Usamljena gospodja

Mamurno jutro, glavu ne osjecam, mucnina u stomaku, sve je navodilo da ce dan biti jako los i da ostati u krevetu je jako pametan potez.
Ustao sam do wc-a i primjetio da nikoga nema u kuci, odlicno, pomislio sam, mogu na miru da odmorim, na poslu su svi. Razmisljao sam sta da radim i sinulo mi je malo da gledam pornice na netu. Raskomotio sam se, skinuo bokserice, pustio neki nasumicno odabrani pornic i lagano natezao kurac.

Glava me i dalje rasturala, pa mi nije bio bas neki ugodjaj ali sam nastavio dalje. NIsam ni primjetio da su se vrata od sobe otvorila, trznuo sam se u jednom trenutku i vidio komsinicu kako stoji na vratima i gleda sta radim. Bio sam zaprepascen, zamucao sam, nisam mogao da progovorim a ona bez okljevanja sjela je pored mene i pocela da mi nateze kurac, gledajuci pravo me u oci. Skamenio sam se ali u isti cas bilo mi je jako ugodno, napalio sam se kao nikad do tad.
Shvatila je da sam sam kada je usla u kuci, rekla mi je da se opustim i da je i ona sama kuci, muz joj je na poslu. Odmjeravao sam je, odmjeravao sam je i prije toga. Solidno gradjena gospodja, 42 godine, majka jednog djeteta, dobro se drzala. U vecernjim satima isla je na trcanje u park, njeno tijelo je bilo zategnuto. Znao sam da nema neki savrsen brak ali da je privlace mladji, to nisam znao.
Drkala mi je i dalje, na sebi je imala neku ljetnu haljinu, koju sam jedva cekao da skinem. Spustila se polako i pocela da ga pusi, lagano, osjecajno, znala je sta radi.
Svukao sam haljinu sa nje i odmah je sjela na mene. Pocela je da se uvija na kurcu tako pohotno, napalila se jako. Spustila je glavu i pocela da me ljubi, da mi grize usne, lupao sam je po guzi, nije se bunila. Prevrnuo sam je, bio sam za tren na njoj i poceo zestoko da ga zabijam u njenu socnu, dobro razradjenu picku. Gledala me ravno u oci, potpuno se prepustila. Podigao sam joj noge i posao da ga gurnem u guzu, nije mi dala. Nebitno, opet je bila na meni, preuzela je inicijativu, nabijala se sve jace, sve zesce.
Rekao sam joj da cu svrsiti, pocela se nabijati jos jace i rekla mi da svrsim u nju. Ubrzo posle toga napunio sam je, nije stajala, ludio sam. Htijela je da svrsi, nije me popustala. Vrisnula je glasno, ne znam da li nas je ko cuo. Zagrlila me cvrsto nakon sto je svrsila, ljubili smo se.
Vidjela je da mi je jos krut i spreman opet za akciju, odmah se spustila i pocela ubrzano da ga dudla. Gutala ga je tako iskusno, ko zna koliko ih je popusila do sad.
Ubrzo napunio sam joj i usta. Ustala je, obukla se, rekla je da zuri.
Pri odlasku me poljubila i zahvalila se.
Ostao sam da lezim na krevetu iscrpljen neko vrijeme. Glavobolja je prosla pa sam otisao pod hladan tus.
Taj dan je bio jedan od boljih.