Prvo seksualno iskustvo 2

Nakon poslednjeg dogadjaja stalno smo se dopisivali i pricali. Da ne bih duzio pricu dogovorili smo da se nadjemo kod nje u stanu jer ostaje sama kuci za petak vece. Pitaj boga kako sam uspeo da se snadjem i dodjem do nje jer zivi u picki materini blago receno. Nema veze dolazim ja nekako do nje sa bombonjerom u ruci i kondomom u dzepu. Zvonim,zvonim dva puta, zvonim treci put i dalje niko ne otvara. Tek posle nekog petok ili sestog puta ona otvara samo u cisto beloj majci koja joj je bila do koleni i gacicama naslonjena na zid poziva me da udjem. Sledi strastveni poljubac sa jezikom, verovatno najduzi i najbolji ikada. Uzima mi bombonjeru iz ruke, baca je na pod i krece da me skida. Onako napaljeno i sva uzurbi ne strpljiva vec gola skida mi i poslednji komad odece na meni i baca se na obradjivanje mog kurca. Pusila ga je kao da joj je poslednji, a posle mi je sisala jaja i drkala ga desnom rukom. Svrsio sam tada obilno sve po njenoj kosi ali nije marila vec smo se zamenili i odmah mi je nabila glavu u picku. Bila skroz obrijana i potpuno mokra vec. Poceo sam da je obradjujem jezikom i igram njenim sisama dok je ona sve jace i jace stenjala i ubrzavala disanje. Pokusao sam da joj malo izdrkam i cmar ocekujuci negodovanje ali na moje cudo i srecu ona se jos vise popalila i krenula da vristi. Cim sam shvatio da joj je to slaba tacka krenuo sam ludacki da joj obradjujem anal jezikom, a u pickicu sam vec gurao skoro celu saku. Svrsavala je u obilnim talasima popracenim vriskom i dahcanjem.
Dok se odmorila malo otisao sam po kondom kako bih ga stavio ali nisam imao prestavu kako, ali po ko zna koji put imao sam srece jer me je ona preduhitrila i rekla da ce mi pomoci oko toga. Otvorila ga je i nezno stvalila kao zvaku kojom je spremna da napravi baloncic. Prinela mi je kurac ustima i iz prve namestila savrseno kondom. Umalo tad nisam opet svrsio, bio mi je nikad veci sav zilav i tvrd kao kamen. Hvala bogu da redovno gledam pornice pa znam skoro svaku pozu. Htela je kauboja, seo sam na krevet i ona mi je sela u krilu nacentriravsi svoju picku pravo na moju batinu. Taj osecaj kad sam usao u vrelu pickicu je poput lebdenja u oblacima... Obrglila me i nezno u mom ritmu krenula da se jebe i ljubivsi me jezikom pocela je da mi pusi jezik poput kurca. Prvo sam joj obradjivao sise i bradavice rukama dok smo se ljubili kako bih kasnije dok smo ubrazavali ritam karanja presao rukama da joj mesim dupe i jezikom radeci joj bradavice koje su bile prave poput strele. Nisam hteo da se tu zavrsi pa sam je pred obostrano svrsavanje skinuo sa sebe i krenuo da je guzim od pozadi. Stenjala je i vristala u ritmu tucanja. Sve brze i brze puneci je iznova je svrsavala, nisam mogao da izdrzim pa sam rekao da cu i ja sa njom. Brzinom svetlosti se odvojila od mene i rekla mi je da ne zeli propustiti ni jednu kap moje slatke sperme. Skinula mi je kondom i progutala ga je celog. Tad sam poludeo, uhvatio sam je za potiljak i poceo nabijati iz sve snage na moju kurcicu koja je puslirala kao ne normalna. Svrsavao sam par minuta i dalje nabijajuci joj glavu do kraja. Mogao sam cuti kako vristi i gusi se dok sam joj punio usta spermom... Bila je svesna da mi uzima nevinost i uzela ju je svim svojim bicem.
... Mislio sam da ce sve ovo biti jedna jaka i duga veza koja ce biti prelepa ali nakon seksa mi je saopstila kako vise ne zeli da ima dodira sa mnom jer je bila sa mnom samo zbog moje nevinosti koju je zarko zelela i na koju se poprilicno pali.