prljavu tajnu. :)
Isplati se imati dobrog druga :)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Super priča

Korisnik

Odlicno Smile

Korisnik

Svaka cast to je car muskog prijateljstva samo nastavite i ne dozvolite da vam to neko pokvari

Korisnik

Čestitam na takvom prijatelju. Prava rijetkost. Odlična priča. Petica!!!!
Opiši još koji uzbudljivi događaj.