Probala sam nešto sasvim novo

Nakon dužeg vremena ubeđivanja drugarice da izađemo u jedan gay klub u Beogradu, da vidimo da li možemo da nađemo tamo neku novu devojku, rešila sam, u nemogućnosti da je nateram, da odem sama. Tako je i bilo. Otišla sam tamo, sela za šank, naručila piće, sredila se sasvim osrednje i merkala šta ima u klubu. Međutim, primetim da tu izlazi i dosta strejt osoba, pa nisam smela tako lako da prilazim. Ali, u jednom trenutku se desilo nešto neočekivano. Pored mene je sela plavuša zanosnih oblina, zategnute zadnjice, i velikih grudi. Njen stajling koji je te večeri sadržao raskopčanu kariranu košulju sa belom bretel majicom, i uske farmerke, zajedno sa kanđankama, uopšte nije odavao utisak neke grubijanke, već sasvim fine devojke. Osim toga, da li je do šminke, ili prirode, ali ona je bila pre-le-pa.

- Je l' slobodno? Ja sam Eliza, skraćeno od Elizabet. Rodila sam se u Francuskoj, ali sam srpskog porekla. Mogu li da zapalim?
- Da, naravno - hitro sam odgovorila - ja sam Dea, skraćeno od Andrea, rodila sam se u Srbiji, a i srpskog sam porekla.

Pokušala sam da budem duhovita, a ona se blago nasmejala. Reč po reč, skapiramo se, shvatimo obe da smo bisexualke, i da možemo da popričamo o dubljim temama. Počela je sa pričom kako je skoro došla ovde, u oblizak roditelja koji su se vratili u Srbiju. Ima 23 godine, nema mnogo prijatelja, i spremna je za sklapanje novih poznanstava. Pričale smo još neko vreme, malo se upoznale bliže, zatim razmenile brojeve i svaka je otišla svojim putem. Čule smo se nekoliko puta, pre nego što smo se videle opet. Sve je išlo, tako reći, po protokolu. Nakon tri do četiri viđanja, izašle smo jednom dve večeri za redom. Popile neko piće u jednom od barova koji nije rezervisan za gay ljude. Pozvala me je da prespavam kod nje. Malo sam se libila, ali sam pristala. Sele smo u taxi, a ona je taksisti rekla:

- Hotel Metropol, molim Vas.
- Čekaj, zar ne reče da si kod roditelja?
- Da, ali oni ne znaju za moju prirodu, pa ne bih da im priređujem ništa novo, zato sam nam iznajmila sobu za slučaj da pristaneš.

Moram da priznam, bilo mi je malo čudo, malo sam se uplašila u šta se uplićam, ali me je malo i palilo. Ušle smo u sobu, tačnije apartman, koji je veličine gotovo kao i moj stan, i sele u dve fotelje. Sipala nam je po piće, i otvorila dušu.

- Zapali cigaru, i skoncentriši se. Pre nego što dođe do našeg prvog poljubca, a znam da će doći, ja moram da ti priznam nekoliko stvari o sebi. Kao prvo, slagala sam te. Prvo što sam te slagala je ono za roditelje. Nemam roditelje ovde u Beogradu. Roditelji su mi u Francuskoj i dalje. Mada nisam baš sa njima u dobrim odnosima. Ne znam kako da ti kažem, a da me ne shvatiš pogrešno, ali ja se nisam rodila kao Elizabet. Rodila sam se kao Adrien, i...
- Čekaj, to je muško ime? Izvini što pitam, ali popile smo već neku, pa možda i grešim.
- Ne grešiš, jeste muško ime. Rođena sam kao muškarac, ali sam rešila da promenim pol. Dakle, ja sam shemale.

Verujte mi, ovo mi je došlo kao grom iz vedra nema. Srušila mi se kula od karata, ili srce mi je puklo. Potresla sam se kao da poznajem tu osobu ceo svoj život. Malo prsnuh ono piće, ali sam se uljudno izvinila.

- Izvini zbog moje reakcije, shemale kod nas nije baš uobičajena pojava. Zaista sam se začudila. Čekaj, ako ti sad ovo meni pričaš, znači da ti dole imaš mušku alatku? - mozak mi je radio trista na sat - Jesam li u pravu? Inače, mi ne bi ovo pričala, bar ne na prvom dejtu?
- Upravo tako, ja imam kurac. Ali, ove sise što ih vidiš su prave. Doduše silikonske, ali nisu čarape u brusu. Pošto vidim koliko te je to začudilo, sve mi je jasno. Ako ne želiš da nastavljamo da...

Verovatno je pokušala nešto da kaže pre nego što sam je poljubila. U toj brzini mozga sam shvatila da ja zapravo najviše volim sise kod žena, a kurac kod muškaraca, i da je Eliza zapravo idealan spoj. Dok sam mislila o tome, već sam osatala bez svoje haljine, a ona bez košulje i majice. Brus je naknadno skinula. I stvarno, imala je odlične silikone. Veoma lepe, nisu bili mnogo veliki. Kad je skinula svoje farmerke, izletela je kurčina veća nego što sam ikad videla u životu. Opalila mi je šamar. Eliza je odmah izvadila kondom sa ukusom, i navukla. Inače bih i ja to uradila, ali nisam ponela, jer nisam očekivala da ovakva riba ima kurac. No, nebitno. Počela sam sa pušenjem. Dok sam to mehanički radila, gledala sam u njeno telo. Nigde ni jedne dlačice. Ona je sasvim ženstvena. I ima ukusnu kitu, stvarno. Ne znam koliko je trajalo ovo pušenje, ali ne bih rekla da je bilo dugo. Ubrzo je napunila kondom, i zatim ga skinula i stavila drugi. Ja sam je oborila na krevet, i počela da je ljubim po vratu i grudima, i da joj grickam bradavice. Zapravo, nikad nisam bila sa nekom ribom koja ima silikone. Polizala sam ceo njen gornji deo tela, pa sam zatim na moj zhtev, to uradila i sa donjim. Zapravo, sa zategnutom zadnjicom. Liznula sam i anus, mada je ona tražila da prestanem, i da se naguzim.

Osetila sam kako ulazi njena kurčina (ma koliko ovo vama čudno zvučalo) u moju vrelu pičku. Jebala me je kratko, mislim da nije ni svršila pre mene. Prešla je potom i na anus, koji je dobro zamastila vazelinom. Tako reći, razvalila me je. Oprostite što vam ovako šturo pišem o detaljima, ali ih se stvarno jako loše sećam. Sve vreme sam mislila o njoj, ili njemu, ili nazovite kako vam je volja. Bilo je jedno od prelepih jebanja koje sam imala. Prespavala sam kod nje, zagrljene, sve je bilo lepo. Ujutru smo doručkovale u sobi, naručile smo roomservice.

Znam da vam je teško da poverujete u ovako nešto, ali znajte da u Beogradu ima mnogo više shemaleova, nego što mislite.



Korisnik

Divna priča, intetesantna skroz, još da je istinita bilo bi superr

Korisnik

Predivna prica, nadam se da ste imalie jos avantura za pisati Smile

Korisnik

daj mi njen broj....obozavam shemale