Deo VI - Nebojšina kula

U bademantilu, zavaljen u fotelju palim Cohiba Behike 52, čaša Lagavulin-a sa dve granitne kocke pored pepeljare i pregledam vesti na telefonu. Očekujem mail-ove iz Azije kasnije koje ću ionako da čitam tek ujutro. Hej, ona aplikacija BlueCrsuh verovatno postoji i za mobilni, hajde da proverim. Da, postoji, instaliram, prijavim se sa svojim nalogom i vidim celu našu prepisku sa posla. Nasmejem se, luda je, kad se samo setim kako sam bio zbunjen jer ne radi. Normalno je da je njen daljiski kod mene a moj kod nje, koja je poenta da upravljamo plavkom u sebi. Sama pomisao da kontrolišemo uzbuđenje kod druge osobe a ona kod nas već je dovoljno uzbudljivo. Kako nisam u tom trenutku o tome razmišljao? To je kad sam zatečen, zatečen neočekivanim, potpuno iznenađen a Danka to ume savršeno. Baš savršeno! Napišem:

                                                                                               Mislim na tebe

Stvarno mislim na nju, zna ona to ali nije na odmet naglasiti, naglasiti a ne preterati. Sad je sa njenim “pažljivim, kulturnim i finim” mužem a ja nepristojno šaljem vrlo provokativnu poruku, nije u redu. Šta nije u redu? Možda nema aplikaciju na telefonu? Ona da nema, ona koja je i smislila sve ovo, glavu sečem ... Stiže odgovor:

I ja na tebe

Uh, nisam očekivao tako brz odgovor, mora da joj je telefon u ruci!

                                                                                                Nevrovatna si

Takva sam svuda po telu :)

E, e, e, ovo je ozbiljan odgovor. Šta li sad radi? Možda joj muž nije tu? Glupo da pitam, kao da nešto zabranjeno radimo. Jok, ostajem cool.

                                                                                                Stvarno?

Zelis da saznas?

Aha, šta sad? Opet me pali? Razmenili 3 poruke i odmah direktan poziv! Nema okolišanja kod nje, ravno u glavu, kako joj rekoh: 100% ili ništa, to joj
izgleda postao princip, osmehnem se.

                                                                                                 100% ili nista :)

21h, javicu detalje

Au, eto dogovora za tili čas, kao što rekoh, ravno u glavu! Tek je 7, uzmem veliki dim, promuljam po ustima i izdahnem, otpijem lep gutljaj. Hedonizam do besvesti, dobra cigara, dobro piće, okupan, osvežen, relaksiran i dejt sa vatrenom brinetom! Život nije lep, božanstven je. Bog voli one koji uživaju u životu koji im je dao a ne gubitnike koji ga troše bez smisla.

Šta li je smislila? Da li se vidimo? Ako se vidimo, gde? Pitam se ali vrlo relaksirano sedim i uživam, nema hektike, velike ubuđenosti, ima, ima je uvek
ali ne prevelike. Odlazim u kuhinju da nešto prezalogajim. Taman sam gutao poslednji zalogaj čujem poznat zvuk i moj telefon zasvetli, odem to fotelje da pogledam:

Ugao Jovanove i Koscuska 21h

                                                                                                   OK

Ovo je prvi put da se nalazimo negde van firme i van radnog vremena. Prelazimo na napredni nivo u našoj igrici, lepo, sad sam pomalo uzbuđen. Sa Dankom se nikad ne zna šta je smislila, da li je uopšte smislila ili prepusta spontanosti. Svakako je veče postalo jako zanimljivo. Zar nisam naslutio ili poželeo kad sam gurnuo daljinski u džep? To će još da mi postane amajlija, razmišljam dok se oblačim. Slip, farmerke, polo majica, mokasine i parfem. Operem zube, uzmem novčanik, telefon, ključeve i izletim napolje. Vozim Cara Dušana, dolazim do raskrsnice i skrećem u Tadeuša Košćuškog na gore, pogledam na sat, 2 minuta do 9. Kako sam tačan! Uvek sam tačan, posebno ako me neko čeka a Danku nisam hteo da ostavim da čeka ni sekund. Zaustavim se na suprotnoj strani, ugasim auto i izađem iz kola, nema je. Možda je ona još tačnija od mene, velika skazaljka skliznu tačno na 12. Samo što sam gurnuo ruke u džepove i naslonio na kola čujem zvuk štikli, okrećem se i vidim sliuetu. Visoka, vitka sa talasastom kosom kako mi polako prilazi.

— Izvinite, nekog čekate, upita me jako prijatan, ženstven glas.

Znam taj glas, znam ga jako dobro.

— Jednu izvesnu, vrlo elegantnu, prelepu damu sa smaragdnim očima, odgovorih šmekerski lagano.

Priđe mi bliže, smeđe lokne koje joj delimično prikrivaju lice, taman dug dvoredni mantil, vezan kaišem u struku da naglasi ženstvenu figuru i obline,
poluduboke crne čizmice sa visokom štiklom. Ruke su joj u džepovima mantila. Naginje se malo, jezikom mi dodirne resiscu uva i tiho šapnu:

— Mora da je izuzetna kad je tako šarmantan gospodin čeka, nastavi da mi liže uvo.

Prošla me jeza od zadovoljstva.

— Savršena, rekoh tiho.
— Nema takve, ja sam najbliža savršenstvu, šapnu mi jebozovno na uvo i uzdahnu.
— Zadovoljiću se time, dodah.

Pomeri se i stade tačno ispred mene, izvuče ruke iz džepova, uhvati nežno za ramena i prisloni usne na moje. Poljubila me jako nežno, odmakla se i rekla:

— Vodi me.

Samo sam se okrenuo, obišao auto, otvorio vrata:

— Izvolite moja damo, poklonivši se blago.

Ušla je u kola i sela, polako sam zatvorio vrata, seo u auto i upalio ga.

— Do Nebojšine kule, reče okrenuvši se prema meni.

Ah, te zelene oči, ta puna usta sa jarko crvenim karminom, pomeri kosu u stranu i bljesnu viseće minđuše.

— Naravno, odgovorih gutajući je pogledom, stvarno je lepa, lepa kao san.

Spuštamo se, skrećem desno i pravo ka kuli, skrećem levo pa ispod pruge i parkiram. Izlazim, obilazim auto i otvaram joj vrata.

— Izvolite moja damo, opet uz blag naklon.

Ona izlazi i krećemo nazad ispod pruge pa skrećemo levo ka kuli. Mrak je ali ima mesečine, idemo polako zemljanim putem i stižemo do kule, polako prolazimo i ona skreće u ugao između kule i zida koji se nastvalja. Naslanja se na zid:

— Tu smo.

Pogledam okolo, nigde nikog, pogled se pruža na reku:

— Lepo mesto, rekoh naslonivši se i ja na zid nedaleko od nje, samo je jedno okno kule između nas.

Izvlači ruke iz džepova i polako odvezuje kaiš mantila.

— Nikad nisam bila ovde u ovo doba, reče tiho.

— Ja nikad nisam bio ovde, dodajem dok je ona raskopčavala mantil.

Odmakla se od zida, prišla malo, tačno ispred praznog marčnog okna, skide mantil i nasloni preko okna. Zinuo sam, potpuno iznenađen, stvarno iznenađen, bez reči. Gledao sam u nju, gutao očima od glave do pete i nazad. Stajala je pored mene skroz gola! Samo u čizmicama i minđušama. Svih mi svetaca na nebesima, kakvo telo! Nikada do sada je nisam video skroz golu, uvek je imala nešto na sebi, ali sad, na mesečini sam video to božansko telo. Da me neko pitao da mu opišem savršeno žensko telo opisao bih njeno, t.j. pokušao što vernije da opišem. Lokne su joj padale na ramena, te lepe okrugle sise koje još uvek stoje kako treba, ravan stomak sa preslatkim pupkom, taj uzan struk koji toliko volim da držim, kukovi u savršenoj proporciji sa ramenima, izvajane, duge noge u čizmicama. To meni savršeno telo mi se nudi, na dohvat ruke mi je. Telo stvoreno za uživanje i greh, uhhhh, koji sam ja srećnik! Mora da sam vrlo glupo izgledao zevajući u nju kao da vidim žensko telo prvi put u životu.

— Rekli ste da sam neverovatna a ja da sam takva svuda po telu, reče mi tiho kroz smešak.
— To je preblaga reče, jedva izustih.

Priđe mi, ja nežno spustih ruke na njen struk, topla, meka koža kao svila pod prstima, nije imala naočare. Mrak je i nevidim joj oči, vidim vrlo malo ali
je osećam. Nekad su taktilna čula bitnija od vizuelnih. Naslonila se na mene, rukama o moje grudi, prišla mi toliko blizu da smo se dorinuli nosevima. Malo smo oboje nakrivili glave ali se usnama još nismo dodirnuli iako su bile toliko blizu. Uzbuđenje je raslo u meni a i u njoj verovatno, to sporo približavanje, iščekivanje je bilo tako neverovatno uspaljujuće. Zastala je usnama na milimetar od mojih, osećao sam njen topao dah i pepermint, krenuo sam prstima uz njena leđa jedva je dodirujući, oh, kako meka koža, mekša i finija od svile. Ta njena blizina me toliko palila, neopisivo, spustio sam ruke polako niz njena leđa, osetio one sexy rupice na krstima i nežno kliznuo na njene guzove. Čvrsti, okrugli a pod prstima mekani, uhhhhhh, digao mi se munjevito, mislim da se sva moja krv sjurila u kitu, osetila je i pritisla se uz mene.

Jbt, ona došla gola samo ogrnuta mantilom a ja komplet obučen, doduše bilo bi krajnje perverzno da sam i ja došao zagrnut samo mantilom. Na otvorenom smo, javno mesto, može neko da naiđe a ona skroz gola i ne obraća pažnju na tumogućnost ili možda i obraća ali je nije briga. Kakva žena, pomislih po 100-ti put, nema čega da se stidi, izgleda kao boginja, šta je briga.

Nisam izdržao više, pomerio sam se ka njoj i usne nam se spojiše, jezici sudarili i počeli stratsveni tango, ljubili smo se pohotno, vezivali jezike, gurali
jedno drugom u usta, uzdisali. Grabio sam je za guzove jako, pritiskao uz sebe, grabila je moje grudi, osećao sam njene nokte kroz majicu, strast nas je obuzela. Potiskivali smo je ali je konačno izkočila. Podigla je levu nogu i naslonila butinu na moj kuk a rukama me uhvatila za glavu i privukla u još intenzivniji poljubac. Zaboravio sam gde smo, koje je doba, sve je nestalo oko mene, ništa nije postojalo. Samo ona!

Odmakao sam se naglo i rekao joj tiho:

— Pokidaj mi majcu, hoću da osetim tvoje sise na grudima.

Spustila je ruke, uhvatila po sredini obe strane oko dugmića i pokida je u trenutku. Još jednom je cimnula i majica je bila iscepana na dva dela, izvila malo leđa i priljubila stomak i sise uz mene. Uh, te dve vruće dojke, ta dva božanska jastučeta pritisnuta uz moje grudi. Zabacila je glavu i ja sam počeo da je ljubim po vratu:

— Ohhhhh, uzdahnu tiho.

Ljubio sam joj vrat, ramena a ona se polako izvijala unazad. Povukoh ruke na gore i uhvatih njen uzan struk dok je nastavila dalje da se izvija jako lagano. Nago sam se i nastavio da je ljubim po vratu idući niže ka njenim sisama. Uh, kako bih ih ščepao obema rukama ali je držim, ljubio sam između sisa i onda prešao na jednu pa na drugu. Svileni jastučići, kružio sam jezikom po oreolama i vrhom jezika dodirivao bradavice koje su već bile dignute. Nisam mogao da odolim, obuhvatio sam usnama desnu bradavicu i dražio vrhom jezika dok me ona mazila po glavi i pritiskala uz grudi. Prešao sam na levu i zubima vrlo nežno uhvatio bradavicu i krenuo da je sisam.

— Ahhh, ispusti Danka, voliš moje sise.

— Mhmmm, punim ustima njene leve sise, pređoh na desnu, grickao sam joj bradavicu i sisao kao odojče.

Slabo su me dojili kao bebu izgleda pa sad moram da nadoknadim. Uh kakve dojke, sisao bi ih u večnost. Podiže i levu nogu na moje kukove dok sam je držao za struk a onda podvukoh prvo jednu pa drugu ruku ispod njenih butina i uhvatih je za dupe, njeno čvrsto glatko dupe boginje. Odgurnula se nogom od zida i okretosmo se oboje tako da je ona sad bila gde sam ja bio, pustila mi glavu, podigla ruke i nastavila da se izvija, noge je podigla na moja ramena a petama mi pritisla leđa. Nastavio sam da je ljubim ispod sisa, po glatkom stomaku dok mi jezik nije završio u njenom pupku.

— Ohhh, ljubiš mi pupak, uzdahnu.

Da, ljubio sam joj pupak, taj izvor života koji stvori ovaj jedinstven primerak žene. Izvija se dalje i pridiže nogama dok polako klizim jezikom niže po donjem stomaku, upru petama o moja leđa i privuče guzu meni a lice mi završi pravo u njenoj pici. Uhvatio sam je za guzove i privukao, izvila se skroz i rukama oslonila na rub okna kule, glave zabačene ka zemlji. Kako je samo razgibana, pomislih, takva gipkost, pogledam na gore a vidim samo dve polu lopte na mesečini. Zaronio sam jezikom među njene noge i lizao joj usmine a onda zašao između i uronio u njenu picu.

— Ohhhhhh, uzdahnu glasno.

Video sam kako joj se širi i skuplja grudni koš a lopte dižu i spuštaju dok je moj jezik šarao u njenoj pici. Podigao sam glavu i potražio njen klitoris,
mmmm, evo ga, mali, sićušan izvor sveg ovozemaljskog zadovoljstva.

— Ahhhh, tooooo, poče sve dublje da diše.

Mazio sam ga jezikom, dražio palacajući i kružio oko njega.

— Ahhhhh...hahhhhh...hahhhh, dahće sve brže i pliće.

Toliko joj se uvlači stomak da se rebra vide a lopte samo skakuću, uh, kako je napaljena, kako sam ja napaljen. Uvija kukovima gore dole, grabim joj guzove što je dodatno pali.

— Ahhhhhhhhh...Aleeeeeex.

Privučem je snažnije obuhvatim usnama šire oko klitorisa i sve uvučem u usta, stisnem zubima i počenm da ga sisam. Danka se trza, dahće ubrzano, grči se.

— Ahhh...hahhh...hahhh...hahhh, čujem je jasno.

Bliži se vrhuncu, sisam ga jače, pritiskam jezikom i tarem o nepce. Cela seuvija, teško mi da je držim koliko se uvija pa je stegnem još čvršće i osetim kako mi se prsti zarivaju u njene tvrde guzove.

— Ahhhhhhhhhh...haaaahhhhh, dahće sve jače, brže i glasnije.

Raspašće se, pomislim, razneće je orgazam ko kašikara.

— Ahhhhhhhhhhhhh, gotovo vrisak.

Telo joj se trza nekontrolisano, stisla me butinama, udara je orgazam kao malj, podrhtava, cvili, gubi glas polako. Sisam joj klitoris jako i osećam kako je udarni talas šiba do mozga. Popuštaju joj ruke, ja moje pomeram na njena krsta. Ovo nije orgazam ovo je hormosnki napad! Požar stratsi guta je celu, sokovi joj lipte iz pice po mom vratu i cure niz moje grudi. Trzaji postaju slabiji i ređi, popuštam stisak zubima i samo ga nežno ližem. Svaki put kad ga dodirnem, trgne se celim telom. Bale i njeni sokovi mi cure niz bradu, vrat, grudi, mokra kao da se upišala a možda i jeste. Skupljam njene sokove jezikom dok joj ruke i glava opušteno vise. Polako pružam desnu ruku ispod njenih leđa i podižem je a levom je spuštam niz grudi, stomak do kukova držeći je za dupe. Spušta glavu, lice prekriveno loknama koje polako sklanja u stranu. Gleda me u mraku:

— Oh ljubavi moja, stavlja lice na moje rame i nežno me poljubi u vrat.

Mazi me po grudima.

— Da li je svaki put ovako, upita me mazno.
— Ne znam, da li je?
— Pri put sam ovo doživela, podignu glavu i videh njene lepe zelene oči.

Blago me pomazi po bradi, privuče sebi i jako nežno poljubi.

— Hoću ovo, poljubi me opet.
— Dobićeš kad god poželiš, odgovorih tiho.

Nasloni nazad glavu na moje grudi.

— Oh, kako mi je lepo, tiho reče.
— Nije ti hladno, upitam je.
— Ne, ti me greješ, odgovori slatko.

Odmaknu se malo:

— Držiš me sve vreme, nisam ti teška?
— Nisi, volim da te držim, da si mi blizu.
— Mmmm, seksipilan, šarmantan, neodoljiv i snažan muškarac, san svake žene, reče uz osmeh.
— Jesam li tvoj san?
— Ja te ne sanjam, ja te imam, zagrli me i pritisnu svoje usne na moje.

Ah, te meke pune sočne usne, ne bih se odvajao nikada, večno bih želeo da me ljube, neopisiva milina i sreća me prođe. Nežno smo se ljubili, ne strastven, divjli već lagan nežan poljubac. Nismo ih uplitali već se mazili jezicima, poljubac koji bi svako poželeo pre nego umre. Nisam hteo da je pustim a ni ona mene. Ljubili smo se dugo, ne znam koliko dugo. Onda se jako polako odmakla, žmureo sam, nisam hteo da otvorim oči, nisam hteo da prestane, nisam hteo da odvoji svoje tople grudi od mene.

— Alex, šapnu.

Otvorih oči polako. Gledala me, zausti da nešto kaže ali ne reče ništa. Tišina koja je govorila sve, reči nisu bile potrebne, bile su suvišne. Samo me gledala. Spusti polako prvo jednu pa drugu nogu na zemlju. Stavi ruku na moju kitu preko farmerki.

— Pa skroz su vam mokre farmerke, poče da se smeje.
— Da, ostavili ste trag Danka.

Satvi ruku na usta.

— Oh, izvinite, zar sam toliko mokra?
— I mnogo više ali ne brinte, umirujem je.
— Majica vam je skroz iskidana, zaprepašćeno me pogleda.
— Vi ste skroz goli, odgovorih kroz osmeh, pa šta?
— Uh, zar je toliko divlje bilo?
— Ne možete da pojmite koliko, počeh da se smejem.
— Kakav smo to zločin počinili, osmehnu se.

— Najstrašniji, nasmejem se glasno.

Skinuh iskidanu majicu.

— Sad bolje izgleda?
— Ah, moj macho muškarac!
— Ah moja boginja strasti!
— Jesam li?
— Apsolutno!
Nasmeši se izazovno, svidelo joj se da je moja boginja. Krete ka oknu ali bio sam brži i dohvatio mantil.

— Izvolite, raširih joj mantil da ga obuče.
— Oh, hvala, okrete se.
— Uhhh, ote mi se tiho dok sam gledao njena lepa leđa i još lepše dupe.
— Sve što gledate je vaše, Alex, dobaci mi mazno.

Znala je da je gledam, da je upijam, da je beležim i da će ostati kao engram uvek u mojoj glavi.

— Onda sam jako bogat i srećan čovek.

Obuče mantil a ja je zagrlih od pozadi, pomerih joj kosu i poljubih je u vrat.

— Mmmmm, samo da se ne sapletem kad se probudim, reče.
— Ne sanjate, verujet mi.

Uze me za ruku i krenusmo.

Kategorija:
Strejt erotske priče