Zimski sladoled (GAY priča)

-Imam veliku želju da probam pušenje dobre kite,da ližem u slast do mile volje i da posisam svaku kap sperme,da to traje dugo i da moj partner uživa beskonačno u radu mog vrućeg jezika.
-Znam da će doći do toga jednog dana,do tada vežbam na sladoledu koji se topi i puštam ga da mi curi sa usana preko brade do vrelih nabreklih bradavica.
-Jedne večeri od ne poznatog mladića primio sam zahtev za prijateljstvo preko Fejsa,kuckanje o svemu dovelo je do toga da smo se skapirali i shvatili da volimo iste stvari,bio je dečko koji je sebe stavljao na raspolaganje da mu se radi sve i svašta sa ciljem slasnog uživanja.

-Iako je bila zima,dogovorili smo viđenje na Adi Ciganliji,na usta mi je išla voda,bio sam tako napaljen,želeo sam ga,bio je 10 godina mlađi od mene,sportski građen,visok,mišićav,mlađe slađe što bi se reklo,med koji hoda.

,,Ja sam Ivan,, -pružio mi je ruku dok me je častio osmehom.
,,Peđa,,
,,Gde ćemo,,
,,Hajdemo da se prošetamo kraj reke,ja sam jako romantičan,,
,,He he,,-nasmejao se,verovatno mi nije poverovao zbog erotskog naboja u mom glasu koji je pratio svaku moju reč,zavodio sam ga rečima,pogledom,pokretom usana,trenerka koju je nosio postala mu je pretesna.

,,Hoćemo na piće,,-ponudio je da krenemo ka jednom od otvorenih splavova.
,,Ja bih sladoled,,-zagrlio sam ga i prišao mu bliže.
,,Heh,gde ima sladoled u Januaru,,-tako se uzbudio da sam mogao da mu osetim svaki otkucaj srca.
,,Ima ovde na par mesta,,
,,Gde,,
,,Ovde u ovom šumarku,,-mučile su ga nedoumice dok sam ja brojao u sebi sekunde kada ću ga osetiti u ustima.

-Ušli smo duboko u šumicu daleko od gradske buke i malobrojnih šetača,kleknuo sam na kolena i svukao mu trenerku,bio mu je tako tvrd i napregnut da ga je bolelo,morao sam za početak da ga mazim i masiram usnama kako bi se skroz opustio.

,,Nemoj,,-gurao me je iako je želeo
,,Zašto,,-pomerio sam jezik sa glavića za trenutak
,,Naići će neko,,
,,Ti stražari jer ja želim da sisam,,
-Na svaki šum bi se štrecao ali ja sam ga gutao do kraja,nabijajući svoju šaku u njegov tvrdi stomak koji su krasile prelepe pločice.

,,Tvrda su ti jaja a crvenkast glavić,,
,,Mnogo sam ga drkao željno iščekujući naš susret,,
,,Tome je kraj,sada ćeš desnu ruku koristiti za dizanje tegova a tvoj kurac je moja briga,svakog dana ćeš dobijati masažu usnama,,
,,Oh to želim,,
,,Opusti se maco,daleko smo od staze,neće nas niko videti,skoncentriši se i uživaj,želim tvoj sok,,

-Počeo je polako da se smiruje,jaja su mu se opuštala što je olakšalo da jezik tone u njima,sisao sam jedno po jedno,usta su mi bila puna a njemu tako krupna,trljao sam ih o svoj jezik,mlada i sočna.
-Tresao se od uzbuđenja,osetio sam da je blizu svršavanja,

,,Aaaah,svršavam,,
,,Samo svršavaj,želim da isišem sve,,
,,Želiš moju spermu,,
,,Daaa,samo ti prskaj,,

Iz njegovih jaja je potekao gejzir vruće sperme,kako je koji mlaz izlazio tako sam ga isisavao,bojeći se da ne izleti neka kap,mislim šta reći Ivan je sportista,koristi zdravu ishranu,proteine a ja samo želim da živim zdravo crpeći korisno njegove sokove.

-Svidele su mu se moje igrice,nastaviću da ližem njegov sladoled prilagođen ovim zimskim temperaturama dok ne dođe leto i mogućnost da se igram raznim ukusima voća ;)